Results 1 to 7 of 7
-
16-02-2017, 08:33 #1
sos μουδιασμα και φοβος για σκληρυνση κατα πλακας
καλημερα σε ολους ..παλια καραβανα στο αγχος με 20 ετη κλεισμενα..τα τελευταια χρονια δεν ακολουθω καμια θεραπεια και νιωθω καλυτερα,,,με τα πανω και κατω φυσικα γιατι το αγχος δεν περναει ποτε...Τωρα εχω αλλο θεμα απο προχτες,,,ενα ελαφρυ μουδιασμα σαν πιασιμο στην αριστερη πλευρα ..δλδ αριστερο χερι και ποδι..σκεφτομαι οτι δεν εχω διαθεση και χρηματα να παρω ολους τους γιατρους παλι με την σειρα..ειμαι χαλια ..σκεφτομαι την σκληρυνση κατα πλακας και πεφτω πολυ,Ειναι κανεις αλλο με αυτο το συμπτωμα?κι αν ναι ποσο σας κρατησε?να παω λετε απο βδομαδα σε νευρολογο?
- 16-02-2017, 09:35 #2
Καλημερα... οπως και συ ετσι και γω ενιωθα τον φοβο για σκληρυνση (και οχι μονο).. πηγα σε 2 νευρολογους και πηρα αρνητικη απαντηση. Αφου εισαι "βετερανος" στο αγχος, ξερεις πολυ καλα τα παιχνιδια του μυαλου.. το μουδιασμα μπορει να ειναι πιασιμο, ψυξη ή οτιδηποτε. Μπορει να κοιμηθηκες στραβα και να πιαστηκες.. αν εχεις αυχενικο ή κατι παρομοιο στην πλατη πολυ πιθανον να ειναι απο αυτο. Τα δικα μου μουδιασματα απο εκει προερχονται.. μην αγχωνεσαι, δωστου τον χρονο του. Οσο το σκεφτεσαι τοσο θα νιωθεις μουδιασματα.. υπομονη και αν μπορεις εχε μια πιο θετικη αντιμετωπιση και θα δεις οτι θα εξαφανιστουν ολα..
16-02-2017, 10:19 #3
καλημερα SUBLIMINA ΠΟΣΟ ΚΑΙΡο σου κρατησε το μουδιασμα?σε νευρολογο πηγες?και τι εξετασεις σου ειπε να κανεις?
16-02-2017, 13:40 #4
Γεια σου Ζώζα. Μου έχει συμβεί και εμένα αυτό που περιγράφεις αρκετές φορές επειδή έχω αυχενικό.Τον πρώτο καιρό με φόβιζε λίγο και οι γιατροί μου έδιναν μυοχαλαρωτικά για να περάσει.Μετά μία παθολόγος μου είπε να μην παίρνω τέτοια χάπια γιατί στις νέες κοπέλες δημιουργούν μία αλλαγή στο DNA.Τέλος πάντων δεν πολυκατάλαβα αλλά τα έκοψα. Τώρα όταν το παθαίνω κάνω υπομονή, συνήθως μετά από μερικές μέρες περνάει.Περίμενε και εσύ λίγο και αν δεις ότι δεν φεύγει πήγαινε στο γιατρό αν και δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό.
16-02-2017, 20:43 #5
μαιρη μου εχω πανικοβληθει .σημερα επαθα τρελη κριση πανικου.φοβαμαι πολυ.σκεφτομαι τις εξετασεις και τι μπορουν να μου βρουν και δεν την παλευω
16-02-2017, 21:06 #6
Ναι καταλαβαίνω κολλάει το μυαλό εκεί.Εντάξει αν πιστεύεις ότι θα σε ηρεμήσει να πας στο γιατρό πήγαινε αλλά μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό σε όλους τυχαίνει να πιαστεί κανένα νεύρο και να μουδιάσουν.Το άγχος κιόλας σε αυτές τις περιπτώσεις το κάνει χειρότερα.
17-02-2017, 00:10 #7
Ζώζα καλησπέρα! Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι για τους γιατρούς όταν έχω κάποιο σύμπτωμα. Θα σου έλεγα όμως να πας σε έναν νευρολόγο, ή στα εξωτερικά ιατρεία κάποιου νοσοκομείου γιατί το μούδιασμα σε αριστερό χέρι και πόδι μπορεί να είναι και κανένα ισχαιμικό και να είναι επείγον να πάρεις φάρμακα, θεραπεία. Για σκλήρυνση που λες δεν νομίζω, μην φοβάσαι γι αυτό, είναι πολύ πιο σπάνιο. Πάντως, δεν είναι πολλές οι εξετάσεις, μια μαγνητική εγκεφάλου τα δείχνει όλα, απ ό,τι ξέρω.