Βοήθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9

Thread: Βοήθεια

Junior Member

Βοήθεια

Έχω χρόνια ψυχολογικά και δεν το έψαξα ποτέ. Πρώτη εβδομάδα στο στρατό διαγνωστικά με γενικευμένη αγχώδη διαταραχή και πήρα αναβολή. Ψάχνω τώρα ψυχολόγο/ψυχίατρο Σέρρες, Καβαλά, Δράμα. Έχετε κάποιον να μου προτείνετε που να αξίζει? (Σε μήνυμα όποιος έχει πρόβλημα δημόσια)

Senior Member
    δεν εχω καποιο γιατρο σε αυτες τις περιοχες αλλα για να σου στειλει καποιος μηνυμα ή για να μπορεσεις να στειλεις πρεπει να εχεις συμπληρωσει 50 posts
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Γιατι δεν ψαχνεις μεσω διαδικτυου; Δες μερικους κ οποιος σου ταιριαζει ξεκινας

Senior Member
    χρειάζεται 50 μηνύματα για να σου στείλουν ή να στείλεις. μπορείς να ψάξεις μέσω σκαιπ ακόμα αν τυχόν δεν βρεις στις περιοχές που θέλεις. εγώ αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι, εσύ από μόνος σου δεν είχες άγχος πριν μπεις; δηλαδή αυτοί εκεί σου είπαν ότι έτσι και έτσι; γιατί από όσο ξέρω δεν ασχολούνται και πολύ.

Junior Member
    πριν μπω ειμουν "σχετικά καλά", με το που μπήκα έπαθα πόσες κρίσης πανικού. Βρέθηκα ένα βράδυ ιατρεία και ένα βραδύ εισαγωγή σε νοσοκομείο δεν μου βρήκαν κάτι όποτε ζήτησα εγώ να μιλήσω σε ψυχίατρο και μου είπε ΓΑΔ.

Senior Member
    και μετά δηλαδή θες δεν θες σου δίνουν αναβολή; γιατί καμιά φορά είναι και σπάσιμο. τα λέω αυτά γιατί και εγώ τα σκέφτομαι. βρήκες ειδικό;

Junior Member
    πας ιατρεία μέσα στο στρατόπεδο μιλάς στον ψυχολόγο και σου λέει άμα θες να τα πεις αυτά και στον ψυχίατρο σε στρατιωτικό νοσοκομείο. στην περίπτωση μου έκανα 1 λεπτό ακριβώς το μόνο που πρόλαβα να πω ήταν άγχος,κρίσεις πανικού και κατευθείαν μου λέει πόσο αναβολή θες, λέω κάνα 6 μήνες μου λέει καλύτερα 1 χρόνο να πάρεις λέω κομπλέ και έφυγα με 1 χρόνο. κατά την διάρκεια της συνομιλίας ο γιατρός ασχολιόταν με το κινητό. σε ρωτάνε άμα θες να πάρεις αναβολή. κάνεις δεν μπορεί με το ζόρι να σε κρατήσει εκεί μέσα άλλαξαν τα χρονιά.
    όχι δεν βρήκα ακόμα. εσύ μέσα είσαι η θα μπεις?

Senior Member
    ευχαριστώ για τις απαντήσεις. μια ερώτηση έκανες, και αντί για απαντήσεις δέχεσαι ερωτήσεις. εγώ δεν είμαι μέσα. αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα μπω κιόλας. αυτά σκέφτομαι, είμαι στοιχειωδώς καλά, εκεί; και μετά, επειδή μόνος μου το έχω αναβάλει πολύ το όλο θέμα, αν αποφασίσω να παω, να μην ξεκινήσω το θέμα με τις αναβολές. γενικά πάντως, ούτε ξέρω από τη μια καλό είναι να μην μένει, από την άλλη όμως, δεν είμαι και σε θέση. δεν του λεγες 2 χρόνια ,να πας για απαλλαγή απευθείας μετά;

Junior Member
    έχεις πάει σε κάνα γιατρό εσύ? βρήκα γιατρο