22ος χρονος χωρις βαλεντινα :). τελος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 117
    Τα απωθημένα καταστρέφουν το μυαλό.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Τα απωθημένα καταστρέφουν το μυαλό.
    Ε για αυτό σου το λέω!
    Είναι ένας λόγος παραπάνω!

σας εχασα λιγο τι ενοειτε να παω με καποια που θελω

Why θα εξηγήσεις;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Why θα εξηγήσεις;
    Ουφ.
    Με κάποια που του αρέσει,στο στυλ που θέλει.

αν ηταν εφικτο κατι τετοιο θα εφτιαχνα αυτο το thread?

Αν θέλεις διάβασε τα thread του why γιατί είχε γίνει κουβέντα για εμφάνιση σχέση έλξη. Από εκεί και έπειτα δεν ξέρεις σίγουρα πότε κάποια θα σε προσέξει. Η διάθεση σου σίγουρα λέει "μπα αποκλείεται" αλλά καμία φορά αυτό ονομάζεται αυτοεκπληρουμενη προφητεία. Προδικαζουμε τι θα γίνει δηλαδή και κατά κάποιο τρόπο το πετυχαίνουμε γιατί φερόμαστε ανάποδα από αυτό που θα θέλαμε.

Αν θέλεις διάβασε τα thread του why γιατί είχε γίνει κουβέντα για εμφάνιση σχέση έλξη. Από εκεί και έπειτα δεν ξέρεις σίγουρα πότε κάποια θα σε προσέξει. Η διάθεση σου σίγουρα λέει "μπα αποκλείεται" αλλά καμία φορά αυτό ονομάζεται αυτοεκπληρουμενη προφητεία. Προδικαζουμε τι θα γίνει δηλαδή και κατά κάποιο τρόπο το πετυχαίνουμε γιατί φερόμαστε ανάποδα από αυτό που θα θέλαμε.
    ποτε ποτε μπορει να ισχυει αυτο που λες αλλα οχι στην περιπτωση μου

εχω περασει φασεις που πιστευα οτι ημουν μετριος/ωραιος και χωνομουν χωρις να με νοιαζουν και πολλα

αλλα η καταληξη ηταν σχεδον παντα ιδια- γυρνουσαν το κεφαλι απλα απτην αλλη η "ειχαν αγορι" η απλα δεν προχωρουσε τιποτα κτλπ
    την ιδια στιγμη που βγαιναμε εξω και φωναζαν/την επεφταν τουριστριες σε διαφορους εμφανησιμους φιλους μου και εγω ημουν απλα αορατος

και ολα αυτα ενω εχω βελτιωσει οσο γινεται την εμφανιση μου με γυμναστηρια/ρουχα κτλπ

το μονο που θα μου εδινε καποια ελπιδα ειναι πολλες και διαφορες πλαστικες που δεν εχω τα λεφτα να κανω

Senior Member
    Quote Originally Posted by FaceOnlyaMotherCouldLove View Post
    Οι δυσκολίες της ζωής ποτε δε με ενόχλησαν τοσο. Το να χάνεις μια δουλειά. Το να χάνεις κάποιο δικό σου πρόσωπο ειναι τραγικό... αλλά θα μπορούσα να τα αντιμετωπίσω ολα αυτά ευκολότερα αν ήμουν ωραίος. Για μένα αυτο είναι η μεγαλύτερη ελευθερία. Το να ΞΕΡΩ... πραγματικά να ΞΕΡΩ οτι είμαι ωραίος θα ηταν τοσο απελευθερωτικό. Το να ξέρω οτι αν ανοίξω την κάμερα και κοιτάξω τον εαυτό μου θα έχω φωτογένεια και αυτό θα ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Αυτή η γαλήνη στο μυαλό. Δε θα με ένοιαζε να δείχνω κουρασμένος. Ή τα μαλλιά μου να ήταν χάλια. Αν το πρόσωπό μου φώναζε ΩΡΑΙΟΣ δεν θα είχε τίποτα άλλο σημασία, θα ένιωθα ευφορία. Θα ταξίδευα τον κοσμο, θα φλέρταρα σαν τρελός. Θα χαμογελούσα και θα γέλαγα και θα εξαπολούσα ολη μου τη δημιουργικότητα. Θα ήμουν αυθόρμητος και θα γινόμουν το ελέυθερο πνεύμα/τυχοδιώκτης που παντα φανταζόμουν. Είτε θα είχα κοπέλα είτε οχι δεν θα είχε σημασια. Θα ΗΞΕΡΑ οτι είμαι ωραίος και θα μπορούσα να βρω κάποια όποτε το θελήσω. Αν έχανα μια δουλειά ή μου τύχαινε κάποια τραγωδία, θα πονούσε αλλά θα αντισταθμιζόταν με το να ξέρω οτι είμαι ωραίος. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ πιο δυνατό απο το να ξέρεις οτι έχεις πέραση στις γυναίκες. Σέξ, έρωτας, ρομαντισμός. Όταν είσαι ωραίος, δεν είσαι ποτέ πραγματικά μόνος... και το ΞΕΡΕΙΣ. Και ακόμα και αν προσωρινά ήσουν, θα κοίταξες στον καθρεύτη και θα ΗΞΕΡΕΣ οτι μπορείς να προσελκύσεις κάποια όποτε το θελήσεις.
    Οπως το περιγραφεις το να εισαι ωραιος λυνει ολα τα προβληματα...ελα ανθρωπε μου που ησουν νωριτερα και τοσο καιρο απορουσα :P
    Φαινεται οτι το μονο που χρειάζομαι για να ειμαι καλα σε προσωπικο επαγγελματικο και ψυχολογικο επιπεδο ειναι να ειμαι ωραια. Κοιτα ηδη ειμαι αλλα θα φταιει που δεν εχω κανει τις πλαστικες ακομα.
    Τελεια, εχω απαντηση. Θα μαζεψω χρηματα, θα κανω το σκατο μου παξιμαδι και θα επενδυσω καθε σταγονα του κοπου μου σε πλαστικες, βυζι κωλο χειλη ζυγωματικα. Ευτυχια σου ερχομαι!!!

Οπως καταλαβαινεις υπερβαλλω και λεω βλακειες παραπανω...βλεπεις τι θελω να πω ετσι; Ναι ειναι συν το να εισαι ωραιος αλλα δεν φτανει. Εχεις εστιασει σε ενα απο τα δεκαδες πραγματα που θα βελτιωναν τη ζωη σου και σιγουρα μπορεις να εστιασεις πιο εποικοδομητικα σε ολους τους αλλους τροπους απο το να σκας για το ποσο ωραιος η οχι εισαι.

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Οπως το περιγραφεις το να εισαι ωραιος λυνει ολα τα προβληματα...ελα ανθρωπε μου που ησουν νωριτερα και τοσο καιρο απορουσα :P
    Φαινεται οτι το μονο που χρειάζομαι για να ειμαι καλα σε προσωπικο επαγγελματικο και ψυχολογικο επιπεδο ειναι να ειμαι ωραια. Κοιτα ηδη ειμαι αλλα θα φταιει που δεν εχω κανει τις πλαστικες ακομα.
    Τελεια, εχω απαντηση. Θα μαζεψω χρηματα, θα κανω το σκατο μου παξιμαδι και θα επενδυσω καθε σταγονα του κοπου μου σε πλαστικες, βυζι κωλο χειλη ζυγωματικα. Ευτυχια σου ερχομαι!!!

Οπως καταλαβαινεις υπερβαλλω και λεω βλακειες παραπανω...βλεπεις τι θελω να πω ετσι; Ναι ειναι συν το να εισαι ωραιος αλλα δεν φτανει. Εχεις εστιασει σε ενα απο τα δεκαδες πραγματα που θα βελτιωναν τη ζωη σου και σιγουρα μπορεις να εστιασεις πιο εποικοδομητικα σε ολους τους αλλους τροπους απο το να σκας για το ποσο ωραιος η οχι εισαι.
    οτι και να καταφερω παλι 1.75+χωρις μαλλια θα ειμαι και σεξουαλικα ΑΟΡΑΤΟΣ
    δεν υπαρχει κινητρο για τιποτα
    και δεν εχω καν καταθλιψη απλα ειμαι ρεαλιστης

σαν γυναικα δεν μπορεις με τιποτα να συσχετιστεις ειναι αδυνατο

Senior Member
    οτι και να καταφερω παλι 1.75+χωρις μαλλια θα ειμαι και σεξουαλικα ΑΟΡΑΤΟΣ
    δεν υπαρχει κινητρο για τιποτα
    και δεν εχω καν καταθλιψη απλα ειμαι ρεαλιστης

σαν γυναικα δεν μπορεις με τιποτα να συσχετιστεις ειναι αδυνατο
    Λες βλακειες....δε βλεπω τιποτα το απορριπτεο σε ο, τι περιγραφεις εμφανισιακα, το σκεπτικο σου, η ελλειψη αυτοπεποηθησης και ο τροπος σου αντιμετωπιζεις τα πραγματα ειναι ντεκαυλε να σου πω την αληθεια. Αυτα ειναι που κανουν μια γυναικα επιφυλακτικη/απορριπτικη απεναντι σου, οχι κατι αλλο. Ακου με που σου λεω, ειμαστε εγκεφαλικα οντα.

Το υψος ειναι μια χαρα, το χωρις μαλλια δεν ειναι θεμα, αν εχεις αραιωμα ξυρισε τα να παν στο διαολο καλυτερα μπρους γουλις/τζεισον σταθαμ εφε παρα πεντε τριχες.
    Απο εκει και περα μπορεις απλα να φροντιζεις το σωμα σου λιγο παραπανω (που κι εκει δεν υπαρχει καποια τρελη απαιτηση, δε χρειαζονται φετες αρκει να εισαι νορμαλ) και το ντυσιμο σου και εισαι ετοιμος.

Το σημαντικο για μια γυναικα ειναι να της εμπνεεις εμπιστοσυνη, ασφαλεια, οτι ξερεις τι στα κομματια κανεις τελοσπαντων ο, τι και αν ειναι αυτο και αν δε ξερεις να μην εχεις προβλημα να το παραδεχτεις και να το διαχειριστεις. Δεν ειναι το πως δειχνεις ειναι το τι ΚΑΝΕΙΣ. Σουπερ ωραιος δεν χρειαζεται να εισαι αρκει να κανεις τα σωστα πραγματα και να μην εισαι τελειως σαν αναποδο γαμωτο. Γκαραντι σου λεω τωρα αυτο ισχυει και για πολυ ομορφες γυναικες σαν κριτηριο. Και δεν μιλαμε για συμβιβασμο, το να αποπνεεις σιγουρια προκαλει πραγματικη σεξουαλικη ελξη. Αυτο το τελεταιο διαβασε το δυο τρεις φορες να το εμπεδωσεις :P

Και δε χρειαζεται να συσχετιστω σαν γυναικα με αυτο που βιωνεις, μπορω ομως να σου πω οτι ειναι ηδη αρκετα στρεσογονο για μια γυναικα να προσεχει την εμφανιση της, οι απαιτησεις ειναι πολλες και οι αντρες επενδυουν πολυ περισσοτερο στην εμφανιση στην επιλογη συντροφου. Οποτε καμια δε θελει διπλα της καποιον γεματο ανασφαλειες. Πολυ απλα γιατι αμα εσυ δεν εισαι σιγουρος για τον εαυτο σου πως ξερει οτι εισαι σιγουρος για εκεινη και αν την επιλεγεις για τους σωστους λογους;
    Ολα καταληγουν στον εγωισμο και στα κομπλεξ που εχει θαμμενα βαθια μεσα του ο καθε ανθρωπος δηλαδη.
    Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις προσπαθησα να το εξηγησω οσο καλυτερα μπορουσα.

Η συμβουλη μου ειναι ξεκολλα και ΚΑΝΕ πραγματα. Εκει θα κριθει το ποσο ελκυστικος θα εισαι ως αντρας.
    Και μη δειχνεις το παραμικρο ιχνος ανασφαλειας. Μπορει καποια καποτε να θεωρησει καποιο τετοιο σημαδι που θα σου ξεφυγει χαριτωμενο αλλα μεχρι εκει. Ακου με και δε θα χασεις.

Junior Member

απ το μέλλον

Επειδή όλοι αλλάζουμε πως σκεφτόμαστε ανάλογα τη ζωή μας, ηλικία, εμπειρία κλπ, πως θα σου φανεί αν μια μέρα μετά από 10 χρόνια ασ' πούμε καταλάβεις οτι δεν ήταν ποτέ ζήτημα ομορφιάς; θα χαρείς ή θα πεις χαράμιζα το μυαλό μου σε λάθος στόχο τόσα χρόνια;

Αυτό είναι πολύ πιθανό λοιπόν να το πεις, όταν θα αρχίσεις να παρατηρείς οτι αυτοί που κάναν καλύτερες σχέσεις δεν ήταν οι πιο όμορφοι. όταν δεις οτι υπάρχουν άσχημοι που ζουν ευτυχισμένοι με τη σχέση τους, όταν δεις οτι υπάρχουν κακάσχημοι που έχουν θάρρος και χώνονται σε πανέμορφες και μετά βγαίνουν μαζί, όταν δεις όμορφους και πρώην όμορφους να μη μπορούν να αγαπήσουν για χίλιους άλλους λόγους, όταν δεις κουκλάρες να είναι κολλημένες με κακάσχημους κλπ..

Αυτά στα λέω όχι για να σου πω το κλισέ "η ομορφια είναι εσωτερική" (αν και είναι τεράστια αλήθεια) αλλά για να σου πω οτι χάνεις χρόνο ψάχνοντας σε άσχετα πράγματα τις αιτίες που δεν έχεις κοπέλα. ΔΕΝ είναι η ομορφιά.

Δε θα καταγράψω αναλυτικά τώρα 100 πράγματα που σε κάνουν γοητευτικό (ταξίδια, ικανότητα αγάπης, ικανότητα να μπαίνεις στη θέση του άλλου, δημιουργικότητα, τύχη, πηγαία καλοσύνη κλπ) μόνο μη στοχεύεις το μυαλό σου προς λάθος κατεύθυνση. χάνεις τον καιρό σου όσο σκέφτεσαι την εμφάνιση, μη το καταλάβεις αργά..

υπογραφή: ένας απ το μέλλον σου, 10 χρόνια μπροστά.

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Λες βλακειες....δε βλεπω τιποτα το απορριπτεο σε ο, τι περιγραφεις εμφανισιακα
    αχχααχαχαχ

2 πραγματα ειπα και τα 2 ειναι σεξουαλικες θανατοικες ποινες αλλα "ευχαριστω"

ολες θελουν 1.80 1.85++ και εννοειται με μαλλια

το μονο που θα θελα ηταν να ειχα μια που να μου εδινε οτι της εδινα αλλα προφανως δεν ειναι εφικτο αφου ειμαι γενετικη αποτυχια

και να καταφερω να βρω μια μετα απο ~300 απορριψεις ειναι σιγουρο οτι θα τρωω κερατο δεξια αριστερα και στην τελικη θα ειναι απλα συμβιβασμος απο μερους της, δεν θα φταιει καν το κοριτσι

εχουν τελειωσει ολα ενα οπλο θελω μονο

Τι σε εμποδίζει μεγάλε από το να βρεις κοπέλα?
    Τι ακριβώς έχεις που ΔΕΝ σε κάνει ωραίο?
    γιάννης

Senior Member
    αχχααχαχαχ

2 πραγματα ειπα και τα 2 ειναι σεξουαλικες θανατοικες ποινες αλλα "ευχαριστω"

ολες θελουν 1.80 1.85++ και εννοειται με μαλλια

το μονο που θα θελα ηταν να ειχα μια που να μου εδινε οτι της εδινα αλλα προφανως δεν ειναι εφικτο αφου ειμαι γενετικη αποτυχια

και να καταφερω να βρω μια μετα απο ~300 απορριψεις ειναι σιγουρο οτι θα τρωω κερατο δεξια αριστερα και στην τελικη θα ειναι απλα συμβιβασμος απο μερους της, δεν θα φταιει καν το κοριτσι

εχουν τελειωσει ολα ενα οπλο θελω μονο
    Εγω ρε φιλε δεν θελω να ειναι 1.80 η 1.85+ ο αλλος, ουτε φουλ φαλακρα με χαλαει. Με χαλαει πολυ η ηττοπαθεια σου και ο τροπος που μιλας για τον εαυτο σου και ο πεισματικος σου αρνητισμος και η γκρινια.
    Ουτε θα συμβιβαζομουν με αυτα που μας λες αν ειχε καποιος αυτα τα στοιχεια που εσυ θεωρεις "σεξουαλικες θανατικες ποινες" αν ειχε τα αλλα στοιχεια που θελω. Και ουτε καμια απελπισμενη ειμαι, εχω στανταρ και θα ελεγα ψηλα μαλιστα και με παιρνει να τα εχω.
    Αλλα ρε συ, αμα λες τον εαυτο σου γενετικη αποτυχια και σκεφτεσαι οτι το μονο που χρειαζεσαι για να σε θελει μια γυναικα ειναι να εισαι ωραιος κανεις μεγαλο λαθος και κακο στον εαυτο σου. Η σκεψη σου ακομα και αν ησουν εμφανισιακα οπως το φανταζεσαι θα απωθουσε τις γυναικες.
    Τωρα αν θες να με ακουσεις καλως. Αν θες να κλαις τη μοιρα σου παλι καλως, δικια σου ζωη ειναι παρ'τη και γαμα τη με δικη σου ευθυνη, γουστο σου καπελο σου.

Α...και δεν μπορεις να διανοηθεις ΠΟΣΟ απωθητικη ειναι η ιδεα οτι θες ενα οπλο να σκοτωθεις επειδη δε μπορεις να γαμησεις -_-

Η ψυχικη σου υγεια ειναι που θελει βελτιωση, το σκεπτικο σου και η συμπεριφορα σου επισης...η εμφανιση ειναι το τελευταιο σου προβλημα.

Στα λεω χυμα και τσουβαλατα μη με παρεξηγεις, αλλα σου λεω αληθεια και σε αντιστοιχη περιπτωση θα προτιμουσα να ηξερα την αληθεια.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast