Τραυματικη εμπειρια και φωνες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Senior Member
    φταιω.αν ημουν πιο δυνατη, αν ειχα αντιδρασει πιο καλα πχ να του φερω στο κεφαλι του αλλου οτι βρω να τον αφησω σεκο δε θα ειχε συμβει.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    φταιω.αν ημουν πιο δυνατη, αν ειχα αντιδρασει πιο καλα πχ να του φερω στο κεφαλι του αλλου οτι βρω να τον αφησω σεκο δε θα ειχε συμβει.
    Τα ίδια λέω και εγώ....αλλά δεν είναι έτσι.Ήμουν 16 και πάγωσα σαν να μη συνέβαινε σε εμένα.Εσύ είσαι δυνατή σταμάτα να το σκέφτεσαι.Δεν φταίς.Προχώρα και κάνε όμορφα τη ζωούλα σου.Μπορείς να την κάνεις πολύ όμορφη.Δεν έχεις παρατηρήσει μέχρι τώρα κάτι να σε βοηθάει?

Senior Member
    οι φωνες ομως απο που ξαναηρθαν??συσχετιζονται με το γεγονος?δε μπορω να καταλαβω..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Λογικά όταν σκέφτεσαι άσχημα τις φτιάχνει το μυαλό σου.Αγνόησε τες δεν υπάρχουν

Senior Member
    boo δες τις φωνες απλως σαν παρεμβολες οταν βλεπεις μια ταινεια.

ειναι ενα δημιουργημα του μυαλου σου που εχει παθει βλαβη.

αποστασιοποιησου λιγο απο αυτο που βιωνεις και κοιταξε να το δεις απο μακρυα σαν να προκειται για αλλο ατομο.

μη φοβασαι τις φωνες γιατι δεν υπαρχουν. αστες να λενε και θα σωπασουν.

το παν ειναι να παιρνεις τα σωστα φαρμακα και να μη αγχωνεσαι.

ο γιατρος τι σου εχει πει για τους καφεδες ;

ο καφες περιεχει καφεϊνη που αυξανει τη ντοπαμινη κλπ. και λενε οτι οι σχιζο πρεπει να τον αποφευγουν.

πανω απο 1 καφες τη μερα δεν ειναι καλο και αμα εισαι σε ενεργη ψυχωση ρωτα το γιατρο μηπως πρεπει να τον κοψεις τελειως.

τωρα το μυαλο σου ειναι σε υπερδιεγερση.

κοιτα να χαλαρωσεις και ολα χαλαρα και αργα....

μη βαζεις τοσους στοχους γιατι η ζωη ειναι απλη κατα βαθος και δε χρειαζομαστε πολλα πραγματα για να ζησουμε.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    πινω αρκετους καφεδες μεσα στη μερα η αληθεια ειναι αλλα δε μπορω να κανω αλλιως κοιμαμαι ορθια
    παιρνω φαρμακα τα οποια με ειχαν βοηθησει και στο παρελθον.ημουν 15 μερες καλα τωρα απο αρχες Φλεβαρη
    μου σκασε ομως αυτη η τραυματικη εμπειρια που ειχα παλιοτερα στο μυαλο και απο χτες εχω φωνες και παρακολουθηση ξανα.
    γινεται να επηρεαστεις απο κατι που εχει γινει παλιοτερα και επιμελως το εχεις θαψει μεσα σου και να σου βγαλει τετοια πραγματα?
    εχω μεγαλο θυμο, μισος, νευρα, απογοητευση, στεναχωρια.θελω να βρω αυτον τον ανθρωπο και να του κανω τοσο κακο οσο μου εκανε κι αυτος
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    boo το ξερω αυτο για τους καφεδες οτι αλλιως κοιμασαι ορθιος.

ωστοσο κανουν το αντιθετο απο οτι τα φαρμακα, αυξανουν τη ντοπαμινη και προκαλουν αγχος.

ειχα διαβασει οτι μπορει και να εχεις παραισθησεις αμα πιεις πολλους καφεδες, ακομα και ενας νορμαλ.

δηλαδη ειναι αντιφατικο απο τη μια να εχεις παραισθησεις και απο την αλλη να πινεις καφεδες.

κοιτα μια περιοδο να ελαττωσεις τους καφεδες και μετα αμα γινεις καλα κοιτα να προτεινεις στο γιατρο να ελαττωσεις λιγο το φαρμακο.

επισης μη πινεις νεσκαφε κλπ. μονο ελληνικους, επσρεσσο κλπ. που ειναι πιο ελαφριοι.

ο γιατρος μου ειχε πει μεχρι εναν-δυο καφεδες τη μερα για να ξυπνησω.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    αμα εχεις πολλες παρενεργειες απο τα φαρμακα κοιτα να κοιμασαι νωρις κατα τις 10 το βραδυ και την αλλη μερα θα ελαττωθουνε !

Senior Member
    Πινω 2-3 κουπες ελληνικο και 1-2 φρεντο εσπρεσο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    Πινω 2-3 κουπες ελληνικο και 1-2 φρεντο εσπρεσο
    Πίνεις πολύ καφέ βρε boo εγώ αντικαταθλιπτικά παίρνω μόνο και μου είπε ο γιατρός έναν-δύο καφέδες το πρωί αλλιώς δεν θα μπορώ να κοιμάμαι.Πρέπει να προσπαθήσεις να τον μειώσεις.

Senior Member
    Μπου θυμάσαι που σε έλεγα θέλει διατροφή γυμναστική κλπ παπαρια η μάνα μου με έβαζε αλοπεριντιν στο φαγητό έτσι στανιαρα άμα σε πιάσει είναι το καλύτερο φάρμακο σε περίπτωση που το σώμα σου αντιδρά θέλει γυμναστική ή δουλειά και καλό ύπνο κ στρώνει με τον καιρό από διατροφή ότι τρως καλό είναι αρκεί να μην τρως απέξω τρελάθηκα νόμιζα κάπου είχα μπλέξει κι έβγαζα σενάρια συνέχεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κι από καφέδες καλά είσαι τόσους πίνω κι εγώ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ετσι και απο νωρις νανυ για να μην κοιμασαι ολη την αλλη μερα...

Senior Member
    κοιμαμαι μεταξυ 11.30-12.30 το βραδυ και ξυπναω αμα με αφησεις μεχρι τις 11 το επομενο πρωι.
    βεβαια εχω μαθηματα οποτε ξυπναω κατα τις 8 εκτος απο 2 μερες που κοιμαμαι οσο θελω..
    νταξει απο ποσο νωριτερα να πεσω για υπνο..?!

εσεις ποσο κοιμαστε με τα φαρμακα?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Ρε παιδια εγω δεν ακουγα φωνες αλλα ειχα 6-7 ειδων παραληρηματα μειωμενες γνωστικες λειτουργιες και συναισθηματα οτι να ναι...και αληθευρι αυτο με τους καφεδες? Εγω 6-7 καφεδες νεσκαφε και φρενυο εσπρεσσο σκετα ολα και καπνιζω 20βτσιγαρα μαζι και ηλεκτρονικο χαχαχα κατα τα αλλα με φροντιζω και καλα

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast