ΙΨΔ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

ΙΨΔ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Καλησπέρα σας,έχει καποιος ιψδ ομοφυλοφιλικου περιεχομένου?

Senior Member
    Είχα εγώ. Το ξεπέρασα όταν σιγά σιγά απέβαλα τις παράλογες ιδέες που υπάρχουν εκει έξω για τους gay και με αυτές γέμιζα το μυαλό μου με τα χρόνια. Είπα σιγά σιγά οτι δεν με ενδιαφέρει μέχρι που κατάλαβε το μυαλό οτι όσο και να έλεγα δεν με ενδιαφέρει δεν άλλαζε ουσιαστικά τίποτα και δεν γινόμουν πιο gay.
    Το μυαλό μετά βρήκε άλλες παράλογες ιδέες όμως. Πάντα προσπαθεί το εγώ μου να απελευθερώσει άγχος με το να εξηγήσει τους βαθιούς μου φόβους με την σκέψη οπότε προσπαθώ να μην του δίνω την αξία που του έδινα παλιά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by AngelosA View Post
    Είχα εγώ. Το ξεπέρασα όταν σιγά σιγά απέβαλα τις παράλογες ιδέες που υπάρχουν εκει έξω για τους gay και με αυτές γέμιζα το μυαλό μου με τα χρόνια. Είπα σιγά σιγά οτι δεν με ενδιαφέρει μέχρι που κατάλαβε το μυαλό οτι όσο και να έλεγα δεν με ενδιαφέρει δεν άλλαζε ουσιαστικά τίποτα και δεν γινόμουν πιο gay.
    Το μυαλό μετά βρήκε άλλες παράλογες ιδέες όμως. Πάντα προσπαθεί το εγώ μου να απελευθερώσει άγχος με το να εξηγήσει τους βαθιούς μου φόβους με την σκέψη οπότε προσπαθώ να μην του δίνω την αξία που του έδινα παλιά.
    Οταν λες παραλογες ιδεες τι εννοεις?

Senior Member
    http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/130466
    Κάτι τέτοιο ασπούμε. Οτι βασικά εκφράζει ο κάθε τσιχλομπάμπουρας. Τα ανήθικα και τα ανέθιμα της ορθόδοξης Ελληνικής οικογένειας. Οτι το σεξ είναι αμαρτία, Ο HIV είναι η τιμωρία των gay και θα καούν στην κόλαση, οτι είναι αφύσικο. Όλη την πλύση εγκεφάλου που μου κάνανε απο την πρώτη δημοτικού και που δεν συμβαδίζει με την homo sapiens ταυτότητα μου. Οτιδηποτε μου είναι πρακτικά άχρηστο και το έκανα χρήσιμο.

Senior Member
    Αυτα φιλε μου καλο θα ηταν να τα κανεις delete εαν δεν τα εχεις κανει ειδει.Μαραζωνει την ψυχολογια και δεν αφηνει την φυση σου να δημιουργησει...Εχεις διαλεξει κατευθυνση?Πολυ ταμπου φιλε το σεξ τελικα.Μπορω να πω με σιγουρια πως ο μεγαλυτερος ******* που γνωρισα δεν ηταν γκει και ο πιο μερακλης οικογενειαρχης εκανε περισσοτερες αλλαξωκολιες και απο την τζουλια,θελω να πω πως κριμα να λειτουργουμε με στερεοτυπα ποσο μαλλον απολιθωμενα.Δεν στο παιζω προοδευτικος αλλα ανοιχτομυαλος ΝΑΙ!Και εγω ενιωθα για καιρο διαφορα οσον αφορα την σεξουαλικοτητα μου μπερδευτικα μαζευτικα επνιξα την στεναχωρια μου και αλλα τετοια που μονο κακο κανουν!!!Το πρωτο που εκανα ηταν να απενεχοποιησω καθε μου σκεψη και συναισθημα και να το ''αγκαλιασω''Το αποδεχτηκα και επαψα να το φοβαμαι και καταλαβα τελικα πως δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο...Η αποδοχη ειναι μεγαλο πραγμα μπορει και ξαναβαζει τα πραγματα στην θεση τους.Με λιγα λογια μολις ενιωσα ανετα με την ιδεα και μονο στην υπολοιπη ζωη μου να ειμαι γκει καταλαβα πως δεν ειναι και κατι το τραγικο και ξαναηρθα στα λογικα μου!!!Συνηθως οταν φοβομαστε κατι και δεν το αφηνουμε να ερθει μεταμορφονετε απο το κρασαρισμα που τρωει σε αποθημενο και γιαυτο βλεπεις αντρακλες με οικογενεια να ειναι ποιο ανωμαλακια και απο τα ανωμαλακια.Παλια οταν εβλεπα γκει ζευγαρια συχενομουν να τα βλεπω ε οταν ηρθε η ωρα της κρισης στην εφηβεια η εικονα μου αλλαξε για αυτους το ολο αυτο σκηνικο με εκανε πολυ πιο ελευθερο και ανοιχτομυαλο οσον αφορα το κοσμο γυρο μου και τις προτημισεις τους!...Εαν εγω το επνιγα αυτο το συναισθημα ισως τελικα οντως μετα απο καιρο να ετρωγα φλασια και να αλλαζα σεξ.ταυτ.Αλλα πλεον μπορω να πως με σιγουρια πως εχω διαγραψει καθε ειδος ομοφοβιας και ζω πολυ πιο ανετα.Το ξαναλεω οπιοςδηποτε νιωθει ετσι πρεπει ΠΡΕΠΕΙ να το αποδεχτει και ολα θα παρουν τον δρομο τους.Ολα αυτα με τα γκει πραιντ τα θεωρω γελοια.Δεν ειναι αναγκη να δειχνεις στους αλλους το ποσο διαφορετικος εισαι κλαιν μαιν εκει ειναι που διχνεις πως στην ουσια οντως νιωθεις διαφορετικος ενω δεν θα επρεπε να γινεται τετοιος ντορος για κατι το οποιο συμβαινει δισσεκατομυρια χρονια τωρα!!

Senior Member
    Δεν με απασχολεί το θέμα πλέον. Υποσυνείδητα σίγουρα υπάρχουν διάφορα αλλά δεν με νοιάζει να τα αναλύσω αφού δεν έχω κάτι να κερδίσω. Απλά είπα να πω την εμπειρία μου, μπορεί να πάρει κάτι η eleni.p

Senior Member
    Θα τα δει στην πορεια η Ελενη...Στην ουσια δεν ειναι προβλημα.Ειχα δει στο εξωτερικο εχουν κλειστο προγραμμα ενα ειδος απεξαρτησεις και πλυσης εγκεφαλου το οποιο και καλα αποτρεπει το ατομο να εχει ομοφυλοφιλικες σκεψεις...Κοφα η φαση αυτα δεν γινοντε ποτε και πουθενα.Εαν ειναι να σου αρεσει κατι τετοιο τελιωσε δεν υπαρχει λογος για αναλυση ειναι κατι φυσιολογικο μεσα σε ορισμενα πλαισια ομως.Τωρα εσυ εαν σου αρεσει να ντυνεσαι γυναικα και να συμπεριφερεσαι σαν αυτην τοτε εκει μαλλον κατι τρεχει

Senior Member
    Ελένη υπάρχω κι εγώ που λατρεύω τις γκευ γυναικεσ για τους άντρες χέστηκα αλλά τις γυναίκες τις βρίσκω υπέροχες
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ελένη υπάρχω κι εγώ που λατρεύω τις γκευ γυναικεσ για τους άντρες χέστηκα αλλά τις γυναίκες τις βρίσκω υπέροχες
    ασχολιαστο

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ Αγγελε για την απαντηση, γιατι ηταν η πιο σοβαρη απαντηση που πηρα,αν ημουν gay θα εγραφα σε καποιο αναλογο φορουμ και οχι εδω,

Όταν θα σου κινηθεί λίγο πιο έντονα το ενδιαφέρον για συσχέτιση με το άλλο φύλο τότε σιγα σιγα οι ομοφυλοφιλικές σκέψεις μπορεί να χαθουν χωρις να το εχεις πάρει ειδηση.
    Η εμμονή προς κάτι (δλδ ΙΨΔ) μπορεί να μας στερει από κάτι άλλο το οποίο αν το δοκιμάζαμε θα ανακαλύπταμε πως τελικά ειναι αυτο που ψάχναμε.
    Επίσης, άλλο πηγαίο και άλλο παροδικό αίσθημα. Άλλο σκέψεις που ερχονται στο μυαλο αβίαστα και ελευθερα και άλλο το να κατευθυνω τη σκεψη μου ασυναισθητα προς κάτι σε βαθμό επιβολης.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όταν θα σου κινηθεί λίγο πιο έντονα το ενδιαφέρον για συσχέτιση με το άλλο φύλο τότε σιγα σιγα οι ομοφυλοφιλικές σκέψεις μπορεί να χαθουν χωρις να το εχεις πάρει ειδηση.
    Η εμμονή προς κάτι (δλδ ΙΨΔ) μπορεί να μας στερει από κάτι άλλο το οποίο αν το δοκιμάζαμε θα ανακαλύπταμε πως τελικά ειναι αυτο που ψάχναμε.
    Επίσης, άλλο πηγαίο και άλλο παροδικό αίσθημα. Άλλο σκέψεις που ερχονται στο μυαλο αβίαστα και ελευθερα και άλλο το να κατευθυνω τη σκεψη μου ασυναισθητα προς κάτι σε βαθμό επιβολης.

σε ευχαριστω πολυ Γιαννη ειμαι 39 κ αυτο το επαθα στα 23 ειχα εντονο ενδιαφερον για τους ανδρες αλλα δεν καταφερα καποια μακροχρόνια σκεψη, οντως ομως τοτε ξεχνιεσαι αλλα οταν απογοητευεσαι επιστρεφη δριμμυτερη

Senior Member
    Ρε κοπελιά για να βρεις άντρα το μόνο εύκολο θα υποκρίνεται τη χαρούμενη θα χαμογελασ με τα αστεία του όσο χάλια κ να είναι κ ποτέ δε θα λες τι σε απασχολεί αλλά θα ασχολείσαι με τον κύρη του σπιτιού αυτό βέβαια αρκεί να σ φέρνει λεφτά άμα δε φέρνει λεφτά του βγαζεισ τα ψυχολογικά σου μέχρι να νιώσεις καλύτερα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))