ΕΠΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ-ΓΚΑΛΟΠ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 85
    Banned
    Quote Originally Posted by lessing View Post
    Μπορεις να πας σε ενα ελληνικο νησι κ να πιασεις δουλεια για τη σαιζον.Τιγκα στον ηλιο.Και τα τουριστικα νησια παντα ζητανε προσωπικο γιατι εχουν μεγαλη προσελευση τουριστων.
    το καταλαβα οτι αυτο αναφεροταν σε εμενα.... καλα το καλοκαιρι θα παω σε νησι πες, αλλα τον χειμωνα τι κανουμε? Οχι αλλη συννεφια.... θα μεταναστευσω....!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Boo , το ρεμερον κατ εμε ειναιτο καλυτερο αντικαταθλιπτικο , με την πολυ δυσαρεστη παρενεργεια της ακατασχετης ορεξης για φαγητο ...........ειναι το μονο τετρακυκλικο που υπαρχει ....
    ναι ειναι πολυ καλο φαρμακο.μονο την 1η φορα που το πρωτοπηρα 10 κιλα αλλα τα ξανανεχασα οταν το σταματησα

boo ποσο καιρο το παιρνεις;Σε ρωταω για να δω αν εχεις οριστικα αποτελεσματα.Π.χ.το παιρνεις συνεχομενα 5 χρονια η μερικους μηνες;
    το ειχα παρει 1η φορα περυσι για 3 μηνες σε πολυ βαρια καταθλιψη ειχα και αυτοτραυματισμους και αυτοκτονικο ιδεασμο..45mg.ε με αυτο περασαν ολα μεσα σε 1 μηνα.το κρατησα ενα 2μηνο ακομα.μετα το σταματησα.τωρα εχω λιγους μηνες που το παιρνω για να γλιτωσω απο την καταθλιψη που ακολουθει τα ψυχωτικα επεισοδια μου και δεν εχω ξαναπεσει.ειμαι στα 30mg. και επειδη βλεπω αποτελεσμαατα δε θελω να το κοψω.αν δεν το επαιρνα δε ξερω τι θα ειχα απογινει
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Τι καταφερες μονος;
    Tι καταφερα ? να βελτιωσω την κλινικη μου εικονα , να μπορω να ειμαι ως ενα βαθμο λειτουργικος , να συναναστρεφομαι καναν ανθρωπο , να μην μενω αδρανης , να κανω βολτιτσες ...... απο το νασαι κλεισμενος σενα σπιτι , κατι ειναι κι αυτο ......εχω δρομο ακομη βεβαια ......

Senior Member
    Eλα μωρε μενις που σκεφτεσαι απο τωρα τον χειμωνα!!!Πηγαινε τωρα το καλοκαιρι κ βλεπεις μετα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ναι ειναι πολυ καλο φαρμακο.μονο την 1η φορα που το πρωτοπηρα 10 κιλα αλλα τα ξανανεχασα οταν το σταματησα

το ειχα παρει 1η φορα περυσι για 3 μηνες σε πολυ βαρια καταθλιψη ειχα και αυτοτραυματισμους και αυτοκτονικο ιδεασμο..45mg.ε με αυτο περασαν ολα μεσα σε 1 μηνα.το κρατησα ενα 2μηνο ακομα.μετα το σταματησα.τωρα εχω λιγους μηνες που το παιρνω για να γλιτωσω απο την καταθλιψη που ακολουθει τα ψυχωτικα επεισοδια μου και δεν εχω ξαναπεσει.ειμαι στα 30mg. και επειδη βλεπω αποτελεσμαατα δε θελω να το κοψω.αν δεν το επαιρνα δε ξερω τι θα ειχα απογινει
    Καταλαβα.Τωρα με αυτη την δοση 30mg εχεις παρει κιλα παλι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    το καταλαβα οτι αυτο αναφεροταν σε εμενα.... καλα το καλοκαιρι θα παω σε νησι πες, αλλα τον χειμωνα τι κανουμε? Οχι αλλη συννεφια.... θα μεταναστευσω....!!!!!!!
    Θα βαλεις στο google Αγγελιες Δωδεκανησος π.χ. κ εκει θα δεις πολλες.

Senior Member
    ΠΑΙΔΙΑ το γκαλοπ συνεχιζεται οποιος εχει αναλογη εμπειρια με την καταθλιψη κ τα φαρμακα μπορει να μας την γραψει.

Senior Member
    Καταλαβα.Τωρα με αυτη την δοση 30mg εχεις παρει κιλα παλι;
    οχι δεν εχω βαλει κανενα κιλο αυτη τη φορα
    βεβαια και με αλλα ψυχοφαρμακα που οι αλλοι βαζουν κιλα, εγω δε βαζω κανενα.ισως ειναι ο μεταβολισμος μου ετσι.δεν εξηγειται αλλιως
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    To remeron ήταν όντως ένα πολύ ενδιαφέρον φάρμακο...
    Το πρόβλημα σε εμένα δεν ήταν τα κιλά αλλά ο ΥΠΝΟΣΣΣΣ...

Μόλις το έπαιρνα στο 45 λεπτό ξεραινόμουν στον ύπνο...
    Την έχεις και εσύ αυτή την παρενέργεια boo?

Αν δεν ήταν αυτή η παρενέργεια τότε θα το λατρευα...

Senior Member
    τις περισσοετερες φορες με νυσταζει αλλα οχι σε υπερβολικο βαθμο.καποια βραδυα μπορει nα στριφογυρναω κανα 2ωρο στο κρεβατι.τα παιρνω 1 ωρα πριν να θελω να ξαπλωσω.
    αυτο που μου ειχε ο γιατρος ειναι οτι απο τα 30mg και πανω λειτουργει ως αντικαταθλιπτικο ενω στα 15mg λειτουργει ως υπναγωγο.στα 15mg δηλαδη φερνει μεγαλυτερη υπνηλια απο οτι στα 30+
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    καθως το θεμα σου ειναι πολυ ενδιαφερον, δεν θα μπορουσα να μην γραψω και εγω την γνωμη μου...!!! η περιοδος εναρξης των αντικαταθλιπτικων για πρωτη φορα στην ζωη μας, μας κανει ολους να αισθανομαστε πολυ καλυτερα... μπορει σε καποιους που εχουν βαρια καταθλιψη να πανε στην μετρια, και οι εχων μετρια να γινει ηπια... απο εκει και περα περναει ενα χρονικο διαστημα που υποτιθεται κανεις συντηριση της καταθλιψης, (συνηθως αυτο κραταει αρκετους μηνες) οπου εκει εν τελη διαπιστωνεις οτι καποια στιγμη παυουν να δρανε, σαν να τα εχει συνηθισει ο οργανισμος σου!!!

σαφως και η καταθλιψη δεν ειναι μονο σεροτονινη ή μονο ντοπαμινη που στοχεουν καποια ιδιατερα αντικαταθλιπτικα (οπως το wellbutrin)!!!
    πρεπει να υπαρξουν και αλλες αλλαγες....!!! οπως το να βρεις παρεες που θα περνας καλα μαζι τους, να βρεις δουλεια οπου και εκει θα νοιωθεις χρησιμος και παραγωγικος, να βρεις ενα ταιρι οπου υποτιθεται ειναι το αλλο σου μισο....!!! αν αυτην την περιοδο ειχα ενα απο τα τρια θα αισθανομουν ηδη πολυ καλυτερα...!!! αφου δεν μπορω να το κανω αυτο, το μονο που κανω ειναι οσο πιο πολυ ηλιοθεραπεια μπορω... και καθε χειμωνα πληττω... πραγματικα του χρονου το χειμωνα δεν με νοιαζει να μην εχω να φαω, αρκει να ειμαι καπου που θα εχει παντα ηλιοφανεια (πχ παναμα, μεξικο, ντουμπαι)!!!!
    εχω παρατηρησει σαφη κ τεραστια βελτιωση της ζωης μου με αντικαταθλιπτικα...δλδ αν δεν υπηρχαν παιζει να ειχα καταληξει καπως...πιθανον θα εβλεπα τα ραδικια αναποδα τωρα..
    κανω πολυ βαρβατη κλινκη καταθλιψη με τεραστια ασυμπτωματολογια..
    ο γιατρος πλεον υποστηριζει οτι ειμαι κλινικη περιπτωση..μαλιστα ειχα νοσηλευθει στο πρωτο επεισοδιο μου στα 17, ηταν τραυματικη εμπειρια..
    αν δεν υπηρχαν τα φαρμακα ειλικρινα δεν θα την παλευα..
    ομως κ κατι αλλο...με πιανουν ευκολα κ γρηγορα γενικα...
    εχει τυχει σε θεραπεια να ειναι ανθεκτικη βεβαια οπου προστεθηκε κ αλλο ενα αντικαταθλιπτικο,δλδ 2..αλλα στο παρελθον..
    πισετυω οτι με πιανουν αμεσα επειδη εχω πολλα κινητρα..εχω εξαιρετικη παρεα , περναω υπεροχα, κανω χομπυ κ ειμαι τρομερα δραστηρια..
    μπαινω σε χωρους οπου ολοι γελανε κ χοροπηδουν..εχω δεσει με ατομα κ κανω ακομα σκανδαλιες λες κ ειμαι εφηβη κ ειμαι 38 χρονων!
    νιωθω μερικες φορες οτι η ζωη μου ειναι απιθανη..αυτο πιστευω οτι φταιει στο οτι πιανουν τα αντικαταθλιπτικα..+ οτι ερχομαι στην δουλεια μου κ εχω ενα βεβαιο κ σταθερο εισοδημα..μια σταθερη ζωη που με κοπο εφτιαξα..
    πιστευω οτι μονα τους δεν θα ειχαν κανει τιποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panagiwtis23 View Post
    To remeron ήταν όντως ένα πολύ ενδιαφέρον φάρμακο...
    Το πρόβλημα σε εμένα δεν ήταν τα κιλά αλλά ο ΥΠΝΟΣΣΣΣ...

Μόλις το έπαιρνα στο 45 λεπτό ξεραινόμουν στον ύπνο...
    Την έχεις και εσύ αυτή την παρενέργεια boo?

Αν δεν ήταν αυτή η παρενέργεια τότε θα το λατρευα...
    το ρεμερον εξαιρετικο φαρμακο αν δεν επαιρνες κιλα...ειχα παρει σε 1μιση μηνα 7 κιλα!! μου το εκοψε μαχαιρι κ μετα ξεφουσκωσα..κριμα...γιατι θα ειχε σωσει πολυ κοσμο!! μου αρεσε που με νυσταζε..εκανα τελειους υπνους!! αν κ δεν εχω θεματα υπνου ..κ τωρα παλι σαν βοδι κοιμαμαι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    πισετυω οτι με πιανουν αμεσα επειδη εχω πολλα κινητρα..εχω εξαιρετικη παρεα , περναω υπεροχα, κανω χομπυ κ ειμαι τρομερα δραστηρια..
    α.
    Εγω να δεις ανξιους , Π.Κ. ( προ κτθλψης ) κινητρα που ειχα , υπεροχη δουλεια , εξαιρετικες παρεες , ωραιιες γυναικες , καλους φιλους , δημοφιλης πολυ , ολα ταγαθα που επιθυμουσα , ποτε δεν μουλειψε κατι , δεν εχω αφησει χομπυ για χομπυ , μπολικα σπορτς , μοτοσυκλεττες , αυτοκινητο , σκαφακι , κι ομως ............ δεν ειμαι δυστυχης , αλλα καμμια σχεση με το πως ημουν , εχω ανηδονια στα παντα , και κοινωνικη αποσυρση .....οχι θλιψη .....και δεν με πιανουν ταντικ/κα .............

Senior Member
    Μακ οποίος έφτιαξε τη ζωή του μόνος του τα εκτιμάει αλλιωσ όλα τα πράγματα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μακ οποίος έφτιαξε τη ζωή του μόνος του τα εκτιμάει αλλιωσ όλα τα πράγματα
    δεν ακουγεται ωραιο αυτο που λες...!!! και εγω καμια φορα μπορει να προσπαθω να φτιαξω την ζωη μου, αλλα τελικα ειναι τοσο δυσκολο οταν μοιαζει σαν καποιος να σου εχει αφαιρεσει το αισθημα της χαρας-ευτυχιας!!! η καταθλιψη ειναι η πιο δολια ψυχικη διαταραχη... χτυπαει ολα τα κοινωνικο-οικονομικα στρωματα, φτωχους-πλουσιους, γυναικες αντρες, νεους-γερους,....και απλα το κοινο συμπτωμα σε ολους ειναι πανω κατω η ανηδονια... ελλειψη ευχαριστησης....!!! τι να κανω την ζωη οταν δεν την απολαμβανω? και μην μου πειτε καποιοι εξυπνοι να αρχισεις να απολαμβανεις οτι απολαμβανες που εκανες παλια, γιατι πλεον και εκει ακομα δεν βρισκεις ουσια...

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast