σεισμος...φταιω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 85
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν βγάζεις άκρη όχι...δυστυχώς.
    Εμένα μου λεγε οτι μπορεί να είμαι διχασμένη προσωπικότητα και να τα κάνω (όλα αυτά για τα οποία με κατηγορούσε) χωρίς να το καταλαβαίνω.
    Πάμε σε έναν ψυχίατρο να του τα πούμε όλα και οι δύο να δούμε τι θα μας πει.
    Όχι, δεν θα καταλάβει, θα με περάσει για τρελό.
    Μα θα εξετάσει κι εμένα, θα είσαι εκεί να ακούσεις αν έχω όντως κάτι.
    Όχι, γιατι αν είσαι διχασμένη θέλει πολύ καιρό για να το καταλάβει.

Κι όταν έλεγα την λέξη σύμπτωση,γιατί δεν είχα κι αλλη εξήγηση να δώσω, γινόταν Τούρκος!
    ναιιιιιιιιιιιιιιιιι!
    συν η φοβερη ατακα εγω σε ξερω οπως ξερω την παλαμη του χεριου μου, δηλαδη αυτη η κουβεντα με σκοτωνε...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Και γω ξέρω πολύ καλά την παλάμη μου από τις μούτζες που δίνω στον εαυτό μου χαχα
    Αυτό δεν πάει για την μητέρα σου προς αποφυγή παρεξηγήσεων!!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ναιιιιιιιιιιιιιιιιι!
    συν η φοβερη ατακα εγω σε ξερω οπως ξερω την παλαμη του χεριου μου, δηλαδη αυτη η κουβεντα με σκοτωνε...
    Και γίνονται κι απίστευτα πειστικοί;;;!!!
    Τόσο που εγώ έλεγα.... ρε λες να ξέρει καλύτερα από μένα όντως;;;

Όμως οι συμπτώσεις με είχαν τσακίσει... δεν ξέρω, λες και το σύμπαν, Θεός, όπως θες πεστο, ήθελε να τον πείσει ακόμα περισσότερο για αυτά που σκεφτόταν. Ένιωθα λες κι είχα μπλέξει σε ιστό αράχνης κι όσο προσπαθούσα να ξεφύγω τόσο περισσότερο μπλεκόμουν!

Senior Member
    .................................................. ...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member

Όμως οι συμπτώσεις με είχαν τσακίσει... δεν ξέρω, λες και το σύμπαν, Θεός, όπως θες πεστο, ήθελε να τον πείσει ακόμα περισσότερο για αυτά που σκεφτόταν. Ένιωθα λες κι είχα μπλέξει σε ιστό αράχνης κι όσο προσπαθούσα να ξεφύγω τόσο περισσότερο μπλεκόμουν!
    ειδικα σε αυτο να σου πω σε τι ειχα καταληξει...
    επειδη η σχεση εχει καταντησει εξουσιαστικη, το θεμα ειναι ποιος εχει το πανω χερι. Αν το πανω χερι το εχει ο ψυχωσικος γονιος, μαυρο φιδι που σε εφαγε. Αν καταφερεις να το παρεις εσυ, εχεις ελπιδες. Αλλιως, απομακρυνεσαι!! εγω ημουν και παρα πολυ μικρη για να απομακρυνθω, δε γινοταν, οποτε μουγκα!!! πεταει ο γαιδαρος? πεταει! αν πω οτι δεν πεταει, ξυλο...

Senior Member
    Και δεν κατάλαβαν αυτοί τίποτα;;;
    Από αυτά που περιγράφεις φαίνεται οτι η μητέρα σου σαφέστατα είχε κάποιο πρόβλημα, στους απ' έξω αυτό δεν γινόταν εμφανές;
    Να κι άλλο στοιχείο που είχα εντοπίσει και μου έκανε εντύπωση. Είναι λες και μέσα σε όλη αυτή την παράνοια, μπορούσε με κάποιο τρόπο να ξεχωρίσει αυτά που θα ακουγόταν " τραβηγμένα" στους άλλους κι έτσι επέλεγε να μη τα πει, ή να τα πει αλλιώς ώστε να ακούγονται λογικά. Οπότε κανείς από τους απέξω δεν έπαιρνε χαμπάρι οτι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η ιστορία του δηλαδή έμοιαζε αληθοφανής σε κάποιον τρίτο.

Senior Member
    ειχα ακοθσει πριν πολλες μερες για του σεισμους αλλα δεν ειχα δωσει βαση.εχω συνηθισει κι εγω εδω που μενω τους σεισμους..απο 6.5+ ριχτερ αγχωνομαι.
    αλλα εχω να δω τηλεοραση πολλες μερες δεν τα εχω παρακολουθησει αυτα.
    το ειπα και στην αδερφη μου και δε με πιστευε
    εχω προαισθημα-βεβαιοτητα σε μεγαλο βαθμο οτι θα γινει μεγαλος σεισμος και θα εχουμε θυματα.
    και φταιω εγω που το σκεφτομαι.η σκεψη μου θα το προκαλσεσει.πως γινεται δε ξερω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Και δεν κατάλαβαν αυτοί τίποτα;;;
    Από αυτά που περιγράφεις φαίνεται οτι η μητέρα σου σαφέστατα είχε κάποιο πρόβλημα, στους απ' έξω αυτό δεν γινόταν εμφανές;
    Να κι άλλο στοιχείο που είχα εντοπίσει και μου έκανε εντύπωση. Είναι λες και μέσα σε όλη αυτή την παράνοια, μπορούσε με κάποιο τρόπο να ξεχωρίσει αυτά που θα ακουγόταν " τραβηγμένα" στους άλλους κι έτσι επέλεγε να μη τα πει, ή να τα πει αλλιώς ώστε να ακούγονται λογικά. Οπότε κανείς από τους απέξω δεν έπαιρνε χαμπάρι οτι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η ιστορία του δηλαδή έμοιαζε αληθοφανής σε κάποιον τρίτο.
    Οχι!! εκει που ηθελε ειχε απιστευτη πειθω. Αλλιως ηξερε να επιβαλλεται.
    Εννοειται οτι οι απεξω το καταλαβαιναν, τι να κανουν? ή χλευαζαν ή εσπαγαν πλακα. Δε γινονταν ολα αυτα στη δικη τους πλατη...

Ο πατερας σου ακομη τα πιστευει οσα ελεγε ή βελτιωθηκε καθολου??

Senior Member
    σκεφτομαι να το πω στη ψυχολογο αλλα ουτε αυτη θα με πιστεψει..κανεις δε με πιστευει ουτε η μανα μου ουτε η αδερφη μου
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ειχα ακοθσει πριν πολλες μερες για του σεισμους αλλα δεν ειχα δωσει βαση.εχω συνηθισει κι εγω εδω που μενω τους σεισμους..απο 6.5+ ριχτερ αγχωνομαι.
    εχω προαισθημα-βεβαιοτητα σε μεγαλο βαθμο οτι θα γινει μεγαλος σεισμος και θα εχουμε θυματα.
    και φταιω εγω που το σκεφτομαι.η σκεψη μου θα το προκαλσεσει.πως γινεται δε ξερω
    Μπου το οτι το άκουσες και δεν έδωσες βάση εκείνη την ώρα δεν σημαίνει οτι δεν καταγράφηκε μέσα σου ως πληροφορία και ως άγχος ίσως. Σε όλους συμβαίνει αυτό με πολλά θέματα σε περιόδους που είμαστε αγχωμένοι.
    Κι εγώ άκουσα οτι λένε πως περιμένουν μεγάλο σεισμό κάπου...αν με ρωτήσεις δεν θυμάμαι που το άκουσα, δεν βλέπω τηλεόραση ποτέ...Πάντως ακόμα κι αν γίνει, σίγουρα δεν θα φταις εσύ!!! Το νιώθεις έτσι επειδή η ασθένεια σε κάνει να τα στρέφεις όλα σε σένα. Δεν φταις καλή μου, αν γίνει κάτι θα είναι απλώς γιατί ήταν να γίνει και δεν θα φταίει κανείς.
    Προσπάθησε να αλλάξεις την σκέψη με κάτι όμορφο, μουσική ίσως;

Senior Member
    Εγω Boo με τη σκεψη μου σου στελνω την αγαπη μου και ενα φιλακι για καληνυχτα!!!!! Σκεψου και εσυ κατι ομορφο για καποιον που αγαπας, αν θελεις ακου και λιγη μουσικουλα και οι αρνητικες σκεψεις θα χαθουν!

Senior Member
    Όχι δεν μιλάω για τον πατέρα μου Μάρα, ευτυχώς δεν είχαμε τέτοια θέματα στην οικογένεια........

Senior Member
    @elisabet
    μακαρι να ειναι οπως τα λες.μακαρι γιατι αλλιως θα το εχω μεγαλο βαρος.
    πριν σκεφτομουνα να παω αστυνομια να τους το πω.οτι εγω φταιω.οχι οτι θα με πιστευαν..
    εχω βαλει μουσικη.δε βοηθαει πολυ ομως

@Mara.Z
    ευχαριστω πολυ!σου ευχομαι μια γλυκια καληνυχτα!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    σκεφτομαι να το πω στη ψυχολογο αλλα ουτε αυτη θα με πιστεψει..κανεις δε με πιστευει ουτε η μανα μου ουτε η αδερφη μου
    Γιατι ειναι ο φοβος σου. Δεν ειναι οτι δεν πιστευουν εσενα, δεν πιστευουν αυτο που φοβασαι...

Senior Member
    Elisabet, να υποθεσω οτι δεν ειχες προηγουμενη εμπειρια με παρανοικους οποτε ενα σοκ το επαθες ε?? τουλαχιστον σκεψου το θετικο οτι μπορουσες να απομακρυνθεις.

Βοο ευχαριστωωωω!!!

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast