Results 16 to 30 of 40
-
23-03-2008, 17:00 #16
Φιλε Ραουλ θα γινεις πραγματικα καλα οταν σταματησει να σε νοιαζει τι θα πουν οι αλλοι η αν θα γινεις ρεζιλι στους αλλους.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ δεν μπορεις να φανταστεις ποσοι απο αυτους που βλεπεις γυρω σου και σου φαινονται καλα υποφερουν απο το ιδιο πραγμα και δεν φαινεται..στην τελικη το μεγιστο μιας κρισης πανικου ειναι να λιποθυμησεις παλι οκ θα συνελθεις δεν ειναι τιποτα και θα φυγεις σαν να μην εγινε τιποτα.Συμφιλιωσου με το αγχος σου και μετα θα το ελεγχεις μονος σου.Και μην σκεφτεσαι πολυ απασχολησε το μυαλο σου θα βρεις την λυση.Σε περιπτωση που δεν θελεις χαπια δοκιμασε το Resque remedy σπρει δρα αμεσα κατα του αγχους 2 ψεκασματα κατω απο την γλωσσα και ερχεσαι στα ισια σου (ειναι ανθοιαματα του μπαχ)εντελως ακινδυνα εγω το ειχα δοκιμασει παλια και βοηθησε τωρα δεν χρειαζομαι τιποτα γιατι το ελεγχω με την σκεψη μου..μπορει να σου φανταζε καταπληκτικο αυτο που κανω αλλα πιστεψε με θα το κανεις και εσυ..χαιρετω
- 23-03-2008, 17:48 #17
enigma μου δίνεις πραγματικά θάρρος με αυτά που με είπες. Απλώς τώρα είμαι σε μια φάση που δυσκολεύομαι να φανταστώ τον εαυτό μου να ταξιδεύω και να πηγαίνω σε μακρινά μέρη χωρίς να παθαίνω κρίσεις πανικού και να σκέφτομαι το σπίτι μου και το πώς θα γυρίσω πίσω γρήγορα. Όσο για την ποσότητα των ανθρώπων που λες ότι υποφέρουν, αυτό πώς το γνωρίζεις? Γιατί μου φαίνεται λίγο αφύσικο το να είναι πολύ άνθρωποι έτσι.
24-03-2008, 11:17 #18
Originally posted by raul
Παθαίνω φοβερές κρίσεις πανικού όταν είναι να ταξιδέψω κάπου μακριά. Αυτό συμβαίνει από τα 18 μου, τώρα είμαι 25. Έχω πάθει κατάθλιψη επειδή παλαιότερα μου άρεσαν τα ταξίδια και τώρα ούτε κατά διάνοια να σκεφτώ να πάω π.χ κάπου σε ένα νησί, στο εξωτερικό... Φοβάμαι ότι θα χάσω τον έλεγχο και ότι θα σταματήσω να αναπωέω και θα γίνω ρεζίλι στους άλλους ανθρώπους. Υπάρχει περίπτωση αυτό το πρόβλημα να εξαφανιστεί? Και αν ναι, πώς? Είμαι αντίθετος με κάποια φαρμακευτική αγωγή. Πραγματικά είναι πολύ άσχημο συναίσθημα. Φοβάμαι πολύ. Όποιος περνάει παρόμοια κατάσταση με τα ταξίδια θέλω να μου πει τα συναισθήματά του.
24-03-2008, 11:26 #19
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ........ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΚΑΝΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ .
25-03-2008, 02:25 #20
το ξερω Ραουλ μου στατιστικα!!!καθε μερα επισκεπτονται ψυχιατρους η ψυχολογους τουλαχιστον 100 ατομα με αυτα τα συμπτωματα αρα κανε τον πολλαπλασιασμο..και ολοι αυτοι καθημερινοι ανθρωποι σαν εμας ειναι που ειτε κυκλοφορουν ελευθερα εξω ειτε κλεισμενοι μεσα ειτε πολεμωντας αρα καθε μερα συναντας χιλιαδες τουλαχιστον..οτι θελησεις και παραπανω συμβουλες πες μου χαιρετω...
25-03-2008, 20:09 #21
raul ακριβώς το ίδιο παθαίνω και εγώ!όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο να κάνω ταξίδι με πιάνει δύσπνοια και μουδιάζουν τα άκρα μου,ταχυκαρδίες κλπ.έχω καταφέρει και πάω ταξίδια με το ζόρι πιέζω τον εαυτό μου γιατί οπως ξέρεις είναι πολύ άσχημο συναίσθημα αλλά μόνο όταν θα το αντιμετωπίσουμε θα το νικήσουμε
27-03-2008, 14:37 #22
παιρνε μαζι σου οτι αγαπας και αφηνε πισω σου οτι σε βασανιζει.
ειχα μια σχεση εκτος αθηνων και στην πρωτη μου επισκεψη επαθα μια τρελη κριση πανικου αφου ειχα φτασει.
τοτε ειδα την γυναικα για την οποια ειχα κανει το ταξιδι και ολα περασαν.
οταν βρουμε το κινητρο μας ολα διορθωνονται και το κινητρο μπορει να ειναι οτιδηποτε.
κυριως ο εαυτος σου.
δοκιμασε να εχεις ενα σημειωματαριιο μαζι σου και οταν βλεπεις να ερχεται το τερας αρχισε να γραφεις οτι σου κατεβει.
μεγαλο μερος της ενεργειας καταναλωνεται στη διαδικασια αυτη και φευγει απο σενα.
καλα ταξιδια σε ολους μας γενικα και ειδικα
27-03-2008, 14:48 #23
ευχαριστώ blue9791. Δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει έτσι. Το έχω πάρει με πολύ τρόμο την όλη διαδικασία του ταξιδιού. Και στο μέρος που θα πάω, το άγνωστο μέρος με τρομάζει και με κάνει να είμαι έξω από τα νερά μου... Πολύ άγχος το οποίο σωματοποιείται κυρίως στο στομάχι μου, το αισθάνομαι σφιγμένο. Θα προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω πηγαίνοντας ταξίδια και ας παθαίνω κρίσεις, Εξάλλου κανείς δεν έχει πάθει κάτι, έτσι?
27-03-2008, 15:17 #24
Καλέ μου raul κανένας δεν έχει πάθει κάτι από αυτό.Προσπάθησε να το βγάλεις από το μυαλό σου και να σκέφτεσαι ότι πριν σε πιάσει ατό ειχες κάνει ταξίδια έτσι?Τότε είχες πάθει κάτι?όχι βέβαια γιατί όλα είναι μέσα στο μυαλό μας.Φαντάσου ότι πριν 5 χρόνια γι α 4 χρόνια σχεδόν κάθε μήναταξίδευα με καράβι και 8 ώρεσ με λεωφορείο και μαρεσε κιόλας.Ήταν η χαρά μου να μπω σε καράβι και τώρα ούτε από το λιμάνι δεν μπορώ να περάσω.Φοβάμαι ότι αν παθω κάτι μέσα στο καράβι δεν μπορώ να πάω στο νοσοκομείο και μπορεί να παιθάνω.Βλακείες δηλαδη.Δεν θα του περάσει όμωσ ,δεν πρόκειτε να ακυρώσω ξανά κάπιο τάξίδι να φταίει ο παράλογος φόβος μου.Να το πάρουμε λίγο πιο χαλαρά όλοι μας,δεν πρόκειται να πάθουμε κάτι και δεν θα μας περιορίζει αυτό τισ κινήσεις μας.
29-03-2008, 02:04 #25
Επειδη και εγω παθαινω εντονες αγχωτικες κρισεις , μεχρι του σημειου του πανικου οταν ταξιδευω(οχι παντα) ,υπαρχει καποιο αγχωλυτικο που να βοηθαει προληπτικα και να μην επηρεαζει την οδηγηση ?
31-03-2008, 02:58 #26
nopanic: epidi exo simvouleuti giatro giayton ton logo prooliptika mou ipe otan nomizw oti to xriazomai na pernw miso xanax i 1 olokliro stin esxati periptosi.. bebea bori na epireasi tin odigisi alla mexri stigmis egw prosopika den eixa kanena problhma. Alla panta einai kalo na simvouleutis k kapion idiko, bori na uparxi kati pio katalilo sti periptosi sou.
31-03-2008, 23:22 #27
Σε ευχαριστώ ..
Μου ειχε γραψει ενας καρδιολογος xanax (τα ποιο μικρα) , αλλα δεν πηρα ποτε ....λογω φοβου..
Εχω ομως περιορισει παρα πολυ τις μετακινησεις μου εκτος αττικης λογω του φοβου μου μην με πιασει αυτη η εντονη ζαλαδα και το αισθημα αγωνιας (ετσι βιωνω την κριση ) ενω οδηγω...και κατι πρεπει να κανω ...
Θα το δοκιμασω να παρω μισο , χωρις να ταξιδεψω ,απλα για να δω αν μου φερνει υπνηλια ...πιθανον οταν αισθανθω οτι παει να με πιασει κριση , για να δω αν βοηθαει και σε τετοιες περιπτωσεις ...δηλαδη να το χρησιμοποιω οχι συνεχως, αλλα μονο σε καποιες περιπτωσεις(κατι σαν ασπιρινη ..δεν θεραπευει , αλλα ανακουφιζει ..).
03-04-2008, 16:29 #28
Πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν οι συμβουλές κάποιου που έχει ξεπεράσει αυτό το φόβο με τα ταξίδια. Θα είναι πραγματικά πολύτιμος για μένα, να μου πει πώς το ξεπέρασε, γιατί παιδιά δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι μήπως είμαι έτσι για πάντα....
10-04-2008, 23:33 #29
raul εχω το ιδιο προβλημα με εσενα. το μονο που με βοηθησε ειναι η μουσικη. οταν μπαινεις σε τρενα λεωφορεια βαζε τα ακουστικα σου και ακου μουσικη.κ προσπαθησε να σκεφτεσαι αλλα πραγματα εκτος απο αυτο.
10-04-2008, 23:42 #30
saki sou esteila u2u
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή