Πήγα στον ψυχίατρο στο νοσοκομείο. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 146
    Senior Member
    Έτσι την πάτησα κι εγώ πάντως να ξέρεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Σε ποιο νοσοκομειο πηγες;
    Μηπως αν δεν τους εδινες ''σερβιρισμενη ''τη διαγνωση το ψαχναν πιο πολυ; Τους ρωτησες γιατι στο λενε κ ποια ειναι τα συμπτωματα της ψυχωσης για να δουν αν ταιριαζουν με σενα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    δηλαδη η γενικη σου εικονα ποια ειναι? δεν τη ρωτησες?
    ή απλα επαναπαυτηκε στα φαρμακα των προηγουμενων?
    Θα ξαναπάω δεν τελειώσαμε. Μου είπε ότι ένας κοινός άνθρωπος δεν μπορεί να με καταλάβει ότι έχω πρόβλημα αλλά ότι αυτή που έχει εμπειρία σε άτομα με πρόβλημα καταλαβαίνει ότι είμαι άρρωστη. Προς το παρόν συνεχίζω με τα φάρμακα των προηγούμενων αλλά στην πορεία μπορεί να μου τα αλλάξει και να μου δώσει κάποιο φάρμακα που δεν σταματάει την περίοδό μου, γιατί έχω και αυτό το πρόβλημα που το σολιάν - το φάρμακο που παίρνω τώρα- μου σταματάει την περίοδο.
    Φάνηκε να ξέρει καλά την δουλειά της και να είναι καλή στο αντικείμενό της ...δεν ξέρω τι να πω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by lessing View Post
    Σε ποιο νοσοκομειο πηγες;
    Μηπως αν δεν τους εδινες ''σερβιρισμενη ''τη διαγνωση το ψαχναν πιο πολυ; Τους ρωτησες γιατι στο λενε κ ποια ειναι τα συμπτωματα της ψυχωσης για να δουν αν ταιριαζουν με σενα;
    Πήγα στο Παπαγεωργίου στην ψυχιατρική κλινική, μου είπε μια φίλη μου ότι κάνουνε καλή δουλειά εκεί. Τους ρώτησα και εγώ κάτι παρόμοιο και είπε ότι το κατάλαβε και αυτή. Δεν ξέρω τι να πω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Έτσι την πάτησα κι εγώ πάντως να ξέρεις
    Εσύ δεν μας είπες την ιστορία σου ποτέ 'Ελις! Πώς έμπλεξες με ψυχιάτρους? Τι είχες και πήγες?

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Απαγορεύονται οι online διαγνώσεις.
    Last edited by Aeon; 20-02-2017 at 13:09.

Senior Member
    Ναι έτσι είναι. Πάντως με τους παλαιοημερολογίτες υπάρχει και μία δόση αλήθεια σε αυτό που λέω. Έτσι ήτανε τα πράγματα με τους παλαιοημερολογίτες όπως τα λέω απλά εγώ μπορεί να ήμουνα υπερβολική μαζί τους.

Βέβαια 41 χρονών που είμαι έπρεπε να είχα μια μόνιμη δουλειά και μια οικογένεια. Το αντίθετο δεν είναι φυσιολογικό!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post

Βέβαια 41 χρονών που είμαι έπρεπε να είχα μια μόνιμη δουλειά και μια οικογένεια. Το αντίθετο δεν είναι φυσιολογικό!!!
    Δελφινι τα πραγματα δεν ειναι ασπρο-μαυρο!
    Αν ειχες δουλεια, με την κριση τωρα θα μπορουσες καλλιστα να εισαι ανεργη, και να χρωστας παντου.
    Και με οικογενεια με παιδια, σκεψου να ειχες χωρισει και να μεγαλωνες μονη σου τα παιδια...

Θελω να πω, οκ σκεψου το ιδανικο παραμυθι αλλα σκεψου και τους εφιαλτες που παρα πολλοι ζουν αυτες τις μερες.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Αυτή δεν το θεώρησε φυσιολογικό πάντως... Αυτή βλέπει σε μένα κάποιο πρόβλημα .... εσείς δηλαδή δεν βλέπετε?

Nefeli28
    Guest
    Αυτή δεν το θεώρησε φυσιολογικό πάντως... Αυτή βλέπει σε μένα κάποιο πρόβλημα .... εσείς δηλαδή δεν βλέπετε?
    Μωρε δελφινι, ποιος μπορει να κανει διάγνωση εδω μεσα; Εδω οι ψυ που την κάνουν και δεν ειναι σιγουροι...
    Οσον αφορα τη διαγνωση, κανείς απο δω μεσα δεν μπορει και δεν πρεπει να σου πει τι εχεις. Να συζητησουμε τις σκεψεις και τους προβληματισμους σου ναι, οχι ομως να βγαλουμε διαγνωστικα αποτελέσματα. Γι'αυτα θα βασιστεις μονο στο γιατρο σου.
    Παρεπιπτοντως, εκανες καποια τεστ;

Senior Member
    Είπε αυτή ότι έχει εμπειρία και ότι φαίνομαι ότι έχω πρόβλημα από την γενική μου εικόνα. Εγώ πίστευα παλιότερα ότι θέλουνε να μου κάνουνε κακό οι παλαιοημερολογίτες και γενικώς είχα πρόβλημα με αυτούς στο παλαιό. Τόσο που δεν ξαναπάω εκεί. Ακόμα και τώρα αυτούς τους ανθρώπους δεν τους εμπιστεύομαι και τους αποφεύγω για να βρω την ηρεμία μου. Είναι πολλοί οι γιατροί που λένε ότι έχω ψύχωση και από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας και μία από το ψυχιατρείο Σταυρούπολης και τώρα αυτή....ε δεν μπορεί κάτι θα έχω.... Λες να μου λένε ότι έχω πρόβλημα επειδή τους λέω ότι το Κέντρο Ψυχικής Υγείας με διέγνωσε με άτυπη ψυχωτική διαταραχή?
    Μου φαινεται υπερβολικο μονο γι αυτο το λογο να σου λενε ψυχωση!μπορει να ειναι κ ιδεοληψια!δεν ξερω..ουτε κανω διαγνωση!!η ψυχωση ειναι βαρια αρρωστια κ τα φαρμακα ακομα χειροτερα!ειναι κριμα να τα παρεις αν δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Απαγορεύονται
    1. οι online διαγνώσεις.
    2. οι προτροπές για λήψη/διακοπή φαρμακευτικής αγωγής.
    Αλοιμονο!!εσυ κ να μην κανεις διαγνωση!
    Last edited by Aeon; 20-02-2017 at 13:11.
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Nefeli28
    Guest
    Ρε συ Δελφινι, σου κανουν διάγνωση με βάση τις όποιες κατα καιρους διαγνωσεις τους λες εσύ οτι ειχες;;;
    Εκεινοι δεν εχουν δικα τους κριτηρια για να κάνουν τη διαγνωση;
    Ψυχομετρικα τεστ μπηκαν στον κοπο να σου κανουν ποτε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Μωρε δελφινι, ποιος μπορει να κανει διάγνωση εδω μεσα; Εδω οι ψυ που την κάνουν και δεν ειναι σιγουροι...
    Οσον αφορα τη διαγνωση, κανείς απο δω μεσα δεν μπορει και δεν πρεπει να σου πει τι εχεις. Να συζητησουμε τις σκεψεις και τους προβληματισμους σου ναι, οχι ομως να βγαλουμε διαγνωστικα αποτελέσματα. Γι'αυτα θα βασιστεις μονο στο γιατρο σου.
    Παρεπιπτοντως, εκανες καποια τεστ;
    Είχα κάνει κάποια τεστ στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας που είχα πάει το 2002. Μπορεί να ήτανε τότε ένα ψυχωτικό επεισόδιο και να υποχώρησε τώρα και να μην έχω τώρα τίποτα όμως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Μου φαινεται υπερβολικο μονο γι αυτο το λογο να σου λενε ψυχωση!μπορει να ειναι κ ιδεοληψια!δεν ξερω..ουτε κανω διαγνωση!!η ψυχωση ειναι βαρια αρρωστια κ τα φαρμακα ακομα χειροτερα!ειναι κριμα να τα παρεις αν δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος!
    Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Μπορεί να φαίνομαι από την εικόνα μου ότι έχω ψύχωση. Τι να πω? Δεν έχω ιδέα. Για να λένε αυτοί κάτι παραπάνω από εμάς θα ξέρουνε. Μπορεί να είναι και κάτι περαστικό δηλαδή να τα πάρω τα χάπια και κάποιο μικρό χρονικό διάστημα. Δεν έχω ιδέα. Και μένα μου φάνηκε πολύ παράξενο που λένε ότι έχω ψύχωση και με χαπακώνουνε αλλά γιατροί είναι θα ξέρουνε καλύτερα.

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast