Πήγα στον ψυχίατρο στο νοσοκομείο. - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 146
    Banned
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ξέρεις γλυκέ μου, Έλις εγώ δεν μαλώνω αυτό το μέλος μου επιτίθεται τώρα τελευταία σε κάθε θέμα μου.
    Ας το να επιτίθεται. Όσο εσύ θα ασχολήσε με το συγκεκριμένο μέλος, τόσο αυτό θα συνεχίζει το "έργο" του. Φαντάσου να μη δίνεις σημασία σε όσα γράφει. Θα μιλάει μόνο του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Ας το να επιτίθεται. Όσο εσύ θα ασχολήσε με το συγκεκριμένο μέλος, τόσο αυτό θα συνεχίζει το "έργο" του. Φαντάσου να μη δίνεις σημασία σε όσα γράφει. Θα μιλάει μόνο του.
    Ναι σωστά. Τώρα που σταμάτησε επιτέλους ας συνεχίσουμε με το θέμα μας που είναι η ψύχωση και τα χάπια που θα παίρνω από εδώ και μπρος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    υπάρχει παρελθόν με το δελφίνι...
    Δεν ξέρω τι προηγουμενα εχετε...
    Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι τέτοιου είδους συγκρούσεις (και άλλες που έχω παρατηρήσει στο παρελθόν) δεν έχουν σχέση με αυτοβοηθεια.,(κατά την ταπεινή μου άποψη φυσικά).Και από όσο έψαξα το site πουθενά δεν βρήκα κάτι που να δηλωνει συγκεκριμένα τι είναι αυτοβοηθεια.Περα φυσικά από τα επιτρέπεται και απαγορεύεται σύμφωνα με το ελληνικό και διεθνές δίκαιο.Και φυσικά μία ανταλλαγή απόψεων,συναισθημάτων και εμπειριών μπορεί να είναι αρκετό για ένα γενικό φόρουμ -αυτο γίνεται εξάλλου σε όλα τα φορουμ- οχι όμως για φόρουμ αυτοβοηθειας. Τεσπα αφορμή για ένα γενικότερο προβληματισμό.... Για τα υπολοιπα, Εἰρήνη ὑμῖν ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    Δεν ξέρω τι προηγουμενα εχετε...
    Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι τέτοιου είδους συγκρούσεις (και άλλες που έχω παρατηρήσει στο παρελθόν) δεν έχουν σχέση με αυτοβοηθεια.,(κατά την ταπεινή μου άποψη φυσικά).Και από όσο έψαξα το site πουθενά δεν βρήκα κάτι που να δηλωνει συγκεκριμένα τι είναι αυτοβοηθεια.Περα φυσικά από τα επιτρέπεται και απαγορεύεται σύμφωνα με το ελληνικό και διεθνές δίκαιο.Και φυσικά μία ανταλλαγή απόψεων,συναισθημάτων και εμπειριών μπορεί να είναι αρκετό για ένα γενικό φόρουμ -αυτο γίνεται εξάλλου σε όλα τα φορουμ- οχι όμως για φόρουμ αυτοβοηθειας. Τεσπα αφορμή για ένα γενικότερο προβληματισμό.... Για τα υπολοιπα, Εἰρήνη ὑμῖν ...
    Εγώ προσωπικά με αυτό το μέλος δεν έχω τίποτα προηγούμενο γιατί δεν το είχα προσέξει ποτέ μου. Σε ένα προηγούμενο μου θέμα μου με είχε επιτεθεί ξανά - αυτό το είδα τώρα που είδα τα μυνήματα του μέλους αλλά δεν της είχα απαντήσει. Θα συμφωνήσω με όλα τα παραπάνω που είπες .

Banned
    Ίσως αν δεν πάρω τα χάπια να συνεχίσω να υπολειτουργώ και να μην αισθάνομαι καλά. Τώρα παίρνω χάπια για αυτό είμαι καλά. Παλιά για ένα διάστημα έζησα μια κόλαση στα καλά καθούμενα. Αυτό να ήτανε ίσως λόγω της ψύχωσης. Ίσως με τα χάπια να βρω την δύναμη να εκπληρώσω τους στόχους μου, να παντρευτώ και να βρω μια μόνιμη δουλειά.
    Εννοείται να παίρνεις τα χάπια ήδη δεν νιώθεις καλύτερα;;; Χαζή είσαι να τα κόψεις; Για το καλό σου το λέω.

Senior Member
    δελφινι αμα με φαρμακα εισαι καλα και χωρις φαρμακα δεν ησουν, το οτι εισαι καλα οφειλεται το πιο πιθανο αποκλειστικα λογω των φαρμακων.

αμα χωρις φαρμακα δεν εχεις κατι που εμποδιζει τη καθημερινοτητα σου, τοτε εγω θα πηγαινα σε ψυχολογο για συμβουλες.

τα φαρμακα δεν ειναι ακινδυνα ουτε βοηθανε πουθενα.

σε χαζευουν και σου αλλαζουν τον εαυτο, ξεχνας τον ιδιο σου τον εαυτο. ξερεις τι ειναι αυτο ;

ουτε θα σου δωσουν δυναμη. απλως θα σε χαζεψουν και δε θα καταλαβαινεις το λογο για τον οποιο θα επρεπε να αγχωνεσαι.

σε κανουν φυτο, ζομπι.

τωρα αμα δεν αντεχεις την καθημερινοτητα και θελεις κατι να σε κανει ζομπι παρτα παντα με συμβουλη του ψυχιατρου ή ψυχολογου.

αλλα τα φαρμακα δεν ειναι καραμελες και πρεπει να παιρνονται μονο αμα ειναι τελειως απαραιτητα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Ίσως αν δεν πάρω τα χάπια να συνεχίσω να υπολειτουργώ και να μην αισθάνομαι καλά. Τώρα παίρνω χάπια για αυτό είμαι καλά. Παλιά για ένα διάστημα έζησα μια κόλαση στα καλά καθούμενα. Αυτό να ήτανε ίσως λόγω της ψύχωσης. Ίσως με τα χάπια να βρω την δύναμη να εκπληρώσω τους στόχους μου, να παντρευτώ και να βρω μια μόνιμη δουλειά.
    τα χάπια δεν κανουν μάγια!!! ουτε πλαστικές!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    δελφινι αμα με φαρμακα εισαι καλα και χωρις φαρμακα δεν ησουν, το οτι εισαι καλα οφειλεται το πιο πιθανο αποκλειστικα λογω των φαρμακων.

αμα χωρις φαρμακα δεν εχεις κατι που εμποδιζει τη καθημερινοτητα σου, τοτε εγω θα πηγαινα σε ψυχολογο για συμβουλες.

σε χαζευουν και σου αλλαζουν τον εαυτο, ξεχνας τον ιδιο σου τον εαυτο. ξερεις τι ειναι αυτο ;

ουτε θα σου δωσουν δυναμη. απλως θα σε χαζεψουν και δε θα καταλαβαινεις το λογο για τον οποιο θα επρεπε να αγχωνεσαι.

σε κανουν φυτο, ζομπι.

τωρα αμα δεν αντεχεις την καθημερινοτητα και θελεις κατι να σε κανει ζομπι παρτα παντα με συμβουλη του ψυχιατρου ή ψυχολογου.

αλλα τα φαρμακα δεν ειναι καραμελες και πρεπει να παιρνονται μονο αμα ειναι τελειως απαραιτητα.
    Δεν ξέρω γιατί όλοι λέτε τα χειρότερα για τα χάπια. Η γιατρός μου μου είπε ότι είναι πιο αθώα από τα καρδιολογικά φάρμακα κλπ. Είναι καλύτερο δηλαδή να ζεις με την ψύχωση;

Banned
    Δελφίνι ο καθένας βλέπει τα χάπια ως καλά ή κακά ανάλογα με το πόσο τον βοηθάνε, αν εσύ πιστεύεις ότι σε βοηθάνε τότε να τα παίρνεις και να μην ακούς κανένα. Συνήθως λέω συνήθως δεν παίρνουν τα φάρμακά τους αυτοί που δεν είναι καλά.

Senior Member
    Δεν ξέρω γιατί όλοι λέτε τα χειρότερα για τα χάπια. Η γιατρός μου μου είπε ότι είναι πιο αθώα από τα καρδιολογικά φάρμακα κλπ. Είναι καλύτερο δηλαδή να ζεις με την ψύχωση;
    Δελφινι να ακους το γιατρο σου! αν εσυ νιωθεις καλα, μια χαρα!
    Οπως ο υπερτασικος χρειαζεται το χαπι του για να ρυθμισει την πιεση του, ετσι ειναι και αυτα, μην τρελαθουμε κιολας οτι δεν κανουν τιποτα.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post

σε κανουν φυτο, ζομπι.

Σε αυτο συμφωνω..οταν αναφερεσαι στα φαρμακα εννοεις μονο αντιψυχωτικα η γενικα και αντικαταθλιτικα κτλ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    εννοείται και έβρισες! εμένα
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση λόγω παραβίασης των όρων χρήσης του Forum
    Last edited by vasia05; 22-02-2017 at 10:20.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. (Επαναλαμβανόμενα επιθετικά/προσβλητικά μηνύματα).
    Last edited by Aeon; 20-02-2017 at 13:23.
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    ....!.....

Άμα οι γιατροί δεν σε πιάσανε από το λαιμό, δλδ να σε φορτώσουν χάπια και απειλές αν δεν τα πιείς, τότε πάει να πει πως δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό το πρόβλημα σου όπως πιθανόν πιστεύεις.
    Απλά μου φαίνεσαι για λίγο τεμπέλα και με χαμηλή αυτοεκτίμηση, για όλα και εκει θα πρέπει να εστιάσεις τη διόρθωση.
    γιάννης

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast