Αγχος-συμπτωματα είναι παθολογικό; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Junior Member
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΧΟΣ???

Senior Member
    Να ξέρεις ότι η αναζήτηση διαβεβαιώσεων πχ να σου διαβεβαιώσει κάποιος ότι δεν παθαίνεις τίποτα από αυτό ή ότι ξεπερνιέται, είναι ακριβώς σύμπτωμα του παθολογικού άγχους και μάλλον ότι και να σου πούμε διαβεβαίωση δεν θα αισθανθείς. Και δεν θα πάθεις κάτι και ξεπερνιέται, αλλά απλά με το να στο πούμε δεν σημαίνει ότι θα το χωνέψεις, θα το πιστέψεις και θα σου περάσει αυτομάτως.

Junior Member
    ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΙΟ ΣΑΦΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΥΠΟΦΕΡΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΚΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΕΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΚΑΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΥΛΗΣΑ ΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΠΑΛΑΧΤΩ ΑΠ ΑΥΤΟ Η ΑΝ ΘΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΖΩ Μ ΑΥΤΟ ΑΣΚΕΤΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΕ ΛΥΓΟΥΛΑΚΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΩ

Senior Member
    Πρώτα απ΄όλα θα μάθεις να το αντιμετωπίζεις πιο ψύχραιμα ώστε να μην έχεις τόσο έντονα συμπτώματα και να διαρκεί λιγότερο. Στην συνέχεια θα το ξεπεράσεις. Απλά να ξέρεις ότι δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη, πρέπει να έχεις υπομονή κι επιμονή. Δεν τρελαίνεσαι από αυτό. Ωστόσο όσο δεν κάνεις κάτι να το αντιμετωπίσεις, τόσα χειρότερα θα αισθάνεσαι γιατί μπαίνεις σε φαύλο κύκλο, ψυχοσωματικά-αρνητικές σκέψεις-ψυχοσωματικά- κτλ κτλ

Junior Member
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΟΡΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ??? ΑΝ ΝΑΙ ΦΟΒΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΕΤΣΙ???

Junior Member
    Quote Originally Posted by alex18 View Post
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΟΡΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ??? ΑΝ ΝΑΙ ΦΟΒΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΕΤΣΙ???
    Όλο αυτό σε κούρασε ψυχολογικά και σωματικά και γι αυτό δεν έχεις όρεξη και νιώθεις κουρασμένος..Δεν είναι απαραίτητα καταθλιψη..Ηρεμια, καλή παρέα,σωστη διατροφή και θετική σκέψη! Αν δεν νιώθεις καλά και μπορείς και να πας σε κάποιον ειδικό να σε καθοδηγήσει. Να μιλήσετε, όχι απαραίτητα να σου δώσει φάρμακα..

Εστάλη από WAS-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App

Junior Member
    ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΣΕ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΑ HAMILTON ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΧΑΜΗΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΗΝΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΩ ΜΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠ ΑΥΤΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠ ΤΑ ΠΟΛΑ ΤΑΒΟΡ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ.

Banned
    Ρε φίλε τι σε νοιάζει πως σκευτεται ο γιατρός, πολλοί τα παίρνουν και οι ίδιοι τα φάρμακα, εσύ κοίτα να πληροφορηθεί ς για τον εαυτό σου, όλα στον διαδικτυακό χώρο είναι free. Wikipedia, μορφώσουν η γνώση είναι δύναμη λέμε.

Banned
    Υγ Ξέρεις πόσο κοστίζει το ταβορ?;

Junior Member
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΗΝΕ ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΕΡΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ???

Junior Member
    ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ??????????????????????????

Senior Member
    Ναι με μαγνησιο μου περασε εμενα ετσι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    ΡΕ ΦΥΛΕ ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΓΝΗΣΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΣΤΑΝΘΕΙ ΚΑΤΙ

Senior Member
    alex, ισχύουν αυτά που σου έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, όλα αυτά ξεπερνιούνται, αλλά θέλει επιμονή κι υπομονή. Δούλεψέ τα με την γιατρό σου και μην περιμένεις να εξαφανιστούν τα πάντα από την μία μέρα στην άλλη. Φαίνεσαι να είσαι σε υπερένταση, προσπάθησε να κουλάρεις λίγο. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις κάποιο φάρμακο που σου προτείνει η γιατρός για κάποιον καιρό, καλό είναι σε συνδυασμό με ψυχοθεραπεία παράλληλα. Πιθανόν να τα καταφέρεις και χωρίς φάρμακα, αλλά σε βλέπω πολύ ανυπόμονο με τον τρόπο που γράφεις και θα είναι πολύ δύσκολο. Ειδική βέβαια δεν είμαι, αλλά από το να διαβάζεις το μακρύ και το κοντό του καθενός εδώ μέσα, καλύτερα να ακούς την γιατρό.

Από εκεί και πέρα, ισως δεν το καταλαβαίνεις, αλλά τα μηνύματά σου άθελά σου βγάζουν μια αγένεια σαν να απαιτείς απαντήσεις εδώ και τώρα κι οι άλλοι να είναι υποχρεωμένοι να στις δώσουν σε χρόνο dt. Στο διαδίκτυο να ξέρεις πως όταν γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις κι όταν γράφεις με εκφράσεις τύπου " Θέλω απάντηση" κτλ δεν νομίζω ότι θα ασχοληθούν και πολλοί με τις ερωτήσεις σου. Άνοιξε νέο θέμα και γράψε τους προβληματισμούς σου ψύχραιμα και πιο αναλυτικά και έχε υπομονή. Δεν είναι μέσα στο φόρουμ όλοι 24 ώρες το 24ωρο και δεν έχουν πάντα κάτι να απαντήσουν σε μια γενικόλογη ερώτηση.

Junior Member
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΥΤΟ??? ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ ΜΟΥ???

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast