Ναρκωτικά να πάρω ή όχι - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 122
    Senior Member
    Παντως φοβηθηκα κ απο τοτε δεν εκανα παλι!!
    Πω ναργιλε!!τι μου θυμισες φιλε μου!ωραιες εποχες!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos14 View Post
    H κοκαΐνη είναι εξαρτησιογόνος ουσία, άκρως εθιστική και η κατάχρησή της αναπόφευκτη, όταν οι γιατροί την έδιναν για τον πονόδοντο η χρήση της δεν ήταν συνεχιζόμενη και επίσης δεν υπήρχαν άλλου είδους αναισθησιογόνα.
    Πάρε για παράδειγμα τις βενζοδιαζεπίνες, Xanax, Valium, Restoril, γνωστά σε όλους, πόσοι ξέρουν όμως ότι ξεπερνούν σε εθισμό ακόμη και το GHB (εκσταση);; "Αν κάποιος έχει εξαρτηθει από την βενζοδιαζεπίνη είναι πολύ σημαντικό να μην σταματαει απότομα την θεραπεία .Η ξαφνικη διακοπή μπορεί να οδηγήσει σε σπασμούς, τρόμο, και μυϊκές κράμπες."
    http://therapeftis.blogspot.gr/2016/02/10_11.html

Αν είσαι παρανοϊκός δεν πρόκειται να σου δώσουν λύσεις τα "ναρκωτικά", πολύ καλά κάνεις συνέχισε την αγωγή που σου έχει δώσει ο γιατρός σου και έχε υπομονή, η αυτογνωσία είναι τα 3/4 της διαδρομής, καλή σου τύχη!
    Επιληψια με λιγα λογια θες να πεις.Γιατι οσους ξερω που βγαλαν χαρμανα απο βρωμοχαπα ειχαν τασεις επιληψιας.Απο τι ξερω ειναι ποιο επιπονη διαδικασια απεξαρτησης ακομα και απο την ηρωινη.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 03-03-2017 at 21:05.

Senior Member
    Επισης δεν ξερω εαν γνωριζεις αλλα η κανναβη ειναι ποιο τοξικη ακομα και απο την ΗΡΩΗΝΗ.Η ουσια της παραμενει πολυ μεγαλυτερο διαστημα σε σχεση με την πρεζα.

Member
    Last edited by Aeon; 03-03-2017 at 21:06.

Senior Member
    Εμα μην λεμε οτι μας συμφαιρει νικολακι..ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ δεν θα το ξαναπω.Εισαι τοσο ενθουσιασμενος με αυτα που εχεις μαθει και κανεις σαν παιδακι που μολις εμαθε να παιζει!Δεν θα κατσω να ασχοληθω με την παρτυ σου γιατι καταντας βαρετος.

Senior Member
    Ολοι μου οι γνωστοι που τα πιναμε απο μικρη ηλικια ολοι μα ολοι εχουν αλλαξει.Οχι δεν εχουν καψει κυτταρα,αλλα ναι ο ενας εχει θεμα προσανατολισμου χανετε ενω ειναι πανεξυπνο παιδι.Σου ζηταει χαρτακι και εννοει αναπτηρα,ο αλλος εχει παρατησει το σχολειο και ολη μερα την πινει σε μια πλατεια τσιμεντομενος ο αλλος εχει να κανει μπανιο 3 μηνες και γενικα ολα αυτα τα παιδια δεν μοιαζουν καθολου οπως μοιαζαν καποτε ζωντανα...Ολη αυτη η μιζερια του δρομου μαζι με την καταχρηση του κωλοαλβανου σε κανουν υπολειτουργικο σε χαλανε σαν ανθρωπο οσο και αν δεν θες να το καταλαβεις.Αλλα που?Σαμπος εχεις βγει λιγο απο το χωριο να δεις τι γινεται?Και μου ερχεσε τωρα να μου συγκρινεις την κουλτουρα και τον πολιτισμο μιας ξενης χωρας που ειναι πολυ μπροστα και επωφελειται απο την κανναβη με την Ελλαδα..Ολα αυτα φιλε που διαβαζεις ΝΑΙ υπαρχουν.Αλλα οχι εδω σε αυτην την χωρα.Εδω θα δεις παρανομια, βρωμια σαπιλα, και παιδια μαραμενα σε πλατειες να καμαρωνουν....Τα εχω ζησει και τα εχω δει τι μου λες εσυ τωρα δεν ξερω...Αλλα τετοιος εγωισταρος που εισαι που να συνεννοηθουμε εσυ αγορι μου πετας σε αλλους πλανητες μιλας αοριστα και γενικα.Το κακο που υπαρχει εδω στην νεολεα μας στα δικα μας παιδια δεν τα βλεπεις.Νομιζεις πως ολοι ειναι σαν τον παππου σου...Ολοι νομιζεις προμηθευονται ιατρικη κανναβη.Εγω μιλαω για αυτα που συμβαινουν!!!Και ερχεσε εσυ σαν τον δασκαλο με κατεβατα απο το ιντερνετ να μου πεις ΤΙ?Για κανε μια στροφη γυρο απο τον εαυτο σου και ξανατοποθετησου.

Senior Member
    Φιλε εχω πολλους φιλους που κανουν χρηση!δεν ακουσα ποτε να λενε φταιει ο αλβανος,ο ελληνας η ο τουρκος!αν σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα με τον εαυτο σου καντο!εγω ενα πραγμα ξερω,κανεις δεν στο δωσε με το ζορι!

Senior Member
    Πινκ με την εννοια αλβανος εννοει την προελευση του μαυρου

Senior Member
    Ετσι οπως το γραψε το καταλαβα διαφορετικα,ναι εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο αλλα οι φιλοι μου καναν στην αναγκη!παντως εγω κριση επαθα με το χορτο που φυτευε ενα παιδι κ μαζι το καναμε!

Senior Member
    ναι αυτό το έχω απορία και γω που δεν ξέρω το εμποριο πως δουλεύει. Τι έχει ο αλβανός? Είναι κακής ποιότητας το χόρτο της αλβανικής μαφίας?

Member
    Quote Originally Posted by AngelosA View Post
    ναι αυτό το έχω απορία και γω που δεν ξέρω το εμποριο πως δουλεύει. Τι έχει ο αλβανός? Είναι κακής ποιότητας το χόρτο της αλβανικής μαφίας?
    Η παραγωγή της κάνναβης στην Αλβανία δεν έχει καμία διαφορά από την παραγωγή της κάνναβης στην Ελλάδα, στην Αμερική, στην Ολλανδία ή οπουδήποτε στον κόσμο. Το θέμα της ποιότητας του γνωστού "κατουρημένου αλβανού" το εγείρει η παρανομία και μόνο,
    ως παραγωγός μπορεί να παράγω το καλύτερο χόρτο στον κόσμο, ως παράνομος έμπορος πρέπει να μεταφέρω τόνους εμπορεύματος χωρίς να με πάρει πρέφα το σύστημα και αυτό μπορεί να πάρει μήνες, για να μην χαλάσει, στην συγκεκριμένη περίπτωση μουχλιάσει το προϊόν μου πρέπει να το ψεκάσω με χημικά...

Member
    Last edited by Aeon; 03-03-2017 at 21:06.

Δε βρίσκω καθόλου σωστό τον όρο "καθυστερημενο". Δεν προτρέπει ανθρώπους να κανουν χρήση, έχει γράψει για τον εαυτό του γεγονότα που δείχνουν άνθρωπο που προσπαθεί. Το να διαφωνούμε για οτιδήποτε είναι μέσα στο πρόγραμμα. Συγνώμη αλλά είναι λυπηρό να αποκαλείς έναν άνθρωπο έτσι. Διάβασε αν θες πέντε πράγματα για το μέλος και μετά αναλογίσου. Το εύκολο είναι να πετάμε ατάκες και χαρακτηρισμούς το δύσκολο της υπόθεσης είναι να δούμε ότι έχουμε ένα κοινό : ζητάμε βοήθεια ή έστω να ακουστούμε. Υπάρχουν με Νοητική καθυστέρηση ανθρωποι που γεννήθηκαν με κάποια ιδιομορφια και οι γονείς τους τα βάζουν με τον κόσμο όλο γιατί αγαπούν... Το επίπεδο της ψυχικής παιδείας δεν φαίνεται στην ορθογραφία αλλά στην αντιμετώπιση μας.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by AngelosA View Post
    Ρωτησα τον φιλο μου που ξερει κ μου ειπε!
    Δηλαδη φυτευουν στρεματα ολοκληρα για να τα πουλησουν. Και επειδη αυτο οταν το κοβεις θελει μια περιοδο να ξεραθει λιγο το βάζουν διαφορα φαρμακα κτλ για να κανουν πιο γρηγορα και αυτο το χαλάει. Αλλα ειμαι σιγουρος αν πας σε κανα χωριο που το χουν για προσωπικη χρηση θα βρεις καλο πραμα.

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast