Results 1 to 15 of 19
-
16-03-2008, 05:10 #1
έκανα γκάφα - πώς τη διορθώνω ? . . .
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και έχω κάτι που με ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό και θα ήθελα τις γνώμες και τις συμβουλές σας. Έχω σχέση εδώ και 9 μήνες με την κοπέλα μου. Από την αρχή ζήτησα να μάθω για το παρελθόν της και τις εμπειρίες της. Να μην τα πολυλογώ είχε αρκετά ποικίλη σεξουαλική ζωή. Δεν με ενοχλεί το γεγονός αυτό όμως. . Η χαζομάρα που έκανα ήταν ρωτάω λεπτομέρειες κ λεπτομέρειες μέχρι και πολύ προσωπικές, κυρίως για τη σεξουαλική της δραστηριότητα με άλλους, φάσεις κτλ . . . Μπορεί εκείνη να μην ήταν και πολύ πρόθυμη, αλλά την πίεζα να απαντήσει. Και ενώ έβλεπα ότι με πείραζε να φαντάζομαι αυτά που μου έλεγε, άλλο τόσο κολλούσα και ρωτούσα. . Πρωτού με κατηγορήσετε, αναγνωρίζω πως φέρθηκα χαζά και χωρίς λογική. Κατανοώ ότι τέτοιες συζητήσεις δεν έιχαν νόημα και δεν κατάλαβα γιατί τις έκανα πραγματικά. . Ίσως επειδή τη θέλω πολύ και με έτρωγε η περιέργεια να μάθω τα πάντα για αυτήν. . το μετάνιωσα όμως. . Το θέμα είναι από δω και πέρα τί να κάνω. . . Διατηρώ τη σχέση τα πηγαίνουμε πολύ καλά όμως οι εικόνες που μου έχει εμφυτεύσει στο μυαλό δεν βγαινουν και με ξενερώνουν αφάνταστα. . Φοβάμαι μη φτάσω και σε σημείο να τη δω αλλιώς , που δεν πιστεύω αλλά λέμε τώρα. . . Πώς να μην τα σκέφτομαι ? . . . :(
- 16-03-2008, 10:30 #2
Αχ αυτά τα στερεότυπα της σεξουαλικης αγνοτητας των κοριτσιων!!! Πόσους αιώνες επιτέλους θα αναπαράγονται!!!!
Αν είναι οκ μαζί σου s-paul και δε σου δινει δικαιωματα να ζηλευεις, γιατι το σκέφτεσαι? Η σύγκριση με τους πρώην σε χαλάει? Τι σημαίνει \"να τη δω αλλοιώς\"? Πώς αλλοιώς???
Γνώμη μου είναι, αν δεν μπορείς να το χειριστείς και τα στερεότυπα που ανέφερα εχουν γίνει μπετόν αρμέ στην ψυχή σου, σήκω και φύγε. Βρες μια κοπέλα χωρίς εμπειρίες-η με λίγες, όσες θεωρείς ότι επιτρέπονται- ώστε να νοιώθεις όμορφα.
Στο κάτω κάτω να νοιώθουμε όμορφα είναι το ζητούμενο....
16-03-2008, 14:07 #3
imagine είπα και παραπάνω ότι δεν με ενοχλεί το γεγονός των εμπειριών καθόλου. . . Η ουσία είναι άλλη. Και οι γυναίκες φαντάζομαι θα νιώθανε πολύ περίεργα να γνωρίζουν σκηνές και λεπτομέρειες των συντρόφων τους, όχι μόνο οι άντρες. . . Και αυτό είναι το πρόβλημά μου , αν διάβασες καλά. . .
16-03-2008, 14:38 #4
Οκ, αλλα το \"να τη δω αλλοιώς\" δε μου εξήγησες. Τι εννοείς αλλοιώς??
16-03-2008, 14:47 #5
Και θελω και κατι ακομα να σε ρωτησω..... αν ηξερες επακριβως τι εκανε με τον ενα και μοναδικο της πρωην, αλλα ηξερες ολες τις λεπτομερειες... αν δλδ ησουνα στην ιδια θεση, μονο που το παρελθον της ητανε φτωχο σε αριθμο.... θα χαλιοσουν το ιδιο???
Αν ναι , τοτε τα φταιει η φαντασια σου που είναι πολυ ζωηρη, σε σημειο εμμονης. Σ αυτη την περιπτωση, δεν εχω συμβουλη.
17-03-2008, 04:05 #6
Ναι imagine η φαντασία μου φταίει. . . ναι δεν έχω πρόβλημα αν η κοπέλα μου είχε πολλούς εραστές ή όχι, δεν ξέρω αν αυτό φαίνεται από αυτά που λέω. . ʼλλο είναι το πρόβλημά μου. . Βασικά, καταλαβαίνω πολλές φορές ότι σκέφτομαι χαζομάρες και απλά γελάω. . Και ουσιαστικά δεν ενοχλούμαι. . . Συγκεκριμένα, με ενοχλεί πολύ το γεγονός που η κοπέλα μου συμμετείχε σε τρίο με 2 άντρες, για να πω την αλήθεια. . Αυτό έχω ανακαλύψει πως είνα το κύριο πρόβλημά μου. . . Απλά, το γεγονός να τη σκέφτομαι σε φάση τέτοια με ξενερώνει αφάνταστα και με αηδιάζει. . Και ρωτώ : Μήπως έχω απόλυτο άδικο?? Μήπως είμαι υπερβολικός? ? Το παρακάνω? . . . Δεν ξέρω ρε παιδιά μπορεί κάποιους να τους φανεί αστείο αυτό αλλά για να γράψω εδώ πέρα όντως εμένα με βασανίζει. . . Και δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει τόσο στραβά το συγκεκριμένο . . . Κάνω προσπάθεια συνεχώς να μην το σκέφτομαι, αλλά όταν τη βλέπω πλέον μου έρχεται αμέσως στο μυαλό . . . :( Και με στεναχωρεί γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της. . . Τί να κάνω. . .
17-03-2008, 14:52 #7
Αναρωτιέμαι:
Το θεμα είναι το αν είχε μεγάλη ποικιλία στη σεξουαλική της ζωή? Ή μήπως το αν θα συνεχίσει να την έχει? Κι αν ναι, κατά πόσο μπορείς να προσφέρεις κάτι αντίστοιχο ή θέλεις (ή μπορείς) να συμμετέχεις σε μια τέτοια ποικιλία...
Δυσκολεύομαι να φανταστώ έναν άνθρωπο (άντρα ή γυναίκα) που αναζήτησε την ποιότητα στην ποσότητα, ξαφνικά να αναθεωρεί τη στάση του και να προσηλώνεται σε έναν και μόνο άνθρωπο για αρκετό καιρό...
Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει σοβαρός και βάσιμος λόγος για τις εικόνες που δεν φεύγουν από το μυαλό σου. Με τα δεδομένα που περιγράφεις, η σχέση σας δεν μου φαίνεται ισότιμη ούτε πιστεύω ότι θα είναι εύκολα στο μέλλον.
17-03-2008, 15:45 #8
Originally posted by s_paul
Μήπως έχω απόλυτο άδικο?? Μήπως είμαι υπερβολικός? ? Το παρακάνω? . . .
και βαααααααααααλεεεεε........
Θα σου απαντησω με ερωτησεις.
1. περιμενες η κοπελα σου να ειναι παρθενα?
2. εαν οχι (δυσκολο και να θες δηλαδη) για πιο λογο ψαχνεις την σεξουαλικη δραστηριοτητα της??
Ειναι ενα ζητημα που δεν σε αφορα.
Το παρελθον της (οπως και το δικο σου) ειναι κατι εντελως προσωπικο της και δεν εχεις απολυτως κανενα δικαιωμα να κρινεις και να σχολιαζεις.
Αντιθετα το τι κανετε οι δυο σας ειναι ενα αντικειμενο που σας αφορα αμεσα και εξισου.
Προσανατολισου σε αυτη ακριβως την κουβεντα, ολα τα υπολοιπα ειναι χασιμο χρονου και δηλητηριασμος της σχεσης.
3. Θα το διορθωσεις ζητωντας συγγνωμη για την αδιακρισια σου και θα υποσχεθεις στον εαυτο σου και σε αυτη οτι δεν θα επαναλαβεις κατι τετοιο στο μελλον.
Ο σεβασμος στον απεναντι μας ειναι το α και το ω σε μια σχεση.
Τα υπολοιπα ειναι για την γιορτη του αγ. Βαλεντινου.
4. Να καμωθεις.
:P
17-03-2008, 19:44 #9
S_paul, όταν μίλησα για στερεότυπα, το αρνήθηκες, παρόλ αυτά το πρόβλημα βρίσκεται ακριβώς σε αυτά. Θεωρείς άσχημο, ανήθικο, ξετσίπωτο, πουτανιάρικο, όπως θες πες το, το ότι συμμετείχε σε τρίο η κοπέλα σου. Γι αυτό σε αηδιάζει.
ʼλλο στυλ κοπέλας σου ταιριάζει, στο ξανάγραψα. Δε νομίζω να βγάλεις άκρη... και συ θα βασανίζεσαι και την ίδια θα γεμίσεις ενοχές- και δεν της αξίζει κάτι τέτοιο, δεν έκανε κανα έγκλημα!!!
Δεν σε κατακρίνω, και γω πολλές φορές είμαι θύμα της πλύσης εγκεφάλου που έχω υποστεί απο γονείς και κοινωνία. Το καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να το αποβάλλω.
Anyway, μια απλοική συμβουλή είναι, όταν σου έρχονται αυτές οι εικόνες και χαλιέσαι, σκέψου τις στιγμές που περνάτε μαζί, τις αγκαλιές τις δικές σας, τα φιλιά κλπ.
Όσο για το αν έχεις άδικο, θεωρητικά μιλώντας, ναι, έχεις άδικο, δε σ αφορά το παρελθόν της. Απο την άλλη βέβαια, δεν ξέρω , όπως ξανα έγραψα, και κατά πόσο σου ταιριάζει ένας τόσο σεξουαλικά απελευθερωμένος άνθρωπος. Χωρίς αυτό να είναι μομφή για κανέναν απο τους 2 σας. Απλή διαπίστωση είναι.
18-03-2008, 00:11 #10
Πες της να φερει μια φιλη της στην παρεα σας την επομενη φορα. Κ μετα ψαξε για μια παρθενα.
19-03-2008, 02:43 #11
Καταρχήν παιδιά γιατί πολλοί με παρεξηγήσατε, επαναλαμβάνω ότι δεν κολλώ στους πολλούς ή λίγους ερωτικούς συντρόφους. Δεν με ενδιαφέρει στο κάτω κάτω. . .Και γω αισθάνομαι άσχημα που τις γεμίζω ενοχές για κάτι που δε φταίει . Και όντως δεν κάνατε έκανε κανένα έγκλημα. Τα αποδέχομαι όλα αυτά και τα παραδέχομαι. . Το θέμα είναι, δεν ξέρω και γω γιατί το παίρνω έτσι δεν μπορώ να το εξηγήσω. . Παιχνίδια του μυαλού είναι ναι . . Δεν το θεωρώ ούτε ξετσίπωτο ούτε πουτανιάρικο αυτό . . Απλά με αηδιάζει και δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί . . Δεν ξέρω πως τα κάνει έτσι το μυαλό, πχ αν συμμετείχε σε κάτι τέτοιο που λέει ο Phil ίσως και να μη με πείραζε καθόλου. . Αυτό όμως με τρελαίνει . . Προτού με κατηγορήσετε, δέχομαι ότι είμαι υπερβολικός , αλλά φταίω? Σάμπως εγώ το διάλεξα να με ξενερώνει έτσι ? Πείτε μου τι να κάνω. . Συνέχεια έιναι σαν να τη βλέπω μπροστά μου σε τέτοια φάση και τρελαίνομαι . . . Το να σκέφτομαι τις δικές μας όμορφες στιγμές το προσπαθώ εδώ και καιρό . Και κρίμαι γιατί είναι πάρα πολλές οι όμορφες στιγμές μας. . Αλλά αυτό δεν μου αφήνει να τις χαρώ . . εκεί με κυνηγάει, σαν να μη θέλει να βγει απ\'το μυαλό μου. . Μην μου πείτε αν πρέπει να την αφήσω ή όχι . . Αυτό το ξεκαθάρισα. Δεν χωρίζω γιατί θεωρώ χαζό το λόγο αυτό και γιατί κυρίως την αγαπώ και μαζί περνάμε τέλεια. . Αλλά γι\'αυτό με πειράζει και τόσο . . Τί να κάνω πείτε μου πως μπορώ να αφήσω το γεγονός αυτό πίσω μου, έξω από το μυαλό μου. . . Και δεν είναι έυκολο για μένα , όπως πολλοί ίσως θεωρήσουν , είτε γιατί έξω απ\'το χορό όλοι χορεύουν, είτε γιατί τελικά είμαι εγώ αυτός που το παίρνει τόσο άσχημα . . .
19-03-2008, 03:14 #12
ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ 2 ΜΑΖΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
19-03-2008, 08:03 #13
Originally posted by s_paul
Μην μου πείτε αν πρέπει να την αφήσω ή όχι . .
εμ τι να σου πουμε βρε συ παυλε?
εισαι με μια γυναικα που τα χνωτα της δεν ταιριαζουν με τα δικα σου, τι περιμενεις να σου πει κανεις???
Αλλα αν επιμενεις, τοτε η επομενη συμβουλη ειναι να αναθεωρησης τον τροπο σκεψης σου.
Θες?
19-03-2008, 08:13 #14
Υπαρχει μια ταινια που εχω δει με καποιον που αντιμετωπιζε ακριβως το ιδιο προβλημα.
Συγκεκριμενα ειχε ερωτευτει μια λεσβια (εν γνωσει του)...τα φτιαξανε αλλα οταν εμαθε καποτε οτι η κοπελλατου εκτος του οτι ειχε παει με αντρες, ειχε παει μια φορα με δυο ταυτοχρονα...αφου το γυρναγε συνεχεια στο μυαλο του και την ειχε ζαλισει τελικα χωρισε.Ακριβως το ιδιο κολλημα αλλα μη μου πεις να σου πω ποια ταινια ειναι γιατι ειναι αδυνατον να ξερω τιτλο...την ειχα δει τυχαια στην τηλεοραση.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-03-2008, 10:12 #15
Εμένα η άποψη μου είναι πως πρέπει να δώσει χρόνο.
Ήδη το έχει παιδευσει πολύ στο μυαλό του, το έχει συζητήσει, έχει κάνει τον κύκλο του.
S_paul
Αν βάλεις άλλες προτεραιότητες στη ζωή σου και το βγάλεις απ\' τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε λίγο καιρό θα σε πειράζει ελάχιστα και μετά καθόλου.
Στο χέρι σου είναι να το στριμώξεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και να το διώχνεις όταν επανέρχεται, αφού έτσι και αλλιώς όπως τα κατάφερες, μόνο με λοβοτομή θα το διαγράψεις εντελώς απ\' τη ζωή σου...
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία