Ερισμα...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Thread: Ερισμα...

Senior Member

Ερισμα...

Μεγαλωνω και ακομα μου εχει μεινει το χαζο σκεπτικο του τυπου οταν με κοιταει καποιος αρσενικος της ηλικιας μου και ποιο πανω νομιζω πως με κοιταει στραβα ακα με εριζει η ψαχνετε.Κλασικα αθηνεικα στερεοτυπα που μπενουν στο αιμα σου απο νεαρη ηλικια.Ξερεις,καταλαβες τι λεω αυτα τα ανωριμα τι κοιτας τι κοιτω θυμαμαι μανουριαζαμε καπως ετσι ε κοιτα να δεις που προσπαθω να το αποβαλλω δεν μου αρεσει καθολου και μου εχει γινει εμονη ιδεα.Παω στοιχημα πως απο τους 100 που θα καρφωσω οι 5 να ψαχνοντε παιζει ισως και η γειτονια στο παιχνιδι γτ τα ειχαμε παντα αυτα στα ανατολικα και γενικα σε ολα τα κωλοσποτα που αραζουν τσογλαναρεοι.
    Και το χειροτερο ειναι οτι οσες φορες προσπαθω να μην τον κοιταξω τον αλλον γτ οπως ειπα το σιχαθηκα αυτο το παιχνιδι και δεν εχω καμια ορεξη για καυγαδες για τετοιους ηλιθιους λογους ε ναι τι ελεγα,αα ναι οταν ξεκολαω το βλεμα μου νιωθω αμηχανα και νιωθω εκεινη την στιγμη οτι υποτασσομε οσο χαζο και αν ακουγετε νιωθω οτι νομιζει πως μασαω γιαυτο δεν τον κοιταω.Ενω ειμαι σιγουρος πως δεν ειναι καθολου ετσι μιας και ο αλλος μπορει να σκεφτετε τα δικα του και εγω να επικεντρωνομαι στις μαλακιες που προανεφερα...
    Υπαρχει κανεις που να του συμβαινει αυτο το πραγμα?Τι ειναι αυτο κομπλεξ?Ταχα αντριλικια?Ισως μεγαλωσα με λαθος προτυπα παιζει και αυτο ρολο και να δυσκολευομαι να φερθω φυσιολογικα.
    Μου εχει τυχει και το αλλο να κοιταξω καποιον οχι με ασχημες προθεσεις ουτε καν αλλα επειδη εχω λιγο κωλοφατσα να σκαλωνει και να κοιταει αλλου ψιλο φοβισμενος σαν να νομιζει οτι θα τον τραμπουκισω και να σκαει παλι η ιδεα και να λεω τι μαλακας ειμαι πως κοιταω ετσι και τετοια...Μαλλον φταιει οτι σκεφτομαι πολυ αααα δεν ξερω αληθεια.

Να περπατάς ανεμελος χωρις να σκεφτεσαι τον αλλον ή χωρις να αισθάνεσαι την αναγκη να τον κοιτάξεις δεν σου εχει συμβει?
    Μου έχει συμβει να καταλαβω προκλητικότητα στον δρόμο απο βλέμμα αλλα ειλικρινα μου φάνηκε αστείο
    Ναι ,ειναι στο μυαλό σου.Δεν αποδεικνύεις τιποτα με ενα βλεμμα στον δρόμο

Senior Member
    Αυτο ακριβως λεω και εγω σαπουνακι πως ειναι εντελως ανωριμο το να ψαχνεσε στο δρομο.Δεν αναζητω κατι τετοιο αλλα μου βγαινει αυθορμητα να θεωρω πως εαν δεν κοιταξω νιωθω υποτιμιση.Θα προσπαθησω να διχνω λιγο ποιο αερινος χαχ