Ναρκωτικά να πάρω ή όχι - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 122
    Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ψηλε αυτά τα ξέρω εγώ αλλά προτιμώ να απέχω παλιά την κοκαινη την δίναν για τον πονόδοντο και είμαι παρανοϊκός ναι κ παίρνω φάρμακα θα μπορούσα κ να μη παίρνω αλλά θα πλακονομουν στο ξύλο όλη μέρα οπότε πήρα μία απόφαση να κάνω το σωστό μπασ κ ζήσω καλύτερα
    H κοκαΐνη είναι εξαρτησιογόνος ουσία, άκρως εθιστική και η κατάχρησή της αναπόφευκτη, όταν οι γιατροί την έδιναν για τον πονόδοντο η χρήση της δεν ήταν συνεχιζόμενη και επίσης δεν υπήρχαν άλλου είδους αναισθησιογόνα.
    Πάρε για παράδειγμα τις βενζοδιαζεπίνες, Xanax, Valium, Restoril, γνωστά σε όλους, πόσοι ξέρουν όμως ότι ξεπερνούν σε εθισμό ακόμη και το GHB (εκσταση);; "Αν κάποιος έχει εξαρτηθει από την βενζοδιαζεπίνη είναι πολύ σημαντικό να μην σταματαει απότομα την θεραπεία .Η ξαφνικη διακοπή μπορεί να οδηγήσει σε σπασμούς, τρόμο, και μυϊκές κράμπες."
    http://therapeftis.blogspot.gr/2016/02/10_11.html

Αν είσαι παρανοϊκός δεν πρόκειται να σου δώσουν λύσεις τα "ναρκωτικά", πολύ καλά κάνεις συνέχισε την αγωγή που σου έχει δώσει ο γιατρός σου και έχε υπομονή, η αυτογνωσία είναι τα 3/4 της διαδρομής, καλή σου τύχη!

Senior Member
    [QUOTE=nikos14;662024]FACEPALM zZzZ[/QUOTE

Δεν το καταλαβα!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 03-03-2017 at 21:06.

Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 03-03-2017 at 21:07.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 03-03-2017 at 21:07.

Member
    [QUOTE=pink floyd;662043]
    Quote Originally Posted by nikos14 View Post

Ακομα δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις αλλα anyway..την εμπειρια μου ειπα!
    Ρε φίλε τι πάει να πει δεν είναι αθώο και ότι καίει κύτταρα, δεν τα μπορώ αυτά τα αόριστα και εκνευρίζομαι, η χρόνια πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί η μαζικοποιημένη κοινωνία σε κάνει ντε και καλά να γράψεις κάτι αρνητικό, χωρίς βάση, αόριστο απλά και μόνο από "ένστικτο"..
    ...τι είναι το εγκεφαλικό κύτταρο; το άκουσες από κάποιο ανίδεο τώρα και το αναπαράγεις, μια γουλιά καφέ, το να κοιμηθείς 2 ώρες λιγότερο από το φυσικό, το στρες ή αφυδάτωση είναι ικανά να σου νεκρώσουν εγκεφαλικά κύτταρα τσπ..γίνομαι επικριτικός επιθετικός γιατί εκνευρίζομαι, μην το πάρεις προσωπικά με την κοινωνία τα έχω...

Senior Member
    Πρωτον ειμαι φιλη
    Δευτερον απαντησα γνωριζοντας λιγα πραγματα κ ανθρωπους που κανουν συχνη χρηση!
    Τριτον δεν με πειραζει να διαφωνεις μαζι μου αλλα να το γραψεις με λογια οχι με φατσουλες κ οχι νευρα!αποψεις ανταλασουμε τιποτε αλλο!

Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Πρωτον ειμαι φιλη
    Δευτερον απαντησα γνωριζοντας λιγα πραγματα κ ανθρωπους που κανουν συχνη χρηση!
    Τριτον δεν με πειραζει να διαφωνεις μαζι μου αλλα να το γραψεις με λογια οχι με φατσουλες κ οχι νευρα!αποψεις ανταλασουμε τιποτε αλλο!
    ..φίλη λοιπόν δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο η συχνότητα είτε η ποσότητα χρήσης της κάνναβης, δεν καίει εγκεφαλικά κύτταρα και δεν είναι απλά μια "άποψη", άποψη είναι ότι η φραπελιά θεραπεύει τον καρκίνο...
    υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν εκεί έξω γι'αυτό έχω νεύρα, σου είπα μην το παίρνεις προσωπικά..

Banned
    α ρε και να χαμε έναν μπαφο λεει να χαμε....

Senior Member
    Το δεχομαι,δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα το θεμα!!μπορεις να μου εξηγησεις ομως εγω γιατι επαθα κριση πανικου?ετρεμα ολοκληρη!δεν ηταν η πρωτη φορα που εκανα!

Member
    Το δεχομαι,δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα το θεμα!!μπορεις να μου εξηγησεις ομως εγω γιατι επαθα κριση πανικου?ετρεμα ολοκληρη!δεν ηταν η πρωτη φορα που εκανα!
    ..αν έπινες γάλα την στιγμή που έπαθες την κρίση θα έλεγες ότι φταίει το γάλα; οι κρίσεις πανικού έχουν ως βάση τον φόβο και το στρες ίσως γι'αυτό χρειαζόσουν το τσιγαράκι εκείνη την στιγμή για να χαλαρώσεις αλλά σε πρόλαβε,
    απ'ότι διάβασα είναι κληρονομική διαταραχή δεν παίζει ρόλο το τσιγάρο ως εξωγενής παράγοντας, τσπ όπως και να έχει βρήκα ένα κατατοπιστικό άρθρο που θα σε βοηθήσει πιστεύω
    http://www.onmed.gr/ygeia-psyhikh/st...a--i-therapeia

Senior Member
    ..αν έπινες γάλα την στιγμή που έπαθες την κρίση θα έλεγες ότι φταίει το γάλα; οι κρίσεις πανικού έχουν ως βάση τον φόβο και το στρες ίσως γι'αυτό χρειαζόσουν το τσιγαράκι εκείνη την στιγμή για να χαλαρώσεις αλλά σε πρόλαβε,
    απ'ότι διάβασα είναι κληρονομική διαταραχή δεν παίζει ρόλο το τσιγάρο ως εξωγενής παράγοντας, τσπ όπως και να έχει βρήκα ένα κατατοπιστικό άρθρο που θα σε βοηθήσει πιστεύω
    http://www.onmed.gr/ygeia-psyhikh/st...a--i-therapeia
    Ημουν στα καλυτερα μου εκεινη την εποχη μονο αγχος δεν ειχα!ο πρωην μου ειναι χρηστης και μου ειχε πει δεν ησχυει οτι αν δεν εισαι καλα το χασις σε ηρεμει!αν εισαι σκατα ψυχολιγικα σε κανει χειροτερα αν εισαι καλα αισθανεσαι τελεια!

Member
    Ημουν στα καλυτερα μου εκεινη την εποχη μονο αγχος δεν ειχα!ο πρωην μου ειναι χρηστης και μου ειχε πει δεν ησχυει οτι αν δεν εισαι καλα το χασις σε ηρεμει!αν εισαι σκατα ψυχολιγικα σε κανει χειροτερα αν εισαι καλα αισθανεσαι τελεια!
    Έχει βάση εν μέρη αυτό που σου είπε ο πρώην σου ως προς την ψυχολογία της στιγμής, δεν θα σε κάνει χειρότερα αν είσαι σκατά απλά θα σου είναι δύσκολο ή αδύνατο να σκαρφαλώσεις το λαγούμι, π.χ όσο χόρτο και να πιεις αν έπαθε κάτι σοβαρό ένας κοντινός σου άνθρωπος σκατά θα είσαι, θέλω να πω εξαρτάται από τον χρήστη, ο καθένας μας επηρεάζεται διαφορετικά δεν υπάρχει κανόνας αλλά πλειονότητα τίποτα δεν είναι απόλυτο, αν είσαι επιρρεπής σε καταστάσεις τέτοιου τύπου ή δεν μπορείς να το διαχειριστείς είναι φυσικό.
    Αν έγινε έτσι όπως λες από το πουθενά η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι πως σε ενοχλούσε κάτι υποσυνείδητα όσον αφορά την χρήση ή κάτι παρεμφερές.

Senior Member
    Έχει βάση εν μέρη αυτό που σου είπε ο πρώην σου ως προς την ψυχολογία της στιγμής, δεν θα σε κάνει χειρότερα αν είσαι σκατά απλά θα σου είναι δύσκολο ή αδύνατο να σκαρφαλώσεις το λαγούμι, π.χ όσο χόρτο και να πιεις αν έπαθε κάτι σοβαρό ένας κοντινός σου άνθρωπος σκατά θα είσαι, θέλω να πω εξαρτάται από τον χρήστη, ο καθένας μας επηρεάζεται διαφορετικά δεν υπάρχει κανόνας αλλά πλειονότητα τίποτα δεν είναι απόλυτο, αν είσαι επιρρεπής σε καταστάσεις τέτοιου τύπου ή δεν μπορείς να το διαχειριστείς είναι φυσικό.
    Αν έγινε έτσι όπως λες από το πουθενά η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι πως σε ενοχλούσε κάτι υποσυνείδητα όσον αφορά την χρήση ή κάτι παρεμφερές.
    Μπορει γιατι τωρα εχω γαδ!νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι αν παθεις κατι απο το χασισι εχει προδιαθεση ο οργανισμος σου κ με την χρηση σου βγαινει!οπως εγω,τωρα εχω γαδ κ την κριση την περασα πριν 8 χρονια περιπου!δεν ξερω,μια θεωρια ειναι αυτη!

Member
    Μπορει γιατι τωρα εχω γαδ!νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι αν παθεις κατι απο το χασισι εχει προδιαθεση ο οργανισμος σου κ με την χρηση σου βγαινει!οπως εγω,τωρα εχω γαδ κ την κριση την περασα πριν 8 χρονια περιπου!δεν ξερω,μια θεωρια ειναι αυτη!
    σορυ που το κάνω αυτό αλλά έπρεπε να το είχα κάνει πιο πριν
    λοιπόν οι βασικές ευφορικές ουσίες της κάνναβης είναι το CBD και η THC δ9-τετραυδροκανναβινόλη, η THC βρίσκεται στον ανθό (λουλούδι) του φυτού σε μορφή κρυστάλλων, στο τελικό στάδιο της συγκομιδής μοιάζει με καφέ κολλώδες σκόνη, αυτό είναι το χασίς, την τεχνική την ανέπτυξαν άραβες αιώνες πριν (hashish), δεν καπνίζεται σαν το χόρτο αλλά σε ναργιλέ ή σε φαγητά/γλυκά
    https://www.youtube.com/watch?v=UvFEKurFCHI

..όσον αφορά την εμπειρία και υπόθεση όχι θεωρία σου, οι μόνες ενδείξεις επηρεασμού μιας διαταραχής από την κάνναβη είναι στην σχιζοφρένεια/παράνοια, αν υπάρχει προδιάθεση τέτοιων διαταραχών η κατάσταση του χρήστη θα επιδεινωθεί.
    Άρα μην φοβάσαι και μην έχεις ενοχές, δεν το προκάλεσες εσύ ούτε η κάνναβη.

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast