Βασανιστήρια στα ζώα :((( - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 139
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Γκοθλυ θα σασ δούμε κι εσάς όταν θα είστε τριάντα τι θα κάνετε και πως θα την πατήσετε είσαι σίγουρη ότι δε θα βρουν κάτι κ για εσάς για εμάς βρήκανε οικονομική κρίση
    κοντεβω 29, ουτε καρδια εχω ουτε διαβητη ουτε τπτ τετοιο που σχετιζεται με τη ζωικη πρωτεϊνη και το ζωικό λίπος.
    η κριση ολους μας βρηκε τι να πουν και τα νεα τα παιδια που μεγαλωνουν απο μικρα στη κριση.

Banned
    PositiveWave: Συμφωνώ απόλυτα για την εκμετάλλευση........
    Elis: Σταμάτα να κάνεις bullying κι εσύ νέος είσαι (μέχρι τα 50-60 θεωρείσαι νέος) και δεύτερον είναι πολλοί καλύτεροι αυτοί που σκέφτονται τα ζώα από αυτούς που δεν τα σκέφτονται......
    Emafil: Θα το έκανα περισσότερο για ηθικούς λόγους, δεν παραμυθιάζομαι με υγιεινή διατροφή, ευχαριστώ
    Σαπουνάκι μπάνιου: Συμφωνώ απόλυτα σε όλα
    Gothly: Συμφωνώ απόλυτα και όταν λέω σκέφτομαι να το κάνω για ηθικούς λόγους, πιο πολύ εννοούσα αυτό που λες, το να μειωθεί η παραγωγή κρέατος με το να πείσω κι άλλους, αλλά μάλλον έχεις δίκιο ότι μόνο αν πάει κάποιος και τα σπάσει όλα μπορεί να γίνει κάτι....
    AngelosA: Τι χρειάζεται για να ευαισθητοποιηθείς; Να δεις ένα βίντεο με το πως τα σφάζουν ή ένα πως τα βασανίζουν; Μα καλά είμαστε σοβαροί είναι αυτό που λέει το Σαπουνάκι μπάνιου, νομίζουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι στον πλανήτη και τα έχουμε αφανίσει όλα και συνεχίζουμε να τα αφανίζουμε χωρίς να μας καίγεται καρφί, ε, είμαστε υπόλογοι, λυπάμαι......

Elis: Α, και elis, δεν επηρεάστηκα μόνο από ένα βιντεάκι και μόνο μία φορά, το σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα χρόνια για την ακρίβεια. Πάντα ήθελα να το κάνω απλώς μου αρέσει πολύ το κρέας και γι'αυτό δεν το κανα.

Senior Member
    e δεν πάμε καλά.....!!!!!

σουβλάκι χωρίς γύρο δεν γίνετε......!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    e δεν πάμε καλά.....!!!!!

σουβλάκι χωρίς γύρο δεν γίνετε......!!!!
    Εσύ πας καλά δηλαδή που δεν πάμε εμείς; Θα 'θελες να 'σουνα ζώο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    PositiveWave:
    AngelosA: Τι χρειάζεται για να ευαισθητοποιηθείς; Να δεις ένα βίντεο με το πως τα σφάζουν ή ένα πως τα βασανίζουν; Μα καλά είμαστε σοβαροί είναι αυτό που λέει το Σαπουνάκι μπάνιου, νομίζουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι στον πλανήτη και τα έχουμε αφανίσει όλα και συνεχίζουμε να τα αφανίζουμε χωρίς να μας καίγεται καρφί, ε, είμαστε υπόλογοι, λυπάμαι......
    Αν πρόσεξες δεν είπα τι τρώω.. Όλοι λίγο πολύ εδώ μέσα είμαστε υπερευαίσθητοι και δεν θέλουμε να βασανίζουμε τα ζώα. Επίσης σίγουρα είναι λάθος να τα βασανίζουμε και να τρώμε όλοι μέρα κρέας, κρέας, κρέας, μπιφτέκια και γύρους. Επίσης θέλω να υπάρχει παγκόσμια ειρήνη, καθόλου βία, παντού πράσινο κτλ. Οι παραπάνω αν τους ρωτήσεις αυτό θα σου πούν και είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν για την ειρήνη και την αγάπη. Παράδοξο? Οι χριστιανοί κάνουν 40 μέρες νηστεία για να αγιάσουν και να αγαπήσουν την πλάση και μετά ψήνουν ολόκληρο το αρνί και σουβλίζουν τα έντερα του. Και γώ 1 χρόνο διατροφή και τώρα κατεβάζω 1 λίτρο κοκα κόλα και 1 τσουρέκι την ημέρα. Η αναζήτηση της τελειότητας είναι αυτό που μας καταστρέφει. Αν θέλω δηλαδή να ζήσω κοντά στη φύση σε μια καλύβα στο δάσος τί θα τρώω? ρίζες και φρούτα? Απαγορεύεται να κυνηγήσω όπως οι πρόγονοι μου? Το να θές να τρώς λιγοτερο κρέας επιδή σέβεσαι τη φύση είναι τέλειο, εξάλου η υπερβολική κατανάλωση κρέατος είναι και αυτό εμμονή και συνήθεια. Αλλά την τελειότητα δεν θα τη φτάσεις ποτέ για εμένα. Αν θες δοκίμασε, δεν θα σου πω τι να κάνεις. Όμως πρόσεξε την υποκρισία. Αν θέλεις να γίνεις άσπρος σαν το χίονι χωρίς καθόλου βία, μην ξανα αγοράσεις ρούχα που τα φτίάχνουν ΄τα παιδιά δούλοι, καθόλου καλλυντικά που όλα είναι δοκιμασμένα σε ζώα, πήγαινε ζήσε σε μιά σπηλιά επιδή το σπίτι μας χτίστικε πάνω σε δεκάδες αράχνες, ποντίκια, σκατζόχοιρους, πουλάκια και εκατομμύρια μικροσκοπικούς οργανισμούς. Και αν τα καταφέρεις όλα αυτά με βάσανα και προσπάθεια να ξέρεις πως ο κόσμος δεν θα αλλάξει και το καλό που έκανες και τι φύση που γλύτωσες την έφαγε κάποιος άλλος.
    Η άποψη μου είναι αμα σε πειράζει, προσπάθησε να το αλλάξεις, γίνε διαιτολόγος, γυμναστής, πολιτικός, ακτιβιστής, χορτοφάγος. Έτσι είμαι και εγώ. Όταν όμως αρχίζουμε και καταπιέζουμε το σώμα μας με τα προσωπικά μας ιδεώδη, και δεν σηκωνόμαστε το πρωί απτήν κατάθλιψη για τον σκατόκοσμο και μιας πιάνει κρίση πανικού όταν βλέπουμε τα ζωάκια να υποφέρουν τότε δημιουργείτε ένα παράδοξο.
    Πιστεύω στο θέμα σου έπρεπε να συζητούν άλλοι που προσδοκούν την φυτοφαγία με συμβουλές και πρακτικές για αυτήν. Αλλιώς πέφτουμε σε μια παγίδα και συζητάμε εδώ άσκοπα και καίμε ρέυμα που παράγεται με κάρβουνο που πνίγει ζωάκια κάπου παρά δίπλα. Και που γράφω και γω πέφτω σε αυτή την παγίδα

Senior Member
    Για να επιβιωσεις σημερα που δε ζουμε στη σπηλια δεν εχεις αναγκη να τρεφεσαι απο τα ζωα κ τα παραγωγα τους.
    Η τελειοτητα δεν υπαρχει. Κανεις χορτοφαγος δεν ειναι τελειος.
    Προφανως μιλαμε απο πισι/κινητο που απο πισω υπαρχει παιδικη εργασια. κ τι κανουμε γι'αυτο? τπτ.
    Συμφωνω οτι ειναι κακο να εχεις ψευδαισθησεις οτι επειδη εγινες χορτοφαγος εισαι καλος ανθρωπος.
    Αυτο δε σημαινει οτι τα παραταμε ολα κ δε προσπαθουμε να στηριζουμε οσο μπορουμε την μη κακοποιηση αθωων ψυχων.

Banned
    Καλά τώρα να απαντήσω με σοβαρότητα για το ότι το σπίτι μου χτίστηκε πάνω σε αράχνες και δήθεν σκατζόχοιρους;;; Δεν κατάλαβα που το πας. Κι επειδή δεν υπάρχει το τέλειο να μην δοκιμάσουμε κάτι καλύτερο; Έλεος. Α και είμαι και κακιά. Μάλιστα.

Senior Member
    Γκοθλυ εγώ τριάντα πέντε είμαι αλλά ανησυχώ για την τεστοστερόνη της νεολαίας εποχής όλα τα ψυχολογικά είναι λάθος ιδέες κατά κύριο λόγο οπότε σας εκμεταλευονται οι γιατροί σασ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κι επίσης δεν κάνω μπουλινγκ απλά τους βάζω στη θέση τους

Banned
    κανονικα θα πρεπε να τρεφομαστε από τους καρπους που μας προσφερουν τα φυτα άλλα και τα ζωα και όχι με φυτα και ζωα...

αυτό θα ταν το σωστο από ηθικης αποψης...

θυμαμαι κατά της διαρκεια των ψυχωσικων μου επεισοδίων οι οδηγιες ηταν σαφεις από τις φωνες... τροφη μονο από τους καρπους...

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κι επίσης δεν κάνω μπουλινγκ απλά τους βάζω στη θέση τους
    Και ποια ειναι η θεση τους; Να τρωνε κρεας; Αν νιωθεις απειλη με αυτα που λεω γιατι σ'αρεσει το κρεας τοτε ελαττωσε το η τρωγε το ιδιο αλλα οχι να μας τη λες! Δεν μου αρεσει να στη λεω αλλα μας την ειπες πρωτος.

Senior Member
    Που ακούστηκε κοριτσάκι να υπερασπίζεται τα αγοράκια ένα πράγμα θα σου πω αντρασ που να κάνει διατροφή δε γεννήθηκε ακόμα όπως κ γυναίκα να με ανεχτεί χωρίς λεφτά καλή συνέχεια κι άσε τα αγόρια στην ησυχία τους αυτοί ήρθαν κ ξυθηκαν για να καταλαβαίνεις κι όλας εγώ μπορεί να φύγω χέστηκα τι κάνετε αλλά σας είπα την αλήθεια πράγμα που εσάς δε σας βολεύει γτ το να το παίζεις ασθενής στο περιβάλλον σας δικαιολογείται στο δικό μου περιβάλλον δε δικαιολογείται και καλύτερα το υποστηρίζω κι ας ζοριζομαι τουλάχιστον είναι η τεστοστερόνη στη θέση της

Senior Member
    Βασικά δεν έχω με τι να γεμίσω το χρόνο μου αλλιώς θα έφευγα

Senior Member
    γεια σας, ειμαι χορτοφαγος 2 χρονια τωρα...ηταν αποτελεσμα ενος βιντεο που ειχα δει ανημερα του Πασχα...ενα κατσικακι να παιζει σαν σκυλος με μια μπαλα..
    λυπηθηκα πολυ σκεπτομενη περι βασανισμου τους στα σφαγεια κλπ..
    η καθετες βιομηχανιες κρεατος δεν σκεφτονται με το συναισθημα φυσικα, τα αντιμετωπιζουν ως αντικειμενα, δεν ειναι κ λιγοι οσοι γουσταρουν να βγαζουν τα νευρα τους πανω τους , με την δικαιολογια οτι εφοσον παει για σφαξιμο, ας το δειρω κ λιγο..
    ακολουθησαν πολλα ντοκυμαντερ που ειδα κ αντιληφθηκα τι ακριβως γινεται στις βιομηχανιες, απο ακτιβιστες οι οποιοι εμπαιναν κρυφα σε αυτες κ τραβουσαν βιντεο με αγελαδες κ ζωακια διαφορα που εκλαιγαν κ ουρλιαζαν...αμεσως εκοψα το κρεας..
    ημουν πολυ χαρουμενη γι αυτην μου την αποφαση..
    στην αρχη ενιωσα μια αισιοδοξια κ μια ηρεμια..μιλησα με διαφορους γνωστους χορτοφαγους κ ενημερωθηκα σχετικα με τις τοξινες οι οποιες κατα την αποβολη τους απο το ανθρωπινο σωμα, δημιουργει μια αισθηση εφεξιας...
    ηταν αληθεια το ενιωθα...

παμε στο τωρα...εδω κ κανα μηνα νιωθω κουρελι...πτωμα..με αποτελεσμα να μην μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι...αδυναμια κοπωση...αιματοκριτης 36 απο 43 που ηταν παντοτε..
    δεν εκανα ακομα τεστ σιδηρου αλλα προκειται να κανω στο αμεσο μελλον..
    οι φιλοι κ το στενο περιβαλλον με εκραξαν οτι πρεπει να ξεκινησω να φαω κρεας..
    να ανεβει ο αιματοκριτης κ να μην νιωθω κοπωση..
    ξεκινησα χαπια σιδηρου απο μονη μου, κατι ελαφρυα..παραλληλα ξεκινησα πρωτεινες αρακα(πανακριβο αγαθο)..
    εχτες ενιωσα οτι δεν παει αλλο...ΕΦΑΓΑ 2 ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ!!
    ενιωσα οτι τα εφαγα σαν φαρμακο για να επιβιωσω..καθως το προγραμμα μου ειναι βαρυτατο κ εγω δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.
    Σημερα ξυπνησα κ σκεφτομαι ολες αυτες τις φατσουλες των ζωων να κλαινε, να παιζουν ή να τα βασανιζουν στις βιομηχανιες...διχαζομαι απο το πρωι...δεν ξερω τι να ακολουθησω..
    αγαπω υπερβολλικα τα ζωα καθως εχω κ 2 χαριτωμενα σκυλακια.
    τελικα σιγα σιγα κλεινω παλι προς την χορτοφαγια..αλλα αυτη τη φορα με συναιση κ εξυπναδα..που σημαινει φυτικος σιδηρος σε μεγαλες ποσοτητες κ φυτικες πρωτεινες κ οχι ο.τι να ναι διατροφη.
    συμβουλη μου: οποιος ακολουθησει χορτοφαγια να ξερει οτι ειναι δυσκολο μονοπατι, επισης να ξερει οτι εχει να φαει πολυ κραξιμο απο το περιβαλλον κ χλευασμο...
    επισης το κυριοτερο ειναι οτι πρεπει να ριξει πολυ διαβασμα για το τι πρεπει να τρωει ωστε να παιρνει βιταμινες β,σιδηρο κ πρωτεινη...
    αυτα ειχα να πω..
    προσωπικα δεν με βλεπω να ξαναφαω κρεας....ας πουμε οτι το χτεσινο ηταν μια δοκιμη...
    εδωσα μια ευκαιρια στον εαυτο μου να ξεκολλησει απο δογματισμους κ απο ολο αυτο..τελικα ομως διαπιστωνω οτι δεν το χω με το να τρωω ζωα..
    τα αγαπω απιστευτα για να τα τρωω..
    δεν θελω να υποστηριζω κανεναν απο τους βασανιστες κ να τους πληρωνω..
    σημερα λοιπον θα φαω μακαρονια!!!
    αυριο μπροκολο που εχει πολυ σιδηρο κ μεθαυριο φασολια που εχουν πολλη πρωτεινη..
    θα ξεκινησω να πινω κακαο που εχει πολυ σιδηρο , προσοχη χωρις γαλα...κ οταν πληρωθω θα αγορασω συμπληρωμα με b k φυτικο σιδηρο...αυτα.

Senior Member
    Αντρασ χορτοφάγος δε γεννήθηκε ακόμα δηλαδή τι εννοώ μπορεί να σ αρέσουν οι γυναίκες αλλά άμα είσαι χορτοφάγος αντρασ δεν είσαι είσαι κάτι λάιτ αυτό λέω και λέτε εσείς μετά ότι μιλάω με στερεότυπα αλλά είναι αλήθεια

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast