escape games και survivor.... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 120
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Ακολουθεις την μοδα ε? Μετα τι θα κανρις θα βαλεις κανα σωληνα στο σπιτι να κανεις? Παντως αν καταφερεις να κανρις dancing και ταυυοχρονα headganging θα σε παραδεχτω
    Σιγα μην βαλω!!ε,ειπα να το δοκιμασω βρε αδερφε αφου το gym το βαριεμαι!το headganging τι ειναι βρε??
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Καλα ακους ροκ μεταλ και δεν ξερεις τι ειναι υο headbanging χαχαχαχα ελα μωρε αυτο που κανουν οι μεταλαδες που σπαρταρανε το κεφαλι πανω κατω και να πηγαινουν τα μαλλια περα δοθε εγω δυστυχως εχω κοντα μαλλια αλλα εσυ μπορεις ανετα

Senior Member
    χααχαα! γελασα πολυ με τον διαλογο σας!!!! κανε κ stage diving!!χωρις κοσμο απο κατω ομως..για να γελασουμε..χοχοχοχ!

Senior Member
    Καλα ακους ροκ μεταλ και δεν ξερεις τι ειναι υο headbanging χαχαχαχα ελα μωρε αυτο που κανουν οι μεταλαδες που σπαρταρανε το κεφαλι πανω κατω και να πηγαινουν τα μαλλια περα δοθε εγω δυστυχως εχω κοντα μαλλια αλλα εσυ μπορεις ανετα
    Βρε headganging εγραψες!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    χααχαα! γελασα πολυ με τον διαλογο σας!!!! κανε κ stage diving!!χωρις κοσμο απο κατω ομως..για να γελασουμε..χοχοχοχ!
    Χαχα!!δεν θα ξεχασω να το κανω!!

Senior Member
    Ε ενταξει λαθος εκανα απο κινητο γραφω τι να κανω ο καιλας...8 μαρτιου παιζοτν sabaton.accept....ψησου

Senior Member
    Μπα αν ερθουν metallica μεσα!!

Senior Member
    Με ποιον με την lady gaga? Οπως κανανε στην αμερικη πριν απο λιγο καιρο....γουσταρω να δω μαζι slayer megadeth testament sepultura μιλαμε ο χαμος θα γινοταν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Παρακολουθω τελευταια μια ταση προς τα ' παιχνιδια ' επιβιωσης , ειτε αυτα λεγονται escape games η rooms , ειτε το ανοητο survivor , που παιζει η TV ...............απο οτι εχω καταλαβει , στην ουσια ειναι ποιος θα ' φαει ' τον αλλον , λιμοκτονωντας η ξερωγω πως , κατι τετοιο καταλαβα , λιγο που παρακoλουθησα το survivor , το βρισκω εντελως χαζο , κι ομως αυτο το ' αρρωστημενο ' παιχνιδι εχει ακροαματικοτητα ΄30% !!! ασε τα escape games , που κινουνται στο ιδιο μοτιβο , απο γραπτες περιγραφες ..............ποιος θα φαει τον αλλον, με δολο, τεχνασματα , κατι τετοιο καταλαβα , αναφερονται πολλα γα ' αιματοβαμμενες ' αναμετρησεις , πλασματικες βεβαια , αλλα πανε παιδια υποθετω σε τετοια παιχνιδα ........δλδ τι γινεται εδω , προετοιμαζουν την νεα γενια για μια κοινωνια , που θα επιβιωνει ο δυνατοτερος , η δολιοτερος ? αυτο γινεται κατ ουσιαν , αυτο το μοντελλο πλασσαρεται ................ και η παρακμη οχι μονο δεν εχει τελειωμο , αλλα εντεινεται κιολας ............ και μετα αναρρωτιωμασε γιατι υπαρχει μπουλιιν στα σχολεια ...............αρραγε αυτη η ταση ειναι υποκινουμενη απο καπου ? κατι δεν παει καθολου καλα στην κοινωνια μας και δεν εννοω τα οικονομικα .........
    αποδοκιμαζω ολα αυτα τα ' κατασκευασματα ' ως βλαβερα για την ανθρωπινη φυση , και ειδικα για τα νεα παιδια ........
    Έχω δει λίγο Survivor και πραγματικά οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι για γέλια.
    Ιδίως ο κύριος 4000.

Senior Member
    Βλεπω και πυγμαχια απο τους μργαλους μαρεσει ο deontay wilder απο τους μικρους o gennady golovkin...
    Σιγουρα ο αλι ηταν ο μεγαλυτερος....
    Οσο για τον tyson τι να πω πολυ δυνατος ισως και δυνατοτερα χτυπηματα απο τον αλι οtyson ηταν ειδικος σε νοκ αουτ φασεις και νομιζω το απερκατ του δεν συγκρινεται αλλα απο οτι ξερεις και εσυ ειχε λιηο καπως χαρακτηρα εφαγε το αφτι του αλλονου χαχαχα ε και μετα ηρθαν και οι καταχρησεις του αλλα απο τους μεγαλους του αθλητισμου και αυτος
    Τον wilder τον εχω δει , τον golovkin οχι ........οντως τα χτυπηματα του Ταισον ηταν ασυναγωνιστα , ισως τα δυνατοτερα απο οποιονδηποτε αλλον , πολλοι απεφευγαν να τον αντιμετωπισουν .... ειχε ομως εκρηξιγενη χαρακτηρα , γι αυτο κι δαγκωσε το αυτι του holyfield !............... τελικα φανηκε αγαθος ανθρωπος , μια και ασχολειται τωρα με εκτροφη και εκπαιδευση περιστεριων !!

Senior Member
    Καλος ειναι ειχε και καποια θεματα με καταχρησεις αλλα εκοψε και ειχε παχυνει πολυ τωρα παλι εχει κανει γαμω τα σωματα

Senior Member
    ειχα παει megadeath οταν ημουν 18 στην Ριζουπολη..δοξασμενα χρονια...αχ!
    μιλαμε για συζητηση ο.τι να ναι..αν καποιος παρακολουθει το thread θα χει ξεκινησει τα ηρεμιστικα..απο το ενα θεμα στο αλλο πεταγομαστε..

Senior Member
    Ναι οντως!!περιμενω εγω!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ειχα παει megadeath οταν ημουν 18 στην Ριζουπολη..δοξασμενα χρονια...αχ!
    μιλαμε για συζητηση ο.τι να ναι..αν καποιος παρακολουθει το thread θα χει ξεκινησει τα ηρεμιστικα..απο το ενα θεμα στο αλλο πεταγομαστε..
    Το επανέφερα εγώ στην κανονική του ροή με το σχόλιο μου.:Ρ

Senior Member
    Εχω βαρεθει εδω και 20 μερες να βηχω σαν το λιονταρι της νεμεας

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast