Results 76 to 90 of 117
-
17-02-2017, 22:53 #76
στα ιδια επιπεδα με αυτα τα παιδακια ειμαι στην ουσια
και δεν ειμαι καθολου ανασφαλης ειμαι πολυ απλα ρεαλιστης, δε βλεπω πουθενα αντρα κοντο+χωρις μαλλια με λεπτη γυναικα
ναι τρωνε και οι ομορφοι χυλοπιτες αλλα ξερουν οτι αυριο θα βγουν απτο σπιτι και θα τους κοιταξουν 2-3-5 κοριτσια θα τους χαμογελασουν κτλπ καμμια σχεση και καπως ετσι αποκτουν αυτοπεποιθηση να συνεχισουν να χωνονται και ειναι σιγουρο οτι δε θα τρωνε παντα ακυρα
- 17-02-2017, 23:24 #77
17-02-2017, 23:59 #78
θεματοθέτη πως σε λένε? Ερώτηση, πιστευεις οτι ένα άτομο 7άρι μπορεί να νομίζει οτι είναι 8άρι ή 6άρι?
18-02-2017, 00:07 #79
Ο αντιπρόεδρος της xiaomi. Με 0% ομορφιά οπως την ορίζει η νευροτική πλεοψηφία και 0% μαλλιά αλλά 100% επιτυχία και 100% με γυναίκα
18-02-2017, 00:38 #80
η εικονα του εξαρταται απο την ανταποκριση που δεχεται / απο αυτες που τον ενδιαφερουν
στην περιπτωση μου το "league" μου ειναι υπερβαρες 2-3/10
οσο για τον αντιπροεδρο που ειπες
το να περιμενω να παω 30+ χρονων και να πρεπει να εχω καταφερει να βγαλω λεφτα με την ελπιδα οτι καποια που δεν θα με κοιταγε καν πριν 10 χρονια να συμβιβαστει μαζι μου απλα επειδη εχει φτασει ο καιρος που πρεπει να συμβιβαστει με κατι και μετα να με κερατωνει με τον υδραυλικο δεν μου λεει και πολλα
δεν ειναι κατι που να με κανει να θελω να σηκωθω απ το κρεβατι
18-02-2017, 01:19 #81
Για τον Manu Jain της xiaomi κάθεσαι και προδιαγράφεις και δημιουργάς σενάρια χωρίς να έχεις πραγματική ιδέα. Τα μόνα Facts που ξέρουμε είναι οτι είναι παντρεμένος με παιδιά με την γυναίκα αυτή απτο πανεπιστήμιο.
Μπορεί να τον απατάει, ή μπορεί να την απατάει αυτός με μοντέλα. Λες οτι το παιδί μπορέι να μην είναι δικό του, εγώ το βλέπω και λέω του μοιάζει. Και οι δύο όμως κάνουμε ικασίες. Εγώ δεν θα έβαζα ποτέ το χέρι μου στη φωτιά για ικασίες. Δεν θα έβαζα το χέρι μου ούτε καν για facts. Επίδή και η αλήθεια αλλάζει. Στην Ιαπωνία τους αρέσουν άμα έχεις μεγάλη μύτη. Εσύ κάνεις ακριβώς το αντίθετο. Πετάς τη ζωή σου για ικασίες και υπολογισμούς χωρίς να μπορείς στην πραγματικότητα να επεξεργαστείς και να βρεις όλες τις πληροφοριές στο περιβάλλον σου.
18-02-2017, 01:31 #82
Αρα καταλαβαίνεις οτι η εικόνα σου δεν εξαρτάτε απο κάποια μαγική απόλυτη πραγματικότητα αλλά απο το πως σε βλέπουν οι άλλοι.
Αν ως δια μαγείας έβγαινες στο δρόμο και ολες σου την πέφταν θα πίστευες οτι είσαι θεάρας. Αυτό είναι και το πρόβλημα όμως. Εγώ βγαίνω έξω και μιλάω σε οποια μου αρέσει. Κάποιες γουστάρουν, κάποιες όχι αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει. Αυτή δικαίωμα της να κάνει ότι θέλει. Γιατί να προσπαθήσω να υπολογίσω το πως και το γιατί αφού δεν μπορώ να μπώ μεστο κεφάλι της? Και 10 να με απορίψουν δεν με νοιάζει, μου αρέσει κιόλας γιατι κάτι έμαθα απο την συζήτηση. Μαθάινει το σώμα μου να προσαρμόζεται στο περιβάλλον απο trial-error-success. Αλλά δεν κάθομαι την νύχτα και λέω γιατι με απέρριψε. Ήδη το μυαλό μου παίρνει κάποια μηνύματα δεν χρειάζεται να γράψω και διατριβή. Το μυαλό μας μπορεί να υπολογίσει πολλά variables και πληροφορίες απο μόνο του-αυθόρμητα. Όταν πας να τα υπολογίσεις με το νευρωτικό σου εγώ δεν φτουράει μία μπροστά στην ολική δύναμη του μυαλού σου. Σαν να προσπαθείς να λύσεις μαθηματικό αλγόριθμο μόνο με τη σκέψη χωρίς χαρτί.
Σε βάζουν μπροστά σε έναν όχλο και ρωτάει ο εκφωνητής. Είναι άσχημος? Το 90% φωνάζει ναι και το 10% όχι. Αν κάτσεις και δώσεις σημασία θα ακούσεις το 90% και θα πείς με είπανε όλοι άσχημο.
Το παράδοξο είναι οτι στους 90% ΄συγκαταλέγεται και το εγώ που δημιούργησες επειδή ακούς τους γύρω σου. Χωρίς εσένα δεν θα υπήρχαν οι "όμορφοι". Το παράδοξο είναι οτι κάποτε έπαιζες το παιχνίδι και εσύ απο την πλευρά του "ωραίου". Στο σχολείο κοροϊδεύουμε τον πιο χαζό και άσχημο. Και να μην υπάρχει θα τον φτιάξουμε. Τώρα ήρθε η σειρά σου να παίξεις το θύμα και αντί να πεις στα αρχίδια μου δεν παίζω άλλο το παιχνίδι ή θα το παίξω πιο έξυπνα και θα κάνω κανόνα οτι δεν είμαι άσχημος, δέχεσαι να παίξεις το θύμα γιατί είσαι ευαίσθητος και σε ενδιαφέρει η άποψη των άλλων και η αποδοχή. Ζεις σε μια κοινωνία που οι "άσχημοι" δεν γαμάνε όσο οι "ωραίοι" (90-10%). Αντί να το αποδεχτείς και να αφήσεις το σώμα σου και το μυαλό σου να φτιάξει νέους μηχανισμούς επιβίωσης και να ξεγελάσει το status quo, βάζεις το εγώ στη μέση και τα παρατάει για το μυαλό και το σώμα. Αν δεν δώσεις σημασία στο εγώ σου το σώμα και το μυαλό έχουν πιθανότητα επιτυχίας. Ένας άσχημος λύκος δεν λέει είμαι άσχημος και πέφτει απ'τον γκρεμό. Προσπαθεί όπως και νά' χει και τους γράφει όλους. Αν θα πετύχει στο τέλος η όχι δεν ξέρουμε. Εσύ προσπαθείς λόγο εγωισμού, ευαισθησία να προ-διαγράψεις το μέλλον ενώ δεν είναι αυτή η δουλεία σου. Η δουλειά σου είναι να βγαίνεις και να κυνηγάς και να τσακώνεσαι, και να αγαπάς, και να ζεις όχι να γράφεις βιβλία μεστο μυαλό σου με προβλέψεις για το μέλλον.
18-02-2017, 17:06 #83
18-02-2017, 17:23 #84
18-02-2017, 21:54 #85
Πάντως ρε φίλε οι παοκτσηδεσ παρατανε τις γυναίκες τους για τον ΠΑΟΚ δηλαδή τους παρακαλάνε κι αυτοί πάνε στο γήπεδο αυτό κάτι πρέπει να σου λέει λογικά
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-02-2017, 23:30 #86
18-02-2017, 23:48 #87
faceonlyamothercouldlove, ποσων χρονων εισαι????
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
19-02-2017, 00:23 #88
By AngelosA "δέχεσαι να παίξεις το θύμα γιατί είσαι ευαίσθητος και σε ενδιαφέρει η άποψη των άλλων και η αποδοχή. Αντί να το αποδεχτείς και να αφήσεις το σώμα σου και το μυαλό σου να φτιάξει νέους μηχανισμούς επιβίωσης και να ξεγελάσει το status quo, βάζεις το εγώ στη μέση και τα παρατάει για το μυαλό και το σώμα. Αν δεν δώσεις σημασία στο εγώ σου το σώμα και το μυαλό έχουν πιθανότητα επιτυχίας. Ένας άσχημος λύκος δεν λέει είμαι άσχημος και πέφτει απ'τον γκρεμό. Προσπαθεί όπως και νά' χει και τους γράφει όλους. Αν θα πετύχει στο τέλος η όχι δεν ξέρουμε. Εσύ προσπαθείς λόγο εγωισμού, ευαισθησία να προ-διαγράψεις το μέλλον ενώ δεν είναι αυτή η δουλεία σου. Η δουλειά σου είναι να βγαίνεις και να κυνηγάς και να τσακώνεσαι, και να αγαπάς, και να ζεις όχι να γράφεις βιβλία μεστο μυαλό σου με προβλέψεις για το μέλλον" θα το διαβάζω ξανά κ ξανά γιατί μου φαίνεται έχει εφαρμογή και σε άλλα σκαλώματα. Να είσαι καλά σε ευχαριστώ!! Ξεκλείδωσε λίγο ο νους μου
"Make sure your worst enemy isn't you"
19-02-2017, 01:22 #89
wtf
22?
AngelosA η υπερπροσπαθεια που χρειαζεται δεν αξιζει για την απειροελαχιστη πιθανοτητα καποιων αποτελεσματων
και ειναι πολυ απλα τα πραγματα, δεν βλεπομαι=δεν μου καθεται καμια, δεν εχει καμια σημασια ουτε τι πιστευω ουτε τι λεω ουτε τιποτα
19-02-2017, 02:00 #90
σπουδαζεις? με τι ασχολεισαι? εκτος απο το να κοιταζεσαι στον καθρεφτη, να κρινεσαι και να αυτοαπορριπτεσαι...
Και φαλακρος σε αυτη την ηλικια γιατι? απο παντα δεν ειχες μαλλια? εχεις καποιο ορμονικο θεμα? συνηθως απο τα 20φευγα-30 πεφτουν τα μαλλια στους αντρες...
περιγραψε μας λιγο την εμφανιση σου, το στυλ σου, γενικα που συχναζεις, τι φιλους εχεις, τι κοπελες γουσταρεις, πως εκανες τις κινησεις που λες οτι εφαγες χυλοπιτες.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!