Results 76 to 85 of 85
Thread: σεισμος...φταιω
-
21-05-2019, 16:54 #76
καταλαβα elisabet.απο που προερχονται οι ενοχες?
κι εσυ με στεναχωρεις σαν τον makis_dr..κανεις δε με πιστευει..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
- 21-05-2019, 17:08 #77
ποσο χρονων εισαι σε κανει να νομιζεις οτι εχεις κατι ανωτερο απο τους αλλους οπως να εισαι κορυφαια σε αθληματα να εχεις δεικτη νοημοσυνης περισσοτερο απο τον αλλων ανθρωπων να νομιζεις οτι ο αλλος κοσμος δεν ειναι στα μετρα τα δικα σ να μην μπορεις να συνεννοηθεις με κανεναν σχετικα με αυτο που βλεπεις εξω να διαδραματιζεται να ακους να σ μιλαει ο κοσμος και να υπαρχει συντονισμος τις σκεψης σ με τον κοσμο εχεις δειξει με αλλα λογια με τεκμηρια δηλαδη να πατας γερα στη γη και οχι μονο με σκεψεις .ακουω...
21-05-2019, 17:15 #78
μπου δεν θες να σου λεω την αληθεια; Θα προτιμούσες να σου λεω ψέματα για να μην σε στεναχωρήσω;
Δεν ξέρω από πού προέρχονται, συνήθως έχουν τις ρίζες τους στα παιδικά μας χρόνια όπως όλα, ίσως ως παιδί δεν πήρες την αποδοχή που χρειαζόσουν από κάποιον από τους γονείς σου ή ίσως οι γονείς σου ήταν υπερβολικά απαιτητικοί από σένα και είχαν μεγάλες προσδοκίες, ίσως ήταν πολύ αυστηροί όταν έκανες κάποιο λάθος... όλα αυτά ή κάποια από αυτά μπορεί να σε έκαναν να είσαι υπερβολικά αυστηρή κι εσύ με την σειρά σου στον εαυτό σου και έτσι γεμίζεις ενοχές με το παραμικρό.
Θα σου πω και κάτι άλλο σε σχέση με μια συζήτηση που είχα πρόσφατα με έναν φίλο. Όταν είμαστε ενοχικοί, αυτό κρύβει μέσα του και μια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας κάπως. Το να νομίζω δηλαδή ότι φταίω για όλα, εμπεριέχει εν μέρει και μια ιδέα για τον εαυτό μου σπουδαιότητας, ότι εγώ θα μπορούσα με τις πράξεις μου να αλλάξω τα πράγματα ή να τα επηρεάσω. Αν το σκεφτείς ψύχραιμα θα δεις οτι κι αυτή η ιδέα με τους σεισμούς κάπως έτσι είναι. Επειδή έχεις πολυ άσχημη εικόνα για τον ευατό σου και δεν σε εκτιμάς, προσπαθείς να βρεις έναν λόγο σπουδαιότητας με αποτέλεσμα να του αποδίδεις τελικά δυνατότητες που κανένας άνθρωπος δεν έχει. Είναι η φυσιολογική αντίδραση του εαυτού σου στην υποτίμηση που του κάνεις.
Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος μπου, γλυκιά, έξυπνη δυνατή, θαρραλαία, υπομονετική, ευγενική και χίλια άλλα ακόμα καλά. Δεν είσαι Θεός όμως, δεν έχεις την δυνατότητα να προκαλείς σεισμούς ούτε κάποια άλλη μη ανθρώπινη. Δεν τις χρειάζεσαι , είσαι ξεχωριστή έτσι κι αλλιώς όπως είμαστε όλοι μας!
21-05-2019, 18:29 #79
ειμαι 31. παλιοτερα εβλεπα φαντασματα μικρα παιδια πεθαμενα με ασπρα ρουχα μαχιρωμεν να με κοιτανε διπλα μου.εβλεπα το ταβανι να σταζει αιμα.ακουγα φωνες απο τοτε.αυτα απο πριν 7-8 χρονια.απο τα 16 ξεκινησε η παρακολουθηση.μια φορα νομιζα οτι ειμαι ο θεος και οτι εχω ερθει για να σωσω τον κοσμο.αυτο ηταν ωραιο.αγχωνομαι δε θελω leponex.παιρνω 4 αντιψυχωτικα ρε συ δε ξερω για ποσο αλλα τα παιρνω και ειναι ολα απο αυτες τις βλακειες τα παλια που με κανου ζομπυ..το εχω πολυ αγχος..
η αληθεια ειναι οτι απο μικρη ειχαν πολλες απαιτησεις οι δικοι μου.
οχι δε θελω να μου πεις ψεματα.
εχει λογικη αυτο που γραφεις.βγαζει νοημα
απο τη μια διαβαζω εδω και λεω ρε μηπως ειναι ετσι οπως στα λενε αλλα μετα ερχεται μια μεγαλη ταραχη που δε με αφηνει να δω τη λογικη σας και εγκλωβιζομαι.δε ξερω πως να μην το σκεφτομαι..δε μπορω να κανω τιποτα εχω κοκαλωσει εκει.αυτη η σιγουρια
σε ευχαριστω και για τα καλα σου λογια!! δεν ακους τετοια πλεον ουτε απο το γονιο σου, τους φιλους, τις σχεσεις..
εχω την καρδια ενος μικρου παιδιου..
μεσα σε ενα βαζο πανω στο γραφειο μου..! :DLast edited by boo; 21-05-2019 at 18:52.
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
21-05-2019, 20:42 #80
https://www.youtube.com/watch?v=irIDw_RaMIs
FF.C ft Razastarr- Ο πιο μίζερος εχθρός σου
Μη χάσεις το συναίσθημα ποτέ σου,
είναι οι καλύτερες στιγμές σου δικές σου και δικές μου,
αναφέρσου πες μου πόσα όνειρα έχεις χάσει εσύ από σένα,
κυλάει η πένα στο χαρτί και βρίσκει εμένα απέναντι σε μένα,
είναι γραμμένα ένα προς ένα στο μυαλό σου μπερδεμένα,
επικηρυγμένα ως πληγές από το καθένα,
αλλού δοσμένα είναι στραμμένα τα βλέμματα αλλού χαμένα είναι σαν μαγεμένα,
προγραμματισμένα στο καθώς πρέπει εθισμένα,
δεν σκέφτηκα όμως ούτε εγώ για εμένα,
όνειρα δεμένα τι να πεις οι συνέπειες της ζωής,
ανεύθυνη αντιμετώπιση των πραγμάτων, από τα λάθη μαθαίνει κανείς,
δε πειράζει εμείς να ήμαστε καλά θα δεις τα σημάδια είναι πολλά ευθύς,
συνειδητοποιείς πως στη ζωή όταν βγεις όλα δικά σου είναι,
όλα εντάξει πες πως είναι, μείνε στα καλύτερα και φτύνε το χειρότερο εαυτό σου,
είναι ο πιο μίζερος εχθρός σου, κάθε εμπόδιο για καλό σου.
Ποιος είναι αυτός που με πολεμάει,
ποιος είναι αυτός το μυαλό και τη καρδιά μου σκορπάει,
ποιος είναι αυτός που με την ατυχία μου χαμογελάει,
το πιο μίζερο εχθρό μου κάνω πέρα και όπου πάει
Για τη σιωπή στα πέλαγα και για τον άγριο άνεμο θα σηκωθώ,
θα προσπαθήσω για καλύτερο τρόπο ζωής,
αρχίζω τις στιγμές απλής ζωής να νιώθω τώρα,
πόσα χρόνια είναι ψυχής που κυριεύει η κατηφόρα,
σε ένα καθρέφτη τα κομμάτια μου σπασμένα,
προσπαθώ λοιπόν,
όλα περασμένα ξεχασμένα,
το βάρος ρίχνεις πάλι κάπου αλλού,
το θόλο βλέμμα θυμίζει ένα παράπονο μικρού παιδιού,
μα αν κάτι πήγε στραβά η ζωή συνεχίζει να κυλά,
τίποτα δεν σταματά, ποτέ πια δεν είναι αργά,
κάνουμε λάθη πολλά μα έχεις δικαίωμα και σ αυτά,
για να μπορέσεις να είσαι εντάξει με τους άλλους πρέπει πρώτα από όλα να τα έχεις καλά με εσένα, σπασμένα φρένα,
στην αγάπη όλα κομμένα,
ραμμένα για σένα και μένα,
η ζωή σου δίνει όλα τα εφόδια,
μα ακούγοντας το μίζερο εαυτό σου δεν περνάς τα εμπόδια,
έχει η ζωή ομορφιές.
Ποιος είναι αυτός που με πολεμάει,
ποιος είναι αυτός το μυαλό και τη καρδιά μου σκορπάει,
ποιος είναι αυτός που με την ατυχία μου χαμογελάει,
το πιο μίζερο εχθρό μου κάνω πέρα και όπου πάειείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
21-05-2019, 22:18 #81
ωρες ωρες νομιζω οτι περιγραφεις το κοσμο μεσα απο το μυαλο καπιου αλλου μαλον εξωγηινου και μετα αυτομαστιγωνεσαι απλα δε μπορω να καταλαβω γιατι το κανεις αυτο αναρωτιεμαι αν εισαι ετσι στη πραγματικη σου ζωη η μηπως με ολα αυτα προσπαθεις να πεις οτι βλεπεις σαν σχιζοφρενεις τους εξωγηινους ομως παιρνεις συνεχως τη μορφη τους σαν χαμελεοντας ομως αυτο το πραγμα που δε σου αρεσει συνεχως το φορας σαν ρουχο πανω σου και μετα σου φταινε και τα ρουχα σου πρωτα υπονοεις οτι ο θεος ειναι τρελος και μετα τον φορας σαν ρουχο δε ξερω αν τα φαρμακα που λες οτι παιρνεις τα παιρνεις πραγματι οταν ομως ενα πραγμα δε σε εκφραζει ειναι εξισου σχιζοφρενικο να το χρησιμοποιεις
Last edited by αλεξανδρος_77; 21-05-2019 at 22:34.
21-05-2019, 22:51 #82
πηρα xanax 1mg αλλα δε με πιανει καλα.μετα απο 2 ωρες παλι τα ιδια
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
21-05-2019, 23:12 #83
καταρχην η μεγαλυτερη τρελα του θεου ειναι οτι επλασε τον ανθρωπο για να γινει ο μεγαλυτερος επικριτης του αυτο ισχυει απλα δε καταλαβαινω γιατι οποσδηποτε πρεπει να χρησιμοποιεις τα λογια του θεου
21-05-2019, 23:52 #84
το θεμα ειναι οτι αυτη η ευφυια που λεει πιο πανω δε σε βοηθα και θα ηταν καλυτερα να μη την ειχες γιατι τη χρησιμοποιεις συνεχεια για να καθρεφτισεις το φως και ξεχνας ετσι να ασχοληθεις τον εαυτο σου και να τον κανεις καλυτερο με αποτελεσμα οι αλλοι να μη σε γνωριζουν
μαλον γι αυτο ολοι σου λενε οτι δε μπορουν να σε βοηθησουν δε μπορουν να καταλαβουν τι υπαρχει πισω απο οτι αντανακλας
το εχω κανει και εγω αυτο αλλα οχι σε τετοιο σημειο να το κανω σκοπο της ζωης μου πχ στο θειο μου επειδη βαριεμαι να του μιλαω αλλα επειδη καθομαι στο χωρο του του λεω οτι μου λεει συνεχως και δε το καταλαβαινει οτι τον δουλευω αυτο λεγετε ευφυια μεν αλλα δεν εχει χρησιμοτητα δε εσυ το εχεις παρακανει εντελως
27-05-2019, 15:15 #85
boo οπως σου ειπα εσυ "επιασες" τους προσεισμους.
βασικα απο οτι εχω καταλαβει οι ιδιες μας οι σκεψεις επηρεαζονται απο το περιβαλλον.
δηλαδη αυτο που σου ερχεται στο μυαλο εκεινη τη στιγμη επηρεαζεται και απο κυματα και απο τις σκεψεις των αλλων και απο διαφορα αλλα πραγματα που εσυ δεν καταλαβαινεις εκεινη τη στιγμη.
εσυ επιασες τους προσεισμους, καποιες ελαχιστες δονησεις και ετσι σου ηρθε απο το υποσυνειδητο η ιδεα ενος σεισμου.
και μετα επειδη εισαι ενοχικη λες οτι εγω τον εκανα.
κοιτα να ηρεμησεις και να ....παγωσεις.
μη φλεγεσαι τοσο πολυ.
κοιτα να κατεβασεις ρυθμους, να ηρεμησεις, να πεσει η θερμοκρασια του μυαλου, να σταματησει η φλεγμονη, να στεγνωσει το μυαλο σου για να εισαι υγιης.
η πολλη σκεψη δε κανει καλο.
να βαλει τη ζωη σου σε ενα σωστο και υγιες προγραμμα ωστε να αντεχεις στις συνθηκες του περιβαλλοντος.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.