έκανα γκάφα - πώς τη διορθώνω ? . . . - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Junior Member
    Και γω ακριβώς έτσι τη ζαλίζω και έτσι μου γυρνάει στο μυαλό συνέχεια. . . Και δεν ξέρω τί να κάνω. . Αν βοηθάει να σας πω , δεν ζήτησα να μάθω.. Η ίδια της μου το είπε, αν και αργότερα όπως είδε πως εξελίχθηκαν τα πράγματα, το μετάνιωσε. . Θεοφανία και γω θέλω να πιστέυω πως με το χρόνο θα είναι καλύτερα. . . Αλλά θα είναι μαζί μου ο χρόνος? Γιατί σιγά σιγά όλο και απελπίζομαι περισσότερο. .

Senior Member
    Originally posted by s_paul
    Και γω ακριβώς έτσι τη ζαλίζω και έτσι μου γυρνάει στο μυαλό συνέχεια. . . Και δεν ξέρω τί να κάνω. . Αν βοηθάει να σας πω , δεν ζήτησα να μάθω.. Η ίδια της μου το είπε, αν και αργότερα όπως είδε πως εξελίχθηκαν τα πράγματα, το μετάνιωσε. . Θεοφανία και γω θέλω να πιστέυω πως με το χρόνο θα είναι καλύτερα. . . Αλλά θα είναι μαζί μου ο χρόνος? Γιατί σιγά σιγά όλο και απελπίζομαι περισσότερο. .

Αιτία είναι ο τρόπος που βλέπεις γενικώτερα τις γυναίκες. Θυμάσαι την παλιά εποχή που η γυναίκα ήταν ένα κλειστό καλωδιακό σύστημα ? εκεί έχεις παραμείνει γιατι είσαι ρομαντικός. Θες νάσαι εσύ ο εκλεκτός που θα τόχει ανακαλύψει αυτό. Και πίστεψέ με, έτσι είναι.Οι άντρες είναι πολυγαμικοί, οι γυναίκες μονογαμικές, όχι λόγω ταμπού, αλλά λόγω κατασκευής. Ο,τι μπαίνει δεν σημαίνει οτι υπάρχει δεκτικότητα. Μια γυναίκα μπορεί να δεχτεί ένα οποιονδήποτε άντρα - ακόμα και αν της αρέσει - χωρίς αυτός να καταφέρει τίποτα στην ουσία.Θα ακουστεί παλαιολιθικό, αλλά η γυναίκα φτιάχνεται αποκλειστικά και μόνο από τον άντρα που αγαπά. Εχεις απόλυτο δίκιο να αναρωτιέσαι.

Junior Member
    liberchild διαβάζω και ξαναδιαβάζω το τελευταίο σου μήνυμα και βλέπω ότι έχεις δίκιο...΄Οταν λες έχω δίκιο να αναρωτιέμαι προφανώς θα εννοείς γι\'αυτό που ρώτησα αν τελικά θα το αφήσω πίσω μου με το χρόνο... Προσωπικά, δεν ξέρω αν θα το καταφέρω αυτό, καθώς είμαστε μαζί, και όσο είμαστε πιστεύω ότι θα μου το θυμίζει, ή ότι τέλος πάντων θα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου. . Ο μόνος τρόπος είναι να συμβιβαστώ με αυτό , κάτι που βλέπω αρκετά δύσκολο... Απ\'την άλλη βέβαια τσατίζομαι , γιατί όλα είναι παιχνίδια του μυαλού.. Και επαναλαμβάνω,δεν θεωρώ ούτε πουτανιάρικο ούτε ξετσίπωτο το γεγονός. .Ειλικρινά,αν με ρωτούσαν εκτός σχέσης έτσι γενικά αν θα είχα πρόβλημα η κοπέλα μου να είχε κάνει κάτι τέτοιο θα απαντούσα : όχι μωρέ σιγά γιατί να έχω. . το γούσταρε και το έκανε. . Έλα όμως που έξω από το χορό όλοι χορεύουν... Και γω δεν το περίμενα να το πάρω έτσι. . Αλλά με ενοχλεί απίστευτα η φαντασίωση του γεγονότος εκεί είναι που τρελαίνομαι... Και θα μου πείτε κακώς το σκέφτεσαι και το φαντασιώνεσαι. . Ναι σαφώς, το ξέρω, αλλά έλα που δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου.... και θα ήθελα πολύ να βρω έναν τρόπο να το βγάλω. . . . Γιατί δεν αξίζει να χωρίσουμε για κάτι τέτοιο πιστεύω . . .

Senior Member
    Οχι, δεν αξίζει φυσικά. Είναι αστείο να αναρωτιέσαι για το παρελθόν της. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να πειραματίζεται με ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Αλλού να στρέψεις την προσοχή. Στο τι κάνεις τώρα μαζί της, και στο κατά πόσο η κοπελιά σε γουστάρει.

Page 2 of 2 FirstFirst 12