Δίλημα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 67

Thread: Δίλημα

Senior Member
    Γιατί με φώναξες?
    :P

Το παράξενο είναι ότι είτε λατινικά, είτε αγγλικά, πάλι η ίδια προφορά είναι...

Επίσης ακόμα ποιο παράξενο είναι, που δεν έπιασες το γενικότερο νόημα του να γράφουμε στα ελληνικά.

Ε όχι και αγάπη, ακόμα δεν γνωριστήκαμε:P
    Ειρωνία όμως μπόλικη

Member
    entaksi ! . min afinoume to giorgo monotou , na mas pei an exei apofasisi kati me to olo fema ,ti exei skeuti na kani ?ton boi8isame ka8olou

Banned
    Originally posted by holbold

8α στιλω και μια αναφορα στον administator για αλλαγη του ονοματος απο psychology σε ψυχολογι

διαπιστωνω οτι απο εξυπναδα σκιζεις παντως....

:cool:

Member
    euxaristo krino pou (3=ξ) 3anaprobalis ta kimena mou

Banned
    δεν κανει (ει=i) τιποτις, μην το συζητας....

Ολοι εδω μεσα προσπαθουμε για το καλυτερο....

;)

Senior Member
    Originally posted by giorgos111
    Originally posted by aimilia
    Γιώργο είναι πασιφανές από το κείμενό σου πως θεωρείς ότι δεν θα βρεις κάποια να σε ελκύει επειδή η εικόνα που έχεις για τον εαυτο σου σε κάνει να πιστεύεις πως θα σε απορρίψει εκείνη και όχι εσύ.

Τις σχέσεις των ανθρώπων δεν τις καθορίζει το βάρος ή το ύψος αλλά η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας.

Έχεις κατά κάποιο τρόπο πείσει τον εαυτό σου και προδιαγράψει, πως δεν θα κάνεις σχέση διότι δεν αξίζεις να αγαπηθείς.

Δούλεψε με αυτό διότι είσαι νέος άνθρωπος και είναι κρίμα να μην χαίρεσαι τον έρωτα και την ζωή για το 1.62 που δεν αποτελεί κανένα εμπόδιο.

Διάβασε τι είπε ο Winston_man:
    \"Εγω δεν καταλαβαινω εσενα που λες οτι με 1,62 εισαι μια χαρα. Αμα ημουν κοντυτερος αποτι ειμαι τωρα θα ειχα πεσει απο το μπαλκονι μου στο κρασπεδο. Ελεος δηλαδή. Και για να μην τρεφεις αυταπατες με 1,62 υψος πολυ δυσκολα θα σε προτιμησει μια κοπέλα (της προκοπης - γιατι αμα ειναι καμια σαβουρα κοντοστουπα τοτε αλλαζει) θα θελει κατι καλύτερο οπως ολες τους. Ολες θελουν ενα ψηλο,γεροδεμενο παλικαρι, ξανθο με μπλε ματια και εξυπνο. και αν δεν το βρουν αυτο απλα συμβιβαζονται με οτιδηποτε συγκλινει με αυτο. Εσυ (οπως και εγω) εχουμε μεγαλη αποκλιση απο αυτό. Οποτε συνεχισε με τα μπουρδελα ειναι μονοδρομος... ΥΓ: Τι να πω εγω που δεν παω ουτε σε αυτα... \"

Δυστυχώς αυτή είναι η άποψη που επικρατεί στην κοινωνία!

Φυσικά και αξίζω να αγαπηθώ όπως όλοι οι άνθρωποι αξίζουν!
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα και αγαπάω και σέβομαι τον εαυτό μου έτσι όπως είμαι!
    Το ότι οι άλλοι δεν με δέχονται έτσι όπως είμαι όμως δεν είναι στο χέρι μου να το αλλάξω!!!
    Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου λες να δουλέψω και τι όφελος θα έχω?
    Ο winston (όπως και οι κοπέλες που λες ότι έχεις γνωρίσει αλλά δεν σε έχουν ελκύσει) αποτελούν μέρος της κοινωνίας και όχι την κοινωνία ολόκληρη την οποία ούτως ή άλλως φοβάσαι να αντιμετωπίσεις, τη στιγμή που τους τσουβαλιάζεις όλους. Οπότε εφόσον φοβάσαι να την αντιμετωπίσεις, δεν την έχεις γνωρίσει καν!

Ο winston όπως εσύ όπως και πολλοί άνθρωποι, άπό μόνοι τους βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη ή τον τοποθετούν σ ένα συγκεκριμένο ψηλό σημείο (πχ καμία γυναίκα από όσες έχω γνωρίσει δεν με ελκύει άρα εκεί έξω δεν υπάρχει καμία για την οποία ΘΑ νιώσω έλξη στο μέλλον τελεία.) ακριβώς επειδή θεωρούν πως δεν τον φτάνουν...κι όσα δεν φτάνει η αλεπού την συνέχεια την ξέρεις.

Κι εσύ μια αλεπού είσαι που φτάνει και παραφτάνει απλά φοβάται. Και ναι θα τα έφτιαχνα με έναν άνθρωπο ύψους 1.62 δεν θα τα έφτιαχνα όμως με έναν φοβισμένο χωρίς αυτοεκτίμηση άνθρωπο που εναποθέτει την ευθύνη της ζωής του επάνω μου (ή επάνω στο ύψος του) ακόμη κι αν ήταν ο Τάρλατς!!

Αυτό που σου λέω να δουλέψεις είναι το γιατί έχεις αυτή την εικόνα για τον εαυτό σου. Γιατί θεωρείς ότι το 1.62 είναι το εμπόδιο τη στιγμή που παράλληλα μας λες ότι εσένα δεν σε ελκύουν οι γυναίκες που έχεις γνωρίσει, και όχι ότι οι γυναίκες δεν έχουν νιώσει έλξη για σένα; Τί σε κάνει να πιστεύεις πως ένας ψηλότερος άνθρωπος έχει επιτυχία στον έρωτα ή στην ζωή του γενικά ή αν το θες πιο λαϊκά, πηδάει μέσα σε μια σχέση και όχι στο μπουρδέλο; (για να μην αναφερθώ στο ότι οι πιο κοντοί άνθρωποι έμειναν στην ιστορία γιατί θα φανώ γραφική)

Το όφελος που θα έχεις είναι να αλλάξεις την λανθασμένη εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου και να μπεις σε μια σχέση, να ζήσεις και το σεξ και την συντροφικότητα και όλα αυτά μαζί να τα ορίζεις ΕΣΥ και ΟΧΙ Η ΜΕΖΟΥΡΑ του εγκεφάλου σου!!!!

Senior Member
    εγω παντως ειχα βγει κανα δυο φορες με καποιον καμια δεκαρια ποντους πιο κοντο(ειμαι 1,75) δεν εκατσε η φαση κυριως λογω του οτι δεν αξιζε αλλα δυστυχως ενα κομπλεξ το ειχε που ημουν πιο ψηλη και το ειχε πει κιολας κανα δυο φορες.. ειναι πολυ κριμα παντως να αυτοχαρακτηριζεστε μερικοι λαθη της φυσης..κριμα και τελειως ακυρο για μενα

Senior Member
    Δεν θα μου άρεσε η κοπέλα μου να ειναι πιο ψηλή απο μενα θα ενιωθα ασχημα και ποτε δεν θα τα εφτιαχνα με μια ψηλότερη.

Senior Member
    Με πλουσιότερη θα τα έφτιαχνες?
    Με πιο μορφωμένη από σένα?
    Με καλύτερη φοιτήτρια?
    Με καλύτερη οδηγό?
    Με ....καλύτερη μαγείρισα?
    Με καλύτερη από σένα στη ζωγραφική, στα ανέκδοτα, στο χορό, στην κηπουρική... σε χίλια δύο μπορεί ο άλλος να μας ξεπερνάει σε κάτι.
    Γιατί winston, για σένα από όλα αυτά τα χίλια δύο, είναι πιο σπουδαίο το ύψος?

Senior Member
    Ας με αγαπαει και ας ειναι σε ολα της καλυτερη.
    Ειναι αστειο το να εχεις τετοια προβληματα
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Member
    helena.n forouses kai 14ari ntakouni ton kseutilises ton an8opo .winston man.i upsos exeis 2.10 .nature.to pio simantiko 3exases :++ me kaliteri apo sena sto krebati ?++ . ολα_δανεικα.ine astio na min eeis problima an eine kaliteri se ola

Senior Member
    Πρωτα απο ολα σιγουρα δεν θα ειναι καλυτερη σε ολα γιατι αυτο σημαινει οτι κατι τρεχει με μενα τον ιδιο. Απο την αλλη ομως ακομα και αν υποθετικα αποδεχτω πως ειναι καλυτερη απο μενα τοτε θα ειναι τρομερα κολακευτικο να ειναι μαζι μου.
    Οποτε σιγουρα δεν θα εχω προβλημα
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Tο παραδέχεσαι λοιπόν ότι είναι μία ιδέα που σου εμφανίστηκε όταν ήσουν παιδί, τότε που όλοι μας τα βλέπεουμε αλλιώς τα πράγματα. Τώρα όμως μεγαλώσαμε. Αλοίμονο αν μείνουμε στην οπτική που είχαμε για τα πράγματα ως παιδιά.
    Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν μικρή ένοιωθα δέος μπροστά σε μία φίλη μου που είχε κούκλες Barbie και εγώ δεν είχα. Πως θα σου φαινόταν αν συνέχιζα να το βλέπω έτσι και τώρα, που έχω μάθει πια καλά ποιες είναι οι αξίες της ζωής? Ποια είναι τα αληθινά σοβαρά ζητήματα σ\' αυτή τη ζωή?

Senior Member
    Originally posted by nature
    Με καλύτερη φοιτήτρια?
    Με καλύτερη οδηγό?
    Με καλύτερη από σένα στη ζωγραφική, στα ανέκδοτα, στο χορό, στην κηπουρική... σε χίλια δύο μπορεί ο άλλος να μας ξεπερνάει σε κάτι.
    Απλά RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by nature
    Με καλύτερη φοιτήτρια?
    Με καλύτερη οδηγό?

Ειχα διεγραψει την απαντηση μου αλλα οι συγκηριες με ωθουν στο να απαντησω ξανα...

Λοιπόν η απαντηση σε ολα σου τα ερωτηματα ειναι ΝΑΙ. Για μενα απο ολα αυτα τα χιλια δυο το σημαντικοτερο ειναι το υψος. Δεν θα τα εφτιαχνα ποτε με ψηλοτερη γιατι θα αισθανομουν μειονεκτικα. Ισως ακουγεται καπως παραξενο αλλα τι να κανουμε ετσι αισθανομαι και το λέω.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast