gia sas
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7

Thread: gia sas

Junior Member

gia sas

Πως μπορω να καταλαβω τι με ελκυει? πειτε μου λιγο

Senior Member
    Είσαι χαζός ή έξυπνος?
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Χαχαχαχαχα

Junior Member
    αχαχαχαααχαχα

Senior Member
    Μας ελκύουν τα πάντα και τίποτα. Απο μικρός ξεκινά η περιέργεια για τον κόσμο και συνδέετε σιγά σιγά με την σεξουαλικότητα. ΄Με την ενηλικίωση έρχεται σιγά σιγά και η σεξουαλική ταυτότητα. Για παράδειγμα κυρίως με απασχολούν οι γυναίκες. Αυτές σκέφτομαι, ονειρεύομαι, αγχώνουν, εκέι παίζει το μάτι μου και έρχομαι σε διέγερση όταν αρχίζει να δημιουργούνται προυποθέσεις για σεξ. Άγγιγμα, σεξουαλική σκέψη, φωνή κτλ.
    Παρόλα αυτά δεν είναι άσπρο μαύρο. ΄Μπορεί να δώ έναν ωραίο άντρα ή οποιοδήποτε αντικείμενο και να κάνω σεξουαλικές σκέψεις. Εδώ εξαρτάτε και απο τα ψυχολογικά του καθενού. Για παράδειγμα εγώ έχω πολλούς ψυχανγκασμούς και δοκιμάζω τον εαυτό μου με σεξουαλικές σκέψεις για τα πάντα που όμως δεν έχουν μεγάλη σημασία αφού και πάλι κυρίως με ενδιαφέρει η κύρια μου σεξουαλική ταυτότητα με τις γυναίκες. Μπορεί ένας φίλος μου να με πιάσει απο πισω φιλικά και να νιώσω ωραία ή και υπερβολική ευαισθησία αλλά επίδη είναι μουσάς και χοντροκόκαλος και αντρίλας δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί του

Επιπρόσθετα: Τώρα είδα πως είσαι έφηβος. Είναι λογικό να μην ξέρεις τι θέλεις ακριβώς. Εδώ στα γεράματα και ακόμα δεν ξέρουν κάποιοι. Μην σε ενδιαφέρει και πολύ τι λέει η κοινωνία. Ο καθένας λέει οτι λέει για το δικό του όφελος. Πολλοί μπορεί να βρίζουν τους γκέι και να τους μισούν επειδή δεν αποδέχονται την δική τους φύση και σεξουαλικούς τους προβληματισμούς και το βγάζουν με αντίδραση. Μισούν την ευαίσθητη τους πλευρά και οτι τους το θυμίζει.
    Οπότε επικεντρώσου στον εαυτό σου παραπάνω χωρίς να σε νοιάζει τι είναι σωστό και λάθος. Εψές τη νύχτα ονειρευόμουνα οτι κυνηγούσα αγριόχοιρο και είχα στύση. Δεν σημαίνει θα αρχίσω να αγχώνομαι κάθε φορά που τρώω μπριζόλα.
    Last edited by AngelosA; 24-02-2017 at 17:41.

Senior Member
    Σ αρέσουν οι γυναίκες αλλά δεν μπορείς να τις καταλάβεις χελοου κανένας δεν τις καταλαβαίνει τη ζωή ζούνε μόνο αυτές ξέρουν όσο έξυπνος κ να είσαι πάλι δεν μπορείς να τις καταλάβεις οπότε απλά αγαπάτεσ να τις καταλάβεις αποκλείεται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Σ αρέσουν οι γυναίκες αλλά δεν μπορείς να τις καταλάβεις χελοου κανένας δεν τις καταλαβαίνει τη ζωή ζούνε μόνο αυτές ξέρουν όσο έξυπνος κ να είσαι πάλι δεν μπορείς να τις καταλάβεις οπότε απλά αγαπάτεσ να τις καταλάβεις αποκλείεται

Συμφωνω elis , 55αρισα , παντα ειχα στον περιγυρο μου γυναικες , αλλα στην ηλικια ποπυ ειμαι , ανακαλυπτω οτι ποτε δεν τις καταλαβα ( ουτε και ιπροκειται ) , ειναι πιο περιπλοκα πλασματα απο μας , εμεις ειμαστε απλουστεροι ως οντα .....