Ερώτηση σε μια παράξενη ιστορία με διπολικό άτομο. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 31 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 455
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    δνε συμφωνω απολυτα με ολα τα παραπανω..κ ειδικα στο σημειο περι χειρισμου..
    δλδ θεωρεις οτι ο χειρισμος δνε ειναι εκμεταλλευση??
    κ αν δεν ειναι εκμεταλλευση σκοπιμη, που μαλλον αυτο εννοεις...του αξιζει να ειναι με εναν ανθρωπο ή να ασχολειται με καποιον τελος παντων, ο οποιος ασυνειδητα ειναι χειριστικος??
    το
    σχολιο μου ειναι, οτι ειναι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ χειριστικοι ο ενας απεναντι στον αλλον, οποτε, οχι, δεν ειναι εκμεταλλευση, ειναι ερωτικο παιχνιδι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    απο ολο αυτο ενιωσα οτι απλα εχεις ερωτευθει μια εικονα που μονος σου εχεις φτιαξει..
    μπορει μαλιστα εφοσον δνε την εχεις δει κ ποτε, να την εχει κατασκευασει η ιδια προς εσενα για να σε δελεασει..
    εγω θα σου ελεγα κρατα μικρο καλαθακι κ μην αναλωνεσαι τοσο πολυ..
    πιστευω οτι εχεις εντονη την επιθυμια για συντροφικοτητα που εισαι ετοιμος να τα δωσεις ολα για ολα...
    θα ελεγα απλα να κατσεις στ αυγα σου κ να επεξεργαστεις με την ψυχοθεραπεια σου τους πραγματικους λογους για τους οποιους κολλας με εναν ανθρωπο που δεν εχει καν συναντησει κ αγγιξει ποτε κ να εισαι πιο συνειδητος στις επιλογες σου..
    νιωθω οτι εκτιθεσαι κ δεν προστατευεις τον εαυτο σου.
    σου λεω φυσικα πως νιωθω εγω απο τα λεγομενα σου ...απλα αντιλαμβανομαι οτι η μεγαλη σου επιθυμια το να εισαι με καποιον, πεφτεις λιγο σε ο.τι σου κανει κλικ χωρις επιλεκτικοτητα ομως.
    Πιστευω οτι οποιοσδηποτε ανθρωπος του εκαναν ολα αυτα τα σκωτσεζικα ντους θα ειχε κοψει λασπη..οποτε παρατηρω μετα απο αυτο οτι η ανοχη σου ειναι μεγαλη..
    οποτε ευθυς αμεσως συμπεραινω οτι για να εχεις τοσο μεγαλη ανοχη κ γενικα να ανεχεσαι τα παιχνιδια καποιας την οποια ουτε καν την ξερεις ουσιαστικα..δειχνει εναν ανθρωπο που πιθανον μεγαλωσε σε οικογενειακο περιβαλλον που ανεχτηκε πολλα..
    (σορρυ αλλα πολλες φορες βγαινει ο φρουντ απο μεσα μου..χααχαχαχ)...

Το ότι έχω ερωτευτεί μια εικόνα εν πολλοίς ανύπαρκτη, ισχύει.
    Δεν ισχύει το ότι η εικόνα κατασκευάστηκε απ' αυτήν, οι πληροφορίες που μάζεψα συντείνουν στο ότι όντως η ζωή της ήταν έτσι όπως μου την περιέγραφε.
    Για το τελευταίο σχόλιο, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι το οικογενειακό μουτ περιβάλλον ανέχτηκε πολλά (από μένα; από άλλους;....)
    Για τα ενδιάμεσα σχόλια, συνοπτικά. Δεν δίνω γη και ύδωρ για τη συντροφικότητα, είναι μάλλον η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο. Το πως και γιατί συνέβη σε λάθος περίπτωση, αυτό είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξω. Τον εαυτό μου όντως τον άφησα απροστάτευτο μέχρι πριν από ένα-ενάμιση μήνα, τώρα πλέον έχω αρχίσει να ξαναβρίσκω την παλιά μου ζωή σιγά-σιγά (και βοηθάει πολύ και η επικοινωνία μου μέσα από το φόρουμ).

Senior Member
    Μεγάλε εσύ είσαι δημοσιογράφος και θεσ να δεις τι πουλιά πιάνουμε ελπίζω να είσαι απλά περίεργος κ να μην πληρώνεσαι κι ελπίζω να μην κουτσομπολευεισ κατά τα άλλα συνέχισε το ρομάντζο ωραία τα γραφεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μεγάλε εσύ είσαι δημοσιογράφος και θεσ να δεις τι πουλιά πιάνουμε ελπίζω να είσαι απλά περίεργος κ να μην πληρώνεσαι κι ελπίζω να μην κουτσομπολευεισ κατά τα άλλα συνέχισε το ρομάντζο ωραία τα γραφεισ

Κι εσύ από την αρχή στάθηκες κακοπροαίρετα απέναντί μου. Δεν απαντούσα, δεν απαντούσα, αλλά και η υπομονή έχει όρια. Αν δε σέβεσαι τον προβληματισμό του άλλου, απλώς σταμάτησε να ασχολείσαι. Δεν σου ζήτησα με το ζόρι να μου απαντάς. Ούτε οι ερωτήσεις μου απευθύνονταν προσωπικά σε σένα. Ναι, πληρώνομαι, έχω χτίσει πολυκατοικίες μ΄αυτό τον τρόπο. έχεις κανένα IBAN διαθέσιμο να βάλω και σ' εσένα λίγα λεφτά για να μ΄αφήσεις ήσυχο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by avgeris View Post
    Πολύ ωραίο ερώτημα και θα το απαντήσω. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το αντίθετο φύλο. Ίσα-ίσα, είχα και έχω πολλές κατακτήσεις, εμφανισιακά θα με χαρακτήριζε κάποιος τουλάχιστον"γοητευτικό" και "εμφανίσμο", με καλό "πρόλογο" και αρκετό "θράσος". Γενικά, οι "απορρίψεις" ήταν σίγουρα πολύ λιγότερες από τις κατακτήσεις. Και γενικά, δεν είχα κανένα πρόβλημα να απορρίψω ακόμα και ωραίες γυναίκες με τις οποίες έβλεπα ότι δεν προχωρούσε η κατάσταση ή ότι δεν έδειχναν ενδιαφέρον. Στα γούστα μου, ήμουν πάντα "δύσκολος".
    Από εκεί και μετά, μπαίνει το κρίσιμο ερώτημα. Αν οι κατακτήσεις ήταν εφάμιλλης ομορφιάς με την κοπέλα. Θα το πάω παραπέρα και θα ρωτήσω αν ήταν εφάμιλλων προσόντων ή ταλέντων. Εκεί η απάντηση είναι μάλλον "όχι". Δεν αναφέρομαι μόνο στην εμφάνιση (όποιος την είδε, την χαρακτήρισε το λιγότερο "πολύ όμορφη"), αλλά και σε κάποια ιδιαίτερα καλλιτεχνικά και άλλα ταλέντα της που με τράβηξαν πολύ. Μην αναφέρω κάτι περισσότερο, θα πω μόνο ότι ιδιαίτερα σε ένα καλλιτεχνικό τομέα, ήταν (λέω ήταν γιατί τον τελευταίο χρόνο τα παράτησε) ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα που γνώρισα (τυχαίνει με τον τομέα αυτό να έχω σχέση, αφού με αυτόν ασχολήθηκαν και ο πατέρας μου και ο παππούς μου). Όσο σκεφτόμουν το ταλέντο της, τόσο μου φαινόταν αδύνατο να την παρατήσω. Η ομορφιά της σε συνδυασμό με το μεγάλο ταλέντο της με κρατούσαν πάντα κοντά της. Άλλωστε, εδώ και μήνες την παρακινώ να ξαναασχοληθεί με αυτό, γιατί θα είναι κρίμα να στερήσει από τον κόσμο τέτοιο ταλέντο (και η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο μήνα, άρχισε δειλά-δειλά να κάνει κάποιες προσπάθειες).
    Αχ πες μου οτι ειναι χορευτρια η μουσικος η τραγουδιστρια!!!!Θα χαρω παρα πολυ!

Senior Member
    Οσο για τα υπολοιπα φυσικο ειναι να σε συναρπαζει η κοπελλα.Κ ο ερωτας προβολη ειναι απο αυτα που εχουμε αναγκη γιαυτο ειναι κ η πιο γλυκεια ψευδαισθηση.Για μενα η ιστορια ειναι εξαιρετικα ενδιαφερουσα γιατι ειναι εξω απο τα συνηθισμενα.Και ειναι ωραιο να σε κινητοποιει καποιος που δεν ειναι συνηθισμενος.(Μιλαω κ για την προηγουμενη ζωη της)Οι πιο ενδιαφεροντες ανθρωποι ειναι ακριβως οι ''μποεμ''κ αυτοι που ζουν εξω απο τα συνηθισμενα.Και φυσικα οι καλλιτεχνες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lessing View Post
    Αχ πες μου οτι ειναι χορευτρια η μουσικος η τραγουδιστρια!!!!Θα χαρω παρα πολυ!

Δεν θα ήθελα να απαντήσω με ναι ή όχι επειδή δεν θέλω να δώσω τόσο "συγκεκριμένες" πληροφορίες για την κοπέλα. Πάντως, έχει ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΑΛΕΝΤΟ σε αυτό που κάνει (και το οποίο είναι αυτό που ήθελε να κάνει από μικρή).

Senior Member
    Quote Originally Posted by lessing View Post
    Οσο για τα υπολοιπα φυσικο ειναι να σε συναρπαζει η κοπελλα.Κ ο ερωτας προβολη ειναι απο αυτα που εχουμε αναγκη γιαυτο ειναι κ η πιο γλυκεια ψευδαισθηση.Για μενα η ιστορια ειναι εξαιρετικα ενδιαφερουσα γιατι ειναι εξω απο τα συνηθισμενα.Και ειναι ωραιο να σε κινητοποιει καποιος που δεν ειναι συνηθισμενος.(Μιλαω κ για την προηγουμενη ζωη της)Οι πιο ενδιαφεροντες ανθρωποι ειναι ακριβως οι ''μποεμ''κ αυτοι που ζουν εξω απο τα συνηθισμενα.Και φυσικα οι καλλιτεχνες.

Σκέφτομαι (και το λέω ειλικρινά) ότι αν καθήσω και γράψω ένα σενάριο ή διήγημα με την ιστορία αυτή, πολλοί θα αναρωτηθούν για το πόσο φευγάτη φαντασία έχει ο συγγραφέας. Πολλοί, έξω από τέτοιου είδους θέματα, μπορεί να το απορρίψουν κιόλας ως "εξωπραγματικό" ή "απίθανο". Και όντως, αυτό το "μποέμικο" πάντα με τραβούσε σε γυναίκες, αλλά και το φοβόμουν ταυτόχρονα. Αδιάφορο πάντως δεν με άφηνε γυναίκα που είχε αυτό το στοιχείο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by avgeris View Post
    Το ότι έχω ερωτευτεί μια εικόνα εν πολλοίς ανύπαρκτη, ισχύει.
    Δεν ισχύει το ότι η εικόνα κατασκευάστηκε απ' αυτήν, οι πληροφορίες που μάζεψα συντείνουν στο ότι όντως η ζωή της ήταν έτσι όπως μου την περιέγραφε.
    Για το τελευταίο σχόλιο, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι το οικογενειακό μουτ περιβάλλον ανέχτηκε πολλά (από μένα; από άλλους;....)
    Για τα ενδιάμεσα σχόλια, συνοπτικά. Δεν δίνω γη και ύδωρ για τη συντροφικότητα, είναι μάλλον η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο. Το πως και γιατί συνέβη σε λάθος περίπτωση, αυτό είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξω. Τον εαυτό μου όντως τον άφησα απροστάτευτο μέχρι πριν από ένα-ενάμιση μήνα, τώρα πλέον έχω αρχίσει να ξαναβρίσκω την παλιά μου ζωή σιγά-σιγά (και βοηθάει πολύ και η επικοινωνία μου μέσα από το φόρουμ).
    εννοουσα οτι εχεις ανεχτει πολλα εσυ απο το οικογενειακο σου περιβαλλον, τωρα οκ..μη το δενεις κ σκοινι κορδονι αυτο που λεω, μια υποθεση εκανα..οκ..
    εγω απλα να βοηθησω προσπαθω, αλλα εφοσον βρισκεις τον εαυτο σου σιγα σιγα χαιρομαι που συμβαινει κ που το αντιληφθηκες.

Senior Member
    Μεγάλε πρέπει να καταλάβεις κάποτε ότι από τα γραπτά κάποιοι καταλαβαίνουν τι άνθρωπος είσαι τα έχεις όλα δε σου λείπει κάτι βγες έξω να βρεις μία κοπέλα στα μέτρα σου όλα τα κορίτσια που σου απαντάνε το καταλαβανε άλλες σ απαντάνε για δικούς τους λόγους άλλες όχι αφού τα έχεις όλα πήγαινε να πιάσεις μία κανονική γκόμενα κι άσε τις προβληματικές επίσης εδώ είναι κοινωνία το ότι σ μιλάνε καλά ή όχι γίνεται για τους ίδιους λόγους που γίνεται κι έξω το σοφό φμπ λέει οποίος σ μιλάει καλά δεν είναι απαραίτητα φιλοσ σου κι όποιος σε κράζει δεν είναι απαραίτητα εχθρός σου δεν τα λέω εγώ το φμπ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μεγάλε πρέπει να καταλάβεις κάποτε ότι από τα γραπτά κάποιοι καταλαβαίνουν τι άνθρωπος είσαι τα έχεις όλα δε σου λείπει κάτι βγες έξω να βρεις μία κοπέλα στα μέτρα σου όλα τα κορίτσια που σου απαντάνε το καταλαβανε άλλες σ απαντάνε για δικούς τους λόγους άλλες όχι αφού τα έχεις όλα πήγαινε να πιάσεις μία κανονική γκόμενα κι άσε τις προβληματικές επίσης εδώ είναι κοινωνία το ότι σ μιλάνε καλά ή όχι γίνεται για τους ίδιους λόγους που γίνεται κι έξω το σοφό φμπ λέει οποίος σ μιλάει καλά δεν είναι απαραίτητα φιλοσ σου κι όποιος σε κράζει δεν είναι απαραίτητα εχθρός σου δεν τα λέω εγώ το φμπ
    ρε ελις μια χαρα τα λες βρε πουλακι μου! βαλε ομως καμια τελεια, κανα κωμα να καταλαβαινουμε τι γραφεις...εκανα 1 ωρα να διαβασω τις γραμμες.

Senior Member
    Επειδή δουλεύω χειρωνακτική εργασία με τα φάρμακα πράγμα που δε γίνεται άμα ρωτήσεις γτ έχουν κρατήματα τα φάρμακα αλλά επειδή ήμουν καλός αθλητής μπορώ κ το κάνω το αποτέλεσμα είναι να έχω λίγο καεί αλλά αφού συννενοουμαι χέστηκα τι να κανεισ κούκλα επιβίωση

Senior Member
    ελα ρε ελις που εχεις καει τωρα! μια χαρα τα λες! απλα βαλε καπου κανα κωμα να καταλαβαινουμε..

Senior Member
    Καλά θα προσπαθήσω

Senior Member
    είπα να μην ασχοληθώ άλλο με αυτή την ιστορία αλλά έπεσε η συνομιλία μπροστά μου. είπες ότι θα φύγεις, μούσι, δεν κοτάς. ακόμα δεν ήρθες στα ίσα σου βρε καλό μου με τόσα που άκουσες εδώ μέσα; ακόμα με τα λόγια χτίζεις ανώγεια και κατώγια; μπλέχτηκες στα δίχτυα σου, πάρτο αλλιώς πριν αποτρελλαθείς. ευτυχώς δηλαδή που είσαι υπό ιατρική παρακολούθηση. ξύπνα όσο είναι καιρός. όλοι το ίδιο πράμα σου λέμε, άλλως με το βαμβάκι κι άλλος μονοκοπανιά. πώς γίνεται να σου λέμε όλοι το ίδιο και συ το βιολί σου;
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Page 7 of 31 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast