Δίλημα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 67

Thread: Δίλημα

Senior Member
    Originally posted by giorgos111
    Δηλαδή εσένα το πρόβλημα σου είναι απλά ότι θα ήθελες να είσαι ψηλότερος ή σου δημιουργεί και κάποιο άλλο πρόβλημα το ύψος σου?
    Οχι τι αλλο να μου δημιουργεί? Απλα ηθελα να ειμαι ψηλότερος θα αισθανομουν καλύτερα με τον εαυτο μου.

Banned
    ! Θέλουν δηλαδή να πουλάνε και λίγο μούρη...(Και βέβαια αυτό ισχύει και για τους άντρες πολλές φορές) και όπως καταλαβαίνεις εγώ αυτό δεν μπορώ να τους το προσφέρω.
    Τώρα αυτό δεν μπορείς να τους το προσφέρεις εθελοντικά ή σε εμποδίζει κάτι άλλο πέρα από το ύψος σου πχ.
    Ετσι όπως εκφράζεσαι μοιάζεις σαν να βλέπεις τα κορίσια σαν κάτι τελείως απόμακρο και ανέφικτο. Άσε που κάνεις και γενικεύσεις.

Εκεί έξω έχει κάθε καρυδιάς καρύδι. Μπορεί πολλές να είναι ψωνισμένες, αλλά υπάρχουν και άλλες πιο καλές, πιο γλυκές κλπ. Όπως εμείς οι κοπέλες δεν μπορούμε να πούμε ότι όλοι εκεί έξω θέλουν να μας πηδήξουν και να μας παρατήσουν. Εντάξει δεν είναι όλοι έτσι, το ξέρεις κι εσύ.

Και κάτι άλλο, όσο κυνηγάς κάτι τόσο δε σου κάθεται. Αυτό δυστυχώς είναι μεγάλη αλήθεια!

Junior Member
    Originally posted by Remedy
    Δεν κατάλαβες καλά το μήνυμά μου. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσουν οι κοπέλες που γνωρίζω γενικά! Είπα ότι δεν μου αρέσουν αυτές που μου κάθονται! Ελπίζω να με κατάλαβες καλύτερα τώρα.

Αυτό το αγορασμένες στιγμές λήθης δεν το κατάλαβα... Δεν προσπαθώ να ξεχάσω την μοναξιά μου αν εννοείς αυτό! Αισθάνομαι καλά που είμαι μόνος μου γιατί το έχω αποδεχτεί!
    ληθη για το οτι δεν κανεις αυτο που πραγματικα θελεις,αλλα αυτο που τα χρηματα μπορουν να σου αγορασουν και ξεγελας (αποκοιμιζεις) τις πολυπλοκες συναισθηματικες και σωματικες σου αναγκες με ικανοποιηση μονο των σωματικων......

οσο για το οτι αυτες που σου καθονται δεν σε ξετρελλαινουν κιολας, την απαντηση στην εδωσε ηδη ο τσιφτης.
    δεν κανουμε με ΟΛΟΥΣ οσους γνωριζουμε,την σχεση τηςζωης μας. με καποι .ους κανουμε απλα παρεα, με αλλους μονο σεξ, με αλλους λιγο απ ολα, και αλλους τους ερωτευομαστε και θελουμε να ειμαστε μονο μαζι τους.
    το θεμα λοιπον ειναι να εισαι ειλικρινης με τους αλλους κι ετσι δεν ξεγελας και δεν εκμεταλευεσαι κανεναν! ποια ειναι η εκμεταλευση δλδ αν σε μια κοπελα ξεκαθαρισεις οτι μαζι της θες μονο λιγη παρεα και σεξ κι οχι δεσμο, αν κι αυτη θελει το ιδιο?το προβλημα ξεκιναει αν την παραμυθιασεις για να σου κατσει ενω ξερεις καλα τι θες απο αυτην,
    Έχεις δίκιο φυσικά αυτό που κάνω είναι απλά ενα υποκατάστατο. Αλλά αν δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο δεν είναι καλύτερα να το δεχτώ?

Αν θέλει και αυτή το ίδιο δεν υπάρχει εκμετάλευση αλλά αυτό συνήθως δεν συμβαίνει. Και ειδικά οι κοπέλες που δεν είναι εμφανίσιμες συνήθως θέλουν κάτι περισσότερο ίσως και από ανασφάλεια.

Banned
    Σου άρεσε ποτέ κάποια κοπέλα; Τι σε τράβηξε πάνω της; Γενικά τι σου αρέσει στις κοπέλες; Γιατί καμιά φορά είναι πράγματι θέμα υψηλών στάνταρ που κάποιος δεν βρίσκει εύκολα ταίρι.

Senior Member
    Γιώργο είναι πασιφανές από το κείμενό σου πως θεωρείς ότι δεν θα βρεις κάποια να σε ελκύει επειδή η εικόνα που έχεις για τον εαυτο σου σε κάνει να πιστεύεις πως θα σε απορρίψει εκείνη και όχι εσύ.

Τις σχέσεις των ανθρώπων δεν τις καθορίζει το βάρος ή το ύψος αλλά η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας.

Έχεις κατά κάποιο τρόπο πείσει τον εαυτό σου και προδιαγράψει, πως δεν θα κάνεις σχέση διότι δεν αξίζεις να αγαπηθείς.

Δούλεψε με αυτό διότι είσαι νέος άνθρωπος και είναι κρίμα να μην χαίρεσαι τον έρωτα και την ζωή για το 1.62 που δεν αποτελεί κανένα εμπόδιο.

Junior Member
    Originally posted by Winston_man
    Δηλαδή εσένα το πρόβλημα σου είναι απλά ότι θα ήθελες να είσαι ψηλότερος ή σου δημιουργεί και κάποιο άλλο πρόβλημα το ύψος σου?
    Οχι τι αλλο να μου δημιουργεί? Απλα ηθελα να ειμαι ψηλότερος θα αισθανομουν καλύτερα με τον εαυτο μου.
    Και γιατί θα αισθανόσουν καλύτερα με τον εαυτό σου αν είσουν ψηλότερος? Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. όταν είσαι μόνος σου με τον εαυτό σου δεν υπάρχει άλλος για να συγκριθείς!
    Το να πει κανείς ότι θέλει να είναι πιο αδύνατος για να αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό του το καταλαβαίνω. Γιατί όταν το σώμα σου είναι σε καλύτερη κατασταση το αισθάνεσαι καλύτερα. Είναι ποιο υγειές. Αλλά αυτό με το ύψος δεν το καταλαβαίνω.
    Μάλλον θες να πεις ότι θα αισθάνεσαι καλύτερα ως προς τους άλλους. Δηλαδή μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις συγκρίσεις. Αλλά πρόσεχε γιατί και τέλειος να είσαι αν μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις συγκρίσεις θα έχεις μεγάλο πρόβλημα... το μυαλό δεν σταματάει να δημιουργεί προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν!

Senior Member
    Εγω δεν καταλαβαινω εσενα που λες οτι με 1,62 εισαι μια χαρα. Αμα ημουν κοντυτερος αποτι ειμαι τωρα θα ειχα πεσει απο το μπαλκονι μου στο κρασπεδο. Ελεος δηλαδή. Και για να μην τρεφεις αυταπατες με 1,62 υψος πολυ δυσκολα θα σε προτιμησει μια κοπέλα (της προκοπης - γιατι αμα ειναι καμια σαβουρα κοντοστουπα τοτε αλλαζει) θα θελει κατι καλύτερο οπως ολες τους. Ολες θελουν ενα ψηλο,γεροδεμενο παλικαρι, ξανθο με μπλε ματια και εξυπνο. και αν δεν το βρουν αυτο απλα συμβιβαζονται με οτιδηποτε συγκλινει με αυτο. Εσυ (οπως και εγω) εχουμε μεγαλη αποκλιση απο αυτό. Οποτε συνεχισε με τα μπουρδελα ειναι μονοδρομος...

ΥΓ: Τι να πω εγω που δεν παω ουτε σε αυτα...

Junior Member
    Originally posted by Disillusion
    ! Θέλουν δηλαδή να πουλάνε και λίγο μούρη...(Και βέβαια αυτό ισχύει και για τους άντρες πολλές φορές) και όπως καταλαβαίνεις εγώ αυτό δεν μπορώ να τους το προσφέρω.
    Τώρα αυτό δεν μπορείς να τους το προσφέρεις εθελοντικά ή σε εμποδίζει κάτι άλλο πέρα από το ύψος σου πχ.
    Ετσι όπως εκφράζεσαι μοιάζεις σαν να βλέπεις τα κορίσια σαν κάτι τελείως απόμακρο και ανέφικτο. Άσε που κάνεις και γενικεύσεις.

Εκεί έξω έχει κάθε καρυδιάς καρύδι. Μπορεί πολλές να είναι ψωνισμένες, αλλά υπάρχουν και άλλες πιο καλές, πιο γλυκές κλπ. Όπως εμείς οι κοπέλες δεν μπορούμε να πούμε ότι όλοι εκεί έξω θέλουν να μας πηδήξουν και να μας παρατήσουν. Εντάξει δεν είναι όλοι έτσι, το ξέρεις κι εσύ.

Και κάτι άλλο, όσο κυνηγάς κάτι τόσο δε σου κάθεται. Αυτό δυστυχώς είναι μεγάλη αλήθεια!
    Στην κοινωνία υπάρχει μια γενική αντίληψη ότι το ύψος στον άντρα μετράει πολύ. Άρα σίγουρα δεν είμαι κατάλληλος για κάποια που νοιάζεται για την γνώμη των άλλων! Ξέρεις τώρα πόσοι κομπλεξικοί κυκλοφορούνε που θα πουν σε μια κοπέλα \"που πας με τον κοντό\" \"τι του βρίσκεις\" και τέτοιες βλακείες. Για αυτό και δεν φταίει κάποια κοπέλα αν αισθάνεται άσχημα με όλα αυτά. Το καταλαβαίνω. Είναι λογικό. Ειδικά αν κάποια δεν έχει και μεγάλη αυτοπεποίθηση δίνει μεγαλύτερη σημασία στην άποψη των άλλων. Και οι ψωνισμένες τελικά όσο και αν φαίνεται περίεργο έχουν χαμηλότερη αυτοπεποίθηση... αν και το κρύβουν καλά! Τώρα ότι δεν είναι όλες ψωνισμένες το ξέρω αλλά λίγο πολύ όλοι σκέφτονται το τι θα πουν οι άλλοι.

Δεν καταλαβαίνω γιατί λες ότι βλέπω τα κορίτσια σαν κάτι απόμακρο?

Αυτό που λες για το αν το κυνηγάς είναι αλήθεια αλλά για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν το κυνηγάω και πολύ!

Τώρα όσο για τα στάνταρ όχι δεν έχω υψηλά στάνταρ. Έχω βέβαια κάποιες λογικές απαιτήσεις. Δηλαδή αμα κάποια είναι 100 κιλά δεν θα μου αρέσει. Λογικό δεν είναι? Ένα κανονικό σώμα και πρόσωπο μου είναι αρκετό. Τώρα από κει και πέρα μετράει και ο χαρακτήρας όπως είπες.

Banned
    Μα... ποιον άκουσες να λέει \"που πας με τον κοντό\"; Ο πρώην της αδερφής μου είναι σαν κι εμένα στο ύψος (1,60) και οι κοπέλες του την πέφτουνε μαζικά. Εντελώς. Και κανείς ποτέ δεν τον έχει πει κοντό. Γιατί έχει αυτοπεποίθηση μάλλον και δεν το θεωρεί πρόβλημα...

Και να ξέρεις πολύ λίγες κοπέλες κοιτάνε το ύψος πιο πολύ τις νοιάζει πως τους μιλάς.

Senior Member
    Originally posted by Disillusion

Και να ξέρεις πολύ λίγες κοπέλες κοιτάνε το ύψος πιο πολύ τις νοιάζει πως τους μιλάς.

Η εξωτερικη εμφανιση φτανει για να κερδισεις τις πρωτες εντυπώσεις ή οχι. Και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός...

Banned
    Αυτό ισχύει και για σένα winston-man. Μην προβάλλετε στους άλλους τη δική σας ανασφάλεια... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ξέρετε πολύ καλά και έχετε γνωρίσει, είμαι σίγουρη, ΄άτομα υπέρβαρα, ή κοντά, ή άσχημα, που δεν έχουν κανένα πρόβλημα στην κοινωνική τους ζωή. Εντάξει η πρώτη εντύπωση μπορεί να είναι άσχημη αλλά κάποιος που έχει υγιή εικόνα για τον εαυτό του δεν αντιμετωπίζει όσα προβλήματα όσα κάποιος που πιστεύει τις ανασφάλειες του, και γίνεται ντροπαλός και απαισιόδοξος ή ακόμα επιθετικός. Οπότε στη συνέχεια κερδίζει αυτές τις εντυπώσεις.

Junior Member
    Originally posted by aimilia
    Γιώργο είναι πασιφανές από το κείμενό σου πως θεωρείς ότι δεν θα βρεις κάποια να σε ελκύει επειδή η εικόνα που έχεις για τον εαυτο σου σε κάνει να πιστεύεις πως θα σε απορρίψει εκείνη και όχι εσύ.

Τις σχέσεις των ανθρώπων δεν τις καθορίζει το βάρος ή το ύψος αλλά η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας.

Έχεις κατά κάποιο τρόπο πείσει τον εαυτό σου και προδιαγράψει, πως δεν θα κάνεις σχέση διότι δεν αξίζεις να αγαπηθείς.

Δούλεψε με αυτό διότι είσαι νέος άνθρωπος και είναι κρίμα να μην χαίρεσαι τον έρωτα και την ζωή για το 1.62 που δεν αποτελεί κανένα εμπόδιο.

Διάβασε τι είπε ο Winston_man:
    \"Εγω δεν καταλαβαινω εσενα που λες οτι με 1,62 εισαι μια χαρα. Αμα ημουν κοντυτερος αποτι ειμαι τωρα θα ειχα πεσει απο το μπαλκονι μου στο κρασπεδο. Ελεος δηλαδή. Και για να μην τρεφεις αυταπατες με 1,62 υψος πολυ δυσκολα θα σε προτιμησει μια κοπέλα (της προκοπης - γιατι αμα ειναι καμια σαβουρα κοντοστουπα τοτε αλλαζει) θα θελει κατι καλύτερο οπως ολες τους. Ολες θελουν ενα ψηλο,γεροδεμενο παλικαρι, ξανθο με μπλε ματια και εξυπνο. και αν δεν το βρουν αυτο απλα συμβιβαζονται με οτιδηποτε συγκλινει με αυτο. Εσυ (οπως και εγω) εχουμε μεγαλη αποκλιση απο αυτό. Οποτε συνεχισε με τα μπουρδελα ειναι μονοδρομος... ΥΓ: Τι να πω εγω που δεν παω ουτε σε αυτα... \"

Δυστυχώς αυτή είναι η άποψη που επικρατεί στην κοινωνία!

Φυσικά και αξίζω να αγαπηθώ όπως όλοι οι άνθρωποι αξίζουν!
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα και αγαπάω και σέβομαι τον εαυτό μου έτσι όπως είμαι!
    Το ότι οι άλλοι δεν με δέχονται έτσι όπως είμαι όμως δεν είναι στο χέρι μου να το αλλάξω!!!
    Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου λες να δουλέψω και τι όφελος θα έχω?

Senior Member
    Θυμάστε το τραγουδάκι \"είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα\"?

Μπορεί το ύψος να μετράει σ έναν άντρα αλλά περισσότερο μετράει η αυτοπεποίθηση, μπιλίβ μι.

Γιώργο, θα σου πω και μια παροιμία κι ας με κράξουνε πολλοί. \"Αν δε μπαζώσεις, δε χτίζεις\". Χαμήλωσε τα στάνταρντς σου και σχετίσου με κάποια απ αυτές που \"σου κάθονται\" όπως λες, ώστε ν αποκτήσεις εμπειρία και άνεση, και τα καλύτερα θα ρθουν. Στο φινάλε μπορεί και να ερωτευθείς κάποια που αρχικά δε σου γεμίζει το μάτι.
    Φιλικά

Junior Member
    Originally posted by Winston_man
    Εγω δεν καταλαβαινω εσενα που λες οτι με 1,62 εισαι μια χαρα. Αμα ημουν κοντυτερος αποτι ειμαι τωρα θα ειχα πεσει απο το μπαλκονι μου στο κρασπεδο. Ελεος δηλαδή. Και για να μην τρεφεις αυταπατες με 1,62 υψος πολυ δυσκολα θα σε προτιμησει μια κοπέλα (της προκοπης - γιατι αμα ειναι καμια σαβουρα κοντοστουπα τοτε αλλαζει) θα θελει κατι καλύτερο οπως ολες τους. Ολες θελουν ενα ψηλο,γεροδεμενο παλικαρι, ξανθο με μπλε ματια και εξυπνο. και αν δεν το βρουν αυτο απλα συμβιβαζονται με οτιδηποτε συγκλινει με αυτο. Εσυ (οπως και εγω) εχουμε μεγαλη αποκλιση απο αυτό. Οποτε συνεχισε με τα μπουρδελα ειναι μονοδρομος...

ΥΓ: Τι να πω εγω που δεν παω ουτε σε αυτα...
    Εγώ είμαι καλά έτσι όπως είμαι γιατί δεν βλέπω τη ζωή με τον ίδιο τρόπο που την βλέπεις εσύ.
    Όλοι θα πεθάνουμε αργά οι γρήγορα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστούμε για αυτό! Και οι ωραίοι και οι άσχημοι και οι πλούσιοι και οι φτωχοί.... κανένας δεν θα έχει για πάντα ότι έχει. Λοιπόν για σκέψου το εξής: ας πούμε ότι σήμερα θα πεθάνουμε και οι 2. τώρα είμαι 22 χρονών. Εσύ πόσο είσαι? Με το ύψος που έχεις εσύ πόσο χάρηκες τη ζωή σου μέχρι σήμερα? Εγώ έχω πηδήξει άπειρες φορές στα μπουρδέλα και το έχω ευχαριστηθεί. Έχω πάει και με μερικές γυναίκες. Όχι κουκλάρες αλλά μερικές ήταν καλές. Κάνω και άλλα πράγματα πέρα από τις γυναίκες στη ζωή μου που με ευχαριστούν και περνάω καλά.

Και πάνω απ όλα αγαπάω τον εαυτό μου και δεν μου είναι απαραίτητο να με αγαπούν οι άλλοι! Και σου λέω ότι αν πεθάνω τώρα θα πεθάνω χαρούμενος γιατί δεν νιώθω άσχημα που είμαι μόνος μου. περνάω καλά και με τον εαυτό μου. θα μπορούσα ακόμη και χωρίς φίλους να ζήσω γιατί είμαι φίλος με τον εαυτό μου!

Εσύ εχεις χαρεί αρκετά τη ζωή σου μέχρι τώρα? Και γιατί δεν πας στα μπουρδέλα λοιπόν? Πήγενε να περάσεις καλά σήμερα.
    που ξέρεις αύριο αν θα ζεις?

Λοιπον νομίζω ότι το πρόβλημά σου είναι ότι ζεις για τους άλλους! Για αυτό και θα ήσουν ικανός να αυτοκτονήσεις αν ήσουν στην θέση μου. Αλλά εγώ σου λέω ότι έτσι κι αλλιώς όλοι θα πεθάνουμε! Άρα τίποτα δεν έχει νόημα.... εκτός από το να περνάς καλά! Και τι χρειάζεσαι εσύ για να περνάς καλά? Απλά να βγάλεις απ το μυαλό σου τους άλλους. Να αδιαφορήσεις για το κατά πόσο είσαι αποδεκτός και να αρχήσεις να χαίρεσαι την ζωή ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ!

Ξύπνα φίλε γιατί η ζωή είναι μικρή! Αν θες να πας σε μπουρδέλο πήγενε! Αν βρίσκεις γκόμενες τότε οκ. Δεν χρειάζετε να πας!

Member
    αν ειναι δυνατόν. ανοίξτε τα ματια σας και μην κατηγοριοποιείται τους αλλους.

τι θα πει οτι οι περισσότεροι μετράνε το υψος? ..τότε γιατι κάμποσα ξαδέρφια που εχω ,που ουτε ύψος εχουν ,ουτε είναι θεοί εχουν παντρευτεί πανέμορφες γυναίκες?
    .....και φυσικά δεν το βρίσκω κατι περίεργο.
    Και ξαναλέω ..είναι το πως προωθείς τον εαυτό σου -η αυτοπεποίθηση που εκπέμεπεις. Ούτε το ύψος θα κάνει την εντύπωση ούτε το χρώμα ματιών. Αυτές οι αράδες που θα βγουν από το στόμα σου οταν ειναι να μιλήσεις θα κάνουν τη διαφορά. Γιατι δεν γίνεται να μην εχετε δει πανέμορφους άντρες να μιλάνε και να βγάζουν μαργαριτάρια.(όπως και για γυναίκες)..

Αλλά αν θεωρείτε οτι όλοι κοιτάζουν το ύψος τότε ή κάνετε λάθος ή εγώ ,και το άλλο μισό του πληθυσμού είμαστε εξωγήινοι ή ανώμαλοι.

-και για απάντηση ,ξανα. ΑΞΙΖΕΙ. αυτό και μόνο αυτό. Αν δεν κάνεις την αρχή τότε δεν θα το μάθεις.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast