FIGHT CLUB:ΠΟΛΥΜΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΨΕΥΤΙΚΗ???? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 91
    Originally posted by Θεοφανία
    Πολύμνια...
    Στο πρώτο σου τόπικ ρώταγες αν είναι κακό να αυνανίζεσαι όλη μέρα και αν είναι ακόμη πιο κακό ότι το ξεκίνησες απ΄τα εφτά σου όπου σε έπιασε η μαμά σου και σου την ειπε.
    Στο δεύτερο έθεσες θέμα ρουτίνας στην σεξουαλική ζωή και πως να την αντιμετωπίσουμε.
    Στο τρίτο ανακάλυψες εκείνη την ημέρα ότι είσαι βουλιμική και χρειάζεσαι βοήθεια.
    Στο τέταρτο μας λες ότι κάποιος σε χωρίζει μετά από μήνες σχέσης γιατί είστε μακριά, αλλά ξέρεις ότι κατά βάθος σ αγαπάει γιατί είχες και άλλες σχέσεις πριν από αυτόν.
    Παράλληλα, λες ότι έμεινε σπίτι σου τρεις μέρες.
    Και όλα αυτά στα 16;
    Η μαμά σου τι λέει που είναι τόσο αυστηρή??

Όλα αυτά έχουν συνοχή? Σε πληροφορώ Aphelia ότι στα 16 μου δεν ήμουν καθόλου καλό κορίτσι και η ένσταση μου δεν είναι η ήθικη πλευρά, αλλά το ακατάσχετο του πράγματος που δεν με πείθει! Τόσο ακατανόητη είμαι?

Senior Member
    Νομίζω ότι έχουμε συνηθίσει σε όρους ιντερνετικούς κάποιες νόρμες τις οποίους υιοθετούμε κι εμείς και προσαρμοζόμαστε. Δηλαδή έχουμε συνηθίσει π.χ. ένα άτομο που έχει κάποιο πρόβλημα εκείνη τη στιγμή να επικεντρωθεί μόνο σε αυτό και να μη μιλήσει για τίποτα άλλο για ένα μικρό χρονικό διάστημα ώστε να τον πάρουμε οι υπόλοιποι στα σοβαρά. Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι δεν είναι τόσο μονοδιάστατοι και δε χρειάζεται να τους απασχολεί μόνο ένα ζήτημα κάθε φορά.

Η παράθεση τόσων διαφορετικών θεμάτων μέσα σε λίγες μέρες από κάποιον προσωπικά δε με κάνει καχύποπτη γιατί γνωρίζω ανθρώπους που έχουν αυτό το στυλ, δηλαδή να ενθουσιάζονται με κάτι καινούριο και με ορμή να βουτάνε σε αυτό π.χ. αν είναι σε ένα φόρουμ θέλουν να θέσουν ένα σωρό θέματα που ήταν στο μυαλό τους και τώρα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν, διαβάζουν και τα προηγούμενα που τους προκαλούν καινούριους προβληματισμούς γύρω από τον εαυτό τους και πάει λέγοντας.

Σε ένα άλλο τόπικ, η πολύμνια προσπαθεί να βοηθήσει κάποιον χρήστη χασίς, περιγράφοντας την δική της εμπειρία. Τα συμπεράσματα δικά σου...

Senior Member
    OTAN KAΠΝΙΖΕΙ Ο ΛΟΥΛΑΣ.
    ΠΟΛΥΜΝΙΑ ΑΛΑΝΙ ΑΝΑΨΕ ΝΤΟΥΜΑΝΙ.

ΒΡΕ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΤΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Ποιο είναι το περίεργο; Που έχει τέτοια εμπειρία ή που προσπαθεί να βοηθήσει; (εξάλλου έχει παραδεχθεί και σε άλλο ποστ για χρήση ουσιών)
    Αν έβλεπες τα ίδια ποστ από ένα άτομο αλλά μέσα σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα ένιωθες πάλι αυτή την καψυποψία; Νομίζω ότι η πληθώρα των πληροφοριών που έδωσε η Πολύμνια μέσα σε λίγες μέρες μας ξένισε γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους ιντερνετικής συμπεριφοράς. Όταν μας ξενίζει κάτι αντανακλαστικά μας προκαλεί καχυποψία.
    Προσωπικά δε βρίσκω λόγο μέχρι στιγμής για να μη την πιστέψω, ταιριάζει σε συμπεριφορά άλλων ανθρώπων που γνωρίζω (που να πόσταρε μια φίλη μου εδώ μέσα, θα τα σάρωνε όλα μέσα σε λίγες ώρες με την ορμή που τη διακατέχει), οπότε εκλαμβάνω τα λόγια της όσο αληθινά είναι και τα δικά μου.
    Λυπάμαι πάντως που το θέμα της κοπέλας που είναι τόσο σοβαρό για αυτή έχει μετατραπεί σε συζήτηση για το αν την πιστεύουμε ή όχι. Δε θα το συνεχίσω άλλο.

Member
    aphelia ευχαριστω τουλαχιστον κατανοεις καποια πραγματα και ετσι ειναι ειμαι ενθουσιωδης με καποια πραγματα και θελω να προλαβω να τα πω ολα.αλλα το θεμα ειναι οτι εκανα ενα τοπικ για ενα προβλημα που ηθελα οπωσδηποτε μια απαντηση και επειδη ουτε εγω ηξερα τι να κανω ουτε εσεις μου λεγατε εφτασα σε σημεια πολυ ασχημα απο το αδιεξοδο που ενιωθα μεσα μου.δεν κατηγορω κανεναν απλα για να πω την αληθεια μεσα σαυτα που πιστευα για τον εαυτο μου εκεινη την στιγμη που εγραψα αυτο οι απαντησεις της θεοφανιας και ενος αλλου με κανανε να μην θελω να ξαναμπω εδω μεσα .τοσο κλειστομυαλη αντιμετωπιση εχθρικη .

Member
    ΜΑΝΤΗΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ!!!
    θεοφανια αν εχεις προβλημα με το τοπικ μου τραβα σε αλλο τοπικ στο κατω κατω δεν θελω καμια συμβουλη απο ενα ατομο που χλευαζει την ποσοτητα των προβληματων μου και την αυθεντικοτιτα τους.
    την ωρα που εγω εχω τα προβληματα μου εσεις λετε πως σασ δουλευω.λοιπον εγω στην θεση σας δεν θα ασχολουμουν με ατομα που με δουλευουν οποτε μην ασχοληστε μαζι μου.αφηστε ατομα που ψαρωνουν να ασχοληθουν..μην σας χαλαω κ την μερα

Senior Member
    Πολύμνια φαίνεται οτι είσαι ενθουσιώδης .

Δεν είναι κακό , έχει και αυτό την ομορφιά του . (και εγω είμαι λιγουλακι :P)

Προσωπικά στην ηλικία σου , δεν είχα τέτοιους προβληματισμούς και επομένως δεν ξέρω τι να σου απαντήσω .
    Θεωρώ σε γενικές γραμμές οτι πρέπει να ζούμε την ηλικία μας , γιατί τον χρόνο δεν μπορούμε να τον γυρίσουμε πίσω .

Σχέσεις θα κάνεις πολλές (αν το επιθυμείς) στη ζωή σου . Και θα προβληματιστείς πάνω σε αυτές και πάνω στο σέξ . Μην βιάζεσαι να βρείς ολες τις απαντήσεις τώρα . Εχεις πολύ χρόνο μπροστά σου .

Με το σχολείο σου πως τα πάς ? Φιλίες έχεις ? Τι σχέδια έχεις για το μέλλον σου (πέρα απο τα ερωτικά) ?
    Σε ρωτώ διότι αν δίνεις ολη την προσοχή σου στις ερωτικές σχέσεις , ενδεχομένως να παραμελείς άλλα πράγματα , στα οποια δεν θα μπορείς να γυρίσεις μελλοντικά .

Senior Member
    lol ακόμα συνεχίζεται το thread;

Member
    βγαζω 17 και πανω στο σχολειο διαβαζω εχω 2 κολλητες και μου αρκει κ στο μελλον θελω να σπουδασω ψυχολογια μεσω τεχνης και να κανω πολλα ταξιδια αυτο βασικα ειναι το ονειρο μου και μολις φυγω απο το μερος που ζω να φτιαξω και συγροτημα αυτα ειναι τα ονειρα .απλα αυτο το ατομο που ειμαι τωρα μαζι το αγαπαω παρα παρα πολυ και θελω το καλο του να τον βοηθησω να ξεκολλησει απο διαφορες καταστασεις που κολαει το μυαλο του.χτεσ μολαγαμε στο τηλ κ ηταν ολη την ωρα στο κρεββατι δεν μιλαγε και ακουγοταν παραπολυ στεναχωριμενος αυτο...

Senior Member
    Flamenco..........Μ\' έφτιαξες!!!!
    ;)

Originally posted by Flamenco
    Originally posted by πολυμνια
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΑΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ?ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΜΕΣΗ?ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΤΑΙ.ΩΡΑΙΑ.........
    Σε έφαγε το caps lock ;)

Μπουρ....μπουρ....μπουρ....ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΚΑΜΙΑ!
    Επόμενος...

Member
    χαχα εγω ουσια καμια?ειπα το πρβλημα μου κ αρχισαν τα διαφορα.δεν ασχολουμαι

Senior Member
    Πολύμνια, είναι ένα θέμα που τουλάχιστον εγώ δε ξέρω πως να σου απαντήσω. Δηλαδή, φαντάζομαι πως σε ανάλογη περίπτωση θα σκεφτόμουν πως να το χειριστώ αλλά είναι κάτι που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, το πως κόβω την κατάσταση, αν θεωρήσω ότι έχει κατάθλιψη ή όχι, το κατά πόσο είναι δεκτικό άτομο στη συζήτηση, πως μπορώ να του μιλήσω εγώ, πως έχει δομηθεί η σχέση, αν έχω ελπίδα μέσα μου για να προσπαθήσω να του την εμφυσήσω. Ας πούμε εγώ που έχω ανάλογες εμπειρίες συνήθως κατατρέχω σε αυτές ως παράδειγμα όταν μιλάω στους άλλους, τους περιγράφω πως κι εγώ ήμουν σε μία παρόμοια θέση και πόσο άλλαξαν όλα μετά.
    Υποθέτω ότι το αγόρι σου πέρασε σε μία σχολή φέτος και πήγε στην Αθήνα να μείνει μόνος του. Έχει ήδη από πριν τις ανασφάλειές του αλλά η αλλαγή τις επέτεινε γιατί δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην καινούρια του ζωή. Το ότι εκδηλώνει αυτοκαταστροφική συμπεριφορά είναι αρκετά σοβαρό από μόνο του οπότε δε ξέρω τι θα έκανα αν συνεχιζόταν η κατάσταση και δεν έβλεπα σημάδια βελτίωσης ή έστω προσπάθειας εκ μέρους του, μάλλον θα άρχιζα να του αναφέρω την περίπτωση να αναζητήσει βοήθεια αν βλέπει ότι δε μπορεί να το διαχειριστεί, μέσω κάποιου ψυχολόγου.
    Θα προσπαθούσα συγχρόνως να του ανεβάσω την αυτοεκτίμηση, προτρέποντάς τον και σε πράξεις που θα τον βοηθήσουν, όπως το να γνωρίσει καινούρια άτομα στη σχολή, θα του πρότεινα τρόπους. Παράλληλα θα προσπαθούσα να του δημιουργήσω την ασφάλεια ότι είμαι δίπλα του, ότι τον νοιάζομαι.
    Το θέμα είναι πως τα κάνεις όλα αυτά; Δεν υπάρχει μία μέθοδος, εξαρτάται και από τη δική σου ιδιοσυγκρασία και πολλούς παράγοντες, μερικούς από τους οποίους ανέφερα πριν.

Senior Member
    Originally posted by Flamenco
    Flamenco..........Μ\' έφτιαξες!!!!
    ;)
    ΦΛΑΜΕΝΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast