γιατι ρε μοναξια με κυνηγας απο παιδι; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ρουλα 24 View Post
    ισως και να χετε δικιο...απλα οταν βρισκεις κλειστες πορτες παντου,λογικο δεν ειναι να σε παρει απο κατω και να χεις χαμηλη αυτοεκτιμηση;γιατι οταν σε αρπορριπτουν ολοι(γιατι κατα καποιο τροπο απορριψη ειναι οταν καποιος σου προτεινει καφε και εσυ αποφευγεις) μετα σου μπαινει η ιδεα στο μυαλο''δε θελει να κανει παρεα μαζι μου,αρα δεν ειμαι ενδιαφερον ατομο''
    Δεν ειμαι μοναχοπαιδι οχι,εχω 2 αδερφια..με την αδερφη εχω πολλα χρονια διαφορα με τον αδερφο ειμαστε πιο κοντα κ εχει τυχει να με παρει καμια φορα στη παρεα του ομως αυτο συνεβαινε κυριως παλια,τωρα ο καθενας εχει τα δικα του,ο ενας δε βγαινει γτ εχει εξεταστικη,ο αλλος γιατι εχει δουλεια κ τετοια..
    δεν νιωθω καλυμμενη ουτε απο φιλες ουτε απο βολτες..δηλαδη θελω και επικοινωνια με καποιον και επαφη,θελω και να βγω λιγο εξω...οπως ανεφερα και παραπανω απο τις 3 κοπελες που ξερω,μονο τη μια απο αυτες μπορω να θεωρισω ως φιλη γτ με ειχε βοηθησει στο παρελθον,ομως πλεον της εχει παρει τα μυαλα ο ερωτας και δε μου δινει καμια σημασια..γι αυτο νιωθω μοναξια.γυρναω σπιτι απ τη δουλεια και ειμαι σε φαση''και τωρα τι;'' ,δεν εχω με τι να ασχοληθω,εναν ανθρωπο να πω μια κουβεντα..το σκ δε,ειναι το χειροτερο μου που βλεπω ολο το κοσμο να στολιζεται και να βγαινει και γω αναρωτιεμαι ποιο επεισοδιο του 'κωσταντινου και ελενης' να δω στο youtube ξερω γω..
    επισης να σημειωσω οτι αναποφευκτα μπαινουν καποιοι περιορισμοι..πχ δε θελω να κανω παρεα με αντρα.αλλιως επικοινωνουμε οι γυναικες μεταξυ μας,με τον αντρα ειναι αλλιως.επισης ειναι δυσκολο να βρεις φιλο αντρα γτ πολλα αγορια βλεπουν ερωτικα τη φιλη τους..οπως επισης ειναι περιοριστικο ενας καφες με μια παντρεμενη.εχω ξαδερφη συνομιληκη που παντρευτηκε και εκανε παιδια και πλεον ειναι τοσο απασχολημενη που με το ζορι να βρεθουμε μια φορα το εξαμηνο..δεν ειναι ολα ευκολα..
    Aρχιζω απο την αρχη των οσων γραφεις:Παρ ολο που σου φαινεται λογικο ΔΕΝ ειναι καθολου λογικο να σκεφτεσαι οτι ''καποιος δεν θελει να κανει παρεα μαζι σου αρα δεν εισαι ενδιαφερον ατομο''.Μπορει να μην κανει για 1000 δικους του λογους που ΔΕΝ αφορουν ΕΣΕΝΑ π.χ.να εχει ηδη ενα δικο του κυκλο κ να μην ενδιαφερεται για αλλες γνωριμιες,να ειναι πνιγμενος στη δουλεια,να ειναι απορροφημενος με τον καινουργιο του ερωτα κ.λ.π.κ.λ.π.
    Επισης για τη φιλη σου που ασχολειται με το αγορι της : Ειναι ενα πολυ συνηθισμενο φαινομενο κ συμβαινει συνεχεια.Οι πιο πολυ ανθρωποι ''χανουν''τον κολλητο τους-η οταν ερωτευτει ιδιως στην αρχη.Μπορει κ συ αν γνωριζες καποιον που σε ειχε συνεπαρει να το εκανες Αθελα σου στην φιλη σου.
    Διαβασα μια κοπελια απο δω που σε σκεφτοταν κ της θυμιζε τον εαυτο της.Σου προτεινε αν εισαι Θεσ/κη να πατε για καφε το ειδες;
    Και τελευταια ιδεα:Αντι να ψαχνεις την παρεα σε ατομα κατα τα φαινομενα μη-διαθεσιμα γιατι δεν κανεις κατα διαφορετικο να πας σε μια ομαδικη δραστηριοτητα χορο η ορειβασια η λεσχη αναγνωσης η...η...Εκει θα γνωρισεις καινουργιους ανθρωπους με τους οποιους αν εχετε κοινα χομπι θα κανετε κ παρεα.
    :

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βρε συ , με σενα θα κοντραρω ? με την συμπαθεια μου ? οχι βεβαια
    to ονομα μου , Αγγελος , αντικατοπτριζει αυτο που ειμαι , ακομη δεν τοχεις καταλαβει ?
    E πως δεν το χω καταλαβει βρε σατανα

Ρούλα για τα θεματα μιλας με την διαχειριση

δε μενω θεσσαλονικη,ευχαριστω πολυ παντως για τη προταση....δε ξερω,μακαρι να ειναι κατι προσωρινο..οπως ειχα αναφερει και πιο πανω,ειμαι μελος σε μια ομαδα στην οποια ομως δυστυχως ολα τα ατομα ειτε ειναι πολυ μικρα τυπου 15 χρ. ή πολυ μεγαλυτεροι μου..εκτος κι αν γραφτω και σε μια 2η ομαδα,τι να πω..σχετικα με τη φιλη μου,δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει αυτο,να μη μου δινει σημασια δηλαδη λογω της σχεσης της,το κανε και σε αλλες σχεσεις που ειχε γιατι ειναι ετσι η φυση της,οτι δηλαδη εχει πιο πολυ αναγκη να αφιερωνει χρονο σε εναν συντροφο παρα σε μια φιλη,αν κι εγω το θεωρω αδικο αυτο γιατι ατομα που σε εχουν στηριξει,δε πρεπει να τα παρατας..απλα μη μου αναφερετε παρακαλω θεματα που ειχα ξεκινησει παλια στο φορουμ,δε θελω να μιλαω για το παρελθον γιατι το παρελθον δεν εχει πλεον θεση στη ζωη μου και τωρα τα πραγματα ειναι διαφορετικα,ευχαριστω πολυ παντως για το ενδιαφερον απ ολους..

Page 3 of 3 FirstFirst 123