Results 31 to 45 of 67
Thread: Δίλημα
-
23-11-2008, 20:43 #31
Originally posted by epsy
αν ειναι δυνατόν. ανοίξτε τα ματια σας και μην κατηγοριοποιείται τους αλλους.
τι θα πει οτι οι περισσότεροι μετράνε το υψος? ..τότε γιατι κάμποσα ξαδέρφια που εχω ,που ουτε ύψος εχουν ,ουτε είναι θεοί εχουν παντρευτεί πανέμορφες γυναίκες?
.....και φυσικά δεν το βρίσκω κατι περίεργο.
Και ξαναλέω ..είναι το πως προωθείς τον εαυτό σου -η αυτοπεποίθηση που εκπέμεπεις. Ούτε το ύψος θα κάνει την εντύπωση ούτε το χρώμα ματιών. Αυτές οι αράδες που θα βγουν από το στόμα σου οταν ειναι να μιλήσεις θα κάνουν τη διαφορά. Γιατι δεν γίνεται να μην εχετε δει πανέμορφους άντρες να μιλάνε και να βγάζουν μαργαριτάρια.(όπως και για γυναίκες)..
Αλλά αν θεωρείτε οτι όλοι κοιτάζουν το ύψος τότε ή κάνετε λάθος ή εγώ ,και το άλλο μισό του πληθυσμού είμαστε εξωγήινοι ή ανώμαλοι.
-και για απάντηση ,ξανα. ΑΞΙΖΕΙ. αυτό και μόνο αυτό. Αν δεν κάνεις την αρχή τότε δεν θα το μάθεις.
ή μάλλον καλύτερα θα σου το πω αλλιώς:
ας υποθέσουμε ψάχνεσαι και ότι γνωρίζεις έναν ψηλό ωραίο άντρα και έναν πολύ κοντό. Και ας πούμε ότι ενδιαφέρονται και οι δύο για σένα και ότι είναι και οι δύο αρκετά ευχάριστοι χαρακτήρες και με αυτοπεποίθηση!
Ποιον θα προτιμήσεις?
- 23-11-2008, 21:02 #32
Originally posted by giorgos111
Δηλαδή εσύ θα έκανες έκανες σχέση με κάποιον που είναι στο ύψος μου?
ας υποθέσουμε ψάχνεσαι και ότι γνωρίζεις έναν ψηλό ωραίο άντρα και έναν πολύ κοντό. Και ας πούμε ότι ενδιαφέρονται και οι δύο για σένα και ότι είναι και οι δύο αρκετά ευχάριστοι χαρακτήρες και με αυτοπεποίθηση!
Ποιον θα προτιμήσεις?
23-11-2008, 21:21 #33
γιωργο, πραγματικα και γω νομιζω ότι προβαίνεις σε κατηγοριοποιήσεις που δεν σε βοηθάνε και προσωπικά αμφιβάλλω αν ισχύουν, σίγουρα δεν ισχύουν τοσο απόλυτα όσο λες...ανάμεσα στον ψηλό και τον κοντύτερο που εθεσες ως ερωτημα, κάποια κοπέλα θα προτιμήσει αυτον που θα της αρεσει περισσότερο σαν σύνολο, δεν γινεται να ειναι κι οι δυο ιδιοι στον χαρακτηρα...οκ, θα υπάρξουν κι εκείνες που θα προτιμήσουν τον ψηλό και όμορφο για την εμφάνιση, σεβαστή επιλογή, αλλά κάθε ανθρωπος εχει δικά του κριτήρια. κι αν αυτα σου κανουν θεωρίες, θα σου πω τι εχω δει απο δικα μου βιώματα...εγω ειμαι αρκετά ψηλη, σε πληροφορώ όμως ότι υπήρξα χρόνια ερωτευμένη με εναν κοντυτερο μου ( εγω 1,78 αυτός 1,70 ) ο οποίος ειχε μια φανταστικη προσωπικότητα και φοβερο τυπο. επίσης, εχω υπάρξει με άντρα αντικειμενικά θεό που μπορούσε να εχει θεά δίπλα του...αλλά ζητούσε και αλλα. κοινώς...καθενας μας ειναι διαφορετικός και για την επιλογή συντρόφου παίζουν πολλά ρόλο...
23-11-2008, 21:50 #34
giorgo egw pistebo oti ta bpourdela soy exoun kani ti zimia. sou edosan ton eukolo erota xoris na palepsis, na flertaris, na diekdikisis na ponesis .prosperases ola ayta ta wraia paixnidia poy ginonte prin bgalis ton skoupiziari eksw . soy exoyn xalasi tin eikona tis dintrofo sou poy prepi na exis ,8es na bris mia kaligrami emfanisimi ala na min exei kokino fanari .gia ti gnomi mou prepi na palepsi an 8es na kerdisis ti zoh sou . o oros 8elo me to ti 8es mono esei ton kseris
23-11-2008, 22:15 #35
Originally posted by giorgos111
Originally posted by epsy
αν ειναι δυνατόν. ανοίξτε τα ματια σας και μην κατηγοριοποιείται τους αλλους.
τι θα πει οτι οι περισσότεροι μετράνε το υψος? ..τότε γιατι κάμποσα ξαδέρφια που εχω ,που ουτε ύψος εχουν ,ουτε είναι θεοί εχουν παντρευτεί πανέμορφες γυναίκες?
.....και φυσικά δεν το βρίσκω κατι περίεργο.
Και ξαναλέω ..είναι το πως προωθείς τον εαυτό σου -η αυτοπεποίθηση που εκπέμεπεις. Ούτε το ύψος θα κάνει την εντύπωση ούτε το χρώμα ματιών. Αυτές οι αράδες που θα βγουν από το στόμα σου οταν ειναι να μιλήσεις θα κάνουν τη διαφορά. Γιατι δεν γίνεται να μην εχετε δει πανέμορφους άντρες να μιλάνε και να βγάζουν μαργαριτάρια.(όπως και για γυναίκες)..
Αλλά αν θεωρείτε οτι όλοι κοιτάζουν το ύψος τότε ή κάνετε λάθος ή εγώ ,και το άλλο μισό του πληθυσμού είμαστε εξωγήινοι ή ανώμαλοι.
-και για απάντηση ,ξανα. ΑΞΙΖΕΙ. αυτό και μόνο αυτό. Αν δεν κάνεις την αρχή τότε δεν θα το μάθεις.
Ποιον θα προτιμήσεις?
Δεν ειναι το ύψος σημαντικό κριτήριο. Για πολλές. Να στο θέσω αλλιώς. ΠΙστεύω οτι τα λεφτά είναι πιο σημαντικό κριτήριο από το ύψος. Γι αυτό κράτα τα λεφτά σου! Αυτό το δέχεσαι? ... Απλά πρέπει να ξεκινησεις να ψάχνεσαι με αυτοπεποίθηση. Εχω φίλους ,που και υψος δεν εχουν ,αλλα ακόμη κι αν αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα δεις οταν θα σου μιλήσουν θα σε κάνουν να ξεχάσεις οτι είδες αυτό. Ισως ακούγεται ηλίθιο αλλα είναι η πραγματικότητα : το όλο θέμα ειναι ΠΩΣ πουλάς εξω τον εαυτό σου. π.χ. όι αλλοι αντιλαμβάνονται τον εαυτό σου όπως εσυ τον προβάλλεις προς τα έξω. Πόσες άσχημες εχεις δει να εχουν τις σχέσεις ..και οι \'\'κανονικές\'\' σε εμφάνιση προσπαθούν να βρουν κάτι? Εγώ πάρα πολλές.. και ξέρω γιατί. Μπαίνουν σε μια παρέα με τον αέρα μιας \'\'πανέμορφης\'\' ,μετά την πρώτη γνωριμία ,αυτό μένει στην παρέα ..οτι είναι πανέμορφη. Αν πεις \'\'ειχα και ειχα αυτές τιςσχέσεις στη ζωή μου\'\' ..θα μείνει αυτο -δεν πα να μην ειχες και καμία.
Όλα μια ιδέα ειναι... 22 χρονών εισαι.δεν ειναι οτι σε πήραν τα χρόνια ,ουτε οτι εχεις προσπαθήσει τις αμέτρητες φορές. Κανε λίγη υπομονή.
-winston man αν εσυ εισαι λάθος της φύσης ,τότε τα σιαμαία και τα παραμορφωμένα παιδιά τι ειναι? εκτοπλάσματα? Για μια φορά θεσε το θέμα του ύψους σου σε ενα πλαίσιο. Υπάρχουν χιλιάδες θέματα που θεωρούνται πιο σημαντικά προβλήματα από αυτό. Εϊναι σαν να λες οτι θα προτιμούσες να εχεις την \'\'δεινα\'\' αρρώστια αλλα να ειχες λίγους πόντους παραπάνω. Αυτό αγγίζει το παράλογο. Συγγνώμη που στο λεω.
23-11-2008, 22:20 #36
Originally posted by Winston_man
Και για να μην τρεφεις αυταπατες με 1,62 υψος πολυ δυσκολα θα σε προτιμησει μια κοπέλα (της προκοπης - γιατι αμα ειναι καμια σαβουρα κοντοστουπα τοτε αλλαζει) θα θελει κατι καλύτερο οπως ολες τους. Ολες θελουν ενα ψηλο,γεροδεμενο παλικαρι, ξανθο με μπλε ματια και εξυπνο.
Περα απο το αστειακι το θεμα ειναι τι εκπεμπεις και αυτο που εκπεμπεις εχει να κανει με το πως βλεπεις εσυ τον εαυτο σου.
Σιγουρα υπαρχουν πολλες που θα κοιταξουν πρωτα την εμφανιση, οπως και πολλοι αντρες λειτουργουν αναλογα, αλλα δεν ειναι ολες. Βαλτο καλα στο μυαλο σου αυτο
Και δεν μου εκατσε καλα που λες μια κοπελα σαβουρα κοντοστουπα. Οταν βλεπεις εσυ τις κοπελες ετσι τοτε και εκεινες θα σε βλεπουν με τον ιδιο τροποΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
23-11-2008, 22:44 #37
Βασικά ναι Winstonman αν συνεχίσεις να αναφέρεσαι σε γυναίκες ως κοντοστούπες ή σαβούρες δημοσίως ή ακόμα και απο μέσα σου δεν νομίζω να βρεις ποτέ γυναίκα και συγνώμη που στο λέω. Αυτό είναι τελείως υποτιμητικό. Και τώρα επειδή εσύ μιλάς έτσι γι\'αυτές νομιζεις ότι κι αυτές μιλάνε έτσι για σένα.
24-11-2008, 16:05 #38
Originally posted by Disillusion
Και τώρα επειδή εσύ μιλάς έτσι γι\'αυτές νομιζεις ότι κι αυτές μιλάνε έτσι για σένα.
Δεν νομίζω είμαι σίγουρος...
24-11-2008, 16:16 #39
Originally posted by holbold
giorgo egw pistebo oti ta bpourdela soy exoun kani ti zimia. sou edosan ton eukolo erota xoris na palepsis, na flertaris, na diekdikisis na ponesis .prosperases ola ayta ta wraia paixnidia poy ginonte prin bgalis ton skoupiziari eksw . soy exoyn xalasi tin eikona tis dintrofo sou poy prepi na exis ,8es na bris mia kaligrami emfanisimi ala na min exei kokino fanari .gia ti gnomi mou prepi na palepsi an 8es na kerdisis ti zoh sou . o oros 8elo me to ti 8es mono esei ton kseris
hotbold,
γιατι δεν γραφεις με ελληνικα??
δυσκολευομαι να σε διαβασω.
24-11-2008, 16:25 #40
Γιώργο ανεξάρτητα απο το ύψος σου, που θεωρώ ότι είναι καθαρά δικό σου θέμα και όχι των γυναικών που πλησιάζεις, τι ψάχνεις σε μια γυναίκα?
Επίσης, πως ξέρεις οτι σε απορρίπτουν για το ύψος σου?
24-11-2008, 16:33 #41
exw megalosi sto eksoteriko . kai egw diskoleuome ligw poli ligw sto diabasma me ellinika
24-11-2008, 16:58 #42
οκ το σεβομαι.
Παρολα αυτα υπαρχουν καμποσοι εδω μεσα που εχουν μεγαλωσει στο εσωτερικο... και δυσκολευονται αντιστοιχως.
:cool::cool::cool:
Αρχινα να κανεις την προσπαθεια και θα τυχεις ψυχολογικης υποστηριξης αν χρειαστει.
;)
24-11-2008, 17:21 #43
οκ 8α αφιερωσω λιγω χρονω για το καλο το δικο μου και τις ομαδας .8α στιλω και μια αναφορα στον administator για αλλαγη του ονοματος απο psychology σε ψυχολογι
24-11-2008, 17:29 #44
Όχι μην το φτάσουμε στα άκρα...δεν θα μας βρίσκουν ομοεθνείς που ζουν στην άλλη άκρη τπυ κόσμου και θα χάσουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις;)
24-11-2008, 17:34 #45
nora to onomasou giati ei sta latinika , me diskoleuh na to profero ......... me agapi !
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....