Βασανιστήρια στα ζώα :((( - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 139 of 139
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Απλά αναρωτιώμαι πώς ο ελέφαντας με το τεράστιο μέγεθος του, ένα θηλαστικό ζώο όπως ο άνθρωπος, είναι χορτοφάγος!
    Επίσης, οι μοναχοί στο Άγιο Όρος και αλλού που δεν τρώνε καθόλου κρέας, εκτός από γαλακτοκομικά και ψάρι ως προϊόντα ζωικής πρόελευσης.

Συμφωνώ μαζί σου ότι η χορτοφαγία δεν μας μειώνει την τεστοστερόνη. Το διαπιστώνω σε περιόδους νηστείας άμα νηστέψω. Η λίμπιντο μου μένει ίδια ή και αυξημένη έστω και αν δεν τρώω καθόλου κρέας.

Βλέπε επίσης και σχόλια μου, χρωματισμένα μαυρο, στο κειμενο του μηνυματος.
    Αυτο όμως που θελω να εξακριβώσω είναι αν οι χορτοφάγοι ζουν λιγότερα χρόνια και αν η μη κτανάλωση κρέατος έχει ως συνέπεια ο άνθρωπος να κρυώνει εύκολα το χειμώνα.
    ειμαι χορτοφαγος κ κρυωνω πολυ, αλλα κρυωνα παρα πολυ κ οταν ετρωγα κρεας...δεν εχει αλλαξει κατι..οπως ημουν κ πριν ειμαι κ τωρα..απλα νιωθω πιο ευκολα κοπωση γενικα..το οποιο μπορει να οφειλεται σε ελλειψη σιδηρου..δεν ξερω..δεν εχω κανει ακομα εξεταση σιδηρου, αλλα μονο αιματοκριτη που εχει πεσει στο 36 απο 43 που ηταν.Τωρα πινω σιδηρο καθε πρωι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    κρυωνω πολυ
    Έχω ακούσει αρκετά για το ginkgo biloba για ευαισθησία στο κρύο. Βοηθάει στην κυκλοφορία και ίσως γιαυτό. Δοκίμασε αν έχεις περιέργεια και δεν παίρνεις φάρμακα με αντενδείξεις. 8 ευρώ είχα αγοράσει ένα μεγάλο κουτί.

Senior Member
    αυτη τη στιγμη ειμαι πολυ περιορισμενη οικονομικα κ δεν μπορω να αγορασω τιποτα...μεχρι να πληρωθω..παιρνω εφεξορ κ φαρμακα για το graves , δεν ξερω κανει?
    θα διαβασω..
    νυσταζω απειρα..καθομαι στο γραφειο κ κλεινουν τα ματια μου...αυτο συμβαινει οταν εχιες χαμηλο σιδηρο κ αιματοκριτη.

Banned
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ΑγκελοςΑ και Μαγκαιβερ

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910