Δεν υπάρχει ευχαρίστηση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 68
    Συμφωνώ με την Mara. Z ! Φυσικά και μια γυναίκα θέλει να λάβει ικανοποίηση. Αν ισχυε μόνο το να κάτσεις να τον φας τότε θα γινόταν επαγγελμα. Μια γυναίκα που δεν το έχει επαγγελμα θέλει κάτι παραπανω. Αν πετύχει συναίσθηματικα ανεγκέφαλο άντρα δε σημαίνει ότι αυτή είναι το πρόβλημα. Ένας άντρας που γουστάρει θα ασχοληθεί ιδιαιτέρως να δώσει ευχαρίστηση...! Θεματοθετρια δεν γίνεται να προχωρήσει η κατάσταση με εκείνον σε άρνηση. Δικαιούσαι οργασμό τέλος. Να φωνάξουμε κάνα σεξολόγο στο φόρουμ σε λίγο καιρό.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Junior Member
    Μπορεις να μας διευκρινισεις τι σημαινει <<Τελεια> για σενα? Που το βλεπεις το τελειο???

Τέλειο για μένα είναι Όταν μπορείς να βασιστείς πάνω στον άνθρωπο που αγαπάς για όλα !Να του ανοίξεις την ψυχή σου και να του πεις τι σε βασανίζει !να συζητάς ώρες ατελείωτες για τα κοινά ή μη κοινά πράγματα και πάλι το ενδιαφέρον να μην χάνεται.να είναι η η πρώτη σκέψη σου Όταν ξυπνάς το πρωι και η τελευταία Όταν κοιμάσαι και να ξέρεις ότι αυτό είναι αμοιβαίο ! Και επειδή η ζωή δεν είναι στρωμένη με Άνθη μας έτυχαν απίστευτες δυσκολίες κ οικογενειακές απώλειες οι οποίες μας ένωσαν ακόμα πιο δυνατά στο να χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον Δεν τρολαρω ούτε κοροϊδεύω απλά μου άρεσαν οι διαφορετικές απόψεις που διάβαζα σε άλλες αναρτήσεις κ πολλά πράγματα μου φάνηκαν Χρήσιμα ιδιαίτερα από άτομα που δεν με γνωρίζουν Προσωπικά κ η γνώμη τους είναι αμερόληπτη !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Θεματοθετρια δεν γίνεται να προχωρήσει η κατάσταση με εκείνον σε άρνηση. Δικαιούσαι οργασμό τέλος. Να φωνάξουμε κάνα σεξολόγο στο φόρουμ σε λίγο καιρό.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Aγαπητη Μπαρμπυ, το τελειο ετσι οπως το περιγραφεις ειναι αερολογιες!!! Μετα απο σχεση 6 χρονων αυτα εχεις να πεις?? αυτα θα τα εγραφε σε σχολικο λευκωμα ενα 15χρονο που ονειρευεται το μεγαλο ερωτα με το σταρ του σινεμα...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Junior Member
    Μπορεις να μας διευκρινισεις τι σημαινει <<Τελεια> για σενα? Που το βλεπεις το τελειο???

Τέλειο για μένα είναι Όταν μπορείς να βασιστείς πάνω στον άνθρωπο που αγαπάς για όλα !Να του ανοίξεις την ψυχή σου και να του πεις τι σε βασανίζει !να συζητάς ώρες ατελείωτες για τα κοινά ή μη κοινά πράγματα και πάλι το ενδιαφέρον να μην χάνεται.να είναι η η πρώτη σκέψη σου Όταν ξυπνάς το πρωι και η τελευταία Όταν κοιμάσαι και να ξέρεις ότι αυτό είναι αμοιβαίο ! Και επειδή η ζωή δεν είναι στρωμένη με Άνθη μας έτυχαν απίστευτες δυσκολίες κ οικογενειακές απώλειες οι οποίες μας ένωσαν ακόμα πιο δυνατά στο να χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον Δεν τρολαρω ούτε κοροϊδεύω απλά μου άρεσαν οι διαφορετικές απόψεις που διάβαζα σε άλλες αναρτήσεις κ πολλά πράγματα μου φάνηκαν Χρήσιμα ιδιαίτερα από άτομα που δεν με γνωρίζουν Προσωπικά κ η γνώμη τους είναι αμερόληπτη !

Ίσως όταν με το καλό ζήσετε περισσότερο χρόνο μαζί να νιώσεις πιο άνετα. Αρραβωνιαστειτε για αρχή και ζήσε τον. Άλλο το μια φορά το μήνα λόγω συνθηκών κι άλλο να ξέρεις ότι θα έρθει "σπίτι σας" . Παίζει ρόλο η οικειότητα πιστεύω ακόμα και στο πόσο καλά θα βγει το κρεββάτι.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    να πω και εγω την αποψη μου... στα 40 πλεον!

στο κρεβατι ότι δινεις παιρνεις αν δεν δινεις δεν παιρνεις.. αν δινεις και δεν παιρνεις 2 πραγματα σημαινει ή ο άλλος είναι αβγαλτος ή δεν τον νοιαζει

αν δεν τον νοιαζει απλα φευγεις... αν τον νοιαζει και απλα δεν ξερει του μαθαίνεις.... αν δεν ξερεις και εσυ διαβαστε να μαθετε

εχω εμπειρια από συγγενικο προσωπο που τα λεμε.... μπορει να το καναν και 3-4 φορες την μερα και η σύντροφος του δεν εφτανε σε οργασμο... οταν του το ειπε αυτος τις ειπε ότι εχει πρόβλημα... και οι δυο δεν ξεραν και πολλα τελικα χωρισαν και τα μαθαν με αλλους...

με λιγα λογια και ξερα αν τους κανεις στοματικο και δεν σου κανει το ιδιο... απαιτησε το... και ότι άλλο σε ευχαριστει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μια γυναίκα που δεν το έχει επαγγελμα θέλει κάτι παραπανω. Αν πετύχει συναίσθηματικα ανεγκέφαλο άντρα δε σημαίνει ότι αυτή είναι το πρόβλημα. Ένας άντρας που γουστάρει θα ασχοληθεί ιδιαιτέρως να δώσει ευχαρίστηση...!
    Αυτη που το εχει επαγγελμα, πληρωνεται για αυτο. Βιοποριζεται απο το σεξ. Εμπορευεται το κορμι της για να βγαλει χρημα. Δε γουσταρει το οργανο του καθενος αλλα το χρημα!!

Οι υπολοιπες γυναικες, ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ αμαμητα αγορακια, τα ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ! Δεν αρκουμαστε στο λιγο ή στο μισο ή σε εκπτωσεις. Θελουμε αληθεια! ωριμο μυαλο! υπευθυνοτητα! ανεξαρτησια! ενεργεια! και δοσιμο αμοιβαιο!!!
    το καλο σεξ υπαγεται στο αμοιβαιο δοσιμο! Και το οικονομικο υπαγεται στην ανεξαρτησια! Γιατι αν ο αλλος χαρτζηλικωνεται απο τη μαμα και το μπαμπα, τι μπορει να προσφερει σε μια γυναικα? ας προσφερει πρωτα στον εαυτο του, και οταν το καταφερει, ας απογαλακτιστει απο τη μαμα του για να προσφερει και σε μια γυναικα.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Junior Member
    Αυτή είναι κ η δική μου σκέψη πρώτα η συγκατοίκηση και έπειτα κάποια επισημοποίηση ! Γιατί εχω δώσει ευκαιρίες σε άτομα που έχουν κάνει το 1/10 απο αυτα που μου έχει δώσει αυτός και Όταν είδα ότι δεν υπήρχε βελτίωση έφυγα από μόνη μου

Τι τρέχει δηλαδή? Αφού όπως αντελήφθηκα έχετε διαμορφώσει υψηλό επίπεδο επικοινωνίας. Είναι μικρή η τσέπη του ή τίποτα άλλο το έχει μικρό?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τι τρέχει δηλαδή? Αφού όπως αντελήφθηκα έχετε διαμορφώσει υψηλό επίπεδο επικοινωνίας. Είναι μικρή η τσέπη του ή τίποτα άλλο το έχει μικρό?
    Χαχαχαχα εγραψες....
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Banned
    Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης + πολλαπλό προφίλ.
    Last edited by Aeon; 14-02-2017 at 12:15.

Senior Member
    Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Aeon; 14-02-2017 at 12:16.

Senior Member
    ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ! ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΔΙΠΛΟ/ΤΡΙΠΛΟΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ????

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ! ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΔΙΠΛΟ/ΤΡΙΠΛΟΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ????
    Απο τ κινητο μ μπηκα με μεγκαμπαιτ...μην αγχωνεσαι δεν επιτρεπουν λογαριασμους διπλους τριπλους...
    Μην αγχωνεσαι εχω τις γκομενιτσες μ..
    Επισης δεν ηθελα ν σε βρισω αλλα μ βγηκε εν βρασμο..οποτε συγχωρεσε με και ασε τις διαμαρτριες...ετσι κ αλλλιως δεν εχω σκοπο ν ξαναμπω

Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Χαχαχαχα εγραψες....
    Αυτό που μου έβαλες ως "αντί υπογραφής" δεν το κατάλαβα. Σε μένα απευθύνεται?
    γιάννης

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast