Results 16 to 21 of 21
-
01-11-2007, 23:21 #16
Καποτε ηταν καλα...τωρα αν δοκιμασω να κανω θα με μαζευουν με το κουταλακι...δοκιμασμενο...κρ ιμα...μια απολαυση λιγοτερη...αλλα δεν μπορω να πω οτι μου λειπει...ποτε δεν την επιδιωξα απλως τυχαινε καμμια φορα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 02-11-2007, 12:28 #17
παρολο που δεν ειμαι ψυχωσικη πριν μερικα χρονια που ειχα την φαινη ιδεα να δοκιμασω,μου παρουσιαστηκαν για πρωτη και τελευταια φορα ψυχωσικα φαινομενα(παραισθησεις).ευ� �υχως κρατησαν για λιγες μονο ωρες και απο τοτε δεν ξαναειχα ποτε τετοιου τυπου διαταραχες.
περιτο να σας πω οτι απο τοτε δεν το ξαναεβαλα στο στομα μου ουτε για αστειο!!!
03-11-2007, 02:51 #18
απο την προσωπικη μου εμπειρια σας λεω πως την πρωτη μου κριση πανικου (που τοτε δεν ηξερα καν την υπαρξη του όρου) την ένιωσα υπο την επήρεια ινδικης κάνναβης..
δεν μου λειπει καθολου..
ειμαι και λιγο φοβιτσιαρης γενικα με τα θεματα της υγείας μου, οποτε η ουσια ενεργοποιησε τον φοβο μου..
και αμεσως ηρθαν δύσπνοια και πανικος..
οπως ειπε και καποιος φιλος πιο πριν.. \"αυτα δεν ειναι για μενα..\"
μια χαρα ζουμε και χωρις χασις..
07-11-2007, 01:13 #19
Όλα εξαρτώνται από το σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεσαι τη δεδομένη χρονική στιγμή... Πιστεύω ότι εσύ ο ίδιος προκαλείς τις κρίσεις πανικου με τις αρνητικές σκέψεις εξαιτίας αυτών που έχεις ακούσει από άλλους. Αν χαλαρώσεις και δεν έχεις κάτι αρνητικό να απασχολεί το μυαλό σου τότε πραγματικά μπορείς να ευχαριστηθείς τα κύματα γαλήνης και ευφορίας που προσφέρει η κάναβη.Πάντα με φιλικά προσωπά, σε ευχάριστο περιβάλλον και με την κατάλληλη μουσικη υπόκρουση.
13-02-2008, 13:16 #20
geia sas!!ego exo ypsofobia se megalo vatmo!fantastite den mporo na peraso oyte mia gefyra alla den mporo na anebo oyte kai ston proto orofo!!toso kala!!ti ginete omos ...otan ta pio ena tsigaraki[oloi oi ellada pinei na mhn kribomaste kai makari na eixame ellhniko oxi ayto pou einai olo mpaikon!!]den mporo oyte 2 skalakia na anebo eimai enas axristos genika..to loipon preopei [afou den ginete]h na bro thn ygeia mou me thn kolofobia h na kopso to xortaraki..:( sobara tora hparxei kapoios pou mporei na boithsh me ton alfa h me ton b tropo..[kai ean exei akres apo ellada kalitera!!]plaka kano:D
13-02-2008, 13:20 #21
Κοιτα και εγω επινα κανα τσιγαρακι που και που...πολυ σπανια...αλλα απο τη στιγμη που μου εκδηλωθηκε η ασθενεια και το τσιγαρακι αρχισε να με κανει σκατα το εκοψα μαχαιρι...γιατι ποιος ο λογος να κανεις κατι που δεν σου προσφερει πλεον απολαυση?
Οσο για την υψοφοβια δεν ξερω να σου απαντησω...ισως καποιος αλλος ξερει περισσοτερα ή ισως μια επισκεψη σε ειδικο? Δεν ξερω.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Μου έφερε την αστυνομία.
03-05-2025, 15:11 in Σχέσεις και Επικοινωνία