Results 241 to 255 of 455
-
15-04-2017, 17:58 #241
Σήμερα Μεγάλο Σάββατο, και δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη στην ιστορία. Η κοπέλα συνεχίζει να αλλάζει φωτογραφίες προφίλ και να ποστάρει κανονικά. Εντύπωση βέβαια μου κάνει ότι έχει κάνει το προφίλ της Δημόσιο ενώ είχε ρυθμίσεις να βλέπουν μόνο οι φίλοι της, δεν ξέρω για ποιο λόγο βέβαια, πάντως το βρίσκω αρκετά παράξενο. Τέλος πάντων.
Σκέφτηκα να μεταφέρω σε εσάς αυτούσιους, σιγά-σιγά, κάποιους χαρακτηριστικούς διαλόγους που κάναμε κατά καιρούς για να καταλάβετε καλύτερα, και μέσα από τα γραφόμενά της, κάποια περισσότερα πράγματα γι αυτήν. Οι διάλογοι θα εμφανίζονται όπως ακριβώς έγιναν, ακόμα και με ορθογραφικά ή άλλα λάθη, με μόνη παρέμβαση στην απόκρυψη ονομάτων, πόλεων, μαγαζιών και οποιισδήποτε λεπτομέρειας μπορεί να μας "φωτογραφίζει".
Ξεκινάω με την πρώτη-πρώτη φορά που της μίλησα, 14 Ιουλίου 2016. Από το Μάιο του 2015 ήμασταν "φίλοι", μόλις 15 μήνες μετά βρήκα το θάρρος να της μιλήσω. Αφορμή μου έδωσε η ίδια όταν ανέβασε στο προφίλ της μια εκδήλωση που θα γινόταν στο στέκι μου και ενδιαφερόταν να πάει. Η εκδήλωση αφορούσε την αγαπημένη μου ροκ μπάντα της πόλης μου που έπαιζε στο μαγαζί που συχνάζω και ήταν δεδομένο ότι θα πήγαινα εκεί με την παρέα μου. Δεδομένο είναι επίσης ότι είχα κατά καιρούς ανεβάσει στο παρελθόν φωτογραφίες μου από εκείνο το μαγαζί με τη συγκεκριμέμνη μπάντα, ήταν γνωστό σε όσους κοίταζαν το προφίλ μου ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση θα τραβούσε αμέσως την προσοχή μου. Δεν ξέρω αν η κοινοποίση της εκδήλωσης στο προφίλ της αποτέλεσε "δόλωμα" για μένα, η ίδια ποτέ δεν άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο, αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί ποτέ μετά δεν ξανακοινοποίησε κάτι ανάλογο, παρόλο που της έστελνα συνεχώς προσκλήσεις κάθε φορά που η μπάντα έπαιζε στο στέκι μου.
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε και τότε το ότι μέσα σε ελάχιστα λεπτά συνομιλίας με ένα παντελώς άγνωστο και χωρίς αφορμή, μου ανέφερε την "αρρώστεια" του πατέρα της. Από τότε μου φάνηκε ότι πήγαινε να εκμαιεύσει οίκτο. Επίσης, αρκετά αργότερα, όταν ξεκίνησαν τα "παράξενα", πρόσεξα και κάτι που τότε το είχα προσπαράσει. Το ότι, επίσης μέσα σε ελάχιστα λεπτά συνομιλίας, μου είχε ήδη αναφέρει δύο φορές της "απόσυρσή" της, το "κρύψιμό" της.
Πάμε λοιπόν στην πρώτη-πρώτη προσέγγιση που της έκανα....
14/7/2016 03:50 μ.μ.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει το ότι θα είσαι στο xxxxx (μπαρ) αύριο για τους xxxxx (συγκρότημα).....αλλά αν ισχύει, με χαρά να σε δεχτούμε στο στέκι μας.
14/7/2016 03:54 μ.μ.
Θελω πολυ να ισχυει και θα το επιδιωξω, μεχρι ενα χρονο πριν απλα δεν εχανα τπτ ενδιαφερον οπως και να εχει θα χαρω να σας δω
με εχουν γνωρισει αλλα ηταν την εποχη που εξαφανιστηκα σταδιακα .... λολ...
οπως και να εχει να περασεις σουπερ!
14/7/2016 04:04 μ.μ.
Να ξέρεις ότι ειδικά στους xxxxxx (και σε άλλες μπάντες βέβαια, αλλά ΟΚ), έχουμε πάντα κρατημένη πρώτη θέση πίστα που χωράει και άλλα άτομα πλην των "γνωστών" της τσακολοπαρέας......αρκεί να ζητήσεις στην είσοδο να σε πάνε στο τραπέζι του ……(όνομα φίλου μου) ή του….. (το όνομά μου) και θα είσαι εκεί.....
14/7/2016 04:09 μ.μ.
σ' ευχαριστω πολυ... ωραιες εναρξεις εκθεσεις και μουσικες μου θυμιζεις
εχω απομακρυνθει λιγακι εδω και καιρο
ολα μου ελειψαν
θα ερθει η ωρα και η μερα
και πανω απ ολα το καλο λαιβακι ξερω τι θα χασω αν δεν ερθω
14/7/2016 04:24 μ.μ.
πατερα με καρκινο στο τελικο σταδιο σχετικα κρυφο επαναπροσδιοριζω τα παντα την παλευω σαν *******
εξκιουζ μι
ειιι
ειμαι κομπλε
εχω μαθει να το διαχειριζομαι
μμμμμμμμμουα
14/7/2016 04:27 μ.μ.
Τι μου λες τώρα........απλώς R E S P E C T και υποκλίνομαι.....κουράγια και κράτα γερά, το μόνο που θα μπορούσα να ου πω.
14/7/2016 04:27 μ.μ.
δε θα το αναλυσω
τα παντα εχω κανει
μεχρι π μ ειπαν
τελος
δεν εχει επιστροφη
εγω προσπαθω κ θα το αλλαξω
γι αυτο και χαθηκα
κ αναρωτιουνται πολλοι
τεσπα αγαπητε
- 15-04-2017, 18:13 #242
Εκεί σταμάτησε αυτό το πρώτο αλισβερίσι. Σχεδόν την ξέχασα το υπόλοιπο καλοκαίρι, δεν έδωσε σημεία ζωής πέρα από κάποια like σε δημοσιεύσεις μου. Ώσπου, 10 του Σεπτέμβρη, δυο μήνες σχεδόν μετά, ανεβάζει κάτι χιουμοριστικό που μου προκαλεί την προσοχή και της ξαναπιάνω κουβέντα. Μιλούσαμε για σχεδόν 7 ώρες, η πρώτη ουσιαστικά γνωριμία μας, εκεί δεν ειπώθηκε κάτι περίεργο από μέρους της, αλλά άρχισε να εκφράζει το ενδιαφέρον της για μένα, με φιλάκια, καρδούλες και κομπλιμέντα.
Λίγες μέρες μετά, 28 Σεπτεμβρίου, και ενώ έχουμε ήδη μιλήσει ξανά κάποιες φορές, ξαναέρχεται η κουβέντα στη παρέα μου και της λέω για το πως περνάμε όταν βγαίνουμε. Τότε, μου αναφέρει πάλι τα περί "εξαφάνισής" της, δεν αντέχω να μην τη ρωτήσω τα πως και τα γιατί και εκείνη αλλάζει αμέσως κουβέντα.
28/9/2016, 12:44 μ.μ
Ομορφα ετσι κι εμεις εδω
Μη κοιτας που κρυβομαι πλεον
Ιδια κατασταση ειμαι τρελουτσικο
28/9/2016, 12:48 μ.μ.
Γιατί κρύβεσαι; Χεωστάς πουθενά;...μιλάμε για μεγάλο ποσό;....χαχα....για πες, γιατί κρύβεσαι, από ποιους;...
Χρωστάς
28/9/2016, 12:50 μ.μ
ΟΧΙΙΙ
Ποτε δε χρωσταω
Ειμαι γερμανιδα σ αυτο
Ανοητη
Απλα
Αλλοι λογοι
Εννοω
Χμ
Σου ειπα οτι δαγκωνω;Last edited by avgeris; 15-04-2017 at 19:41.
15-04-2017, 18:15 #243
σιγα μην τα διαβασω ολα αλλα 17 σελιδες είναι μαλλον πολλες για ενα ατομο που δεν θελεις να εχεις επαφη!!!1 σου προκαλει ενδιαφερον η ασθενεια της; ειναι επιστημονικο το ενδιαφερον σου δλδ;
δεν το βρισκω σωστο αυτο που κανεις, ακομα και αν αποκρυπτεις στοιχεια
γιατι ασχολεισαι μαζι της;
15-04-2017, 18:17 #244
Θα δημοσιεύω στην πορεία και άλλους διαλόγους που έγιναν και που είχαν κάποια σημασία. Σίγουρα μέσα από τα γραφόμενά της είναι πιο εύκολο να την "ψυχολογήσει" κάποιος. Καλή Ανάσταση σε όλους.
15-04-2017, 18:21 #245
Δεν θέλω και δεν έχω πλέον επαφή. Αυτό είναι δεδομένο. Η ζωή μου ήδη έχει τραβήξει μπροστά. Είναι όμως μια ιστορία που με απασχόλησε, που την ανέφερα στο φόρουμ και αρκετοί άνθρωποι έδειξαν ενδιαφέρον. Κάποιοι ταυτίτηκαν, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, κάποιοι άλλοι τη βρήκαν τουλάχιστον ενδιαφέρουσα. Γι αυτό προσθέτω κάποιες ακόμα λεπτομέρειες. Δε χρειάζεται φυσικά να διαβάσεις αν δεν θέλεις.Last edited by avgeris; 15-04-2017 at 19:20.
15-04-2017, 18:34 #246
15-04-2017, 19:28 #247
Δεν βγάζω προσωπικές συζητήσεις στη φόρα. Αναφέρω κάποια κομμάτια από συνομιλίες μας που θεωρώ χαρακτηριστικά με βάση τα όσα έχω αναφέρει σχετικά με την ιστορία. Όσοι παρακολούθησαν το θέμα από την αρχή, μπορούν να καταλάβουν. Και οι συμβουλές που πήρα εδώ μέσα με βοήθησαν να ξαναβρώ τον εαυτό μου και να κοιτάξω μπροστά, άρα μόνο χαράμι δεν πήγαν.
Καταλαβαίνω ότι 17 σελίδες είναι πάρα πολλές για να τις διαβάσει κανείς, αλλά από την άλλη, δεν μπορείς να έχεις μια πλήρη εικόνα του τι έγινε στην ιστορία μου και είναι λογικό να σου δημιουργούνται αυτές οι απορίες.
15-04-2017, 21:02 #248
Αβγερη το πρόβλημα σου είναι βαθύτερο έχει να κάνει με το πώς σχετιζεσαι με τον κόσμο το πρόβλημα με την κοπέλα είναι αυτό βρήκε τις αδυναμίες σου κ σε δούλεψε αυτό συμβαίνει καθημερινά σε όλους ξεκολλα από την κοπέλα κ παραδεξου σαν αντρασ ότι έχεις αδυναμίες κ κοίτα τι θα κανεισ την κοπέλα άφησε την ήσυχη
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
15-04-2017, 21:32 #249
Το'χω γράψει ήδη εδώ και καιρό ότι έχω γυρίσει σελίδα στη ζωή μου, έχω κάνει μια όμορφη, πραγματική" σχέση και όλα εχουν πάρει το δρόμο τους. Μην περιμένεις μέσα σε ένα μήνα να σβήσω μονοκοντυλιά μια ιστορία που με απασχόλησε και ταλαιπώρησε επί ένα 4μηνο (6μηνο ουσιαστικά από τη στιγμή που άρχισε). Ούτε καν η ψυχολόγος μου περιμένει να το πετύχω αυτό σε τόσο μικρό διάστημα, θα το θεωρούσε αφύσικο. Η αδυναμία μου προς τις γυναίκες είναι δεδομένη, είναι η πηγή των κακών (αλλά και των καλών) που μου έχουν συμβεί, κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα στη σχέση μου με τον κόσμο, ούτε ψυχίατρος ούτε ψυχολόγος διαπίστωσαν ποτέ κάτι τέτοιο αλλά ούτε και εγώ είχα οποιοδήποτε θέμα. Ίσα-ίσα, μια χαρά κοινωνικό τύπο με θεωρούν όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου. Το ότι έτυχα σε μια κοπέλα με διαταραχή που δεν μπόρεσα εξαρχής να διαχειριστώ και ΚΑΚΩΣ θεώρησα ότι ίσως τη βοηθούσα δεν με κάνει εμένα προβληματικό.
Συνήλθα, κατάλαβα τι γινόταν και έφυγα. Σε ένα μήνα όμως, δεν γίνεται να κλείσουν όλα όσα άνοιγαν επί 4μηνο (ειδικά όταν αυτά ήταν δυνατά και έντονα).
15-04-2017, 21:41 #250
Δεν καταλαβεσ τι σου είπα το να έχεις αδυναμίες σε κατατάσσει στους φλώρους ασ πούμε άμα η άλλη ήταν αλάνι τι θεσ να κάνει αυτό εννοώ το αλάνι όταν τον γνωρίζεις δε σ λέει γεια σου είμαι αλάνι τον καταλαβαίνεις γτ σε ελκύει την πάτησα κι εγώ σαν κι εσένα κάποτε αλλά ήταν αλάνι τι θεσ να κάνω το δέχτηκα αυτά είναι τα βασικά που πρέπει να ξέρεις τα αλάνια με τα αλάνια κι οι φλωροι μεταξύ τους
15-04-2017, 22:35 #251
Πίστεψέ με, μόνο φλώρο δεν θα με χαρακτήριζε κάποιος, στα αλάνια θα με κατέτασσε. Δεν με ξέρεις, ΟΚ, το καταλαβαίνω. Αλλά διαφωνώ εντελώς με αυτό που είπες. Και τα αλάνια έχουν αδυναμίες, πολλές μάλιστα. Και μια κοπέλα, ένα άτομο γενικότερα που ζει μέσα στο ψέμα, δεν το λες "αλάνι", κάπως αλλιώς το λες, με ή χωρίς διαταραχή.
15-04-2017, 22:53 #252
Ρε μεγάλε εγώ προσπάθησα από εκεί κ πέρα συνέχισε αλλά το γιατί δεν την ξεχνάς είναι θέμα όλοι λένε ένα μήνα κρατάει ο χωρισμός όποιον κ να ρωτήσεις βόρειο αυτό θα σ πει αφού λέμε που είναι η αγάπη
15-04-2017, 23:26 #253
Αυτή την έχω ξεχάσει, την έχω ξεπεράσει, εδώ όμως δε μιλάμε για μια νορμάλ κατάσταση, για ένα χωρισμό όπως λες σε φυσιολογικές συνθήκες. Δε μιλάμε καν για χωρισμό, αφού δεν υπήρξε καν "σμίξιμο". Μιλάμε για μια κατάσταση που εξελίχτηκε σε απωθημένο μέχρι κάποιου σημείου. Και τα απωθημένα δεν φεύγουν έτσι εύκολα. Άσε που και τα περί ενός μήνα που λες, κι αυτά θεωρητικά είναι.
Όταν κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα έδειξαν ενδιαφέρον για την ιστορία και κάποιοι μάλιστα μου λένε ότι ταυτίζονται με μένα και εξακολουθούν να διαβάζουν το τι συνέβη, με κάνει να θέλω να μοιράζομαι μαζί τους όλο και περισσότερα από την εμπειρία μου. Όχι επειδή έχω μείνει κολλημένος σ' αυτήν, αλλά επειδή είναι ακόμα είναι αρκετά πρόσφατη και μπορώ να ανακαλέσω εύκολα τα γεγονότα στο μυαλό μου.
16-04-2017, 18:15 #254
αν εσυ εχεις μυκιτιαση στην μυτη δεν θα υποστω τις βρωμιες των ποδιων σου...
δεν με υποχρεώνει κανείς να διαβάζω....οπως δεν με υποχρεωνει κανεις να γραφω τι πιστευω
κανε ενα μπλογκ αν δεν εισαι κολλημενος
και αν γουσταρεις να γραφεις γεγονοτα επειδη απλα μπορεις να τα ανακαλεσεις θα κανεις και κονομα απο τις διαφημησεις, θα εκπλαγεις με το ποσοι γουσταρουν να διαβαζουν τα προβληματα των αλλων
απλα να το κανεις σε ενα "φορουμ υποστηριξης" δεν το βρισκω οκ, οι κοτες οι διαχειριστες που ειναι;
16-04-2017, 19:25 #255
Επίσης το είχα πει παλιά σε μία που νόμιζε ότι είναι τσατ εδώ είναι ΝΑΟΣ ψυχών έχουμε ιστορίες εδώ μέσα που εσύ δεν φανταζεσε ότι υπάρχουν και δεν μπορείς να μας καταλάβεις και δεν στο ζητάμε κι όλας μόνο μεταξύ μας αν καταλάβει ο ένας τον άλλο