Παράξενη συμπεριφορά από τον σύντροφό μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 70
    Junior Member

Παράξενη συμπεριφορά από τον σύντροφό μου

Καλημέρα παιδιά,
    Είμαι καινούρια στο φόρουμ και θέλω να σας γράψω για ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και καιρό.. Καταρχάς είμαι 19,είμαι φοιτήτρια και έχω σχέση με ένα παιδί 22 χρόνων εδώ και πέντε μήνες... Η ιστορία ξεκινάει ως εξής: γνωριστήκαμε, στην αρχή τα πηγαίναμε πολύ καλα, όμως αργότερα βγήκαν στην επιφάνεια ελλατωματα που δεν μου πολυαρεσαν ,πχ ήταν οξύθυμος αρκετά , ευέξαπτος , δεν έχει ασκήσει ποτέ όμως βία πάνω μου...Από την αρχή πήγαινα συνεχώς σπίτι του, οι γονείς του καλοί άνθρωποι κτλ , χθες παρατήρησα κάτι στο σπίτι του όμως που με έκανε να αναρωτηθώ πολλά.. πάνω στο ψυγείο η μάνα του είχε κολλήσει ένα χαρτί που μίλαγε για κάτι χριστιανικές ομιλίες κτλ σε ένα κέντρο που συγκεντρώνονται διάφοροι τετοιοι...Την ρώτησα τι είναι αυτό με την πρόφαση της απορίας και μου είπε ότι απλά της το είχαν φέρει κι δεν ασχολήθηκε ... Γυρίζω κι κοιτάζω τον τοίχο και τι να δω; Είχε μία αφίσα που έλεγε the 60 names of god κι αναφερόταν στον Ιεχωβά..Φτάνει η νύχτα και πήγαμε σπίτι μου για να κοιμηθούμε , σε μία φάση στον ύπνο του άρχισε να μουρμουριζει και να ψιλομουγκριζει , τον ξύπνησα του λέω τι έπαθες και μου απαντάει είδα όνειρο ότι κάποιον σκοτώνεις αλλα ήταν πολύ έντονο , σαν αλήθεια ... Εμτ μεταξύ είχε συμβεί κι κάτι ανάλογο πριν δύο μήνες όταν είχαμε δει ένα θρίλερ ..Πέσαμε το βράδυ για ύπνο και εγώ έβλεπα εφιάλτες και απλά στριφογυρίζα κι άρχισε να μου λέει ότι ο σατανάς μας χτυπάει από παντού και ότι θέλει να μας χωρίσει κι άλλα διάφορα τέτοια κι ότι εγώ στον ύπνο μου έκανα σαν δαιμονισμένη..Περιττό να σας πω ότι κάποτε που τον χώρισα μου έκανε τη ζωή δύσκολη, ερχόταν κάτω από το σπίτι μου , με παρακολουθούσε κι άλλα διάφορα τέτοιου είδους. Επίσης έκανα μία αναζήτηση στο ιντερνέτ και ανακάλυψα ότι οι Ιεχωβά δες βαφτίζονται οπότε αυτοί θέλουν (ο δικός μου βαφτίστηκε στα 14) κι ότι δεν λένε ποτέ την λέξη Παναγία ξλ, Χριστός κτλ αλλά μόνο την λέξη θεός όπως ακριβώς κάνει ο συντροφος μου αλλά και η μάνα του .Παιδιά κοντεύω να τρελαθώ , τι να κάνω; Επίσης όποιος γνωρίζει κάτι πιο συγκεκριμένο επί του θέματος ας το αναφέρει, νομίζω ότι κινδυνεύω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maria papd View Post
    .....άρχισε να μου λέει ότι ο σατανάς μας χτυπάει από παντού και ότι θέλει να μας χωρίσει κι άλλα διάφορα τέτοια κι ότι εγώ στον ύπνο μου έκανα σαν δαιμονισμένη..Περιττό να σας πω ότι κάποτε που τον χώρισα μου έκανε τη ζωή δύσκολη, ερχόταν κάτω από το σπίτι μου , με παρακολουθούσε κι άλλα διάφορα τέτοιου είδους. Επίσης έκανα μία αναζήτηση στο ιντερνέτ και ανακάλυψα ότι οι Ιεχωβά δες βαφτίζονται οπότε αυτοί θέλουν (ο δικός μου βαφτίστηκε στα 14) κι ότι δεν λένε ποτέ την λέξη Παναγία ξλ, Χριστός κτλ αλλά μόνο την λέξη θεός όπως ακριβώς κάνει ο συντροφος μου αλλά και η μάνα του .Παιδιά κοντεύω να τρελαθώ , τι να κάνω; Επίσης όποιος γνωρίζει κάτι πιο συγκεκριμένο επί του θέματος ας το αναφέρει, νομίζω ότι κινδυνεύω
    κι εσυ γιατι ξαναγυρισες σε εναν ανθρωπο που εχει παρανοικη συμπεριφορα?
    αυτος φταιει γι αυτα που κανει, εσυ φταις που εισαι μαζι του.

δεν νομιζω οτι πρεπει να συνδεεις την θρησκεια τουκαθενα.
    θα μπροουσε να ειναι χριστιανος ορθοδοξος και να σου ελεγε παλι τα ιδια.
    μην ψαχνεις εκει τον λογο , αλλα στην ψυχικη του κατασταση.

Senior Member
    στην θεση σου θα ειχα κοψει λασπη...εγω ετσι?
    τωρα εσυ...θα τον ρωταγα ευθεως τι ειναι αυτα τα κουλα σχετικα με τον σατανα που μου λεει κ θα απαιτουσα να μαθω τι ακριβως πρεσωευει αυτος κ η οικογενεια του, οχι οτι θα με ενδιεφερε στ αληθεια που πιστευει, αλλα θα ηθελα να καταλαβω κατα ποσο πορωμενος ειναι σε αυτο που πιστευει κ επειδη απεχθανομαι τους δογματισμους κ τους φανατισμους, αν εβλεπα οτι ειναι πορωμενος θα εφευγα..
    επισης οσον αφορα τον σατανα κ αυτα, θα με τρομαζε απιστευτα αυτη η πεποιθηση του κ σιγουραα θα θεωρουσα οτι δεν παει καλα στο κεφαλι του..
    ειναι αρκετα περιεργη η συμπεριφορα του πιστευω για να αναλωνεσαι ,δεν βρισκεις?
    5 μηνες τον ξερεις κ δεν ειναι δα κ μια ολοκληρη ζωη..
    εγω θα εκανα αυτη την ξεκαθαρη κουβεντα, θα του ελεγα οτι με τρομαζει κ οτι δεν μαρεσει κ με ανατριχιαζει ολο αυτο περι σατανα κ οτι δεν θελω επαφες με τετοια ατομα..αλλα κ παλι σου λεω εγω πως θα αντιδρουσα..εγω γενικα ειμαι κ λιγο πιο σκληρη κ δεν τα γουσταρω αυτα..
    πιθανον να θελει να σου κανει πλυση εγκεφαλου οτι σε κυριευει ο σατανας..
    ποιος ξερει?? ειδικα τους ιεχωβαδες δεν τους παω καθολου γιατι εχουν ενα μεγαλο κακο συνηθειο...ειναι η μονη θρηκεια που κανουν κρα για νεους οπαδους, προσυλητιζουν κοσμο με τον χειροτερο κ δολιο τροπο που υπαρχει..
    οποτε γενικα....ψαξτο λιγο εως πολυ..κ αν δεις οτι οντως ετσι ειναι...απλα φυγε κ μην επιτρεψεις κυνηγητα κ παρακολουθησεις ....κανεις δεν εχει φυσικα το δικαιωμα να σε κυνηγαει, να σε τρομαζει κλπ..
    εισαι μικρη κ πρεπει να προσεχεις...ο κοσμος εκει εξω δεν ειναι κ τοσο αθωος.

Junior Member
    Remedy , γιατί τον ήθελα πολύ και πιστεύα ότι η κατάσταση του θα μπορούσε να αλλάξει , επίσης πιστεύει και στα μάγια κι εγώ του λέω ότι αυτό δεν είναι δυνατόν , αν ήταν έτσι όλοι θα είχαμε αφανιστεί...Σήμερα θα πάω να μιλήσω και σε έναν παπά , μηπως θα μπορούσε να μου πει κάτι για να ηρεμήσω , φοβάμαι πολυ

Junior Member
    Anxious4ever , ότι προσπαθεί να μου κάνει πλύση εγκεφάλου ισχύει σε μεγάλο βαθμό , και το κάνει συχνά , προσπαθεί να με κάνει να αποδεχτώ τα πιστεύω του , τώρα ότι ο σατανάς θα ασχολιόταν με την δική μας σχέση αυτό με ξεπερνά σε κάθε περίπτωση ,������������

Senior Member
    να φυγεις κ να τον στειλεις απο κει που ηρθε..
    οντως ειναι παρανοικη συμπεριφορα αυτο..δεν ηθελα να το πω εξαρχης..αλλα αφου το ειπε η remedy πρωτη..οκ..χεχε..
    η remedy εχει σωστες αποψεις κ να την εμπιστευεσαι..
    απο κει κ περα..ακου το μεσα σου κ την ψυχη σου, εμπιστευσου τον εαυτο σου, να μην αναλωνεσαι ποτε σε πραγματα που σε τρομαζουν..
    νιωθεις οτι εχει μπει ο σατανας μεσα σου επειδη σου το ειπε αυτος τωρα κ σε τρομαξε..
    αν νιωθεις τοσο χαλια, πανε εκει στον παπουλη αν πιστευεις οτι θα σε ανακουφισει να σου διαβασει μια ευχουλα κ κοψε λασπη απο τον τυπο..τωρα κιολας!!

Senior Member
    να φυγεις κ να τον στειλεις απο κει που ηρθε..
    οντως ειναι παρανοικη συμπεριφορα αυτο..δεν ηθελα να το πω εξαρχης..αλλα αφου το ειπε η remedy πρωτη..οκ..χεχε..
    η remedy εχει σωστες αποψεις κ να την εμπιστευεσαι..
    απο κει κ περα..ακου το μεσα σου κ την ψυχη σου, εμπιστευσου τον εαυτο σου, να μην αναλωνεσαι ποτε σε πραγματα που σε τρομαζουν..
    νιωθεις οτι εχει μπει ο σατανας μεσα σου επειδη σου το ειπε αυτος τωρα κ σε τρομαξε..
    αν νιωθεις τοσο χαλια, πανε εκει στον παπουλη αν πιστευεις οτι θα σε ανακουφισει να σου διαβασει μια ευχουλα κ κοψε λασπη απο τον τυπο..τωρα κιολας!!

Junior Member
    Anxious4ever ,ότι με τρόμαξε η αλήθεια είναι , και πως κάνουμε πέρα έναν μανιακό που την στήνει κάτω από το σπίτι , μας παρακολουθεί κτλ;;; Επίσης, με τρόμαξε πολύ αυτό που είπε ότι εγώ στο όνειρο του σκότωνα έναν άνθρωπο, που εγώ δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν , ούτε μυρμήγκι :(

Senior Member
    ρε φυγε που σου λεω μακρια να βρεις την υγεια σου!!μπορει να ειναι κουκλος να σου αρεσει πολυ..αλλα τι να τον κανεις ετσι???

Senior Member
    Anxious4ever ,ότι με τρόμαξε η αλήθεια είναι , και πως κάνουμε πέρα έναν μανιακό που την στήνει κάτω από το σπίτι , μας παρακολουθεί κτλ;;; Επίσης, με τρόμαξε πολύ αυτό που είπε ότι εγώ στο όνειρο του σκότωνα έναν άνθρωπο, που εγώ δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν , ούτε μυρμήγκι :(
    το λες στην μαμα κ τον μπαμπα, ή στον αδερφό να σε βοηθησει σε αυτο..ή του λες οτι αν συνεχισει θα πας στην αστυνομια...
    αν συνεχισει κ παλι πας στην αστυνομια κ το αναφερεις...δεν ειναι κατι τρομερο..εχω ερθει κ εγω σε αυτη τη θεση κ εχω παει στην ασατυνομια κ εγιναν συστασεις..οκ?
    μη μασας...κανεις δεν εχει δικαιωμα να σε κακοποιει! κατα ενα μερος αυτο που κανει ο τυπος ειναι κακοποιηση..
    φυγε μακρια κ πες του οτι αν σε ξαναενοχλησει θα πας στην αστυνομια.

Senior Member
    Παντως, ΟΧΙ μενοντας στο σπιτι του και συνεχιζοντας μια σχεση μαζι του...

επιπλεον, αν σου προκαλει φοβο, να ενημερωσεις τους δικους σου για να εχουν τον νου τους.

Junior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ρε φυγε που σου λεω μακρια να βρεις την υγεια σου!!μπορει να ειναι κουκλος να σου αρεσει πολυ..αλλα τι να τον κανεις ετσι???
    Κούκλος δεν είναι , απλά μου αρέσει πολύ , πριν κανέναν μήνα είχε υπάρξει μία φάση που εγώ σηκώθηκα κι έφυγα από το σπίτι μου (μένω μόνη μου) γτ αυτος δεν με άφηνε σε ησυχία, και θυμάμαι ότι πήγε και κοιμόταν στα παγκάκια κι στον δρόμο , επίσης είναι πολύ ζηλιάρης , καχύποπτος , ζηλεύει με το παραμικρό και η διάθεση του είναι μεταβαλλόμενη από το ένα λεπτό στο άλλο..

Senior Member
    Κούκλος δεν είναι , απλά μου αρέσει πολύ , πριν κανέναν μήνα είχε υπάρξει μία φάση που εγώ σηκώθηκα κι έφυγα από το σπίτι μου (μένω μόνη μου) γτ αυτος δεν με άφηνε σε ησυχία, και θυμάμαι ότι πήγε και κοιμόταν στα παγκάκια κι στον δρόμο , επίσης είναι πολύ ζηλιάρης , καχύποπτος , ζηλεύει με το παραμικρό και η διάθεση του είναι μεταβαλλόμενη από το ένα λεπτό στο άλλο..
    τοτε σιγουρα υπαρχιε καποια παθολογια...αυτο ομως πλεον δεν σε αφορα, δλδ τι εχει αυτος κλπ..πες του οτι θες να σταματησετε κ ενημερωσε οπωσδηποτε τους δικους σου κ βλεπεις..αν κανει το ιδιο τοτε ειδοποιεις γονεις ή πας αστυνομια κ εννοειται οτι του το λες κιολας μπας κ φοβηθει κ σε αφησει ησυχη..καποιο σοβαρο προβλημα εχει..να προσεχεις πολυ!

Junior Member
    Αχ τι να πω βρε παιδιά, σας ευχαριστω πολύ όλους που μου απαντησατε

Senior Member
    Είπες και συ να κάνεις σχεση και σου βγηκε ξινό. Να σου πω από που τον γνώρισες; εχει σημασία

Page 1 of 5 123 ... LastLast