Πήγα στον ψυχίατρο στο νοσοκομείο. - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 146 of 146
    Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση λόγω παραβίασης των όρων χρήσης του Forum.
    Έλα ρε φίλε! έβγαλες συμπέρασμα ότι χρειάζομαι γιατρό? αν εγώ χρειάζομαι γιατρό, εσύ που προφανώς συμμερίζεσαι τον ''πόνο'' του δελφινιού, τι ακριβώς χρειάζεσαι?
    Last edited by Aeon; 22-02-2017 at 18:32.
    Pionier vsegda gotov!!!

Banned
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Στη δική σου ιστορία πιθανώς να υπήρξαν αξιόλογοι άνθρωποι που σε βοήθησαν..

Το δελφίνι, όμως, έχει άλλο background..απλά κάνε ένα κόπο και διάβασε όλα τα θέματα που έχει ανοίξει...η τύπισσα τρολλάρει...ο κόσμος απλά υποφέρει...και εκείνη ανοίγει 5000 θέματα για έναν γκόμενο μιας φίλης της που φαντάζεται ότι την πήδηξε κάποτε στην Καραϊβική και ιστορίες γι' αγρίους......μου φοβάται ότι έχει ψύχωση και αντί να επικεντρωθεί σ' αυτό και να ζητήσει βοήθεια, τη νοιάζει να βγάλει επίδομα! (και ας μην έχει ψύχωση)....

Δεν επιτέθηκα σε κανέναν..ουτε καν σ' αυτήν...είμαι απλώς ωμή και αυτό σαφώς ενοχλεί. Άντε καληνύχτα
    Όταν έχεις ψύχωση δεν το καταλαβαίνεις ότι έχεις ψύχωση ούτε θέλεις να γιατρευτείς αν δεν πάρεις φάρμακα πρώτα να συνέλθεις. Εγώ είμαι σίγουρη ότι ο γιατρός της δελφίνι έχει δίκιο εξάλλου νομίζω πήγε σε πολλούς και όχι σε έναν. Όλο αυτό το ότι κολλάει σε κάτι που έγινε πριν 20 χρόνια σου φαίνεται φυσιολογικό; Γιατί να τρολλάρει επανελλειμένα τι έχει να κερδίσει την έχεις δει ποτέ να γελάει; Εγώ νομίζω ότι περνάει πολύ δύσκολα και δεν θα ρίσκαρε να γίνει ρεζίλι με τα θέματα παντρειάς πχ αν ήταν καλά...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Στη δική σου ιστορία πιθανώς να υπήρξαν αξιόλογοι άνθρωποι που σε βοήθησαν..

Το δελφίνι, όμως, έχει άλλο background..απλά κάνε ένα κόπο και διάβασε όλα τα θέματα που έχει ανοίξει...η τύπισσα τρολλάρει...ο κόσμος απλά υποφέρει...και εκείνη ανοίγει 5000 θέματα για έναν γκόμενο μιας φίλης της που φαντάζεται ότι την πήδηξε κάποτε στην Καραϊβική και ιστορίες γι' αγρίους......μου φοβάται ότι έχει ψύχωση και αντί να επικεντρωθεί σ' αυτό και να ζητήσει βοήθεια, τη νοιάζει να βγάλει επίδομα! (και ας μην έχει ψύχωση)....

Δεν επιτέθηκα σε κανέναν..ουτε καν σ' αυτήν...είμαι απλώς ωμή και αυτό σαφώς ενοχλεί. Άντε καληνύχτα
    Τι πρόβλημα έχεις με μένα? Γιατί ασχολήσε συνεχώς μαζί του? Είμαι σε φόρουμ ψυχολογίας και πράττω όπως αισθάνομαι εγώ καλά χωρίς να ενοχλώ τους συμφορούμητες μου. Εσύ βλέπεις ότι τρολάρω και τελικά τρολάρεις εσύ. Δεν είναι καθόλου σωστά αυτά που λες για μένα και με βρίζεις και ασυστόλως και χωρίς λόγο έτσι στα καλά καθούμενα. Αν έχεις πρόβλημα μαζί μου μπορείς να με βάλεις σε λίστα αγνόησης στην τελική. Δεν φαντάζομαι τίποτα και όλα αυτά που είπα είναι αληθινά. Για μένα ήταν μεγάλο πρόβλημα εκείνο τον καιρό αυτό με τον γκόμενο της φίλης μου. Επίσης αν έχω ψύχωση δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραμόνο να πάρω το επίδομα αυτό είναι το μόνο όφελος που μπορώ να έχω στην όλη υπόθεση κατά την άποψή μου. Θα σε παρακαλούσα να μην ξανασχολήθεις μαζί μου και μου χαλάσεις ξανά τα θέματά μου. Σε αυτό το θέμα μου μιλάμε για ψύχωση και δεν το άνοιξα για να δίνω εξηγήσεις. Ευχαριστώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Το θεμα ειναι οτι για να κατακτησω την ωριμοτητα πρεπει καποια στιγμη, στα 20? στα 30? στα 40?>>> εξαρταται!, να εχω δωσει απαντηση στα ερωτηματα
    1) πως (θελω να) βγαζω τα προς το ζην
    2) τι σχεση (θελω να) εχω με τον εαυτο μου, το αλλο φυλο και το κοινωνικο περιβαλλον.

Ολοι κανουμε λαθη, ολοι κατα καιρους αλλαζουμε απαντηση στα ερωτηματα αυτα. Ολοι ψαχνομαστε και αλιμονο αν δεν το καναμε...
    Και εννοειται οτι οι στεοτυπικες απαντησεις 1) μονιμη δουλεια και 2) γαμος-παιδια μπορει στα 60s να ηταν οι κυριαρχες αλλα σημερα με την οικονομικη κριση, την παγκοσμιοποιηση και την κριση γενικα στις αξιες εχουν υποχωρησει.
    Και δουλεια να εχω δεν μου εγγυαται κανεις οτι ο εργοδοτης μου αυριο-μεθαυριο δεν θα χρεωκοπησει.
    Και δουλεια στο δημοσιο να εχω δεν μου εγγυαται κανεις οτι η οργανικη μου θεση δεν θα καταργηθει καποια στιγμη.
    Και γαμο να εχω δεν ξερω τι μου ξημερωνει αυριο, μπορει ο συζυγος να παθει ανακοπη και να μεινω χηρα.
    Και παιδια να εχω δεν μου εγγυαται κανεις οτι η ζωη μου θα ειναι το μικρο σπιτι στο λιβαδι.

Το καλουπι γαμος ή δουλεια δηλαδη δεν δινει νοημα στη ζωη μου αν εγω δεν ξερω γιατι τα εχω επιλεξει και πως θα τα υποστηριξω.
    Eγω ανακαλυπτω τι θελω να κανω, και το κανω γιατι με ικανοποιει, οχι γιατι πρεπει.
    ρε δεν παντρευομαι, δεν παντρευομαιιιι κ δεν νοικοκυρεεευομαι.....
    ουτε παιδια θα κανω!! θα ζω μια ζωη με φιλους, παρεες, τον γκομενο μου, θα πηγαινω διακοπες, θα φοραω ο.τι να ναι ρουχα λες κ ειμαι 20 κας ειμαι 38! θα κανω μουσικη! θα γελαω, θα χοροπηδαω θα παιζω, θα τρωω φαγητα..θα ταξιδευω με το μυαλο μου..κ θα κοιμαμαι οοοοοοσο εγω θελω....
    σιγα μη κανω παιδι επειδη το θελει η ατιμη κενωνια!!!
    love yourself!!! ζηστε τη στιγμη!!! τωρα ζουμε..αυριο δεν εχει!! κ κανεις δεν εχει δευτερη ζωη...ξερω ειμαι offtopik..αλλα ηθελα να ριξω μια ευχαριστη νοτα στο θεμα..
    + ασε που εχουμε τα ψυχολογικα μας....γιατι να χαλιομαστε??

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ρε δεν παντρευομαι, δεν παντρευομαιιιι κ δεν νοικοκυρεεευομαι.....
    ουτε παιδια θα κανω!! θα ζω μια ζωη με φιλους, παρεες, τον γκομενο μου, θα πηγαινω διακοπες, θα φοραω ο.τι να ναι ρουχα λες κ ειμαι 20 κας ειμαι 38! θα κανω μουσικη! θα γελαω, θα χοροπηδαω θα παιζω, θα τρωω φαγητα..θα ταξιδευω με το μυαλο μου..κ θα κοιμαμαι οοοοοοσο εγω θελω....
    σιγα μη κανω παιδι επειδη το θελει η ατιμη κενωνια!!!
    love yourself!!! ζηστε τη στιγμη!!! τωρα ζουμε..αυριο δεν εχει!! κ κανεις δεν εχει δευτερη ζωη...ξερω ειμαι offtopik..αλλα ηθελα να ριξω μια ευχαριστη νοτα στο θεμα..
    + ασε που εχουμε τα ψυχολογικα μας....γιατι να χαλιομαστε??
    https://www.youtube.com/watch?v=TLBaZ8NQ7iA

Senior Member
    Προσωπικά εγώ δεν θέλω να παντρευτώ επειδή το λέει η κοινωνία μας, ούτε θέλω να κάνω παιδιά επειδή το λέει οι κοινωνία μας. Εγώ το θέλω πραγματικά είναι όνειρο ζωής να κάνω παιδιά.

Senior Member
    Εμένα όνειρο μου ήταν να με αγαπήσει γυναίκα από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε μπορώ να πεθάνω αύριο κι όλας για μένα αυτό ήταν τα πάντα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εμένα όνειρο μου ήταν να με αγαπήσει γυναίκα από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε μπορώ να πεθάνω αύριο κι όλας για μένα αυτό ήταν τα πάντα
    Ποιά γυναίκα ρε έλις πες μας κι εμάς

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Προσωπικά εγώ δεν θέλω να παντρευτώ επειδή το λέει η κοινωνία μας, ούτε θέλω να κάνω παιδιά επειδή το λέει οι κοινωνία μας. Εγώ το θέλω πραγματικά είναι όνειρο ζωής να κάνω παιδιά.
    ΤΟΤΕ Σου ευχομαι να γινει πραγματικοτητα!! αλλα μη το σκεφτεσαι συνεχεια, μη γινεται δλδ αυτοσκοπος..ζησε τη ζωη σου κ ο.τι ειναι να ερθει θα ερθει..

Senior Member
    Παιδιά, ο γιατρός ο ψυχίατρος μου έδωσε να κάνω κάτι εξετάσεις γενικές και δεν μου βγήκανε καλές . Έχω αυξημένη χοληστερίνη και τριγλικερίδια πάνω από το κανονικό πολύ για την ακρίβεια χοληστερίνη 245 με όριο το 200 και τριγλυκερίδια 270 με όριο το 150. Ο μπαμπάς μου ταράχτηκε πάρα πολύ. Κατατρόμαξε γιατί ήτανε πολύ αυξημένα!!! Το μόνο παρήγορο ήτανε ότι έκανα τις εξετάσεις φαγωμένη και θα τις επαναλάβω αύριο αλλά σίγουρα είμαι παθολογικά ανεβασμένη. Αχ παιδιά , τι θα κάνω??? Είμαι γενικώς χάλια στην υγεία μου και είμαι πολύ μικρή μόνο 41 χρονών.

Junior Member
    Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 20-03-2017 at 14:00.

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910