Ερώτηση σε μια παράξενη ιστορία με διπολικό άτομο. - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 31 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast
Results 361 to 375 of 455
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σοβαρα ρε φιλε?
    μηπως παρελειψες να ενημερωσεις την "κοπελα σου" οτι μολις την αφησες πηγες να χαμουρευτεις με μια αγνωστη για να "ξαλαφρωσεις"?

περα απο αυτο, απο το ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ στην συμπεριφορα σου δλδ , ενω ζητας τα ρεστα για την συμπεριφορα των αλλων,
    αν θες να μπουμε και στην ουσια του "ξαλαφρωματος", σορι αλλα αυτο που ειπες παραπανω ειναι απλα ενας παραλογισμος.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΑΜΟΥΡΕΥΤΗΚΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ.οχι οι αλλες.. οι ανθρωποι δεν χωριζονται στους προθυμους και ανισορροπους και στους ισορροπημενους. υπαρχουν πολλα αλλα χαρακτηριστικα που κανουν τον καθενα ΑΤΟΜΟ και ξεχωριστη προσωπικοτητα, κι ανε χεις τεοτια κριτηρια για τους ανθρωπους, αυτο δειχνει μονο την δικη σου επιφανειακη κριση και οχι την κατασταση και την υγεια των απεναντι

το οτι στο επβεβαιωσαν οι φιλοι σου, δεν μουλεει τπτ. πιθανως να εχετε τα ιδια μυαλα.
    ακομα ενα κατεβατο δικαιολογιων για τις συμπεριφορες σο εγραψες υ, αλλα δεν μου λες λεξη για την υποτιθεμενεη νεα σχεση σου.
    πως δικαιολογεις τον εαυτο σου να λεει και να κανει ολες αυτες τις παπαριες ενω εχεις μια σχεση?

Δεν ήρθα εδώ για να απολογηθώ για το τι κάνω στη ζωή μου. Το αν είμαι σωστός ή λάθος. Ήρθα έχοντας ένα πρόβλημα σε ένα φόρουμ που δεν είχα κανένα λόγο να μπω αν δεν το είχα. Κάποιος, τον οποίος ονμάτισες, δεν με πίστεψε από την αρχή και έφτασε να μου πει ότι βγάζω και λεφτά απ' όλα αυτό. Δεν μίλησα, ενώ μπορούσα να αντιδράσω, γιατί δεν ήρθα εδώ για να τσακώνομαι με όποιον με στραβοκοίταζε αλλά να βρω μια άκρη σε αυτό που με βασάνιζε. Και τη βρήκα σιγά-σιγά. Κι όσο κι αν η συνδρομή σας ήταν παραπάνω από πολύτιμη (κάτι που σας το αναγνώρισα αμέσως), την άκρη τη βρήκα γιατί ΕΓΩ ΤΟ ΗΘΕΛΑ.
    Τώρα, ακούω ένα σωρό κατηγορίες, πίσω από ένα πληκτρολόγιο, επειδή ανέφερα ένα περιστατικό που συνέβη, και βλέπω να βγαίνουν και συμεράσματα σχετικά με τα....εισοδήματά μου. Ό,τι να'ναι. Και σαφώς δεν θεωρώ σωστό και τέλειο και σούπερ-ουάου αυτό που έγινε χτες (αλήθεια, αν δεν το πιστεύεις ότι έγινε, γιατί το σχολιάζεις και μένα μαζί; ). Έγινε όμως, το ανέφερα όχι για να πάρω τα εύσημα, το μετάλλιο, τα "μπράβο", αλλά ως μια συνέχεια των όσων νιώθω σε σχέση με την ιστορία που είχα. Τα συναισθήματά μου μού ζητήθηκε να γράφω, αυτά έγραψα. Αν δεν αρέσουν, λυπάμαι, συναισθήματα είναι, δεν τα ορίζουμε πάντα. Και δεν κατάλαβα ακόμα ποιο είναι το κακό ένας άνθρωπος σε σχέση 2-3 βδομάδων να μην μπορεί να χαιρετήσει ένα φίλο του σε ένα μπαρ.
    Τι θέλεις δηλαδή να γράψω για τη νέα μου σχέση; Έχει σε κάτι να κάνει με την ιστορία, πέρα από το ότι είναι μια απόδειξη για το "βήμα εμπρός" που έκανα; Να αναφέρω και το τι συζητάμε όταν βρισκόμαστε; Έχει κάποιο νόημα στην ιστορία;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Βασικά βρε Αυγέρη είναι και όλη αυτή η μόδα να είναι ο λίγο τρελούτσικος χαρακτήρας αγαπητός. Ο κυριος A beautiful mind John Nash και η Κυρια Ντενη Μαρκορά μας έριξαν σε αυτό το τρυπάκι. Οι αγγλοι λένε fake it til you make it και έχουν δίκιο. Λίγο να μην πιστεύει κάποιος στον εαυτό του και να μιμήται, σε συνδιασμό με τις πιεστικές καταστάσεις και συνθήκες που ζούμε πολύ θέλει??? Απλώς μην το αφήνεις να σε καπελώσει. Η πραγματικότητα είναι ότι όσο σφίγγουν τα πράγματα, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να συναντάμε όλο και περισσότερους ανισόρροπους ψυχικά ανθρώπους. Αυτό όμως τι να λέει;;; Δεν φταις εσυ επειδη σου τυχαίνουν αλλόκοτες καταστάσεις. Επίσης, το προφίλ της τρελα απελευθερωμένης κοπέλας είναι πολλές φορές άμυνα. Δεν είναι ανάγκη να έχει κάποια διαταραχή. Μπορεί όντως να έτυχε κάποια στραβή στη ζωη της κοπέλας, να ηθελε να ξεδώσει και να το έκανε χθες με τη βοήθεια του αλκοόλ. Ε και; χαλάρωσε και απόλαυσε το ή σοβαρέψου και απόρριψε το, περί ορέξεως...

Εννοείται. Και εξαρχής είπα ότι απλώς με ξένισε η ομοιότητα κάποιων πραγμάτων, ούτε ταμπέλα έβαλα ούτε τίποτα. Αναρωτήθηκα μάλιστα αν ήταν φυσιολογικό να είμαι και τόσο καχύποπτος.

Senior Member
    το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι ολο και πιο πολυ μου θυμιζεις καποιο παιδι απο εδω που διηγουνταν ιστοριες με γυναικες που ταχα τον "ποθουσαν" και τον στριμωχναν στα μπαρ και του ελεγαν ποσο ακαταμαχητος ειναι, επειδη δεν μπορουσε να τις ζησει.
    ισως κι εκεινος ενοιωθε οτι τις ζει...
    αυτα.

ΟΚ. Απ' όλα όσα διηγήθηκα, αυτό είναι το συμπέρασμα. Λες και αποτελεί τίτλο τιμής να σε "στριμώχνουν" στα μπαρ κοπέλες με "αμφιλεγόμενες" (τουλάχιστον) συμπεριφορές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by avgeris View Post
    ...
    Τι θέλεις δηλαδή να γράψω για τη νέα μου σχέση; Έχει σε κάτι να κάνει με την ιστορία, πέρα από το ότι είναι μια απόδειξη για το "βήμα εμπρός" που έκανα; Να αναφέρω και το τι συζητάμε όταν βρισκόμαστε; Έχει κάποιο νόημα στην ιστορία;
    αυτο ακριβως λεω κι εγω...
    δεν εχει καμια σχεση με την ιστορια και με σενα... δεν υπαρχει πουθενα αυτη η σχεση... (η "νεα")
    αντι να ασχολεισαι με την "νεα" καθεσαι ακομα εδω να αντιγραφεις προσωπικες συζητησεις με την κοπελα που νομιζες οτι θα συναντησεις.

προσωπικα δεν βλεπω κανενα βημα μπρος.
    βλεπω εναν ανθρωπο που παραμυθιαζεται οτι οποια 'ελαφρια" και προθυμη συναντησει στον δρομο του, μπορει να την βαφτισει "πρωην γνωριμια" για να βαυκαλιζεται οτι την γνωρισε(!!!!!)) κι ασε που τις βγαζεις και διαταραγμενες..

δλδ, πιο "πισω" απο αυτην την διαστροφη της πραγματικοτητας, ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω...
    τα περι χρηματων δεν τα ειπα εγω και με αφηνουν αδιαφορη.
    δεν δειχνεις ενας ανθρωπος που ειναι πλουσιος κατ εμε, αν και δεν αφορα το θεμα μας.

Senior Member
    ΟΚ. Απ' όλα όσα διηγήθηκα, αυτό είναι το συμπέρασμα. Λες και αποτελεί τίτλο τιμής να σε "στριμώχνουν" στα μπαρ κοπέλες με "αμφιλεγόμενες" (τουλάχιστον) συμπεριφορές.
    ειναι μονιμη
    πρακτικη σου να μετατοπιζεις την συζητηση απο αυτο που σε εκθετει και σε ξεβολλευει σε κατι ασχετο παραδιπλα.
    ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειναι τιτλος τιμης να σε στριμωχνουν στα μπαρ.
    καποιος στερημενος ομως που θα θελε πολυ να τον στριμωξουν μπορει και να το φαντασιωνεται και να το fake μηπως νοιωσει λιγο.

μπορει να μην συνεβη καν. να το σκαρφιστηκες για να ανακουφιστεις απ το ανικανοποιητο που σε βασανιζει.
    απο τετοια εδω μεσα, φουλ...

αν ειχες πραγματι μια ωραια νεα σχεση, δεν θα φαντασιωνοσουν/καθοσουν να σε στριμωχνουν οι προθυμες στα μπαρ και λεγε οτι θες γυρω- γυρω.
    η αληθεια λαμπει.

Senior Member
    αυτο ακριβως λεω κι εγω...
    δεν εχει καμια σχεση με την ιστορια και με σενα... δεν υπαρχει πουθενα αυτη η σχεση... (η "νεα")
    αντι να ασχολεισαι με την "νεα" καθεσαι ακομα εδω να αντιγραφεις προσωπικες συζητησεις με την κοπελα που νομιζες οτι θα συναντησεις.

προσωπικα δεν βλεπω κανενα βημα μπρος.
    βλεπω εναν ανθρωπο που παραμυθιαζεται οτι οποια 'ελαφρια" και προθυμη συναντησει στον δρομο του, μπορει να την βαφτισει "πρωην γνωριμια" για να βαυκαλιζεται οτι την γνωρισε(!!!!!)) κι ασε που τις βγαζεις και διαταραγμενες..

δλδ, πιο "πισω" απο αυτην την διαστροφη της πραγματικοτητας, ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω...
    τα περι χρηματων δεν τα ειπα εγω και με αφηνουν αδιαφορη.
    δεν δειχνεις ενας ανθρωπος που ειναι πλουσιος κατ εμε, αν και δεν αφορα το θεμα μας.
    Ασχολούμαι με τη νέα μου σχέση όσο το επιτρέποιυν τα ωράριά της. Δεν έχω την εναλλακτική "ή να βρεθώ με την κοπέλα ή να μπω και να γράψω στο φόρουμ" και επιλέγω διαστροφικά το Β.
    Κάνεις λάθος στο ότι παραμυθιάζομαι με αυτά που αναφέρεις. Το πως ΝΙΩΘΩ σχολίασα. Και το πως νιώθουμε, πολλές φορές, δεν έχει να κάνει με αντικειμενικές αλήθειες, αλλά με το πως βιώνουμε μια κατάσταση. ΕΝΙΩΣΑ σα να γνώρισα την κοπέλα του facebook, δεν είπα ότι τη γνώρισα κιόλας πραγματικά. Κι αυτό με έκανε να αισθανθώ καλύτερα. Δεν μπήκα να γράψω "hey guys, την γνώρισα την τύπισσα τελικά, αλλά είχε άλλο χρώμα μάτια, μαλλιά, κλπ., δεν πειράζει, εγώ πάντως τη γνώρισα". Είπα ότι έτσι ΕΝΙΩΣΑ, σα να την γνώρισα. Κι αυτό με ξαλάφρωσε. Αυτό δεν είναι που μετράει τελικά; Εκτός κι αν μετράει περισσότερο το να δείχνω politically correct και να ακολουθώ μόνο πεπατημένους δρόμους λύσης των προβλημάτων.
    Τα περί χρημάτων δεν το είπες εσύ, το ξέρω, αλλά εμένα ένα τέτοιο σχόλιο ΔΕΝ με αφήνει αδιάφορο. Όχι ότι είναι κακό να έχεις ή να μην έχεις λεφτά, αλλά το να βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα επειδή κάποιος "χαμουρεύτηκε" (δική σου έκφραση) σε κάποιο μπαρ Παρακευή βράδυ, με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιοι απλώς θέλουν να είναι αρνητικοί και πικρόχολοι σε κάθε τους σχόλιο. Επομένως δεν έχω και λόγο να δέχομαι ως επιχείρημα όταν κάποιος επικαλείται την άποψή τους ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

Senior Member
    ειναι μονιμη
    πρακτικη σου να μετατοπιζεις την συζητηση απο αυτο που σε εκθετει και σε ξεβολλευει σε κατι ασχετο παραδιπλα.
    ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειναι τιτλος τιμης να σε στριμωχνουν στα μπαρ.
    καποιος στερημενος ομως που θα θελε πολυ να τον στριμωξουν μπορει και να το φαντασιωνεται και να το fake μηπως νοιωσει λιγο.

μπορει να μην συνεβη καν. να το σκαρφιστηκες για να ανακουφιστεις απ το ανικανοποιητο που σε βασανιζει.
    απο τετοια εδω μεσα, φουλ...

αν ειχες πραγματι μια ωραια νεα σχεση, δεν θα φαντασιωνοσουν/καθοσουν να σε στριμωχνουν οι προθυμες στα μπαρ και λεγε οτι θες γυρω- γυρω.
    η αληθεια λαμπει.

Χαρακτηρισμοί, χαρακτηρισμοί, χαρακτηρισμοί. Και συμπεράσματα-θέσφατα. Επειδή κάποιοι το κάνουν, όλοι το κάνουν. ΟΚ.
    Έγινα και σεξουαλικά στερημένος τώρα εκτός από πλούσιος ψεύτης. Να δω τι άλλο θα μάθω απόψε για μένα.

Senior Member
    Νιώθω ότι έχω ξορκίσει το φάντασμα της προηγούμενης ιστορίας, νιώθω σα να βρέθηκα επιτέλους με την κοπέλα, να τη φίλησα, να την αγκάλιασα, να την ένιωσα, και μετά να εφυγα, ακριβώς όπως ήθελα να κάνω έτσι κι αλλιώς από ένα σημείο και μετά. Και νιώθω πιο ανάλαφρος πλέον. Και αυτή η αίσθηση είναι μοναδική. Η αίσθηση του αδειάσματος από ένα βάρος που κουβαλούσα. Δεν είναι σημαντικό αυτό;
    Ίου! Παραμυθιάζεις τρον εαυτό σου, ξεφεύγεις απο μια πραγματικότητα που δε σου αρέσει παραπλανώντας τον εαυτό σου. Δεν εχεις δει την κοπέλα δε την φιλησες και ισως να μην συμβεί και ποτέ. Και αν ακόμα θες την κατάκτηση του τροπαίου, μετά απο τόση σκατίλα που έφαγες βρε Αυγέρη τι να σου πω, συγχαρητήρια, πήρες το κουραδοκαστρο. Παντως αν η ανάγκη σου να ερωτευεσαι αιθέρα ειναι τόσο δυνατή, τότε και η κοπέλα ειχε δίκιο, δεν τελείωσε, θα το ξανανεβάσεις το εργακι εμμονη με μια άγνωστη στο μέλλον αλλά με πιο καταναγκαστική σκηνοθετική ματιά, μέχρι το έρμο το υποσυνείδητο να περάσει στο συνειδητό αυτή σου την ανάγκη να το κάνεις.

Senior Member
    Ασχολούμαι με τη νέα μου σχέση όσο το επιτρέποιυν τα ωράριά της. Δεν έχω την εναλλακτική "ή να βρεθώ με την κοπέλα ή να μπω και να γράψω στο φόρουμ" και επιλέγω διαστροφικά το Β....
    δλδ, τις ωρες που δεν ειναι ευκαιρη η κοεπλα σου, δεν ισχυει η σχεση σας και τα αισθηματα σου για εκεινην?
    τι ειναι αυτα που μας λες?
    αν ειχες μια νεα σχεση που σε ικανοποιει, δεν θα ασχολουσουν με την πρωην που δεν γνωρισες καν. ουτε οταν ειναι ευκαιρη ουτε οταν δεν ειναι.
    απλο...

ποσο δε μαλλον με ρεπλικες της πρωην που σε "ξαλαφρωνουν"... ασχετως αν γνωριζεις οτι φαντασιωνεσαι 'σαν" και γνωριζεις οτι δενε ιναι η ιδια (αυτο δα ελειπε)

Senior Member
    Ίου! Παραμυθιάζεις τρον εαυτό σου, ξεφεύγεις απο μια πραγματικότητα που δε σου αρέσει παραπλανώντας τον εαυτό σου. Δεν εχεις δει την κοπέλα δε την φιλησες και ισως να μην συμβεί και ποτέ. Και αν ακόμα θες την κατάκτηση του τροπαίου, μετά απο τόση σκατίλα που έφαγες βρε Αυγέρη τι να σου πω, συγχαρητήρια, πήρες το κουραδοκαστρο. Παντως αν η ανάγκη σου να ερωτευεσαι αιθέρα ειναι τόσο δυνατή, τότε και η κοπέλα ειχε δίκιο, δεν τελείωσε, θα την επαναλαβεις στο μέλλον.

Είπα και παραπάνω, το θέμα είναι πως νιώθουμε, όχι ποιον δρόμο ακολουθήσαμε (εφόσον βέβαια δεν πατήσαμε επί πτωμάτων, εννοείται).

Senior Member
    δλδ, τις ωρες που δεν ειναι ευκαιρη η κοεπλα σου, δεν ισχυει η σχεση σας και τα αισθηματα σου για εκεινην?
    τι ειναι αυτα που μας λες?
    αν ειχες μια νεα σχεση που σε ικανοποιει, δεν θα ασχολουσουν με την πρωην που δεν γνωρισες καν. ουτε οταν ειναι ευκαιρη ουτε οταν δεν ειναι.
    απλο...

ποσο δε μαλλον με ρεπλικες της πρωην που σε "ξαλαφρωνουν"... ασχετως αν γνωριζεις οτι φαντασιωνεσαι 'σαν" και γνωριζεις οτι δενε ιναι η ιδια (αυτο δα ελειπε)

Παύω να σχολιάζω οτιδήποτε έχει να κάνει με τη νέα μου σχέση. Αν είναι έτσι όπως τα λές, να κόψω και την ψυχολόγο μου τώρα που έκανα νέα σχέση, όλα τόσο καλά λοιπόν.
    Το είπα πολύ πιο πριν. Το πως νιώθω, μόνο η καρδιά μου το ξέρει. Αν το θεωρείς "παθολογικό", ΟΚ, θα το βρει η ψυχολόγος μου.

Senior Member
    Ίου! Παραμυθιάζεις τρον εαυτό σου, ξεφεύγεις απο μια πραγματικότητα που δε σου αρέσει παραπλανώντας τον εαυτό σου. Δεν εχεις δει την κοπέλα δε την φιλησες και ισως να μην συμβεί και ποτέ. Και αν ακόμα θες την κατάκτηση του τροπαίου, μετά απο τόση σκατίλα που έφαγες βρε Αυγέρη τι να σου πω, συγχαρητήρια, πήρες το κουραδοκαστρο. Παντως αν η ανάγκη σου να ερωτευεσαι αιθέρα ειναι τόσο δυνατή, τότε και η κοπέλα ειχε δίκιο, δεν τελείωσε, θα το ξανανεβάσεις το εργακι εμμονη με μια άγνωστη στο μέλλον αλλά με πιο καταναγκαστική σκηνοθετική ματιά, μέχρι το έρμο το υποσυνείδητο να περάσει στο συνειδητό αυτή σου την ανάγκη να το κάνεις.
    ε α γεια σου!
    επιτελους.
    η φωνη της λογικης

Senior Member
    Είπα και παραπάνω, το θέμα είναι πως νιώθουμε, όχι ποιον δρόμο ακολουθήσαμε (εφόσον βέβαια δεν πατήσαμε επί πτωμάτων, εννοείται).
    Δεν εχεις δίκιο. Κι εγω νομιζα ημουν η θεάρα οταν δοκίμαζα ντρόγκια αλλα σκατά στα μουτρα μου ήμουν. Και είναι ακρως αντιφατικό αυτό που λες τωρα, με αυτό που απαιτουσες απο την κοπελια. Κι αυτη μια χαρα σχεσαρισμένη και ξεκαυλωμενη ενοιωθε απο την τηλεφωνική παρεουλα σας, ηταν η πραγματικότητά της και της αρκουσε, ενοιωθε σχετική πληρώτητα οπως κι εσύ τώρα. Αλλά μάντεψε.... και ο ουρανός μπλέ είναι αλλα το παραδοξο ειναι πως δεν υπάρχει όσο αληθινος κι αν μοιαζει

Senior Member
    Παύω να σχολιάζω οτιδήποτε έχει να κάνει με τη νέα μου σχέση. Αν είναι έτσι όπως τα λές, να κόψω και την ψυχολόγο μου τώρα που έκανα νέα σχέση, όλα τόσο καλά λοιπόν.
    Το είπα πολύ πιο πριν. Το πως νιώθω, μόνο η καρδιά μου το ξέρει. Αν το θεωρείς "παθολογικό", ΟΚ, θα το βρει η ψυχολόγος μου.
    το ακριβως αντιθετο.
    να συνεχισεις φουλ την ψυχολογο σου.
    με την "σχεση" σου να κανεις οτι θελεις,..

Senior Member
    ε α γεια σου!
    επιτελους.
    η φωνη της λογικης

Μόνο που ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ. Για την νέα μου σχέση μίλησες, για το πόσο κακό είναι να βγω σε ένα μπαρ, για το πόσο εξίσου κακό είναι να μη μιλάω για τη σχέση μου, μέχρι και για το ότι ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ είπες (αφήνοντας υπονοούμενα και για την αρχική ιστορία, επικαλούμενη όσους το έκαναν). Πουθενά δεν είδα να γράφεις κάτι ανάλογο με αυτό που σχολιάζεις ως φωνή της λογικής.

Page 25 of 31 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast