Results 1 to 15 of 139
Thread: Βασανιστήρια στα ζώα :(((
-
14-02-2017, 18:40 #1
Βασανιστήρια στα ζώα :(((
Γιατι να υποφερουν τα ζωα τοσο πολυ;; Ποσο αγαρμποι ειμαστε που τα βασανιζουμε ανελεητα τα σκοτωνουμε και τα τρωμε ποσο αθλιοι; Αυτη η κοινωνια μας πραγματικα εχει απειρα κακα, ενα απο αυτα ειναι και τα βασανιστηρια και η σφαγη που κανουμε στα ζωα, ειδα τωρα ενα βιντεο και φρικαρα! Σκεφτομαι να αρχισω τη χορτοφαγια πολυ σοβαρα. Ποσοι απο σας εισαστε χορτοφαγοι; Η εστω να τρωω κρεας σπανια.
- 14-02-2017, 18:45 #2
Με τόσες τοξίνες, ορμόνες και με τόσα αντιβιωτικά που υπάρχουν στο κρέας ένος μοσχαριού ή στο γάλα μιας αγελάδας, η χορτοφαγία είναι μονόδρομος!
Και στον βωμό του κέρδους, έχεις δει πως στοιβάζουν τις αγελάδες, τα γουρούνια και τα κοτόπουλα που καταλήγουν στο πιάτο μας!
Βέβαια και η ανθρώπινη εκμετάλλευση αγγίζει ταβάνι στον τομέα του κάκαο, της μπανάνας, του τσάι και στη μεταποίηση.
Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, εκμετάλλευση μυρίζει...
Κάποιος χάνει, για να κερδίσει κάποιος άλλος!Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
14-02-2017, 19:58 #3
Εσείς οι νεολαίοι που διαμορφώνετε άποψη γ τ πάντα από το ίντερνετ και την τηλεόραση σασ έχουν κάνει το μυαλό κουρκούτι ότι θέλουν σασ κάνουν αρκεί να σας δείξουν ένα βίντεο γι αυτό δε πρόκειται να πάτε μπροστά ποτέ είστε καταδικασμένοι να σασ χειραγωγούν με την εικόνα συγχαρητήρια νεολαίοι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
14-02-2017, 20:13 #4
Ενώ η χορτοφαγία είναι τίγκα στα φυσικά και υγιεινά συστατικάπαιδιά, μη παραμυθιάζεστε...το λέω εντελώς καλοπροαίρετα
Αν το σκεφτεσαι από αυτή την αποψη (δλδ του βασανισμού, καν'το...αν κ πάλι διατηρώ τις επιφυλάξεις μου....)
κάπου είχα διαβάσει ότι κ τα φυτά αισθάνονται...
Αν μπορείς να το υποστηριξεις, γιατί όχι....χρειάζεται καπου καπου μια αποτοξινωση αλλά κ παλι όπως εγραψα πιο πανω μη νομίζεις ότι αυτό είναι η λύση για να κερδίσεις μια υγιεινη ζωη (είναι κ πολλοί αλλοι παραγοντες)
Κ όταν λέω να το υποστηριξεις εννοω οικονομικα...γιατί ότι συστατικά παιρνεις απο τα ζωικά, για να τα παιρνεις από τα φυτικά ίσως χρειαζεσαι 2πλασιες ποσότητες και συνδυασμούς
14-02-2017, 20:23 #5
Ω, Γέροντα η ευχή!
Είναι ψέμα ότι το κρέας που έρχεται από το εξωτερικό είναι τίγκα στις τοξίνες, στα εμβόλια και στις ορμόνες (ειδικά Ολλανδία);
Είναι ψέμα ότι η Monsanto και η Bayer ελέγχουν την αγορά των σπόρων (που είναι μεταλλαγμένοι);
Είναι ψέμα ότι η ποσότητα, η ποιότητα και η διατροφική αξία των τροφών (από γαλακτοκομικά μέχρι λαχανικά), έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία 50 χρόνια;
Υ.Γ.: Οι νέοι δεν φτιάχτηκαν από το μηδέν... Κάποιος τους έφτιαξε και κάποιος έφταιξε αν κάτι δεν πήγε καλά!
Με εκτίμηση!Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
14-02-2017, 20:24 #6
Όπως καταλάβατε τους χτυπάει τους γύρους του ο elis..
Πέρα από την πλάκα,είναι ενα πολύ επίκαιρο θέμα.Η ανατροφή τους σε άθλιες συνθήκες μόνο και μόνο για να εμπορευματοποιηθεί το κρέας τους,έχει αντίκτυπο και στην ανθρώπινη υγεία.Όμως,δεν είναι μόνο αυτό,το ίδιο-ίσως και πιο σοβαρό- είναι η ηθική άποψη,ότι ο άνθρωπος εξελίσσεται σε καρκίνο της γης,αν λάβουμε υπόψην αυτά που κάνει συνολικά και την εκμετάλλευση σε βάρος άλλων έμβιων οργανισμών,η απληστία είναι στα καλύτερά της.Στερεί την ελευθερία των ζώων.
Μια άλλη ρεαλιστική και κυνικότερη οπτική λέει πως ο ανθρωπος είναι εκ φύσεως ΚΑΙ σαρκοφάγο ον,εδώ υπάρχει εν μέρει δικαιολόγηση.
Προσωπικά,είμαι κατά του μαζικού αυτού φαινομένου της εκτροφης και σφαγης ζωων σε άθλιες συνθήκες,και της γενικότερης βιομηχανοποίησης που απομυζεί τα ζώα.Ο ανθρωπος θα μπορούσε να συνεχίσει να είναι σαρκοφάγος,αλλά χωρίς να προωθεί βάρβαρους και μαζικούς τρόπους εκτροφής και εξόντωσης.
Είναι πάντως,ένα πολύ δύσκολο θέμα
14-02-2017, 20:27 #7
Πάνε στο χωριό σου και πεσ στον κτηνοτρόφο αυτά τα παραμύθια που διαβάσατε άμα δε σε πάρει με τις πέτρες
14-02-2017, 20:28 #8
Κι η ποιότητα των νέων έχει χαλάσει αυτό είναι αλήθεια
14-02-2017, 20:45 #9
14-02-2017, 20:48 #10
συμπάσχω. εγω είμαι χορτοφάγος. παλια δεν ετρωγα κρεας αλλα οχι για ηθικους λόγους απλα δε μου αρεσε. τα τελευταια χρονια δε τρωω οτιδήποτε ζωικής προέλευσης. και ναι το ιντερνετ με βοήθησε πολύ να βελτιώσω και την υγεία μου και τη διατροφή μου πανω σε αυτο το θεμα. χρονο να εχεις να ψαχνεις..
Βεβαια γενικά δε πιστευω στο οτι αν γινεις χορτοφαγος θα κλεισουν τα σφαγεια. Τα σφαγεια κλεινουν μονο με πραξεις. Μονο αν πανε να τα σπασουν. Κυριολεκτικα. Κατα τα αλλα οκ όσο και να πεσουν οι πωλησεις σε κρεατα και γαλακτοκωμικα τα σφαγεια θα ειναι εκει γιατι τα στηριζει το συστημα.
Και γιατι υποφερουν τοσο πολυ? Γιατι ο ανθρωπος εχει να μεσα να του επιβαλεται, χωρις τα ζωα να εχουν φωνη να πουν αυτα που νιωθουν. Να βγαζει κερδος απο τα ζωα κλπ κλπ..
μιλαω κυριως για βιομηχανιες και όχι για κακοποιησεις κατοικιδιων/αδεσποτων (αλλο θεμα κ αυτο..)
14-02-2017, 20:52 #11
14-02-2017, 21:05 #12
Γκοθλυ θα σασ δούμε κι εσάς όταν θα είστε τριάντα τι θα κάνετε και πως θα την πατήσετε είσαι σίγουρη ότι δε θα βρουν κάτι κ για εσάς για εμάς βρήκανε οικονομική κρίση
14-02-2017, 21:09 #13
επειδή γενικότερα περνάει στα ψιλά, εγώ θα ξαναγράψω ότι η επιλογή της χορτοφαγίας δεν είναι η λύση για μια απολύτως υγιεινη ζωή ....η χημεία στην φυτοφαγία είναι επίσης τεραστια κ όσοι νομίζουν ότι έτσι έχουν βρει τη λύση για μένα φορουν παρωπίδες....
προτιμώ να ακολουθώ αυτό που ελεγαν οι αρχαιοι "παν μετρον άριστον"...οι υπερβολές είτε από την μία είτε από την άλλη πλευρά δεν οφελούν σε κάτι
η άποψη "ακολουθω την χορτοφαγία για ηθικούς λόγους" είναι μια άλλη διάσταση στο όλο θέμα που χωράει μεγάλη κουβέντα
αλλά όσον αφορά το θέμα της υγείας νομίζω ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα
(παλιότερα το'χα δοκιμάσει για 2-3 χρόνια...αλλα θέλει να το υποστηρίζεις)
εξάλλου η παραγωγή κρέατος με αυτόν τον τρόπο (τοξίνες, ορμόνες, κλπ) είναι αυτή που είναι, γιατί οι ανάγκες του πληθυσμού είναι τεράστιες...το ίδιο ακριβώς που συμβαίνει κ με τα φρούτα - φυτά...κλπ....
οι αναγκες είναι τεράστιες κ όλα αυτά δεν μπορούν ν παραχθούν με φυσικό τρόπο γι'αυτό κ η επέμβαση του ανθρώπου
14-02-2017, 21:19 #14
Συμφωνώ και αφού σας πω ότι είναι θέμα οργανισμού το τι θα πάθεις γτ τα παιδάκια με καρκίνο δεν τον βγαλαν από τα γαριδάκια γιατί γαριδάκια φάγαμε κι εμείς επίσης όλοι οι γιατροί λένε για να έχεις καλή υγεία πρέπει να κανεισ γυμναστική μέχρι τα τριάντα σου από τα πέντε κάντε πρώτα γυμναστική κ μετά όλα τα άλλα τα συζητάμε
14-02-2017, 22:16 #15
Γιατί ασχολείστε τόσο πολύ τι θέλει να τρώει ο άλλος? Υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε πόρισμα ΕΔΩ μέσα ποια είναι η καλύτερη διατροφή? Η κοινωνία μας έχει επιβάλει κάποια διατροφικά πρότυπα, ωραία, συμφωνούμε ή όχι, επιλέγουμε τι θέλουμε εμείς να τρώμε και τρώμε. Γιατί πρέπει να πέσουμε στην ίδια παγίδα να το συζητάμε συνέχεια?
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια