Results 91 to 105 of 120
Thread: escape games και survivor....
-
23-03-2017, 22:50 #91
- 23-03-2017, 22:57 #92
Αμα η μαζα βλεπει πραματα τα οποια στερουνται ποιοτητας , και οχι μονο ποιοτητας , αλλα σκουπιδια , μπορουμε να πουμε οτι η μαζα , η Ελληνικη τουλαχιστον , ειναι χαμηλης νοημοσυνης ?
η αυτα που ειναι σκουπιδια γα μενα , για καποιον αλλον , οπως τον αγαπητο masterrridley , ειναι θεμα καθαρα προτιμησεων ? διοτι την ιδια γνωμη εχω για τα Ελλ. σηριαλ , οτι ειναι σκουπιδια , μπας κι ειμαι γω ο περιεργος ? ο περιγυρος μου , φιλοι-ες , εχει την ιδια γνωμη μεμενα ομως .............
23-03-2017, 23:53 #93
Προσωπικά θα σου μιλήσω.
Το βλέπω "αναγκαστικά" γιατί η τηλεοραση είναι στο δωματιο κ το βάζει η οικογένεια πολύ απλα γιατί δεν υπάρχει κάτι καλυτερο.
Αν απομονωσεις το αγωνιστικό μέρος είναι σαν παιχνίδια χωρίς σύνορα λίγο πιο μπρουταλ.
Σαν σύνολο βέβαια τίθεται μεγάλη συζήτηση από το μηνυμα που στέλνει μέχρι ζητήματα αξιοπρεπειας.
Προτιμώ να ακούσω την μουσική μου η να διαβάσω κάτι κ συνήθως αυτό κάνω.
Τώρα γενικά μιλωντας δεν είμαι κοινωνιολόγος η ψυχολόγος για να εντοπισω τα κίνητρα της μάζας.
Ιστορικά αν το παρουμε η μαζα ήθελε ψυχαγωγία κ θέαμα.Το γνώριζαν όσοι τους εξουσίαζαν για να τους κατευνάσουν.
Απο ρωμαϊκή αυτοκρατορία με το Κολοσσαίο,βυζαντινή με τον ιππόδρομο σύγχρονη εποχή με ποδόσφαιρο, ριάλιτι κτλ.
Τρελαίνεται ο κόσμος για ποταποτητα,ιντριγκα,κουτσο μπολιό κ φυσικά να γίνει κριτής όπως κάνουμε εμείς τώρα παρα να ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό,που η Ελλάδα σίγουρα αντιμετωπιζει πιο φλέγοντα ζητήματα.
Άνοιξε ενα θέμα για την δικαιοσύνη πχ
Το βατοπαιδί έκλεισε με αθώωσή των πάντων
Το ίδιο θα γίνει κ με siemens.
Τι εχουμε να πούμε για αυτά σαν πολίτες;
Το survivor αν θες αλλαζεις κανάλι. Αν γουσταρεις σπας την τηλεοραση.
Με μια δικαιοσύνη όμως με 2 μετρα κ 2 σταθμά κ μια χώρα υ
ποθηκευμένη για τα υπολοιπα 100+ χρόνια τι;It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
24-03-2017, 00:23 #94
Μια κι ειμαι ονλαιν , καταλαβαινω το αναγκαστικα , που τετοιο προβλημα δεν εχω ...... δεν εχω ιδεα πως παιχεται το παιχνιδι , οποτε το ' μπρουταλ ' δεν ξερω που κολλαει ......υποψιαζομαι απο τα λιγα πουχω ακουσει ομως ....καλος ο παραλληλισμος με Ρωμη , η ποδοσφαιρο , το οποιο απαξιω να παρακολουθησω ...... οντως , η ιντριγκα , το κουτσομπολιο , τραβαει την μαζα , αλλα δεν καταλαβαινω τον συσχετισμο με τα τρεχοντα πραματικα προβληματα , και να μην ειχαμε αυτα , παλι θα ειχε ακροαματικοτητα το συγκεκριμενο , οπως ειχαν τα reality , που αρχισαν το 2000 , bar , big brother , που παλι απορουσα ποιοι τα εβλεπαν , βεβαια αυτο εχει ξεπερασει σε ακροαματικοτητα ακομηκαι τελικο μουντιαλ , που κι εγω θα δω , φυσικα , ας μην βλεπω ποδοσφαιρο , ουτε υποστηριζω καποια ομαδα , το βρισκω χαζο .....ναι , αλλαζω καναλι , δεν μενοχλει το survivor η η Μενεγακη /Στεφανιδου , εκφραζω μια απορια για ποιοι ειναι αυτοι που τα βλεπουν ...... η αν θελεις , για να τοπω παραπερα , ποιοι ειναι αυτοι που συγχαιρουν Τσιπρα /Μητσοτακη .......ειμαστε τοσο υπαναπτυκτοι τελικως ?
σευχαριστω για την απαντηση , δεν εχει νοημα να το ψαχνω αλλο ........ ολα αυτα , ειναι εξω απο μενα .........
παρεπιπτοντως , μαρεσει η τηλεοραση , βλεπω εργα ............ ειδησεις , εχω να δω 5 χρονια , ανοησια και τρομολαγνεια ..... ......
σαν πολιτες , για τα απανωτα σκανδαλα η μετρα λιτοτητας , μας συμβαινει ' το φαινομενο του βατραχου ' , τι ειναι ?......αν βαλεις εναν βατραχο σε μια κατσαρολα με χλιαρο νερο , καθεται ησυχα , αμα αρχιζεις και ζεσταινεις το νερο , παλι δεν ενοχλειται ο βατραχος , αν αργα αργα το φτασεις σε σημειο βρασμου το νερο ,ο βατραχος εχει συνηθισει , και πεθαινει απο το βραστο νερο .......................κατι τετοιο συμβαινει και σεμας ............εχουμε συνηθισει , παροτι βραζουμε και πεθαινουμε .....
24-03-2017, 00:38 #95
Ανέφερα τα σοβαρα ζητηματα γιατί πολύ απλα φαινόμενα σαν το survivor γίνονται για αποπροσανατολισμό κ εκτόνωση της βαλβίδας.
Ρωτά κάποιον να σου πει γιατί το βλέπει.Μια από τις απαντήσεις θα είναι να ξεχαστω απο τα προβλήματα μετα απο μια δυσκολη μέρα.
Ωραίο το παράδειγμα με τον βατραχο, πολύ εύστοχο.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
24-03-2017, 05:49 #96
Αν μιλαμε για αποοπροσανατολισμο , τοτε αναφερομαστε σε καποιου ειδους συνομωσιας , το οποιο δεν πολυπιστευω , δεν το αποκλειω κιολας , διοτι ολη η TV , ειναι γεματη σκουπιδια , εκπομπες μαγειρικης , χαζοτηλεπαιχνιδια , χαζοσηριαλ , κους-κους , διαγωνισμοι ταλεντων , που ειναι τοσα πολλα τα συμμετεχοντα παιδια , που φυσικα κανενα δεν προκειται να ξεχωρισει , ακομη κι οι δημοσιογραφοι κι οι ειδησεις , ειναι αδυνατον να τις παρακολουθησει εχεφρων ανθρωπος , σε αποπροσαναταλιζουν , ασχολουμενοι με δευτετερευοντα θεματα , η ανευ ουσιαστικης σημασιας .....κουβεντα να γινεται ...............και να σε τρομοκρατουν ......
24-03-2017, 08:46 #97
Ο αποπροσανατολισμος απο τα ΜΜΕ δεν είναι απαραίτητα μέρος συνωμοσίας.
Έτσι λειτουργουν απο τοτε που εφευρέθηκαν κ εξυπηρετούν τα συμφέροντα της εκάστοτε ελίτ.
Θέλουν την μαζα αποχαυνωμενη,ε θισμενη κ αβουλη.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
24-03-2017, 10:01 #98
Eγώ πιστεύω ότι υπάρχει απλώς μια ψυχαγωγία κατώτερης ποιότητας να το πούμε έτσι, δηλαδή δεν μαθαίνω δεν δημιουργώ δεν παραγω δεν εξελίσσομαι....και μπορεί να είναι
Να δω survivor
Να πάω στο κλαμπ
Να κάνω shopping therapy , που λες στο άλλο θέμα
Να παίζω παιχνίδια στο ίντερνετ
Να γραφω τις παπαριές μου σε ένα φόρουμ
κλπ κλπ
Ε εντάξει......λογικό δεν θα εξελίσσεσαι και όλη την ώρα.......κάπου αναζητάς και την προσωρινή χαρά, την αδρεναλίνη, το γέλιο, την χαλάρωση κλπ κλπ μέσα από αυτά......με μέτρο πάντα.......
Και ύστερα ο μεσος ελληνας γυρίζει πτώμα από την δουλειά και νοητικά , και πρέπει να δει και την οικογένεια, βάζει λοιπόν μια βλακεία γελάν όλοι μαζί και παει για ύπνο......
24-03-2017, 12:59 #99
Κι ομως , προ της ιδιωτικης τηλεορασης , πριν το 1990 , εχω γραμμενα εργα που παρεμβαλλονται ειδησεις , της ΕΡΤ , καμμια σχεση με το σημερινο χαλι , ουτε παραθυρα υπηρχαν , απλη παραθεση γεγονοτων , οχι απαραιτητως κακων , τοτε βλεποντουσαν οι ειδησεις , ηταν 15 λεπτα , περιεκτικα ........
24-03-2017, 13:04 #100
Μα δεν αναφερομαι σε εξελιξη , οταν βλεπω μια ταινια , ψυχαγωγουμαι , αυτο ειναι το ζητρουμενο απο την ΤV , να ψυχαγωγηθης , ε , με το σαρβαιβορ και τα σηριαλ , αδυνατω να ψυχαγωγηθω , τα βρισκω εντελως ανουσια και βαρετα ......... αμα ο μεσος Ελληνας , κανει αυτο που λες , καταληγουμε οτι ο μεσος Ελληνας , ειναιι υπαναπτυκτος ......αμα γελαει με βλακειες ,................................. εσυ γελας με βλακειες οπως το Ελληνοφρενεια ? δεν νομιζω ...........
24-03-2017, 15:19 #101
Ναι ενώ οι άλλοι που βλέπουν κάτι εκπομπές για κλάματα, τύπου μοντέλα, σελέμπριτις, μαρία η άσχημη , κάτι μεξικάνικες μπαρούφες παλιά ( που μικρή έβλεπα κάποια :P) κλπ είναι καλύτεροι από μας.....
Εγώ γενικά δεν γελάω εύκολα ....
Το βλακεία και το χιούμορ είναι υποκειμενικό........
Εμένα μόνο ο λαζόπουλος μ΄αρεσε αλλά δεν θα απολογηθώ και κάποιος που του αρέσει ράδιο αρβύλα( κρυάδες για μένα) δεν θα μου απολογηθεί.......
24-03-2017, 15:27 #102
24-03-2017, 16:04 #103
Γουάι !
Bλακείες λέω από τη μια κράζω τις εκπομπές από την άλλη λέω το ''βλακεία είναι υποκειμενικό'' , τρέχω να υπερασπιστώ τους έλληνες, ότι να ναι .......
Αλλά τέλος πάντων ξέρω ανθρώπους που καθόλου βλάκες και υποανάπτυκτοι δεν είναι , το αντίθετο, και θα δουν και μια ''βλακεία''......οκ.......
24-03-2017, 18:16 #104
Μα κι αυτα που αναφερεις , μονο για υπαναπτυκτους ειναι , μεξικανικα , μαρια η ασχημη , 50-50 , τουρκικα , και τελειωμο δεν εχει .......κι εγω εβλεπα Λαζοπουλο, με χαλαγε που βωμολοχουσε ( ο μεσος Ελληνας γελαει με την βωμολοχια , δες μια επιθεωρηση , η βωμολοχια παει συννεφο ) , και οι Ραδιο Αρβυλα ,μεχρι προ 4ετιας , ηταν πολυ καλοι , τωρα στερεψαν , δεν γελας ............
25-03-2017, 20:16 #105
Εγώ το βλέπω πού και πού- σπρώχνω και κανένα ψιλό σε στοιχηματάκι. Σιγά! Όλη την ώρα σοβαροί θα είμαστε? Χρειάζεται και καμμιά trashιά να γελάμε!