Έλλειψη σεβασμού της μάνας μου προς εμένα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 64
    Senior Member
    Εφόσον δούλευες κανονικά rolen μέχρι πριν 1,5 χρόνο, γιατί δεν έφυγες απ το σπίτι τότε? Δεν έφταναν τα λεφτά?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Όχι ακριβώς. Έχω επαφή με τον πατέρα μου, άλλα να πάω σε άλλο σπίτι και να καλύπτει οικονομικά δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει! Για άλλο λόγο βέβαια...
    Ούτε να μείνεις σε αυτόν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ξυλο προς τον δημιουργο μας????? σοβαρολογεις???
    ο.τι κ να ναι, οπως κ να ειναι, οποιος κ να ειναι, ο.τι κ να εχει..δειχνει ελλειψη σεβασμου προς ολο το ανθρωπινο ειδος κ την φυση την ιδια......
    σε άλλες περιπτώσεις σοβαρολογώ και σε αλλες όχι.
    στο συγκεκριμενο θεμα πιο πολυ μεταφορικα το ειπα.
    Προσωπικα δεν θεωρω τίποτα σπουδαίο το ανθρώπινο είδος.
    Και έχοντας μεγαλώσει σε οικ. περιβάλλον που πρωτα επρεπε να τους δειρω εγω κ οχι αυτοι, κατι ξερω κ τα λεω.
    Αυτες οι περιπτωσεις ειναι αδιεξοδες. ή θα χρησιμοποιησει βια ο γονεας ή το παιδι.
    στο συγκεκριμενο θεμα η μανα τον βριζει διχως λογο. αυτο ειναι για αρχη ψυχολογικη βια. δε ξερω τι αλλο του κανει αλλα σιγουρα η σχεση τους δεν ειναι δικαιη. αυτη τον παταει.
    οποτε αυτος πρεπει να φυγει απο το σπιτι οσο πιο συντομα μπορει. απλο αλλα δυσκολο στη πραξη.

Senior Member
    Νομιζω πως πρεπει να απομακρυνθεις απο εκει.Ψαξε αγγελιες για δουλειες σε νησια κ μαζεψε λεφτα το καλοκαιρι για να νοικιασεις σπιτι η εστω να συγκατοικησεις.Πιστευω πως πρεπει να παρεις ΑΠΟΣΤΑΣΗ απο την κατασταση αμεσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lessing View Post
    Νομιζω πως πρεπει να απομακρυνθεις απο εκει.Ψαξε αγγελιες για δουλειες σε νησια κ μαζεψε λεφτα το καλοκαιρι για να νοικιασεις σπιτι η εστω να συγκατοικησεις.Πιστευω πως πρεπει να παρεις ΑΠΟΣΤΑΣΗ απο την κατασταση αμεσα.
    Το καλοκαίρι τό'χω σχεδόν διασφαλίσει. Άλλα είναι το εκτός καλοκαιριού... Για συγκατοίκηση δε θα πήγαινα καθώς δε νιώθω άνετα! Θα συγκατοικούσα με την κοπέλα μου, έτσι και είχα φυσικά! Εν τω μεταξύ, εγώ και η μάνα μου δε μιλιόμαστε τώρα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    σε άλλες περιπτώσεις σοβαρολογώ και σε αλλες όχι.
    στο συγκεκριμενο θεμα πιο πολυ μεταφορικα το ειπα.
    Προσωπικα δεν θεωρω τίποτα σπουδαίο το ανθρώπινο είδος.
    Και έχοντας μεγαλώσει σε οικ. περιβάλλον που πρωτα επρεπε να τους δειρω εγω κ οχι αυτοι, κατι ξερω κ τα λεω.
    Αυτες οι περιπτωσεις ειναι αδιεξοδες. ή θα χρησιμοποιησει βια ο γονεας ή το παιδι.
    στο συγκεκριμενο θεμα η μανα τον βριζει διχως λογο. αυτο ειναι για αρχη ψυχολογικη βια. δε ξερω τι αλλο του κανει αλλα σιγουρα η σχεση τους δεν ειναι δικαιη. αυτη τον παταει.
    οποτε αυτος πρεπει να φυγει απο το σπιτι οσο πιο συντομα μπορει. απλο αλλα δυσκολο στη πραξη.
    Κι εγώ δε θεωρώ σοβαρό ένα μεγάλο μέρος του ανθρώπινου είδους, βάσει και της δικής μου εμπειρίας! Κι εγώ λίγο πολύ έτσι στο οικογενειακό περιβάλλον μου. Κανείς δεν είναι μαζί μου! Και ναι, πολύ ορθά το έθεσες το "οι περιπτωσεις ειναι αδιέξοδες" ! Η σχέση μας κάθε άλλο παρά δίκαιη είναι! Όταν εγώ αντιστέκομαι σ'αυτά, θεωρούμαι ανάγωγος κατ'αυτήν! Για να μη μιλήσω για την αδικία της προς εμένα όταν μαλώνω με την αδερφή μου! Εξαιτίας όλο αυτό (με την αδερφή μου), η αδερφή μου δε με υπολογίζει καθόλου! Είναι δύσκολο δε λες τίποτα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ούτε να μείνεις σε αυτόν?
    Ναι, ούτε θα μπορέσω να μείνω σ'αυτόν... Μένει με την νέα του οικογένεια, μικρά παιδιά... Θέλω να πω, δε θα μπορούσα εγώ να πήγαινα εκεί...

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Εφόσον δούλευες κανονικά rolen μέχρι πριν 1,5 χρόνο, γιατί δεν έφυγες απ το σπίτι τότε? Δεν έφταναν τα λεφτά?
    Όχι, δυστυχώς δεν ήταν αρκετά...

Banned
    Ρολεν παρομοια τραβαω κι εγω και πολυς κοσμος, αλλα καποιοι τα δεχονται επειδη ειναι μανα τους. Εσυ αντιστεκεσαι ευτυχως οπως κι εγω. Μπραβο σου φαινεσαι καλος ανθρωπος. Ειναι και η πουτ. η κριση γαμωτο και μας εχει κοψει τα φτερα. Εγω βεβαια εχω και προβλημα και δεν μπορω να δουλεψω αλλα εσενα σιγουρα σε επηρεαζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Deleted240217a View Post
    Ρολεν παρομοια τραβαω κι εγω και πολυς κοσμος, αλλα καποιοι τα δεχονται επειδη ειναι μανα τους. Εσυ αντιστεκεσαι ευτυχως οπως κι εγω. Μπραβο σου φαινεσαι καλος ανθρωπος. Ειναι και η πουτ. η κριση γαμωτο και μας εχει κοψει τα φτερα. Εγω βεβαια εχω και προβλημα και δεν μπορω να δουλεψω αλλα εσενα σιγουρα σε επηρεαζει.
    Έτσι είναι δυστυχώς! Τα σιχάθηκα όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    2 βδομάδες τώρα δε μιλιόμαστε εγώ και η μάνα μου! Η αδερφή μου, μέ'χει γραμμένο κανονικά! Αν αυτό δεν διαλυμένη οικογένεια, τότε ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;

Και όλα αυτά γιατί είμαι "διαφορετικός" απ'αυτούς (την οικογενειά μου)!!!!!!!!

Συγνώμη κιόλας που:

Δεν έχω εγωϊσμό βουνό
    Δεν ξεσπάω σε λάθος άτομα όταν έχω προβλήματα δικά μου!
    Σέβομαι απόλυτα την άποψη των αλλωνών!
    Δεν ζω το όνειρό τους!
    Δεν υποτάσσομαι σ'αυτούς!
    Δεν απολογούμαι όταν δε φταίω!

Πάνω απ'όλα, ο Μ@Λ@ΚΑΣ της οικογένειας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Προσπάθησε να βάλεις ορια στη συμπεριφορά τους και να απαιτήσεις τον σεβασμό που σου αξίζει.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Προσπάθησε να βάλεις ορια στη συμπεριφορά τους και να απαιτήσεις τον σεβασμό που σου αξίζει.
    Δυστυχώς δεν καταλαβαίνουνε από λόγια! Δοκιμασμένα όλα. Σαν σκουπίδι μ'έχουνε! Σήμερα τσακωθήκαμε πάλι, άλλα λίγο όμως. 3 βδομάδες δε μιλάμε (και ακόμα δε μιλάμε) και το μόνο που είχε να μου πει ήταν να μου μιλάει με τον κ*λοτρόπο της! Ειλικρινά, τους έχω σιχαθεί όλους τους! Έχω που έχω κι άλλα προβλήματα, έχω κι αυτό! Δε βλέπω προκοπή πουθενά! Θέλω να δώσω τέλος στη ζωή μου!

Senior Member
    Ερώτηση. Όσοι αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα, ή γενικά προβλήματα οικογενειακά, έχετε κάνει οικογενειακή ψυχοθεραπεία; Ρωτάω γιατί τη Δευτέρα (μεθαύριο) έχω το πρώτο ραντεβού με τον ψυχίατρο και σκοπεύω (άαν τα καταφέρω) να μιλήσει και στη μάνα μου ο ψυχίατρος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Δυστυχώς δεν καταλαβαίνουνε από λόγια! Δοκιμασμένα όλα. Σαν σκουπίδι μ'έχουνε! Σήμερα τσακωθήκαμε πάλι, άλλα λίγο όμως. 3 βδομάδες δε μιλάμε (και ακόμα δε μιλάμε) και το μόνο που είχε να μου πει ήταν να μου μιλάει με τον κ*λοτρόπο της! Ειλικρινά, τους έχω σιχαθεί όλους τους! Έχω που έχω κι άλλα προβλήματα, έχω κι αυτό! Δε βλέπω προκοπή πουθενά! Θέλω να δώσω τέλος στη ζωή μου!
    Καλυτερα να μη μιλάτε παρά να σου μιλάει ασχημα. Βρες ένα τρόπο να φύγεις σύντομα από κει. Δεν έχεις κάποιον φίλο να σε φιλοξενήσει για κάποιο διάστημα μέχρι να βρεις μία δουλεια;
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast