Ερώτηση σε μια παράξενη ιστορία με διπολικό άτομο. - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 31 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 455
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Δεν εχεις δίκιο. Κι εγω νομιζα ημουν η θεάρα οταν δοκίμαζα ντρόγκια αλλα σκατά στα μουτρα μου ήμουν. Και είναι ακρως αντιφατικό αυτό που λες τωρα, με αυτό που απαιτουσες απο την κοπελια. Κι αυτη μια χαρα σχεσαρισμένη και ξεκαυλωμενη ενοιωθε απο την τηλεφωνική παρεουλα σας, ηταν η πραγματικότητά της και της αρκουσε, ενοιωθε σχετική πληρώτητα οπως κι εσύ τώρα. Αλλά μάντεψε.... και ο ουρανός μπλέ είναι αλλα το παραδοξο ειναι πως δεν υπάρχει όσο αληθινος κι αν μοιαζει
    Μόνο που δεν δοκίμασα ντρόγκια. Δάγκωμα στα χείλια δοκίμασα κι αυτό ήταν όλο. Και αποδέχτηκα το ότι η πρώτη κοπέλα έκανε αυτό που τη βόλευε. Δεν κατάλαβα δηλασδή, θα εγκαλούμε όποιον λέει ότι νιώθει καλά, ειδικά μετά από μια περιπέτεια;

Senior Member
    Quote Originally Posted by avgeris View Post
    Χαρακτηρισμοί, χαρακτηρισμοί, χαρακτηρισμοί. Και συμπεράσματα-θέσφατα. Επειδή κάποιοι το κάνουν, όλοι το κάνουν. ΟΚ.
    Έγινα και σεξουαλικά στερημένος τώρα εκτός από πλούσιος ψεύτης. Να δω τι άλλο θα μάθω απόψε για μένα.
    στερημενος,
    δεν ειναι απαραιτητα σεξουαλικα στερημενος.
    η δικη σου στερηση ειναι η εμμονη που ειχες/εχεις με την αγνωστη κοπελα. δενε χει να κανει απαραιτητα με το σεξ. ειναι ερωτικη στερηση ομως.
    αν δεν ησουν στερημενος απο εκεινην , δεν θα θεωρουσες το χαμουρεμα με μια ασχετη σαν υποκαταστατο της δικης σας ερωτικης επαφης.
    απλο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το ακριβως αντιθετο.
    να συνεχισεις φουλ την ψυχολογο σου.
    με την "σχεση" σου να κανεις οτι θελεις,..

Τότε, ας μην μπαίνει στο κάδρο της συζήτησης και της κριτικής .

Senior Member
    Τότε, ας μην μπαίνει στο κάδρο της συζήτησης και της κριτικής .
    εσυ την εβαλες. ας μην την ανεφερες.
    σε κανει ανακολουθο αυτη η 'σχεση" , δεν το αντιλαμβανεσαι?

Senior Member
    στερημενος,
    δεν ειναι απαραιτητα σεξουαλικα στερημενος.
    η δικη σου στερηση ειναι η εμμονη που ειχες/εχεις με την αγνωστη κοπελα. δενε χει να κανει απαραιτητα με το σεξ. ειναι ερωτικη στερηση ομως.
    αν δεν ησουν στερημενος απο εκεινην , δεν θα θεωρουσες το χαμουρεμα με μια ασχετη σαν υποκαταστατο της δικης σας ερωτικης επαφης.
    απλο...

Το ότι ένιωθα ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ από την πρώτη κοπέλα (η οποία μου είχε γίνει ΕΜΜΟΝΗ, θυμίζω), δεν είναι κάτι που το κρύβω. ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ, αυτή είναι η σωστή λέξη. Κάποια απωθημένα δεν τα "θεραπεύεις" απαραίτητα με την πραγματική τους υπόσταση, αλλά με μια παραπλήσια, virtual. Το απωθημένο κάποιου που δεν έγινε ποτέ του πρωταθλητής π.χ. δεν το θεραπεύεις με το να τον πας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στα 60 του, αλλά να του βρεις μια αθλητική απασχόληση να εκτονώσει ένα μέρος αυτού του απωθημένου του. Παράδειγμα λέω. Την πρώτη κοπέλα ποτέ μου δεν θα την έχω όσο κι αν την ήθελα, όσο κι αν το προσπάθησα, θα έπρεπε δηλαδή να το κουβαλώ αυτό εφ΄ορου ζωής; Έτσι ένιωσα ότι απαλλάχτηκα, έτσι έπραξα.

Senior Member
    Το ότι ένιωθα ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ από την πρώτη κοπέλα (η οποία μου είχε γίνει ΕΜΜΟΝΗ, θυμίζω), δεν είναι κάτι που το κρύβω. ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ, αυτή είναι η σωστή λέξη. Κάποια απωθημένα δεν τα "θεραπεύεις" απαραίτητα με την πραγματική τους υπόσταση, αλλά με μια παραπλήσια, virtual. Το απωθημένο κάποιου που δεν έγινε ποτέ του πρωταθλητής π.χ. δεν το θεραπεύεις με το να τον πας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στα 60 του, αλλά να του βρεις μια αθλητική απασχόληση να εκτονώσει ένα μέρος αυτού του απωθημένου του. Παράδειγμα λέω. Την πρώτη κοπέλα ποτέ μου δεν θα την έχω όσο κι αν την ήθελα, όσο κι αν το προσπάθησα, θα έπρεπε δηλαδή να το κουβαλώ αυτό εφ΄ορου ζωής; Έτσι ένιωσα ότι απαλλάχτηκα, έτσι έπραξα.
    στα
    λογια μου ερχεσαι.
    βιρτουαλ Η ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΗ . δεν εχει μεγαλη διαφορα για καποιους.
    οτι δεν καταφερνουν να το ζησουν, το βολευουν με κατι που φαντασιωθηκαν..

δεν διαφωνουμε σε αυτο.
    σε αυτο που διαφωνουμε ειναι
    1. στο οτι εγω δεν το θεωρω προχωρημα, αλλα θαψιμο (αλλα εγω ειμαι μια ασχετη με την ψυχιατρικη, ρωτα την ψυχολογο σου να μας πει ποσο προχωρημα ειναι αυτο)
    2. στο οτι το ΒΑΣΙΚΟ σου παραπονο αν το ξεγυμνωσουμε απο ολο το μπλαμπλα, ειναι το παραμυθι και το ψεμα που εφαγες απο την αγωνστη, κιε συ τωρα τι κανεις? παραμυθιαζεις μια κοπελα που δεν σου φταιει σε τπτ οτι εχετε σχεση, κιε συ σκεφτεσαι την 'πρωην" ολη μερα και χαμουρευεσαι με μια αγνωστη που νομιζες οτι της μοιαζει, οταν την αφηνεις στο σπιτι να κοιμαται τον υπνο του δικαιου.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ? Η ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ Η Ο ΥΓΙΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΞΑΠΑΤΑ???

(ελπιζω να μην θυμηθεις ξαφνικα οτι για ολα αυτα ειναι ενημερη και η κοπελα σου, γιατι θα γελασω πολυ δυνατα..)

Senior Member
    Μόνο που δεν δοκίμασα ντρόγκια. Δάγκωμα στα χείλια δοκίμασα κι αυτό ήταν όλο. Και αποδέχτηκα το ότι η πρώτη κοπέλα έκανε αυτό που τη βόλευε. Δεν κατάλαβα δηλασδή, θα εγκαλούμε όποιον λέει ότι νιώθει καλά, ειδικά μετά από μια περιπέτεια;
    Κοιταξε κάτι. Δε με αφορά το τι έκανες, απο την οπτική του ότι η πράξη σου δεν επηρεάζει τη ζωή μου με αρνητικό ή θετικό τρόπο. Το ότι εγώ θεωρώ παραμύθα να λέω ότι οκ αφου εκατσε με την κοπελιτσα που της εμοιαζε είναι σα να έγινε οπότε πάει η εμμονή... ε είναι εντελώς παράλογο, δεν έχει καμία λογική βάση. Προσοχή, δεν λέω οτι λες ψέμματα για το σκηνικό. Δεν έχω λόγο να το αμφισβητώ, το αντίθετο, εγω πιστευω πως συνέβει. Τον εαυτό σου τον κοροϊδεύεις ως εξής. Στηρίζεσαι σε ενα υποκατάστατο γεγονός και προσπαθείς να σε πεισεις πως το υποκατάστατο είναι η επιθυμία που σου δημιουργησε την εμμονη. Αυτό το πράγμα είναι καθαρά μια άμυνα σου, του χαρακτήρα σου που πηγάζει απο φόβο να αντιμετωπίσεις το πραγματικό κινητρο που πυροδότησε την εμμονη και προσπαθεί να εκτονώσει το αγχος. Κουκουλώνεις το θέμα. Με πιανεις; Εγώ χαιρομαι να περνάνε καλά οι ανθρωποι δεν βγάζω κομπλεξ κ σου λέω έμεσα σιγα μωρε μλκ ποιος εισαι ο σπαλιαρας?? καμια σχεση.

Απο την αλλη αν οντως αντιληφθηκες αυτο που λέω εξ αρχης, και απλώς πιστεύεις πως δεν εχω δικαίωμα να κρίνω την συμπεριφορά σου ψυχολογικά, δε θίγω το ηθικο κομμάτι, αν για σενα ειναι καλό, για μένα περισσεύει, τότε είσαι λιγο φασιστακος; δεν ξερω

Senior Member
    στα
    λογια μου ερχεσαι.
    βιρτουαλ Η ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΗ . δεν εχει μεγαλη διαφορα για καποιους.
    οτι δεν καταφερνουν να το ζησουν, το βολευουν με κατι που φαντασιωθηκαν..

δεν διαφωνουμε σε αυτο.
    σε αυτο που διαφωνουμε ειναι
    1. στο οτι εγω δεν το θεωρω προχωρημα, αλλα θαψιμο
    2. στο οτι το ΒΑΣΙΚΟ σου παραπονο αν το ξεγυμνωσουμε απο ολο το μπλαμπλα, ειναι το παραμυθι και το ψεμα που εφαγες απο την αγωνστη, κιε συ τωρα τι κανεις? παραμυθιαζεις μια κοπελα που δεν σου φταιει σε τπτ οτι εχετε σχεση, κιε συ σκεφτεσαι την 'πρωην" ολη μερα και χαμουρευεσαι με μια αγνωστη που νομιζες οτι της μοιαζει.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ? Η ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ Η Ο ΥΓΙΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΞΑΠΑΤΑ???

Αν δεν το θυμάσαι, τον εαυτό μου κατηγορώ για το παραμύθι. Κανένα παράπονο. Όταν κατάλαβα επιτέλους την αλήθεια, έφυγα. Δεν την αποκάλεσα ΠΟΤΕ ούτε ψεύτρα, ούτε άδικη, ούτε υποκρίτρια. Με πείραξε το τι έκανε, αλλά ως εκεί. Το δέχτηκα ίσως με απόλυτα αρνητική διάθεση, αλλά χωρίς σχολιασμό. Λόγια ποιυ δεν είπα ποτέ, δεν δέχομια να τα χρησιμοποιούν εναντίον μου.
    Η κοπέλα μου έμαθε από το πρώτο μας ραντεβού για την ιστορία. Και την άκουσε με ενδιαφέρον. Και δεν θεωρεί κακό να το συζητάμε. Τη ρώτησα. Ούτε θεωρεί ότι το έχω ξεπεράσει τόσο γρήγορα.
    Το τι έκανα χτες εξακολουθώ να το θεωρώ ως "θεραπεία του απωθημένου". Φανταστική; Ναι, φανταστική. Και τα Placebo φάρμακα πολλές φορές βοηθάνε, αν το πρόβλημα εντοπίζεται στο μυαλό μας.
    Για την άγνωστη, το επανέλαβα. Δεν νομίζω ότι της μοιάζει. ΤΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ. Σε πολλά. Ανεξάρτητα υπαρκτής ή όχι παθολογίας.

Senior Member
    Ναι σωστο είναι κι αυτο που λες, αλλά διαφωνώ γιατί η ιστορία σε συντάραξε, ενω τον 60αρη δε τον πιανει αυτοκαταστροφή και εμμονη στα 60 που για τον α ή β λόγο δεν έγινε ολυμπιονίκης. Είμαι σιγουρη πως εκτονώθηκε η κατάσταση και το αγχος και μάλλον είναι πολυ υγειής οι άμυνές σου για να σε προστατευσουν ετσι, αλλά προσωπικά πιστευω πως δεν εχεις βρει την απάντηση. Και μην ξεχνάς, απωθήσεις είναι τα συναισθηματα που βιώθηκαν λανθασμένα. Μπορεί πχ να είχε πάει η μανα σου να γεννησει καποιο αδερφάκι σου και να ελειπε μερες απο το σπίτι κι εσυ να σπάραζες στο κλαμμ, να ηθελες να την δεις κι ας ηξερες πως δεν γινεται και ε[πειδη ελειπε για καλό λόγο, να σε επιβραβευσαν κιολας για τον πόνο που βίωσες και να βιωσες την απώλεια αυτή και την απόρριψη λανθασμένα. Μη σου φαίνεται κουλό το σενάριο. Εχει να κάνει με κάτι ανεκπλήρωτο η ολη φάση που το εχεις ξεχάσει αν και σε πόνεσε και θελεις να το βγάλεις απο μέσα σου. Ετσι πιστευω με βάση τα όσα εμαθα στη δικη μου ψυχοθεραπεία

Senior Member
    παιδακι μου, ειπες στην κοπελα σου οτι χαμουρευοσουν χθες με μια αγνωστη ? ελληνικα μιλαω

Senior Member
    Αβγερη να σου πω λίγα λόγια για τους τρελλουσ οι τρελλοί που λέμε είναι πιο δυνατοί και πιο έξυπνοι από ένα λογικό αν νομίζεις ότι είναι τίποτα χαπατα η δεν καταλαβαίνουν κανεισ λαθοσ η τρέλα είναι δύναμη εγώ είμαι περήφανος που έχω ψύχωση και να σου δώσω μία συμβουλή με γυναίκα οποίος τα έβαλε τρελάθηκε κανόνισε την πορεία σου αν η ιστορία είναι αληθινή δε σε βλέπω να επιβιωνεισ αν είναι ψέμματα εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί δεν είσαι κι ο πρώτος που λέει μπαρμ******λα ούτε ο τελευταίος απλά κόψε την πολλή λεπτομέρεια δεν ενδιαφέρει κανέναν η λεπτομέρεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Κοιταξε κάτι. Δε με αφορά το τι έκανες, απο την οπτική του ότι η πράξη σου δεν επηρεάζει τη ζωή μου με αρνητικό ή θετικό τρόπο. Το ότι εγώ θεωρώ παραμύθα να λέω ότι οκ αφου εκατσε με την κοπελιτσα που της εμοιαζε είναι σα να έγινε οπότε πάει η εμμονή... ε είναι εντελώς παράλογο, δεν έχει καμία λογική βάση. Προσοχή, δεν λέω οτι λες ψέμματα για το σκηνικό. Δεν έχω λόγο να το αμφισβητώ, το αντίθετο, εγω πιστευω πως συνέβει. Τον εαυτό σου τον κοροϊδεύεις ως εξής. Στηρίζεσαι σε ενα υποκατάστατο γεγονός και προσπαθείς να σε πεισεις πως το υποκατάστατο είναι η επιθυμία που σου δημιουργησε την εμμονη. Αυτό το πράγμα είναι καθαρά μια άμυνα σου, του χαρακτήρα σου που πηγάζει απο φόβο να αντιμετωπίσεις το πραγματικό κινητρο που πυροδότησε την εμμονη και προσπαθεί να εκτονώσει το αγχος. Κουκουλώνεις το θέμα. Με πιανεις; Εγώ χαιρομαι να περνάνε καλά οι ανθρωποι δεν βγάζω κομπλεξ κ σου λέω έμεσα σιγα μωρε μλκ ποιος εισαι ο σπαλιαρας?? καμια σχεση.

Απο την αλλη αν οντως αντιληφθηκες αυτο που λέω εξ αρχης, και απλώς πιστεύεις πως δεν εχω δικαίωμα να κρίνω την συμπεριφορά σου ψυχολογικά, δε θίγω το ηθικο κομμάτι, αν για σενα ειναι καλό, για μένα περισσεύει, τότε είσαι λιγο φασιστακος; δεν ξερω

Καλά μου το πήγες μέχρι το "φασιστάκος". Χαχα. 'Ετσι πως μου το εξήγησες, το καταλαβαίνω και το δέχομαι. Απόλυτα. Φυσικά και έχει καθένας δικαίωμα να κρίνει. Έστω και λάθος. Η καλή προαίρεση κάποιου με ενδιαφέρει και το να μη γίνονται χαρακτηρισμοί με βάση μια συμπεριφορά. Κάτι που εννοείται δεν είδα από σένα (την μη καλή προαίρεση και τους χαρακτηρισμούς εννοώ).

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αβγερη να σου πω λίγα λόγια για τους τρελλουσ οι τρελλοί που λέμε είναι πιο δυνατοί και πιο έξυπνοι από ένα λογικό αν νομίζεις ότι είναι τίποτα χαπατα η δεν καταλαβαίνουν κανεισ λαθοσ η τρέλα είναι δύναμη εγώ είμαι περήφανος που έχω ψύχωση και να σου δώσω μία συμβουλή με γυναίκα οποίος τα έβαλε τρελάθηκε κανόνισε την πορεία σου αν η ιστορία είναι αληθινή δε σε βλέπω να επιβιωνεισ αν είναι ψέμματα εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί δεν είσαι κι ο πρώτος που λέει μπαρμ******λα ούτε ο τελευταίος απλά κόψε την πολλή λεπτομέρεια δεν ενδιαφέρει κανέναν η λεπτομέρεια

Θα επιβιώσω. Έχω επιβιώσει από χειρότερα. Τα περί λεπτομερειών, ΟΚ, δεκτό, το κρατάω.
    Δεν μ'αρέσει ο χαρακτηρισμός "τρελός", ούτε με την καλή του έννοια. Και δεν αμφισβητώ ποτέ το εξαιρετικό μυαλό ανθρώπων που μπορεί να αντιμετωπίζουν τέτοιες διαταραχές. Ίσα-ίσα που το θαυμάζω.

Senior Member
    Να θαυμάζεις κ τους φτωχούς ξέρω εγώ γιατί αλλά δε σου λέω σε αφήνω να τα ανακαλυψεισ κι αυτό
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Να θαυμάζεις κ τους φτωχούς ξέρω εγώ γιατί αλλά δε σου λέω σε αφήνω να τα ανακαλυψεισ κι αυτό

Αν κάποια στιγμή μου εξηγούσες και από που πηγάζει ότι είμαι πλούσιος και δεν θαυμάζω τους φτωχούς, θα σου ήμουν ευγνώμων.

Page 26 of 31 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast