Results 16 to 30 of 64
-
15-02-2017, 16:12 #16
πολύ σωστά, και η έλλειψη σεβασμού προς το παιδί συνοδεύεται ή όχι με ξύλο δεν είναι έλλειψη σεβασμού σε όλο το ανθρώπινο είδος; Πάνω κάτω και η δικιά μου μητερα έτσι λειτουργεί.Παρεμβατική και αυταρχικη..Βασικα rolen μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη. Οι μεγάλοι άνθρωποι από μία ηλικία και έπειτα δεν μπορούν να βάλουν μυαλό. Συνεπώς γραφτα λίγο για να μην χαλιεσαι μέχρι να βρεθεί κάποια δουλειά...
- 15-02-2017, 16:25 #17
Υπερβολικό; Έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα! Η συμπεριφορά της είναι έτσι γενικά απέναντί μου και πολλές φορές έχει ξεστομίσει άσχημα πράγματα σ'εμένα και μεταξύ ενός απ'αυτού είναι (ξέχασα να το γράψω παραπάνω, άλλα το συμπλήρωσα τώρα στη νέα δεύτερη παράγραφο) ότι η αδερφή μου και ο πατέρας μου με έχουν ξεγράψει!! Έχει πει κι άλλα παρόμοια τέτοια σ'εμένα! Επίσης, στην αδερφή μου δεν συμπεριφέρεται καθόλου έτσι! Όταν μου φωνάζει (χωρίς να φταίω) και της φωνάξω πίσω, μου λέει τα χειρότερα, ενώ όταν αυτή ωρύεται έτσι, δεν τρέχει τίποτα γι'αυτήν! Άμα της πω γιατί μου φωνάζει, μου λέει "Γιατί με φέρνεις εδώ εσύ" ενώ την ίδια ώρα δε θέλει εγώ να μιλάω καν όταν μου φωνάζει! Είναι δίκαιο αυτό;;;
Δικά της προβλήματα έχει, δε λέω, άλλα αυτό δεν τη δικαιολογεί να ξεσπάει πάνω μου χωρίς να φταίω γιατί μ'αυτή τη λογική θά'πρεπε κι εγώ που έχω πολλά δικά μου προβλήματα να ξεσπάω πάνω της ή και σε άλλο κόσμο που δεν φταίει! Δεν είναι σωστό ούτε δίκαιο αυτό γι'αυτό και δεν το κάνω! Έχει σούπερ εγωισμό και εδώ δεν υπερβάλλω καθόλου! Να παραδεχτεί ποτέ λάθος της; ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!!!
Στον πατέρα μου δεν μπορώ να πάω γιατί μένει με την νέα οικογένειά του (γυναίκα και μικρά παιδιά). Όσο για δουλειά, ψάχνω συνέχεια και δυστυχώς δε βρίσκω τίποτα! Και που έλλειψα διακοπές ένα μήνα πέρυσι, δεν άλλαξε κάτι! 4 μέρες μετά την ημέρα που επέστρεψα πάλι τσακωθήκαμε! Ντάξει, καλό το καλοκαίρι να μένω μακριά της, άλλα τις υπόλοιπες σεζόν όμως; Όσο και για δουλειά, μέχρι πριν 1,5 χρόνο δούλευα κανονικά. Δεν με σεβόταν παραπάνω! Σου λέω, εμένα δε με πάει καθόλου!
15-02-2017, 16:45 #18
το προβλημα ηταν
οτι αντι ν αρπαξεις την ευκαιρια να πας να ξεσκασεις, κλειστηκες μεσα, αγκαλια με το προβλημα..
μηπως κατα βαθος σε βολεψε αυτος ο καυγας, επειδη σου δημιουργουσε αγχος η σκεψη των νεων γνωριμιων??
λεω εγω , τωρα..
το να μαλωνεις με την μανα σου, απο οσα λες ειναι πολυ συχνο φαινομενο.
με το να καθεσαι κλεισμενος να αναμασας στο μυαλο σου τι ειπατε και τι κανατε, αφενος μεγενθυνεις κι αλλο το προβλημα, αφετερου, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ηρεμησεις.
ας ησουν κακοδιαθετος στην αρχη. θα εβλεπες οτι πολυ συντομα θα εφιαχνε το κεφι σου. ειναι πολυ σημαντικο να μην χανεις εξοδους και ευκαιριες για γνωριμιες με την κλεισορα που περνας.
μην τις αφηνεις,
15-02-2017, 17:05 #19
Παιδια ολοι ειστε εξω απο το προβλημα και δεν καταλαβενετε τι περναει ο rolen. Το να ξεσπας πανω σε αλλον ειναι αθεμιτο οποιος και να 'σαι! Και δεν καταλαβα δηλαδη οτι και αν ειναι οι γονεις μας πρεπει να τους υποστουμε επειδη ειναι "γονεις μας"; Ε οχι δεν παει ετσι. Με αυτη τη λογικη και να μας σκοτωσουν, γονεις μας ειναι εχουν καθε δικαιωμα;
15-02-2017, 17:47 #20
Αυτό ήταν η κατάληξη. Προσπάθησα κιόλας να ακούσω λίγη μουσική μπας και ξεθυμάνω και να ετοιμαστώ να πάω... Τίποτα! Ούτε αυτό με βοήθησε! Ακόμα και όταν με πήρε τηλ ένας άλλος φίλος μου, το κατάλαβε με το καλημέρα ότι κάτι δεν πάει καλά!
Όχι όχι, ούτε καν! Δεν το έβλεπα ποτέ έτσι. Απεναντίας, ήθελα πολύ να πάω και να κάνω τις νέες γνωριμίες (μετά από καιρό) και είχα και πολύ καλό timing λόγω του γεγονός ότι θα είχα φίλους δικούς μου εκεί παρών που θα με βοηθούσαν στη συζήτηση και τα σχετικά!
Ναι, πάρα πολύ συχνό φαινόμενο! Είναι άστα να πάνε η κατάσταση!
Άστα να πάνε! Να πω ότι ήτανε κάνας πιο light καυγάς (πες, διαφωνία), οκ, θά'ταν πιο ομαλά τα πράγματα, θα το ξεπέρναγα πιο εύκολα... Αλλά, ο καυγάς ήταν τόσο μεγάλος, σε σημείο που μας άκουσε όλη η πολυκατοικία! ΚΑι δεν ήτανε μεγάλος λόγω φωνών μόνο, ήτανε γιατί μ'αυτά που μου είπε (πολύ υποτιμητική γλώσσα και χαρακτηρισμούς)! Και επειδή λόγω αυτού του υπερμέγεθου καυγά, βάλε και ότι είμαι και ευαίσθητος γενικά, έ, δεν ήθελα και πολύ για νά'μαι σε μαύρο χάλι όλη μέρα! Πίκρα έχω φάει τεράστια!
15-02-2017, 17:54 #21
Ρολεν δες το σαν μια ασχημη μερα, δεν ειναι ολες οι μερες το ιδιο.
15-02-2017, 18:02 #22
Rolen, ψάξου για καλοκαιρινή δουλειά σε νησί. Θα σε ωφελήσει πολύ απ' όλες τις απόψεις.
Έχεις ποτέ συζητήσει με τη μαμά σου την προοπτική να φύγεις απ το σπίτι και να νοικιάσεις πχ μια γκαρσονιέρα? Μπορεί καθόλου να σε βοηθήσει οικονομικά?
Ο μπαμπάς σου μπορεί?
Αν έχεις και μια δουλίτσα έστω και κακοπληρωμένη (ή μαζέψεις λεφτά από καλοκαιρινή δουλειά), με λίγη βοήθεια και από τους 2 ίσως μπορείς να συντηρήσεις ένα μικρό σπίτι μόνος σου.
15-02-2017, 18:05 #23WhyAlwaysMe?Guest
15-02-2017, 18:07 #24
15-02-2017, 18:09 #25WhyAlwaysMe?Guest
15-02-2017, 18:22 #26
15-02-2017, 18:24 #27WhyAlwaysMe?Guest
15-02-2017, 23:48 #28
15-02-2017, 23:50 #29
Έχεις απόλυτο δίκιο always sad! Εκεί πατάνε οι γονείς και κάνουν ότι θέλουν! Αμ δεν είναι έτσι όπως το νομίζουν όμως!
Δεν ήταν απλά μια άσχημη μέρα. Να πω ότι γινότανε αυτό κάνα Σαββατόβραδο που θά'βγαινα με τους φίλους μου, ντάξει, πάει στο καλό! Βγαίνω το επόμενο! Δε χάθηκε ο κόσμος. Στην προκειμένη τη χθεσινή περίπτωση όμως, μου κατέστρεψε ολόκληρη μοναδική βραδιά! Δεν ξέρω πότε θα έχω τέτοια ευκαιρία ξανά! :( :( :(
16-02-2017, 00:07 #30