Results 16 to 27 of 27
Thread: Τα ετερωνυμα έλκονται ?
-
02-03-2017, 06:50 #16
- 02-03-2017, 06:52 #17
02-03-2017, 06:55 #18
Εδω υπαρχει αρκετη αληθεια , αν αγαπας τον εαυτο σου, ψαχνεις κατι παρομοιο με σενα , αν δεν τον αγαπας , δλδ δεν εχεις ιδαιτερη αυτοεκτιμηση , ψαχνεις κατι εντελως δαφορετικο , ισως και ταντιθετο ..............δλδ του στυλ , ' δεν θαθελα να ειμαι μελος σενα κλαμπ , που εχει μελη σαν εμενα ' ...........!
02-03-2017, 08:28 #19
Το "αυτοπεποιθηση" είναι μέρος της αποπλάνησης. Κι όποιος/όποια δεν έχει το χάρισμα της διάκρισης συχγύζει την αυτοπεποίθηση με την αξία, κοιταζει δλδ την αυτοπεποιθηση που εκπέμπει κάποιος και αυτο την παρασυρει να αποδέχεται οτιδήποτε της σερβίρει ως ουσία και ως αξία.
Π.χ. ένας με μικρό πουλί παρουσιάζεται ως ******ράς με ικανότητες στο κρεβάτι, ένας με λίγες γνώσεις σε καποιο θεμα παρουσιάζει τον ευατό του ως τον ειδήμονα δλδ χέζει απο το στωμα και η αυτοπεποιθηση του κανει τους αλλους να αποδεχονται τα σκατα ως σοφία, παριστανει τα λάθη του ως ασημαντα και ασκει πειθω στους αλλους να συμφωνησουν μαζι του.
Εχω δει έξυπνες με αντρες που εχουν ως μοναδικό προτερημα το σκληρό χαρακτηρα (χωρις κατ αναγκη να εχουν νου) και χαζες να εχουν σχεση με εξυπνους. Το ζήτημα ειναι ποσο πραγματικα ευτυχισμένοι είναι!γιάννης
02-03-2017, 08:30 #20
02-03-2017, 09:59 #21
Κοίτα ο εξωστρεφής και κοινωνικός μπορεί ταυτόχρονα να είναι ανασφαλής πχ οπότε να μην θέλει δίπλα του κάποιον εξίσου κοινωνικό και να στραφεί προς τον εσωστρεφή και πιο συνεσταλμένο ώστε να νιώσει ασφαλής. Πολλά τέτοια παραδείγματα υπάρχουν. Δεν υπάρχει κανόνας!
Γενικά αυτό που νομίζω είναι χρήσιμο είναι να παρατηρείς ποιοι τύποι σε ελκύουν κάθε φορά αναλόγως την φάση που βρίσκεσαι ώστε να βγάζεις συμπεράσματα για σένα. Αν πχ με ελκύουν συνέχεια τύποι βίαιοι, κάτι δεν πάει καλά, αν με ελκύουν πολύ συνεσταλμένοι και εσωστρεφείς ίσως νιώθω ανασφάλεια, αν με ελκυουν πολύ πιο δυναμικοί από μένα και χειριστικοί ίσως έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση, αν με ελκύουν τύποι με εντελώς διαφορετικά ενδιαφέροντα και κοσμοθεωρία από μένα ίσως νιώθω οτι θέλω να διευρύνω τους ορίζοντες μου...όλα μας δείχνουν κάτι, αυτο θέλω να πω. Και οι ερωτικές σχέσεις είναι από τους καλύτερους τρόπους να μάθουμε πράγματα για τον εαυτό μας.
02-03-2017, 12:18 #22
συμφωνω σε ολα.
ακομα κι αν βρουμε τον κανονα, πχ "ετερωνυμα", δεν ειναι κανεις συνολικα "ετερωνυμος" η "ομονυμος" με καποιον αλλον. σε αλλα θεματα ειναι ετσι και σε αλλα αλλιως.
επισης σε καθε εποχη του ο ανθρωπος εχει αλλα ζητουμενα απο τον συντροφο του κι απο την ζωη του, πραγμα που επισης καθοριζει το τι ιδιοτητες τον ελκουν.
το ολο θεμα καταλγει στο να καταλαβαινει κανεις τι θελει και τι μπορει να δωσει και να συμπεσει με καποιον αντιστοιχο που αναζητα τα αναλογα.
02-03-2017, 12:44 #23Miliva21GuestΑς πουμε πχ....ενα ζευγαρι που ξερω ..(ισως το πιο αγαπημενο)...οι θειοι μου..ο θειος μου ειναι πιο αποφασιστικος,πιο δραστηριος, πιο θεληματικος ,πιο επιβλητικος.....ενω αντιθετα η θεια μου ειναι πλ συνεσταλμενος ανθρωπος, εσωστρεφης και χαμηλων τονων...μ αρεσει που τους βλεπω ετσι να αλληλοσυμπληρωνονται βεβαια το οτι εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα δν σημαινει οτι δεν κουβαλανε τα ιδια μυαλα..οτι δν εχουν τις ιδιες αξιες......απλα εχουν καποια διαφορετικα στοιχεια χαρακτηρα....χωρις αυτο να σημαινει οτι εκμεταλλευεται ο ενας τις αδυναμιες του αλλου...ειναι καλοι χαρακτηρες και οι δυο, γνωριστηκαν μικροι..γυρω στα 20 κατι και ειναι απο τοτε μαζι....παρολαυτα ειναι το πιο αγαπημενο ζευγαρι μακραν...που γνωριζω στον οικογενειακο μου περιγυρο.....ειναι τυχαιο ...? ή οντως μεσω της θεωριας με τα ετερωνυμα μπορουμε να βρουμε μια ισορροπια και να κανουμε πιο πετυχημενες σχεσεις..βεβαια οπως ειπατε ειναι αναλογα τι ψαχνει ο καθενας ....απλα παντα ημουν περιεργη κ ηθελα να ψαχνω για τις σχεσεις των ανθρωπων χΔ
27-07-2019, 22:35 #24
επειδη το ενα φυλο ειναι το αντιθετο του αλλου στη πραγματικοτητα 2 ανθρωποι που μιαζουν και εχουν αντιθετα φυλα δεν εχουν τιποτα κοινο ειναι σα τη μερα με τη νυχτα
27-07-2019, 22:38 #25
ειναι αρκετα δυσνοητο αυτο γιατι ο ενας μπορει να ειναι αποφασιστικος ενω η αλλη ηρεμη με τα στιχεια τη προσωπικοτητας της να δειχνουν οτι θα πουλησει τη φυση της αυτη
28-07-2019, 01:46 #26
κανονας , αμα ο ενας δεν ενοχλει τον αλλον , ολα καλ , παντα στους δεσμους
Θα ξαναπντησω , επειδι ολοπι νομιζουν κατι , η 57κις πειρα μου , ειναι οτι δεν υπαρχει κανονας , αλλα οτα μ ενας -μια , ειναι out of your league , μαλλον πρεπει να ψαψεις αλλου , ασχετως ηλικιας .......
και παλι, αν δεν ταιτιαζουν τα 2 μελη . παλι δεν γινεται τιποτα .................................δεν υπαρχει κανονας , κατ ' εμε .....
28-07-2019, 10:20 #27
συνήθως έτσι γίνεται μαζί είναι άτομα που ο καθένας έχει τελείως διαφορετικες απόψεις και ολόκληρη προσωπικότητα αλλά ναι είναι μαζί και καλό είναι αυτό δεν μπορούμε να θέλουμε τα ίδια με κάποιον πάντα