Results 16 to 27 of 27
Thread: Κομπλάρω Απίστευτα
-
12-02-2017, 23:21 #16Miliva21Guest
Αν φοβάσαι να τη φιλήσειΣ επδ δεν ξέρεις πως να το κάνεις κ έχεις τρακ μήπως η απειρια σ φανερωθει σ εκείνη ...τουλαχιστον όταν καθισετε μαζί δίπλα δίπλα και της έχεις πιάσει το χέρι γυρε το κεφάλι σου κοίτα την στα χείλη πλησιάσε τα χείλη σου στα δικά της και στάσου εκεί γ λιγο....θα κάνεις εσύ το πρώτο βήμα γ φιλι αλλα ουσιαστικά αυτή θα σε φιλήσει πρώτη και θα ακολουθησεις
- 12-02-2017, 23:32 #17
@magdalinx ειλικρινα με αυτα που εγραψες με εκανες νια νιωσω πολυ καλυτερα, αλλα κυριως με εβαλες να σκεφτω ενα σεναριο , οτι μπορει να ηταν αλλος ο λογος που με χωρισε η κοπελα οταν ημουν 17 απο το φιλι που δεν εδωσα...4 χρονια τωρα ειλικρινα δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι, και μου εκανες καλο που το ανεφερες.
@Miliva21 επισης μια πολυ καλη ιδεα...απλα νιωθω λιγο καπως που θα ορμηξω και θα σταθω ακριβως μπροστα της...το λογικο επακολουθω βεβαια ειναι να ακολουθησει αυτη οντως, αλλα το νιωθω λιγο αμηχανο...καλο τρικ παντως!
Παιδια κατι το οποιο θελω να ρωτησω και ειμαι σιγουρος θα γελασετε, επειδη εχω μουσια (ειναι περιποιημενα, δεν ειναι πολυ μεγαλα να πεις οτι ειναι γενειαδα, για τα οποια μουσια παρεπιπτοντως μου εχει κανει κοπλιμεντο οτι μου παν απιστευτα) επειδη εχω μουσια λοιπον, οταν θα με φιλησει και θα την φιλαω, δεν υπαρχει κινδυνος εκει στα χειλη να ακουμπησουν τα χειλη της τις τριχες απο το μουστακι μου? Δεν νομιζω να ειναι οτι καλυτερο...εγω το εχω περιποιημενο οπως ειπα, αλλα δεν ξερω , αμα εισαι απειρος ρωτας και χαζα πραγματα :P
12-02-2017, 23:51 #18
Πολύ το σκέφτεσαι.Μια χαρά είναι τα μούσια.Θα σου αρέσει το φιλί και θα αρέσει και σ'εκείνη. Απόλαυσε το.
12-02-2017, 23:58 #19
ακου φιλε τι θακανεις...
θα την πας εξω απο το μαγαζι και θα την στησεις στον τοιχο....με το δεξι χερι θα της χαιδεψεις το μαγουλο,μετα θα της πιασεις λιγο βυζακι..αχαχαχ πλκα
τελειωνε κανε κατι γρηγορα...φιλα την γτ θα ξενερωσει αλλιως....
δεν ειναι τπτ αμα δεν σου βγαινει αργα...ετσι οπως καθεστε καντο αποτομα ,μια και εξωΣε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.
13-02-2017, 00:27 #20
Καλησπέρα Ims12! Έχω κι εγώ κάτι να σου πω.
Κατ αρχάς, για μένα έπρεπε να της πεις οτι δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία στο φιλί. Δεν νομίζω να ξενέρωνε μ αυτό, μπορεί και να ένιωθε τυχερή που είναι η πρώτη! Μπορείς και τώρα να "ανασκευάσεις" αλλά αν σου είναι δύσκολο κάνε το εξής κόλπο: Χάιδεψέ της το πρόσωπο και πλησίασε το πρόσωπό σου πολύ στο δικό της. Εκείνη σίγουρα θα πλησιάσει επίσης. Μόλις φτάσετε στην απόσταση να αγγίζουν οι μύτες σας ακούμπησε τα χείλη σου στα δικά της και δώστε ένα φιλί επιφανειακό, απλά να ακουμπάνε τα χείλη σας. Στο δεύτερο, τρίτο φιλί τα χείλη σου θα ανοίξουν μόνα τους, θα το δεις! Θέλω να πω οτι το πρώτο φιλί δεν χρειάζεται να είναι κανονικό, αρκεί να ακουμπήσουν τα χείλη σου απλώς στα δικά της. Πρόσεχε όμως, όχι φιλί μάτς-μουτς, απλά να αγγίξουν τα χείλια σας. Το πιο πιθανό είναι να σε καθοδηγήσει η κοπέλα σου. Ακολούθησέ την σ αυτό που καταλαβαίνεις οτι κάνει κάθε στιγμή στο φιλί γιατί το πιο πιθανό είναι οτι ο τρόπος που φιλάει είναι και ο τρόπος που της αρέσει να την φιλάνε. Ακολούθησε αυτό που κάνει, copy paste! Άδικα ανησυχείς πάντως, μόνο του θα έρθει χωρίς να το καταλάβεις.
13-02-2017, 01:22 #21Miliva21GuestΑυτο που σκέφτεσαι δεν ισχύει....δεν θα είναι καθόλου αμήχανο....ίσα ίσα θα είναι υπέροχο ....αφού μωρέ κ εκείνη σε θελει...θέλει να γευτεί το φιλί σου θέλει να σε νιώσει ΔΩΣΕ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ το θέλετε και οι δύο .....δεν είσαι κάφρος ...δεν θα τις ορμηξεις ...κάφρος και πεφτουλας θα ησουν σε περιπτωση που προσπαθούσες να τη χούφτωσεις επίμονα σε περίεργα σημεία .... ισα ισα αυτο που σου λεω είναι γλυκό !!πλησιάζεις το στόμα σου σε απόσταση αναπνοής από το δικό της μένεις εκεί χωρίς να κάνεις τπτ και είναι σαν να της λες " σε θελω τόσο πολύ αλλά δεν θέλω να σε πιεσω ...κανε μου ότι θες εσύ...εγω ευχαρίστως σου χαρίζωνα γευτεί τα χείλη μου αν θες φίλησε με...." αν θες τη γνώμη μου εμένα θα μου άρεσε πλ να μου το κάνει κάποιος αυτό ...θα το θεωρούσα πολύ τρυφερό
+ ότι είμαι γυναίκα
+ ότι είμαι στην ηλικία σου .....όποτε ίσως κ να πέφτω μέσα ότι θα της αρέσει
13-02-2017, 01:24 #22
Καλα σου τα λεει η Magdalinx. Δεν εχεις για τίποτα να απολογηθείς. Μόνο αν το δεις έτσι ίσως λίγο καταφέρεις να χαλαρώσεις. Και αποτυχημενο να ειναι και τι εγινε, ποια ειναι αυτη και θα σε κρινει, την θελεις, σε θελει ως εκει. Επειδη σε απασχολει πολύ ομως, ότι κι αν σου λέμε εδώ δεν προκειται να ηρεμήσεις και να σταματησεις να το σκεφτεσαι. Σκεψου το όσο θες, ουτε να το σκεφτεις μόνο να κανεις πισω για αυτον τον λόγο. Αν σε απασχολει τωρα μια, την επομενη που θα εισαι μεγαλύτερος θα σε απασχολει δεκα. Αν δεν λύσεις αυτο το θέμα, θα σε παει πολύ πισω μετα και στην σχολή και στις παρέες και γενικα σε όλα, γιατι παντα θα το σκεφτεσαι. Για αλλους ειναι ευκολο, για σενα που σε απασχολει πολυ ομως ειναι προβλημα, που αν δεν λυθει θα γινει το σημαντικοτερο προβλημα.
Κι εγω δεν νομιζω οτι η προηγουμενη εκανε πισω για αυτο, αν εκανε ομως όντως για αυτο τον λογο εκεινη πρεπει πιο πολυ να χαλιεται, οχι εσυ. Ειναι δυνατον να χασει καποιον επειδη αργησε να την φιλησει; Αν σε ηθελε πραγματικα ας εκανε εκεινη την κινηση. Μερικες γυναικες πιανονται απο κατι τετοιες ηλιθιες λεπτομεριες, βγαινουν χαμενες οι ιδιες και κανουν εμας να νιώθουμε ευθύνη οτι δεν κυνηγησαμε πολυ.. Μια μαλακια και μισή και τα δυο. Όποιος θέλει προσπαθεί ανεξαρτητα τι κάνει ο άλλος.
Για να μην σκεφτεσαι δυο ώρες στον καφε, τωρα ειναι η στιγμη.. μπορεις και την στιγμή που χωριζετε να της πεις ελα πιο κοντα να σου πω κατι και να την φιλησεις εκει. Θα το καταλαβει κι ετσι θα ειναι κι εκεινη προετοιμασμενη. Θα κανετε και οι δυο κινηση, δεν θα πλησιασεις μονο εσυ.
13-02-2017, 01:25 #23Miliva21GuestΒασικά μου ρο έχουν κάνει αυτό..και εννοείται ότι τον φίλησα...αλλά το βρήκα χαριτωμένο σαν κίνηση γ αυτό σ το γράφω σαν τρικ
13-02-2017, 12:02 #24
13-02-2017, 12:16 #25
Ειναι πολυ ευκολο να σου πω κανε αυτο κανε εκεινο μιας και εγω εχω παρομοιο θεμα δλδ δεν ξερω ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να ενδωσω.Τελος παντον οποτε βρισκομαι σε τετοια κατασταση προσπαθω να σκεφτομαι το εξης:Μαλακα νιωστο σαν να ειναι η τελευτεα ειναι σιγουρο πως στον πλανητη ειμαστε περαστικοι σε καμποσα χρονια απο τωρα δεν θα υπαρχω οποτε γτ να μην αδραξω την ευκαιρια.Οσο ακραιο και αν ακουγετε και εγω δεν μπορω να το κανω απολυτος πραξη μα μου δινει δυναμη στο να συνεχισω λεγοντας μου πως κλαιν μαιν δεν ειμαι ο τελευταιος ουτε ο πρωτος που θα φαω χυλοπιτα θα τσαλακωσω την εικονα μου και αλλα πολλα...Δες το αλλιως ειμαι σιγουρος πως δεν θελεις να φτασεις 70 χρονων και να εχεις απωθημενο η μαλλον του χρονου απο τωρα θα γελας ισως και θα νευριαζεις για το ποσο ανουσιο ειναι το μην μπορεις να ενδωσεις..Δεν σε κραταει κανενας απλα το εχουμε εμεις ανθρωποι να φοβουμαστε μην τσαλακωθουμε.be free δεν λεω να γινεις χυδαιος μα θελει θρασος η γυναικα ομορφο αλανιαρικο θρασος ειμαι σιγουρος πως ποιο πολυ εκτιμαει την κινηση εστω και ψιλοκρασαριμενα απο την σιωπη και την δειλια.Αυτα απο εμενα ξερω ειναι χιλιουπομενα αλλα κλαν μαν ελευθερωσου πριν μπει μονιμα το μικροβιο του φοβου μεσα σου.Εχουμε την ιδια ηλικια ξερω πως ακριβως νιωθεις και εγω εχασα ετσι φιλη-κολλητη που την ηθελα διπλα μου περισσοτερο απο φιλο αλλα κωλωσα και δεν εκφραστικα ελευθερα.
15-02-2017, 00:33 #26
Λοιπον παιδια, βγηκαμε σημερα τελικα και ναι αποφασισα να κανω κινηση, και εκανα! Την φιλησα, και ολα καλα τα φτιαξαμε...το θεμα ειναι οτι φιλι δν ηταν καλο κ φανηκε οτι ημουν απειρος...φιλιθηκαμε αρκετες φορες μεχρι το τελος αλλα δν καλυτερεψε η κατασταση και το κτλβαμε και οι δυο....εννοειτε οτι εγω ημουν αυτος που τα εκανε σαλατα...δν καταλαβαινα ποτε ειχε την γλωσσα και ποτε το χειλος, και να σας πω την αληθεια, δεν μου αρεσε καθολου το φιλι, (τα φιλια γενικοτερα π δωσαμε) δηλαδη δεν μου εμειναν, πιο πολυ σαν κατι ασχημο μου εμειναν...αυτα....
15-02-2017, 00:56 #27Miliva21GuestKαταρχας μπραβο σου για το θαρρος σου να δωσεις το φιλι π φοβοσουν....
Να σου πω την αληθεια καλυτερα να μη λες οτι εισαι εμπειρος αν δεν εισαι γτ θα εκτεθεις στη πραξη.....
Ακομα και μια απειρη κοπελα μπορει να καταλάβει αν εχεις και ποση εμπειρια πανω σε τετοια θεματα 'η αν δεν εχεις..ποσο μαλλον και μια εμπειρη π εχει κ προηγουμενες σχεσεις....
Ετσι ειναι...μπορει να μην ηταν τοσο ουαου οσο νομιζες μπορει να ηταν αδιαφορο/αμηχανο γ πρωτη φορα ...ομως ν ξερεις στο μελλον οταν θ χαλαρωσεις και θ παρεις τον αερα και φυσικα ΑΝΑΛΟΓΑ με το ατομο που φιλας θα γινεται καλυτερο....και ν ξερεις ...δν ειναι ολα τα φιλια π ανταλλασουμε με ολους τους ανθρωπους ιδια...καποια μπορει να τα θεωρεις χαλια..αλλα αδιαφορα και αλλα υπεροχα....αναλογα με τη χημεια που εχεις με το αλλο προσωπο .....Τωρα υτο το φιλι συγκεκριμενα μπορει ν το θεωρεις νεροβραστο ενδεχομενως επδ ησουν αγχωμενος π ηταν πρωτη φορα...σιγα σιγα θ μαθεις κ θα σ βγαινει αυθορμητα..δν ειναι κτ συγκεκιρμενο οπως θες φιλας