Δίλημα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 67

Thread: Δίλημα

Junior Member

Δίλημα

Γεια σας!

Είμαι καινούριος στο φόρουμ. Με λένε Γιώργο και είμαι 22 χρονών.

Θα ήθελα την άποψή σας για ένα θέμα που με απασχολεί.

Η σεξουαλική μου ζωή περιορίζεται κυρίως στα μπουρδέλα. Είμαι σε δίλημμα για το αν θα είναι καλύτερα να περιοριστώ αποκλειστικά στα μπουρδέλα ή να προσπαθήσω να κάνω μια σχέση και να εγκαταλείψω αυτή την συνήθεια.
    Αναρωτιέμαι δηλαδή για το κατά πόσο αξίζει αυτή η προσπάθεια...

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάποια γυναίκα που να μου αρέσει πραγματικά για να κάνω σχέση και επειδή είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να κοροιδεύω και να εκμεταλεύομαι καταστάσεις δεν θέλω να κάνω σχέση με κάποια που δεν μου αρέσει πραγματικά μόνο για να ικανοποιώ τις ανάγκες μου...

Έτσι μου μένουν τρείς επιλογές:

1)Να συνεχίσω με τα μπουρδέλα(αν και είναι ασύμφορο οικονομικά)

2)Να αρχίσω να κάνω σχέσεις ανάγκης με γυναίκες που δεν με ελκύουν πραγματικά(μπορεί να με συμφέρει οικονομικά αλλά δεν θα αισθάνομαι καλά αν το κάνω αυτό)

3)Να συνεχίσω να προσπαθώ να βρω καποια που να μου αρέσει...αλλά είναι μάλλον απίθανο!

Επειδή μπορεί κάποιοι να πιστεύετε ότι έχω πολύ υψηλές απαιτήσεις και για αυτό δεν βρίσκω κάποια που να μου αρέσει σας λέω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλά λογω του ύψους μου(1,62) οι περισσότερες γυναίκες με απορρίπτουν.
    Κατά τα άλλα είμαι απόλυτα φυσιολογικός. Ξέρω ότι πολλοί έχουν προκαταλήψεις και θεωρούν κακό το να πάει κανείς στα μπουρδέλα. Αλλά το sex είναι κ αυτό μια ανάγκη και πρέπει να την ικανοποιήσουμε κάπως...
    Ο έρωτας βέβαια είναι ανώτερος και όλοι οι άνθρωποι έχουμε συναισθήματα αλλά δεν είναι για όλους εύκολα τα πράγματα!

Senior Member
    Γιωργο, η προσπάθεια να κάνεις μία σχέση αξίζει τον κόπο, συμφωνώ ότι το σεξ είναι μία βασική ανάγκη μας αλλά και αυτό είναι πολύ διαφορετικό με μία κοπέλα που θα είστε μαζί, δεν ειμαι άντρας φυσικά, αλλά πιστεύω πως και κει το συναίσθημα σε πάει ένα βήμα παρακάτω και ανακαλύπτεις καινούργια μονοπάτια…τωρα για τα άλλα, μιλάς για το ύψος σου, αλλά δεν νομίζω ότι ειμαστε όλες οι κοπέλες δίμετρες και θέλουμε τον άλλο από 1,90 και πάνω…θελω να σου πω με αυτό ότι ίσως να μην είναι τόσο δύσκολο όσο σου φαίνεται να βρεις μία κοπέλα που να αρέσετε ο ένας στον άλλο…εξάλλου υπάρχει κι η μέση οδός, δηλ. να μην κοροϊδεύεις και να εκμεταλλεύεσαι, αλλά ισως αν δωσεις την ευκαιρία σε κάποια που απλά σου φαίνεται ενδιαφέρουσα φατσούλα…να την ερωτευτείς κι ετσι να φτάσεις στο ζητούμενο. Και ξέρεις…νομιζω πως οσο πιο πολύ αργούμε να μπούμε στο παιχνίδι των σχέσεων, τόσο πιο δύσκολο μας φαίνεται ενώ δεν είναι τόσο…εν ολίγοις, ναι, δεν είναι εύκολα τα πράγματα αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολα…αν λοιπόν το μόνο που σε εμποδίζει να κάνεις σχέση είναι το θέμα της εμφάνισης, εγω θα σου λεγα να δώσεις μια ευκαιρία και στον εαυτό σου ( πχ εγω εχω φίλο στο ύψος σου που τα χει με δίμετρη και πολύ όμορφη κοπέλα κι είναι και πολύ ερωτευμένοι ) αλλά και στα κοριτσάκια εκεί εξω χωρίς φόβο και πάθος…το τέλειο δεν υπάρχει αντικειμενικά, αλλά μπορείς να προσπαθήσεις να βρεις κάποια που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και να σε απογειώσει και σεξουαλικά..:)

Senior Member
    Originally posted by giorgos111
    Γεια σας!

...

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάποια γυναίκα που να μου αρέσει πραγματικά ........

2)Να αρχίσω να κάνω σχέσεις ανάγκης με γυναίκες που δεν με ελκύουν πραγματικά(μπορεί να με συμφέρει οικονομικά αλλά δεν θα αισθάνομαι καλά αν το κάνω αυτό)

3)Να συνεχίσω να προσπαθώ να βρω καποια που να μου αρέσει...αλλά είναι μάλλον απίθανο!

Επειδή μπορεί κάποιοι να πιστεύετε ότι έχω πολύ υψηλές απαιτήσεις και για αυτό δεν βρίσκω κάποια που να μου αρέσει σας λέω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλά λογω του ύψους μου(1,62) οι περισσότερες γυναίκες με απορρίπτουν.
    .....

Ο έρωτας βέβαια είναι ανώτερος και όλοι οι άνθρωποι έχουμε συναισθήματα αλλά δεν είναι για όλους εύκολα τα πράγματα!
    γεια σου Γιωργο
    το μηνυμα σου με μπερδεψε λιγο
    στο πρωτο μισο αντιλαμβανεται κανεις οτι δεν σου αρεσουν οι γυναικες που συναντας και γι αυτο δεν επιδιωκεις καποια σχεση, ενω στο τελος του μηνυματος σου αυτο που αντιλαμβανεται κανεις, ειναι (οτι θεωρεις) οτι δεχεσαι απορριψη απο τις γυναικες λογω της εξωτερικης σου εμφανισης.
    δεν ξερω τι απο τα δυο συμβαινει η αν συμβαινουν και τα δυο,αλλα ως προς το κομματι της εμφανισης,για ολους τους ανθρωπους ενα προβλημα εμφανισιακο ειναι δυσκολια για καποιες σχεσεις...μπορει να ειναι το βαρος, το υψος, η ομορφια η καποιο αλλο,αλλα οπως ξερεις προτερηματα δεν εχουμε μονο εμφανισιακα αλλα και προσωπικοτητας....ολα ειναι συν και πλην σε μια γνωριμια...
    θα δει την εμφανιση σου αλλα και την προσωπικοτητα σου, και πολυ πιθανον να γοητευτει τοσο απο αυτην που να προσπερασει τις εμφανισιακες αδυναμιες...
    κατα τα αλλα συμφωνω με την στελλα.
    ακομα και στο θεμα της εμφανισης να μεινουμε, που δεν ειναι το μοναδικο στο θεμα των σχεσεων, ουτε το σημαντικοτερο, υπαρχουν γυναικες ακομα και ψηλες που θα εκαναν σχεση με κοντυτερο τους αντρα, αλλα υπαρχουν και παμπολλες κοντες γυναικες που θα εκαναν ευχαριστως σχεση με εναν αντρα κοντα στο δικο τους υψος κι οχι πανυψηλο γι αυτες..

αυτα, και στο αρχικο ερωτημα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι αξιζει η προσπαθεια για πραγματικες σχεσεις κι οχι αγορασμενες στιγμες ληθης...

Member
    remedy...ωραίο το τελευταίο.

..και για μενα αξίζιε την προσπάθεια. εξάλλου να ξέρεις η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει μεγάλο ρόλο (οχι γιατι δεν κοιτάζουν την εμφάνιση) ..αλλά γιατι ΟΛΑ είναι θέμα \'\'προώθησης\'\'. Είσαι αυτό που δείχνεις. αν ξεπεράσεις το θέμα με το ύψος σου και εχεις αυτοπεποίθηση τότε δεν θα υφίσταται καν σαν θέμα. αν δεις μια πανέμορφη και μια \'\'κανονική\'\' κοπέλα -οχι κατι ιδιαίτερο εμφανισιακά- ,αλλα η \'\'κανονική\'\' ειναι πιο επικοινωνιακή από την άλλη ,θα δεις οτι η πανέμορφη θα εχει λιγότερες \'\' κατακτήσεις\'\' από την άλλη. -και αυτό συμβαίνει πολλές πολλές φορές-

Γι αυτό αναθεώρησε τι παίζει ρόλο και τι οχι σε μια σχέση. Το ύψος σχεδόν σίγουρα δεν παίζει μεγάλο ρόλο (εκτός κι αν είσαι 1.20 ή 2.30 (που δεν εισαι) ...οπότε τότε ίσως κατι αλλάζει ) :)

δες το θετικά! :-)
    καλό σας μεσημερο-απόγευμα

Γειλα σου Γιώργο. Καλωσήρθες.
    Πάνω στο θέμα σου θα έλεγα οτι πάντα είναι προτιμότερο να έχεις σχέση. Γιατί δεν υπάρχει μόνο το σέξ σε αυτή, αλλά μια γενικότερη επικοινωνία. Ακόμη και αν κάνεις μια σχέση με κύριο στοιχείο της, την ικανοποίηση του σεξ, θα κερδίσεις και άλλα απο την όλη επικοινωνία με την κοπέλα.

Καταρχήν πρέπει να ψάξεις για να βρείς κοπέλα. Αν συνεχίζεις σε μπουρδέλα, με αυτές θα μείνεις. Κινήσου, μπές σε κόσμο, κάνε διαπροσωπικές σχέσεις... Θα έρθει και η κοπέλα.. Γίνε όμως λίγο κυνηγος. Κυνήγησε λίγο την όλη κατάσταση.
    Ψάξε γυναίκα στα \'\'μέτρα\'\' σου, με ό,τι αυτό περιλαμβάνει. Αν είσαι χαμηλού αναστήματος, ψάξε μια επίσης χαμηλού που θα σε δεχτεί πιο εύκολα εξωτερικά. Το κυριότερο είναι η αυτοπεποίθηση. Ας μας μιλήσουν οι γυναίκες όμως γι\'αυτά...

Κύριο συστατικό μιας σχέσης είναι η ειλικρίνεια. Στην αρχή, ξεκαθαρίζεις με την κοπέλα τους σκοπούς σου. Θέλεις κάτι σοβαρό; Το λές, Θές να περνάει η ώρα σου; Το λές. Θές να κάνεις κυρίως σέξ; Το λές. Αρχίζεις μια σχέση και βλέπεις πως πηγαίνει στην συνέχεια. Μπορεί να σου βγεί μπορεί και όχι. Έτσι είναι οι σχέσεις. Μπορεί να αρχίσεις με σοβαρό σκοπό και να σου βγει ανάποδα, ή να ξεκινήσεις μόνο για σέξ και να πάει σοβαρά μετά... Ποτέ δεν ξέρεις...
    Προσωπικές σκέψεις.
    Εύχομαι καλή συνέχεια
    Η πολύ ανάλυση φέρνει παράλυση...

Junior Member
    Originally posted by Remedy
    Γεια σας!

...

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάποια γυναίκα που να μου αρέσει πραγματικά ........

.....

γεια σου Γιωργο
    το μηνυμα σου με μπερδεψε λιγο
    στο πρωτο μισο αντιλαμβανεται κανεις οτι δεν σου αρεσουν οι γυναικες που συναντας και γι αυτο δεν επιδιωκεις καποια σχεση, ενω στο τελος του μηνυματος σου αυτο που αντιλαμβανεται κανεις, ειναι (οτι θεωρεις) οτι δεχεσαι απορριψη απο τις γυναικες λογω της εξωτερικης σου εμφανισης.
    δεν ξερω τι απο τα δυο συμβαινει η αν συμβαινουν και τα δυο,αλλα ως προς το κομματι της εμφανισης,για ολους τους ανθρωπους ενα προβλημα εμφανισιακο ειναι δυσκολια για καποιες σχεσεις...μπορει να ειναι το βαρος, το υψος, η ομορφια η καποιο αλλο,αλλα οπως ξερεις προτερηματα δεν εχουμε μονο εμφανισιακα αλλα και προσωπικοτητας....ολα ειναι συν και πλην σε μια γνωριμια...
    θα δει την εμφανιση σου αλλα και την προσωπικοτητα σου, και πολυ πιθανον να γοητευτει τοσο απο αυτην που να προσπερασει τις εμφανισιακες αδυναμιες...
    κατα τα αλλα συμφωνω με την στελλα.
    ακομα και στο θεμα της εμφανισης να μεινουμε, που δεν ειναι το μοναδικο στο θεμα των σχεσεων, ουτε το σημαντικοτερο, υπαρχουν γυναικες ακομα και ψηλες που θα εκαναν σχεση με κοντυτερο τους αντρα, αλλα υπαρχουν και παμπολλες κοντες γυναικες που θα εκαναν ευχαριστως σχεση με εναν αντρα κοντα στο δικο τους υψος κι οχι πανυψηλο γι αυτες..

αυτα, και στο αρχικο ερωτημα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι αξιζει η προσπαθεια για πραγματικες σχεσεις κι οχι αγορασμενες στιγμες ληθης...
    Δεν κατάλαβες καλά το μήνυμά μου. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσουν οι κοπέλες που γνωρίζω γενικά! Είπα ότι δεν μου αρέσουν αυτές που μου κάθονται! Ελπίζω να με κατάλαβες καλύτερα τώρα.

Αυτό το αγορασμένες στιγμές λήθης δεν το κατάλαβα... Δεν προσπαθώ να ξεχάσω την μοναξιά μου αν εννοείς αυτό! Αισθάνομαι καλά που είμαι μόνος μου γιατί το έχω αποδεχτεί!

Senior Member
    Και νομιζα εμενα Στουμπο/κοντοπυθαρο/νανοειδες εκτρωμα. (1,68) Τελικά υπάρχουν και τα χειρότερα... Καλή τυχη.

Senior Member
    Κοπέλες έξω από τα μπουρδέλα που να ψάχνουν το ίδιο με σένα, δηλαδή μόνο σεξουαλική εκτόνωση, δεν υπάρχουν;

Senior Member
    Originally posted by Winston_man
    Και νομιζα εμενα Στουμπο/κοντοπυθαρο/νανοειδες εκτρωμα. (1,68) Τελικά υπάρχουν και τα χειρότερα... Καλή τυχη.
    Είμαι 6 πόντους πιο ψηλός από εσένα και όμως το ύψος μου δεν με απασχόλησε ποτέ. Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ ή μήπως 6 πόντοι μπορούν να κάνουν την διαφορά;

Senior Member
    Originally posted by lllogan
    Είμαι 6 πόντους πιο ψηλός από εσένα και όμως το ύψος μου δεν με απασχόλησε ποτέ. Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ ή μήπως 6 πόντοι μπορούν να κάνουν την διαφορά;

Κοιτα θα προτιμουσα να ειμαι 1,74 απο αυτο που ειμαι τωρα. Εισαι σε σαφως καλύτερη μοιρα από μενα. Εμενα παντα με απασχολουσε το υψος μου-ηθελα να ειμαι 1,90. Στο σχολειο ημουν απτους πιο κοντους και αισθανομουν πολυ ασχημα. Αν εσενα δεν σε απασχολησε ποτε αυτο ειναι αποκλειστικα δικο σου θεμα.

Junior Member
    Originally posted by epsy
    remedy...ωραίο το τελευταίο.

..και για μενα αξίζιε την προσπάθεια. εξάλλου να ξέρεις η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει μεγάλο ρόλο (οχι γιατι δεν κοιτάζουν την εμφάνιση) ..αλλά γιατι ΟΛΑ είναι θέμα \'\'προώθησης\'\'. Είσαι αυτό που δείχνεις. αν ξεπεράσεις το θέμα με το ύψος σου και εχεις αυτοπεποίθηση τότε δεν θα υφίσταται καν σαν θέμα. αν δεις μια πανέμορφη και μια \'\'κανονική\'\' κοπέλα -οχι κατι ιδιαίτερο εμφανισιακά- ,αλλα η \'\'κανονική\'\' ειναι πιο επικοινωνιακή από την άλλη ,θα δεις οτι η πανέμορφη θα εχει λιγότερες \'\' κατακτήσεις\'\' από την άλλη. -και αυτό συμβαίνει πολλές πολλές φορές-

Γι αυτό αναθεώρησε τι παίζει ρόλο και τι οχι σε μια σχέση. Το ύψος σχεδόν σίγουρα δεν παίζει μεγάλο ρόλο (εκτός κι αν είσαι 1.20 ή 2.30 (που δεν εισαι) ...οπότε τότε ίσως κατι αλλάζει ) :)

δες το θετικά! :-)
    καλό σας μεσημερο-απόγευμα
    Δεν υπάρχει θέμα να ξεπεράσω κάτι γιατί δεν με ενοχλεί εμένα προσωπικά το θέμα του ύψους. Μάλιστα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου ούτε έναν πόντο ψηλότερο! Δεν θα ήθελα να είμαι τίποτα διαφορετικό από αυτό που είμαι!

Όμως τις περισσότερες κοπέλες δεν τις ενδιαφέρει μόνο να περνάνε καλά με το αγόρι τους αλλά και το τι θα πει ο κόσμος! Θέλουν δηλαδή να πουλάνε και λίγο μούρη...(Και βέβαια αυτό ισχύει και για τους άντρες πολλές φορές) και όπως καταλαβαίνεις εγώ αυτό δεν μπορώ να τους το προσφέρω.

Senior Member
    Δεν κατάλαβες καλά το μήνυμά μου. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσουν οι κοπέλες που γνωρίζω γενικά! Είπα ότι δεν μου αρέσουν αυτές που μου κάθονται! Ελπίζω να με κατάλαβες καλύτερα τώρα.

Αυτό το αγορασμένες στιγμές λήθης δεν το κατάλαβα... Δεν προσπαθώ να ξεχάσω την μοναξιά μου αν εννοείς αυτό! Αισθάνομαι καλά που είμαι μόνος μου γιατί το έχω αποδεχτεί!
    ληθη για το οτι δεν κανεις αυτο που πραγματικα θελεις,αλλα αυτο που τα χρηματα μπορουν να σου αγορασουν και ξεγελας (αποκοιμιζεις) τις πολυπλοκες συναισθηματικες και σωματικες σου αναγκες με ικανοποιηση μονο των σωματικων......

οσο για το οτι αυτες που σου καθονται δεν σε ξετρελλαινουν κιολας, την απαντηση στην εδωσε ηδη ο τσιφτης.
    δεν κανουμε με ΟΛΟΥΣ οσους γνωριζουμε,την σχεση τηςζωης μας. με καποι .ους κανουμε απλα παρεα, με αλλους μονο σεξ, με αλλους λιγο απ ολα, και αλλους τους ερωτευομαστε και θελουμε να ειμαστε μονο μαζι τους.
    το θεμα λοιπον ειναι να εισαι ειλικρινης με τους αλλους κι ετσι δεν ξεγελας και δεν εκμεταλευεσαι κανεναν! ποια ειναι η εκμεταλευση δλδ αν σε μια κοπελα ξεκαθαρισεις οτι μαζι της θες μονο λιγη παρεα και σεξ κι οχι δεσμο, αν κι αυτη θελει το ιδιο?το προβλημα ξεκιναει αν την παραμυθιασεις για να σου κατσει ενω ξερεις καλα τι θες απο αυτην,

Junior Member
    Κοπέλες έξω από τα μπουρδέλα που να ψάχνουν το ίδιο με σένα, δηλαδή μόνο σεξουαλική εκτόνωση, δεν υπάρχουν;
    Εγώ δεν ενδιαφέρομαι μόνο για το sex αν κατάλαβες αυτό. Απλά αυτό είναι μια ανάγκη. Από εκεί κ πέρα υπάρχουν και συναισθήματα αλλά υπάρχει μια σειρά προτεραιότητας. Πρώτα καλύπτουμε τις σωματικές ανάγκες και μετά τις συναισθηματικές. Σωστά?

Ναι φυσικά και υπάρχουν και μου έχει τύχει να βρω κατά καιρούς αλλά είναι λίγες και δεν βρίσκεις συχνά τέτοιες κοπέλες.

Junior Member
    Δηλαδή εσένα το πρόβλημα σου είναι απλά ότι θα ήθελες να είσαι ψηλότερος ή σου δημιουργεί και κάποιο άλλο πρόβλημα το ύψος σου?

Junior Member
    Και 12 πόντους ποιο ψηλός από μένα! χαχαχα!
    Αυτό μήπως κάνει τη διαφορά?

Page 1 of 5 123 ... LastLast