γιατι ρε μοναξια με κυνηγας απο παιδι;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33

γιατι ρε μοναξια με κυνηγας απο παιδι;

Γεια σε όλους...Το δικό μου θέμα είναι η μοναξιά. Νιώθω τελείως μόνη. Έχω βαρεθεί να κάθομαι σπίτι και να μην έχω έναν άνθρωπο να μιλήσω και να βγώ. Είμαι 26. Και ενώ πολλά άτομα στην ηλικία μου είναι κάθε Σάββατο έξω και διασκεδάζουν, εγώ κάθε Σάββατο κάθομαι μόνη μου στο σπίτι και βλέπω ταινίες ή απλώς ψαχνω τρόπους για να περάσει η ώρα.Νιώθω σα φυλακισμένη. Έχω μόνο 3 φίλες με τις οποίες όμως δε βγαίνω έξω ποτέ ούτε έχουμε συχνή επικοινωνία. Η μια με έχει ψιλοπαρατήσει γιατί έχει αγόρι οπότε θέλει μόνο να είναι με το αγόρι της, με την άλλη μένουμε μακριά και η άλλη βρισκεται σε ενα δικό της κόσμο και όποτε της ζητάω να βγούμε θα αρχίσει τις δικαιολογίες''Και δεν έχω πολύ όρεξη, κι νιώθω κουρασμένη, και πού να τρέχουμε τώρα τέτοια ώρα'' και τέτοια. Θα υποθέσετε ότι δεν ασχολούμαι με τίποτα, όμως έχω και τη δουλειά μου και τα χόμπι μου. Έρχομαι δηλαδή σε επαφή με κόσμο με τον οποίο όμως δε θα πούμε κάτι παραπάνω πέρα απ τα πλαίσια μιας τυπικής κουβέντας. Άλλωστε οι πιο πολλοί δεν είναι καν στην ηλικία μου. Πιο παλιά είχα κάνει προσπάθειες προτείνοντας σε κάποιες γνωστές μου να βγούμε οι οποίες απαντούσαν με ένα ''Ναι θα κανονήσουμε'' και δεν κανονίζαμε ποτέ γιατί μετά γίνονταν άφαντες. Οπότε μετά δε τους ξανα έλεγα τίποτα, μη γίνω και ενοχλητική..Και δεν καταλαβαίνω γιατί. Δε θεωρώ ότι είμαι και καμιά βαρετή κοπέλα ή κάτι τέτοιο. Έχω τόση ανάγκη να βγώ που κάποτε είχα φτάσει στο σημείο να βγαίνω μόνη μου έξω.. Ναι το χω κάνει 3-4 φορές και ήταν κάτι τελείως άβολο και θλιβερό. Δε θέλω να κάθομαι άλλο σπίτι. Θέλω απλώς να βγώ έξω με έναν άνθρωπο,να πιούμε το ποτό μας και να μιλήσουμε. Τον ουρανό με τα άστρα ζητάω; Ούτε αγόρι έχω, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που με ενοχλεί τόσο όσο η ανάγκη μου για μια φίλη, η ανάγκη μου για λίγη παρέα και κουβέντα..

Senior Member
    Εγώ βγαίνω μόνος πάω σε μία καφετέρια γνώρισα τα παιδιά που δουλεύουν εκεί κ γίναμε φίλοι βέβαια δε βγαίνουμε όταν δε δουλεύουν αλλά όταν δουλεύουν σα να πίνουμε καφέ είναι τους λέω ιστορίες συνέχεια αν κ τώρα τελευταία το ελαττωσα λίγο για να μην ενοχλώ αλλά γνωριστήκαμε πρώτα τώρα κάνουμε χαβαλε διαβάζω ατάκες κ τους λέω για πλάκα αξίζει πάντως να βγεις μόνη σου αρκεί να έχεις ένα θέμα συζήτησης αυτοί ξέρουν τα πάντα εγώ επειδή δε βλέπω τηλεόραση από αυτούς ενημερωνομαι για την πολιτική δεν μπορώ να δω ειδήσεις με τίποτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Καμιά κοινωνική ομάδα ίσως? Σε κάτι που σε ενδιαφέρει. Πχ σύλλογος καφετζήδων Αττικής. Κανένα άθλημα ή επιμορφωτικά εργαστήρια αν προσφέρει ο δήμος.

Senior Member
    Δυο προτασεις:1) Θα μπορουσες να κανονιζες σε τακτικη βαση να βγαινεις με τη φιλη σου που μενει μακρυα;
    2)Πιστευεις οτι θα σε βοηθουσε να παρεις ενα ζωακι π.χ.σκυλακι με την προυποθεση να μπορεις να το φροντισεις βεβαια;Με το σκυλακι βγαινεις εξω για να το κανεις βολτα κ δεν εισαι μονη σου κ γνωριζεσαι με αλλους ανθρωπους που εχουν σκυλους.Με την προυποθεση ομως οτι μπορεις να του αφιερωσεις χρονο,φροντιδα κ αγαπη για τα περιπου 15 χρονια που θα ζησει.Προσωπικα εμενα το σκυλακι μου με βοηθησε πολυ να μη νοιωθω μοναξια κ το οτι το βγαζω εξω 3φορες τη μερα δεν ξερεις ποσο καλο μου εχει κανει.

Καλές οι εισηγήσεις του lessing. Κοπέλα είσαι, φρόντισε λιγο τον εαυτο σου, να γινεις πιο εμφανίσιμη, πιο ελκυστική. Αυτο θα διευκολύνει στο να κανεις κι εσυ μια σχεση διοτι το πρωτο που γοητευει εναν αντρα ειναι η εξωτερική εμφανιση μιας κοπελας και επειτα χαρακτηρας και θυληκότητα. Οταν φτιαχτεις λιγο θα δεις που θα σε πλησιαζουν και θα επιλέγεις! Κατα τα λοιπα εχεις τη δουλεια σου και το σπιτάκι σου.
    Οι φιλίες να ξερεις φτιαχνονται συγκυριακα και ως θεμα ταυτισης χαρακτηρων, προυποτίθεται όμως κοινωνοικοποίηση και χρονο μεχρι να κανεις φιλίες. Τουλαχιστον μη χασεις επαφη με τις τωρινες σου φιλες, αλλα μην φτανεις σε σημειο να εξευτελίζεσαι με το να τις παρακαλας.
    Δυστυχως ειναι πολυ ασχημο πραγμα η μοναξια για την ηλικια σου. Σε μια ηλικια που ο ανθρωπος σφύζει απο ζωντανια η μοναξια κυριολεκτικα σε καθηλώνει, σε στερει απο του να εκφραστεις. Ξερεις τις θες να κανεις για να περασεις καλα αλλά λείπουν τα καταλληλα άτομα.
    γιάννης

Banned
    Ιωάννη η κοπέλα είπε δεν ψάχνεται για σχέση, για φίλες ψάχνεται..

Senior Member
    Ιωάννη γυπαετε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

με τη φιλη μου μενουμε μακρια,οχι δεν ειναι ευκολο να συναντιομαστε περισσοτερο απο 1 φορα το μηνα..εχουμε μεγαλη αποσταση μεταξυ μας,κι επειτα δε βολευουν τα ωραρια μας(πχ οταν εγω δουλευγω πρωι εκεινη καθεται σπιτι,κι οταν εκεινη δουλευει το απογευμα,εγω καθομαι σπιτι).....εχω σκυλακι ναι,αλλα ειναι ακομα μωρο,οποτε δε μπορω ακομα να το βγαζω βολτα αφου δεν εχει κανει ολα του τα εμβολια..ομως επειτα,τι θα κερδισω και βοτλα να το βγαζω;ειχα και παλια σκυλακι το οποιο εβγαζα βολτα καθε μερα,αλλα δεν ετυχε ποτε να γνωρισω καποιον..το πολυ πολυ να ακουγα κανα σχολιο του τυπου'' τι χαριτωμενο'' απο καποιον περαστικο...και αυτο που γραφετε σε καποια φαση περι εμφανισης...οκ δε θα βγω και σα το γυφτο,ομως το θα κερδισω αν βαλω ενα κραγιον;

Senior Member
    αφου θετεις στα 24 ενα τετοιο ερωτημα ειναι σιγουρο οτι δεν μπορεις και να το απαντησεις. μαλλον ειναι πιο καλα να πας σε εναν ψυχολογο να σε βηθησει

Banned
    Ο σκυλος ειναι ενας ακομα λογος να αγαπάς το σπίτι σου, που ομως δεν κρύβονται ανθρωποι μεσα σε αυτό..
    Τα χομπι επισης τα εχουμε για την παρτη μας, αν ειναι και εντος σπιτιου παλι μας κανουν να ειμαστε μες το σπιτι..
    Καλο ειναι δηλαδη να τα εχουμε αλλα μην μας κλεινουν και μες το σπιτι...
    Τα κραγιον κλπ τα θεωρω ανωφελα..εκτος αν καποιος εναι εντελως αφημενος, αλουστος κλπ
    Οι 3 φίλες δεν ειναι μονο τρεις φιλες που λες, ειναι υπεραρκετες, ισως δεν ειναι φιλες...
    Δηλαδη αλλο δεν θελει να βγαινει η ειναι μακρυα κ αλλο σε αποφευγει η εχετε τα τυπικα επειδη ειναι μακρυα..

..παντως αν εισαι κοινωνικη και ετσι προσεγγιζεις κοσμο και προτείνεις καφεδες κλπ θα σου ελεγα να προσσεγγιζεις αντρες η μικτες παρεες, οι γυναικες ειναι πιο δυσκολες και ειναι σε κλικες πολλες φορες, οι αντρες ειναι πιο ανοιχτοί...

αν προσεγγιζω αντρες θα το παρουνε αλλιως,πιστευω καταλαβαινεις τι εννοω..δεν πιστευω οτι υπαρχει αντρας που θα τον προσεγγισει μια κοπελα και θα σκεφτει''α ωραια,μια καινουρια φιλη'' σιγουρα θα το σκεφτει αλλιως....καποτε ειχα φιλο αντρα με τον οποιο ομως η φιλια στη συνεχεια επαψε να ειναι φιλια και εξελιχθηκε σε φλερτ...απο κει κ επειτα το πραγμα χαλασε,αυτος εκανε σχεση και πλεον ουτε καν μου μιλαει.οσο για τις φιλες,ναι και εγω ειμαι της αποψης οτι αληθινοι φιλοι μπορει να ειναι 1ή 2 ατομα,οχι παραπανω...απο αυτες τις 3 φιλες που ανεφερα,μονο τη μια μπορω να θεωρισω ως αληθινη φιλη υπο την εννοια οτι αυτη μου σταθηκε σε δυσκολες στιγμες και της σταθηκα και εγω σε δυσκολες στιγμες,ομως δυστυχως παντα ερχομουν δευτερη οταν εκανε σχεση..τις αλλες δυο τις θεωρω απλα'' τις φιλες του καφε''

Banned
    Εσυ απο την δουλεια σου το προσπαθεις?
    Υπαρχουν ατομα τα οποία βλεπεις τακτικά?
    Οι γνωστες που προτεινες ειναι απο την δουλεια σου?
    Αυτος ο φιλος που εγινε φλερτ γιατι εκανε σχεση με αλλη κ όχι μαζι σου?

Για τον αντρα τωρα δεν ξερω αναλογως...ισως μετραει και ο τοπος γνωριμιας, ποσο θα εξελιχθεί μια φιλία φυσικα από την τριβή με τον αλλο πχ κλπ

Senior Member
    Αμα αισθανασαι μοναξια , αναποφευκτα αυτη την εκπεμπεις στους γυρω σου , και κανεις δεν θελει καποιον που αισθανεται μοναξια ....................... κατι κανεις λαθος ........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αμα αισθανασαι μοναξια , αναποφευκτα αυτη την εκπεμπεις στους γυρω σου , και κανεις δεν θελει καποιον που αισθανεται μοναξια ....................... κατι κανεις λαθος ........
    Ναι αλλα δεν αισθανεσαι ολη την ωρα μοναξιά για να την εκμπεμπεις κιολας..δηλαδη αμα ερθεις σε επαφη με καποιον αναλογως πως περνάς εκεινη την ωρα και πως νιωθεις...αλλιως ειναι σαν να λεμε οτι η μοναξια φερνει μοναξια...βεβαια αμα προτεινεις βιαστικα μια εξοδο πχ ο αλλος μπορει να τρομαξει, αν παλι δεν προτείνεις παει πεταξε το πουλι, ξερω γω....

Εγω παντως πιστευω οτι πρεπει να προσσεγγιζεις καποιον οχι με μια αφορμη πχ τι ωρα ειναι, θελω σημειωσεις κλπ αλλα ουτε θελω την παρεα σου...αλλα κατι σε δεν θελω τιποτα, δεν ελπιζω τπτ, ζω το παρον κατι τετοιο...οτι σε βλεπω απολαμβανω την παρεα σου αλλα τπτ αλλο στην αρχη τουλαχιστον για να μην νομιζει ο αλλος οτι τον θες μονο για σημειωσεις για την ωρα κλπ η οτι εισαι απεγνωσμενος με μοναξια, οχι να προσποιεισαι να τα νιωθεις..βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι το θελω την παρεα σου οι αλλοι ισως το μεταφραζουν σε μοναξια, μιζερια κλπ και οχι ως κατι ομορφο, ανθρωπινο κλπ.. η δεν το μεφραζουν ετσι και κανω τα κομπλεξ μου θεωριες

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ναι αλλα δεν αισθανεσαι ολη την ωρα μοναξιά για να την εκμπεμπεις κιολας..
    .βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι το θελω την παρεα σου οι αλλοι ισως το μεταφραζουν σε μοναξια, μιζερια κλπ και οχι ως κατι ομορφο, ανθρωπινο κλπ.. η δεν το μεφραζουν ετσι και κανω τα κομπλεξ μου θεωριες
    Δεν ειπα κατι τετοιο , αλλα ο αλλος ' οσμιζεται ' την μοναξια σου , οπως ο σκυλος οσμιζεται τον φοβο σου και σου ορμαει ( αν ειναι επιθετικος ............) δεν κρυβεται το αισθημα μοναξιας , και αναμφιβολα ειναι κατι απωθητικο .................. ουδεποτε εχω ξεστομισει ' θελω την παρεα σου ' , αυτο φαινεται , δεν ειμαστε παιδακια ( εγω τουλαχιστον ........) να λεμε , θες να γινουμε φιλοι ? αρχιζεις την κουβεντα , κι οπου βγει ......
    προτεινω στη φιλη , να γραφτει σε καναν συλλογο , με κοινωνικες δραστηριοτητες ,.......η κατι παρομοιο , ξερω γω πως ειναι αυτα τα κοινωνικα , δενεχω συμμετασχει ποτε ......

Page 1 of 3 123 LastLast