Results 1 to 4 of 4
Thread: WTF is going on ?!
-
05-03-2017, 16:38 #1
WTF is going on ?!
................
- 09-03-2017, 14:55 #2
Καλησπέρα σε όλους ....Μετά από πολύ διάβασμα του φόρουμ και γενικά του ιντερνέτ πιστεύω ήρθε στιγμή να γράψω και εγώ αυτό που με απασχολεί...Θα συστηθω ως γενικά αγχώδεις τύπος έως πάρα πολύ αγχωδης μπορώ να πω .Πριν 2 χρόνια διαγνωστικά με ΙΨΔ μόνο με ιδεοληψίες περνάω στιγμές ύφεσης και έξαρσης..Τον τελευταίο καιρό χωρίς να χρησιμοποιώ κάποια θεραπευτική αγωγή πέρασα μία φάση έξαρσης πάλι με ιδεοληψίες και επισκεπτικα έναν ειδικό ο οποίος μου χορήγησε ζολοφτ και αυτή την στιγμή είμαι σε δόση 100mg .Το πολυ άγχος και οι κρίσεις πανικού που είχα μπορώ να πω ότι έχουν φύγει αλλά οι ιδεοληψίες πάνε και έρχονται....Τώρα πάμε στο ερώτημα μου.Οι ιδεοληψίες μου κατά κύριο λόγο αυτή την στιγμη είναι υπαρξιακού περιεχομενου πχ:
Ιδεοληψίες ομιλίας και γλώσσας γτ να είναι η τάδε λέξη έτσι γτ να μην είναι αλλιώς από πού προήλθε,γτ να μιλάω τι είναι η ομιλία και υπεραναλυω κάθε λέξη και κάθε ομιλία χωρίς να το θέλω με αποτέλεσμα να φοβάμαι μήπως δεν μιλήσω σε κάποιον που απευθύνεται σε εμένα ή χάσω το νόημα τον λεξεων και δεν μπορώ να μίλησω και να εκφραστω και να αγχώνομαι κάθε φορά που διαβάζω ή γράφω ή βρίσκομαι σε μία συζήτηση.
Είναι όντως ΙΨΔ ρε παιδιά γτ φοβάμαι μη χάσω τα λογικά μου και την επαφή με τον κόσμο μη χαθώ στις σκέψεις μου ........Θέλω να ζήσω φυσιολογικα όπως τις παλιές καλές μέρες ναι μεν με το άγχος αλλά χωρίς αυτές τις βασανίστηκες ιδεοληψίες..Last edited by StressedOut; 09-03-2017 at 15:25.
09-03-2017, 21:11 #3
Μήπως θέλεις να κάνεις κάτι για να χαλαρώσεις ίσως;
Οι σκέψεις που έχεις προέρχονται από το εκτεταμένο άγχος που έχεις,αλλά δεν μας λες από που προέρχεται το άγχος σου....
Λες μόνο ότι έχεις ιδεοληψίες,αν είναι έτσι....
Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά για ψυχολόγο,ξεκίνα συστηματικά περπάτημα,διαλογισμό και ασχολίες οι οποίες σου δημιουργούν ευχαρίστηση και όχι αρνητικά αισθήματα και άγχος.
Αυτα καλά είναι να τα κάνεις ακόμα και αν πηγαίνεις σε ψυχολόγο φυσικά!
Θέλεις να αρχίσεις να κάνεις καποια απ'αυτά συστηματικά;
13-03-2017, 20:42 #4
Καλησπέρα και από εμένα! Θεωρώ πως καλό θα ήταν να ξεκινήσεις ταυτόχρονα ψυχανάλυση γιατί θα εξηγηθούν από έναν ειδικό αυτά που σε βασανίζουν. Μπορείς να βρεις και με πολύ λίγα χρήματα αν το ψάξεις. Επίσης, προσωπικά με βοηθά η αεροβική άσκηση(περπάτημα,τρέξιμο) και η γιόγκα για να ηρεμώ και να αποσπάται το μυαλό μου. Προσπάθησε να εντοπίσεις από πού έρχονται αυτές οι σκέψεις..ποιο είναι το υπόβαθρο τους δηλαδή,έτσι ίσως καταλάβεις κάποια πράγματα.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση