Κατάθληψη ή Κάτι ʼλλο; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Κώστα καλώς ήρθες...

δεν ξερω να σου απαντησω αν εχεις κατάθλιψη ή οχι....αλλωστε πως θα μπορουσαμε απο δω να πουμε κατι για καποιον με βεβαιοτητα?

απο οσα διαβασα νομιζω πως εχεις πολυ αγχος...ειτε εχεις καταθλιψη ειτε οχι δεν σου φτανει πως δεν νιωθεις καλα....?

μπορει να εχεις μαζεψει πολλα προβληματα απο το παρελθον κ τωρα με αφορμη ισως την εγχειρηση να γινε αυτο το μπαμ....

μηπως να προσεχες τωρα παραπανω τον εαυτο σου...να δεις τί φοβασαι...πώς μαζεύεσαι ετσι...πως κλεινεσαι...

οι καφεδες κ τα τσιγαρα σε τπτ δεν βοηθουν αλλα δεν δημιουργουν καταθλιψη...κ η γυμναστικη απο μονη της δεν κανει θαυματα. βοηθα αλλα δεν σωζει.δες λιγο πιο βαθυα τι σε πειραζει...κ πώς εφτασες ως εδω. τυχαια μαλλον οχι....

Junior Member
    Το πρόβλημα είναι ότι κρατάω πράγματα μέσα μου.. Ότι με πειράζει, ότι με ενοχλεί τα κρατάω μέσα μου ίσως δεν τα λέω και ποτέ σ\'αυτόν που έκανε κάτι και με πείραξε.. Επίσης δεν ξεχνάω κιόλας, κάποιος που με πλήγωσε ή μου έκανε κακό δεν το ξεχνάω.. ʼλλα δεν το κάνω επίτηδες.. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου.. Υπάρχει καμία περίπτωση να παρα μαζεύτικαν μέσα μου και να ήρθε και η ενχύρηση και να ξεχύλησε το ποτήρι;; Πφφ .. Πάντως ώρες ώρες απελπίζομαι.. Υπάρχει κάτι μέσα μου που μου λέει ότι μια ζωή θα είμαι με αύτο το άγχος και με αυτή την διάθεση.. ʼλλες φορές πάλι καλυτερεύω.. ζω ένα δράμα

Senior Member
    Kώστα,

μπορώ να σε καταλαβω μιας που ειμαι ιδιαιτερα εσωστρεφης (τελευταια λιγοτερο)........

Απο προσωπικη εμπειρια λοιπον εχω να σου πω καποια -χρησιμα- ελπιζω πραγματα...

Κρατώντας ολα αυτα τα πραγματα μεσα σου, πιθανα τα μεγενθύνεις ή τους δινεις διασταση που πολυ πιθανα δεν εχουν. Μη δινοντας την ευκαιρια στον αλλο να μαθει τί σε ενοχλησε στη μεταξύ σας σχεση, τον κρατας στο σκοτάδι κ δημιουργεις αποστάσεις. Γνωρίζεις ομως πως δεν θες να γινει αυτο. Κι ομως σιωπώντας αυτο ακριβως γινεται, αυτο που δεν θες!

Ξέρω πως το ανοιχτεις δεν ειναι καθολου εύκολο. Το ξέρω! Ξερω ομως κ ποσο ωραιο ειναι να δεις τις σχεσεις σου να εξελισσονται, να ερχεσαι πιο κοντα με τον αλλο οταν μοιράζεσαι τις στεναχωριες σου, το θυμο σου, τις αμφιβολιες σου, ολα αυτα....

Φυσικα κ ειναι πολυ πιθανο να ξεχειλισε το ποτήρι...ολοι εχουμε ενα οριο.Κάποτε,με καποιον τροπο ξεσπάμε...

Junior Member
    Να μαι κ πάλι.. μετά απο μερικές μέρες που είπα να πάω σε ένα φίλο μου και να χαλαρώσω μήπως και καλυτερέψει η κατάσταση! και όπως φαίνεται έχει καλυτερέψει αρκετά, είχατε δίκιο πολλοί με αυτά που λέγατε, όλα γίνανε εξετίας του άνχους που μετά απο λίγο καιρό ήρθε να το συνοδέψει και μια καταθλιψούλα. Λοιπόν αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι αρκετά καλά τώρα και η διάθεση μου έχει φτιάξει αλλά, πάντα υπάρχει ένα αλλά! Έχω αρχήσει να σκέφτομαι χαζομάρες όπως: \"θα τα παθαίνω αυτά μια ζωή\" και τέτιες μπούρδες + μία κρίση πανικού που με έπιασε μέσα στο λεοφορείο καθώς γύριζα.. (Έχω ταξιδέψει πολλές φορές με λεοφορείο και δεν είχα κανένα απολύτος πρόβλημα). Ένιωσα ένα ξαφνηκό \"τράβηγμα\" στο στήθος και το κεφάλι μου πήγε να \"σπάσει\" απο την πιέση που ένιωσε εκείνη τιν στιγμή. Ευτυχώς μπόρεσα και το ελένξω και δεν είχαμε λυποθημίες..

Page 2 of 2 FirstFirst 12