Results 61 to 75 of 139
Thread: Βασανιστήρια στα ζώα :(((
-
16-02-2017, 17:03 #61
Όποιος υποννοεί για μένα ότι το κάνω για επίδειξη να κοιτάει τα χάλια του
- 16-02-2017, 17:46 #62
Αγαπητη ανξιους , μπορει να μην βλεπουμε μελλον εμεις , αλλα αυτο που εχει αποδειξει η ανθρωποτητα , ειναι οτι παντα επιβιωνει, δεν αφανιζεται , καποιο τροπο βρισκει και συνεχιζει .................απο την αλλη , αυτο που γινεται τα τελευταια 120 χρονια , ειναι πρωτογνωρο ακομη και για οποιοδηποτε σεναριο επιστημονικης φαντασιας , που θα ειχε κι ο πιο ευφανταστος παρατηρητης/επιστημων , πχ ο Ντα Βιντσι .........οποτε ολα παιζονται .........ο κοσμος αλλαζει μορφη , και η τελικη του μορφη , ειναι αγνωστη , ουτε μπορουμε να την φανταστουμε ............ζουμε κοσμοιστορικες εποχες πιστευω ...........
16-02-2017, 18:34 #63
16-02-2017, 19:07 #64
elis η χορτοφαγία δε σου μειώνει την τεστοστερόνη. δε ξερω αν εννοουσες αυτό αλλά αν ναι οχι ειναι λαθος.
mary93 Ναι όντως τα μή βιολογικά είναι φουλ στα φυτοφάρμακα. Ομως και πάλι αν το πάρουμε από θεμα υγείας είναι χειρότερα τα ζωικά παράγωγα παρά τα φρουτα κ λαχανικα με τα φυτοφάρμακα. Αλλος φυτεύει, άλλος αγοράζει ότι μπορει, κάνουμε παντα ότι μπορουμε. Επίσης τα τσίρκα με ζώα στην ελλάδα παντως εχουν απαγορευτεί από το νόμο.
δε σοβαρολογείς ετσι? Το οτι κανει κάποιος/α βιντεακια με συνταγές βίγκαν στο yt δεν συνδέεται καθόλου με το αν εσύ πιέζεσαι από τους βίγκαν. Τα βιντεάκια απλα μην τα βλέπεις.
Τα ζώα μέχρι να πεθάνουν εντελώς ή όταν πεθαίνουν βασανίζονται απίστευτα. Δεν τα σκοτώνουν με ευθανασίες. Αλλά με ότι μέθοδο μπορεί να τους βολεύει. Είτε δέρμα είτε γούνα είναι το ίδιο στην κακοποίηση.
δεν είναι παραξενιά αλλά ξεκάθαρος σπισισμός. Όλοι μας μεγαλώνουμε με σπισιστικές ιδέες. Σε άλλες χώρες ο σκύλος είναι ενα απλό κρέας όπως εμείς έχουμε το αρνάκι. Σε άλλες χώρες δεν τρώνε τα γουρούνια όπως εμείς. κλπ κλπ..
Πχ τα φθηνα δέρματα είναι πολλές φορές από σκυλιά και γατιά. Όλοι αηδιάζουν σε αυτη τη σκέψη και μετάνιωσαν που το άκουσαν. Γιατί? Γιατί είμαστε σπισιστές. Αν τους πείς οτι το δέρμα είναι από αγελάδα, επειδή με την αγελάδα ίσως να μην έχει πολλές επαφές, ίσως να μην εχει δει κ ποτε του, θα το δεχθεί ώς πιο "φυσιολογικό".
Νομίζουν επειδή δεν έχουν επαφές με ζώα και λόγω αμάθειας οτι κάποια ζώα αισθάνονται λιγότερα από άλλα. Ψέμα φυσικά. Ότι νιώθει το σκυλί το νιώθει και το γουρούνι. Δεν υπάρχει διαφορά, εμείς ώς άνθρωποι δημιουργήσαμε αυτόν το σπισισμό.
-τα ζώα στις βιομηχανίες κρέατος και γάλακτος παίρνουν ορμόνες.
-ο καρκίνος σχετίζεται με ΄τη ζωική πρωτεϊνη (επιστημονικά άρθρα υπαρχουν απειρα ψαξτο)
-Δες τι χρειάζεται για να παραχθεί μόνο ενα burger.
Και ναι αυτό είναι η κρεατοφαγία! και φταίει στη κλιματική αλλάγή του πλανήτη.
16-02-2017, 21:56 #65
πραγματικά για γέλια και για κλάματα σε auto το forum με αυτά που γράφετε...!!! ε λοιπόν ναι ρε φιλε η χορτοφάγοι έχουνε και αυτή τα ψυχολογικά τους δεν εξηγείται αλλιώς..!!!
εγώ πάντως το τσίκνισα σήμερα
ήτανε νόστιμα όλα...!!!!!
δεν λυπήθηκα τα ζώα.... από την στιγμή που δεν τα σφάζω εγώ δεν με αφορά... και φυσικά θα τρώω κρέας όπως όλοι...!! φτάνουνε τα προβλήματα που έχουμε θα μας κόψετε και το κρέας?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ....!!!!!!
16-02-2017, 22:32 #66
Ενώ εσύ κάνεις για φόρουμ ψυχολογίας χαλαρά........
Σου είπε κανείς να κόψεις το κρέας; Και αν δεν σε ενδιαφέρει το θέμα τι απαντάς;
16-02-2017, 23:37 #67
forum ψυχολογίας? ας γελασω....
επειδή παρακολουθώ αρκετά χρονια auto το forum... και ακόμα δεν έχουνε μπει κάποιοι κανόνες... νομίζω πως εδώ πέρα δεν μπορεί να μπει ο τίτλος <<forum ψυχολογίας>> εδώ μέσα υποτίθεται μπαίνεις να πεις το πρόβλημα σου και να βρείς μια βοήθεια όχι να φύγεις με αλλα τόσα ψυχολογικά ούτε να σου αναφέρει ο άλλος ότι είχε κακια εμπειρία από κάποιο φάρμακο... κάνετε τους ανθρώπους που έχουνε πραγματικά κάποιο πρόβλημα να φοβούνται να πάρουνε φάρμακα... να τους κάνετε ακόμα χειρότερα δηλαδή....! αν δεν αλλάξει άμεσα η διαχείριση του forum και να σοβαρευτεί θα πάρουμε αλλα μετρα...! άκου να δεις δεν με νοιάζει αν θα φάω ban... δεν με σταματάει τίποτα και κανένας...!
εδώ μέσα λοιπόν σε auto το θέμα μπήκα για να σας πω πως κακός ανοίξατε ένα τέτοιο θέμα.. υπάρχουνε άτομα που υποφέρουνε από διαφορες ψυχικές πάθησης που θα τους δημιουργήσετε και αλλα προβλήματα...!! αναφέρομαι σε εσένα που άνοιξες αυτό το ευαίσθητο θέμα..
λοιπόν για να μην λέμε πολλά εδώ μέσα είναι ένα μπάχαλο και πολλά άτομα είστε εξαρτημένη σε ένα forum προσπαθώντας να βοηθήσετε τους άλλους... ενώ δεν κοιτάτε τον ευατό σας... δεν νοιάζεστε για τίποτα και χάνεται το χρόνο σας μπροστά σε μια οθόνη...!!
16-02-2017, 23:38 #68
σιγα ρε τσουκαλά.
οκ εφαγες κρέας και τι μας το λες, καλό φράξιμο αρτηριών λοιπόν.
Επίσης δεν είδα πουθενά να γράφει κανείς "φιλε akis1 μην τολμήσεις και ξαναφας κρέας"
Να το κοιταξεις λιγο αυτό που άλλα γράφουμε και άλλα βλέπεις.
Ίσως είναι από το πολύ κρέας που έφαγες σήμερα.
Μόνος σου μπήκες σε αυτό το τόπικ, δε σε υποχρέωσε κανείς να μπεις να διαβασεις περί χορτοφαγίας και κακοποίησης ζώων.
Και ναι ρε φίλε οι χορτοφάγοι είναι απλοί άνθρωποι που απλά προσπαθούν να μην στηρίζουν βιομηχανίες και εταιρίες κακοποίησης ζώων. Και με λίγη συμπόνια για τα ζώα παραπάνω απ'οτι έχεις εσύ.
17-02-2017, 00:05 #69
Όπα ρε μάγκα εσύ!! Ποιός μίλησε για κακή εμπειρία με φάρμακο και μας κατηγορείς άδικα και στην τελική και αυτό να έγινε θα το ζήτησε ο θεματοθέτης ή θα ήταν αναγκαίο να το πει ο συνομιλητής του για να τον βοηθήσει να μην το πάρει και γίνει χειρότερα! Σιγά ρε μάγκα! Φόρουμ ψυχολογίας δεν είναι για άλλους λόγους, γιατί μπαίνουν κάποιοι σαν εσένα και το παίζουν κάποιοι.
εδώ μέσα λοιπόν σε auto το θέμα μπήκα για να σας πω πως κακός ανοίξατε ένα τέτοιο θέμα.. υπάρχουνε άτομα που υποφέρουνε από διαφορες ψυχικές πάθησης που θα τους δημιουργήσετε και αλλα προβλήματα...!! αναφέρομαι σε εσένα που άνοιξες αυτό το ευαίσθητο θέμα..
λοιπόν για να μην λέμε πολλά εδώ μέσα είναι ένα μπάχαλο και πολλά άτομα είστε εξαρτημένη σε ένα forum προσπαθώντας να βοηθήσετε τους άλλους... ενώ δεν κοιτάτε τον ευατό σας... δεν νοιάζεστε για τίποτα και χάνεται το χρόνο σας μπροστά σε μια οθόνη...!!
17-02-2017, 00:36 #70
Εντάξει, ειλικρινά ο καθένας ότι θέλει γράφει σε αυτό το θέμα........χωρίς ν υπάρχει καμία βάση, τίποτα....ρε παιδιά ο καθένας ότι θέλει τρώει και ούτε προσπαθούμε ν αλλάξουμε την διατροφή του άλλου χωρίς καν να ξέρουμε τον ίδιο κ τις ανάγκες του
Κάποια πράγματα όμως πρέπει με κάποιο τρόπο ν τεκμηριώνονται.....κάποια σημεία που παρατήρησα...
- οι γιατροί λένε κόψε το κρέας....
που το είδατε αυτό ρε παιδιά??!!...ποιοι γιατροί το λένε κ σε ποια χώρα...
οι γιατροί δεν λένε κοψε το κρέας, λένε να το ελαττώσεις όσο γίνεται...
- έκοψα το κρέας και νιώθω/είμαι καλύτερα...
ναι, αν έτρωγες μπριζόλες και λουκάνικα κάθε μέρα κ μετά τα έκοψες μαχαίρι...έγινε κάποια αποτοξίνωση και βραχυπρόθεσμα ίσως να ένιωσες καλύτερα...μακροπρόθεσμα όμως τι γίνεται...υπάρχει ισορροπία???
Και τι σημαίνει καλύτερα...έχεις κάνεις εξετασεις, μετρήσεις....ή απλά άλλαξε η ψυχολογία σου...μειώθηκε το άγχος σου και αυτό είχε επίδραση κ στο υπόλοιπο σώμα....ξέρετε πόσοι παράγοντες υπάρχουν που επηρεαζουν αυτό που λέμε "καλή υγεία"...τι...??!! μόνο το κρέας είναι?!
- το κρέας σχετίζεται με τον καρκίνο
ναι, ίσως...(έχεις έγκυρες μελέτες..?) και σε τι βαθμό ....στο 1-2%...πόσο...? 50%..και με τα υπόλοιπα τι γίνεται...γενετικοί, περιβαλλοντικοί παράγοντες
οι Εσκιμώοι (ινουίτ) που σφάζουν φώκιες, φάλαινες....ταράνδους κ δεν ξέρω γω τι άλλο ...γιατί έχουν χαμηλούς δείκτες καρκίνου...
Και με την άλλη σημαντικότερη ασθένεια (έτσι την λέω εγώ) το άγχος ..τι γίνεται...κ δεν μιλάμε για το φυσιολογικο, αλλά για το παθολογικό που οδηγεί σε διαταραχές της ψυχολογίας, των ορμονών σε αυτοάνοσα...κλπ...
τα πραγματα δεν είναι άσπρο ή μαύρο....η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση
17-02-2017, 00:42 #71
Emafil σιγά αγχώθηκα κάτι έπαθα ενώ το ζωάκι που το σφάζουν;
Άστο, ας μην συνεχιστεί άλλο η κουβέντα, δεν το σηκώνει το φόρουμ.
17-02-2017, 01:50 #72
nαι το λένε στην ελλαδα οταν παθεις εμφραγμα.
Σε γνωστο μου που έπαθε εμφραγμα κ 2 ανακοπες ναι του ειπαν να κόψει τελείως το κρεας. και ακομη ζει.
εδω ισως κ να συμφωνω εν μερη γιατι ημουν παντα ατομο που δεν ετρωγα πολυ κρεας κ το ειχα κοψει κ σε μικρη ηλικια. Ενω καποιος που τρωει καθε μερα σιγουρα θα δει διαφορα.
Εγω τεραστια αλλαγη ειδα οταν εκοψα ολα τα ζωικα.
1ον εξαφανιστηκαν οι ημικρανιες κ 2ον οι πονοι περιοδου δεν ειναι σε φαση 'πεθαινω' .
Σιγουρα ο καθενας αναλογα με τι ζωη εκανε ως κρεατοφαγος θα εχει διαφορετικες μεγαλες ή μικρες αλλαγες οταν κοψει τ κρεας κ τα ζωικα παραγωγα. Σιγουρα θετικες αλλαγες αν ενημερωνεσαι τι πρεπει να τρως.
Και δν ειπε κανεις οτι ολοι οι βικγκανς ειναι υγειής. Μπορεις να φας πολλα ανθυγιεινα χορτοφαγικα φαγητα. Αλλα μπορεις να επιλεξεις κ υγιεινα.
για καρκινο, δες αυτο. ναι επιστημονικα αποδ.
Και γενικα οταν σε ενδιαφερει κατι κ ριχνεις κι εσυ ετσι λογια του αερα χωρις αποδειξεις ψαξε κ λιγο.. Ολόκληρο google υπαρχει.
17-02-2017, 03:16 #73
Μάλλον πρέπει να αλλάξει γιατρό ο γνωστός σου....πέρα από την πλάκα....εεε, καλά ναι, άμα φτάσεις ένα βήμα πριν το θάνατο λίγο νορμάλ (αν κ διατηρώ πάλι τις επιφυλάξεις) μου ακούγεται
Εδώ λέμε για σχετικά υγιείς ανθρωπους...σου λένε οι γιατροι ν κόψεις το κρέας..??!! μη λέμε κ ότι θέλουμε...σου λένε κράτα μια ισορροπία...σου λένε οι παιδίατροι, κοψτε το κρεας κ το γάλα από τα παιδιά σας?!
Κ ποια ακριβώς είναι αυτά...μη μου πεις τα βιολογικά...αλλη μια απάτη...ακόμη κ οι ίδιοι γεωπονοι - καλλιεργητες (αυτοί που θεωρούνται έντιμοι) ομολογούν ότι δεν υπάρχει 100% βιολογική καλλιέργεια
Ωραία, βρήκαμε το φάρμακο για τον καρκίνο....κοψτε το κρέας...όλα τα υπόλοιπα είναι συνωμοσία του εβραιομασονοσιωνιστικολεσ χημπιλντεμπεργκ κατεστημένου για να καταναλώνουμε φαρμακα, κρεατα κ να γινόμαστε χειρότερα
Μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις προηγούμενα ποστ...Έχω ακολουθήσει την χορτοφαγία για 2-3 χρόνια κ τον ξέρω τον κύριο κ το βιβλίο που 'χει γράψει...
Κ σου λέω ότι η χορτοφαγία απαιτεί πολλά χρήματα κ γνώσεις....χρήματα γιατί πρέπει να παίρνεις, μπορει, κ 2πλασιες ποσότητες για να καλυφθείς σε συστατικά (πρωτεινες, βιταμίνες, κλπ)....ή διαφορετικά πρέπει ν κατεβάζεις τα neurobion και τα tardyferon και Ω3 και...και...με το κουτάλι....Αν σε ικανοποιεί αυτό..καν'το ελεύθερα...δημοκρατία έχουμε
και γνωση γιατί πρέπει να κάνεις διάφορους συνδυασμούς τροφών...κλπ
Άσε που νομίζω ότι αυτός ο δρόμος (της χορτοφαγίας) αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδα
Το'γραψε κάπου ο Μακ πιο πίσω, το ανέφερα κ γω...το πρόβλημα δεν είναι τόσο το κρέας που τρως όσο ο τρόπος κ τα μέσα που παρήχθη το κρέας αυτό...κ αυτό γιατί οι ανάγκες είναι τεραστιες, δεν μπορείς ν ακολουθησεις μια φυσιολογική εκτροφή οπότε ο άνθρωπος επεμβαίνει με άλλα μέσα
Σου έφερα ένα παράδειγμα...με τους Εσκιμώους...αυτοί με τόσα κρέατα που τρώνε, ζωικά λίπη...θα'πρεπε τώρα να είχαν εκλείψει...!
Το καλύτερο για'μενα είναι να υπάρχει ισορροπία....όχι υπερβολές...καθόλου άγχος, τσιγάρο, λίγο γυμναστική...αυτά είναι τα ελεγχόμενα...που περνάνε δλδ από το χέρι μας.....
Το τι θα πάθεις κ τι όχι...εξαρτάται και από πολλούς άλλους παράγοντες μη ελεγχόμενους... και το κρέας από μόνο του έχει μικρό ποσοστό σε όλα αυτά
οβερ εντ αουτ από μένα
ΕΔΙΤ: δεν σχολιάζω το θέμα της ηθικής γιατί αυτό από μονο του είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο
17-02-2017, 06:52 #74
Σωστα ολα αυτα , ουτε 100% βιολογικες καλλιεργειες υπαρχουν , διοτι δεν υπαρχει κρατικος ελεγχος , εισαι οτι δηλωσεις στν Ελλαδα , και μην ενοχοποιουμε το κρεας για καρκινους , ο καρκινος ειναι πολυπαραγοντικος, με μια απο τις πρωτες πιθανες αιτιες τον μολυσμενοα αερα που αναπνεουμε και τον τριοπο ζωης ιισως , ουδεις γνωριζει με ακριβεια , ολα ειναι εικασιες .................. παν μετρον αριστον υποστηριζεις , το ιδιο υποστηριζω κι εγω , οχι υπερβολες , μην δαιμονοποιουμε οτι μας ερθει , κανεις δεν ξερει τις ακριβεις αιτιες εξαρσης καρκινου , που περασε στην πρωτη αιτια θανατου πλεον , μετα τις καρδιποπαθειες , δεν ειμαι ουτε εγω υπερ της χορτοφαγιας , δεν υπαρχει λογος νακαταφυγω σε τοσο ακραια μετρα ..........................αν θελει καποιος αλλος , ας το κανει .......... οπως ειπε κι ελισαβετ , η τροφικη αλυσιδα ειναι συγκεκριμενη , ο τροπος θανατωσης των προς βρωση ζωων ειναι εξωφρενικος .........εχουμεδει ολοι ντοκυμαντερ , μην τρωμε κοτοπουλα η σουβλακια, και μετα κλαιμε για τα καημενα τα ζωα , οποιος αισθανεται ετσι , ας μην φαει ...... ζουμε σεναν παρημασμενο κοσμο , απανθρωπο , παιδια πεθαινουν καθε μερα , 2 δις δεν εχουν προσβαση σε τρεχουμενο νερο , και η λιστα δεν εχει τελειωμο ..... η κρεατοφαγια , ειναι ενα μερος αυτου του κοσμου , ας αλλαξουμε ( που δεν αλλαζουν ευκολα ) τα υολοιπα , και μετα ας ασχοληθουμε με τα ζωα ,δοτι σε καμποσο χρονο , συντομα , ο πλανητης θα παψει ναναι κατοικησιμος με την ανοδο της θερμοκρασιας ....
17-02-2017, 06:57 #75
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία