Παράξενη συμπεριφορά από τον σύντροφό μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70
    Junior Member
    Take a break , είχαμε κοινό φίλο ένα παιδί που σπούδασε στη θεολογία, τραγική ειρωνεία.. φυσικά αυτός ο φίλος δεν γνωρίζει τπτα, η προσέγγιση έγινε πιο πολύ από το facebook

Senior Member
    Μαρία δεν έπρεπε να κανεις σχεση μεσω φεις χωρις να γνωρίζεις απο που κρατα η σκούφια του, έπρεπε να σαι πιο προσεκτική , να είχατε μια κοινή παρεα κτλ.τοτε μπορει να ρωταγες , να μαθαινες να μην επεφτες σε τετοια παγίδα. Θα μου πεις είναι να μην σου τυχει η στραβη αλλα θελει και προσοχη να τον ζησεις τον αλλον λιγο προτου κανεις δεσμο. Ετσι επειδη αρχισατε να μιλατε μεσω φεις μην εμπιστεύεσαι...

Senior Member
    Ναι γιατι αμα ειχαν κοινη παρεα θα της ελεγαν οι φιλοι του ποσο μαλακας ειναι λολ...πρωτον μπορει να μη ξερουν καν πως λειτουργει σε μια σχεση αυτος, ουτε τα κουλα του με τους διαμονισμους κλπ...και ακομα και αν ηξεραν αυτα ειναι μεταξυ κατεργαρεων...σιγα μην εκφεραν καμια αποψη που θα την βοηθουσε. Μονη σου βλεπεις σιγα σιγα και κρινεις πριν πεσεις με τα μουτρα.
    ...και αμα ανακαλυψεις κοκκινα καμπανακια απο τα οποια η θεματοθετρια εχει ενα σωρο, τελος, δεν επεται συνεχεια.
    Το οτι σε παρακολουθουσε οταν χωρισατε και σε εκανε να φοβασαι για τημ ασφαλεια σου δεν ειναι λογος για να εισαι ξανα κοντα σε ενα τετοιο ατομο, ισα ισα ειναι αλλη μια τεραστια καμπανα.

Senior Member
    μα ηταν φιλος φιλου της...κ απλα της μιλησε στο fb..αληθεια αυτος ο κοινος φιλος τι λεει? τον εχεις ρωτησει ποια η γνωμη του γι αυτον?

Senior Member
    Το θεμα ειναι να απαλλαγει τωρα το κοριτσι. Οτι εγινε, εγινε δεν αλλαζει. Δεν νομιζω οτι τον γνωριζε καιρο η μαρια απλα τους συστησανε και μετα μεσω φεις μιλησανε. Θελουν προσοχη οι σχεσεις να εισαι μαζι του και φιλικα για ενα διαστημα να τον δεις πως κινειται και μετα κανεις δεσμο.

Junior Member
    Take a break , η σχέση δεν έγινε μέσω φεις , ο θεολόγος ήταν η κοινή μας παρέα ..Συμφωνώ με την Ναταλία , στον φίλο του είχα εκμυστηρευτεί ένα μέρος της συμπεριφοράς του κι αυτός δεν με πολυπιστευε κιόλας κι όντως δεν ηξερε καν πως λειτουργεί μέσα στη σχέση , και να ήξερε δεν θα μου το έλεγε, στο μεταξύ επισκέφτηκα έναν παπά σήμερα και του μίλησα και μου είπε να τον κόψω με τρόπο σιγά σιγά και να του πω ότι εγώ είμαι χριστιανή ορθόδοξη κι ότι δεν μπορώ να δεχτώ κάτι τέτοιο ,και τέλος πάντων μου έδωσε να καταλάβω ότι αυτοί γουστάρουν πολύ να κάνουν πλύση εγκεφάλου.. και εκτός από αυτό μου τόνισε να προσέχω με ποιον μπλέκω ιδιαίτερα με τέτοιους γτ αργότερα θα αντιμετωπίσω προβλήματα στον γάμο και στα παιδιά , πχ αυτός δεν θα θέλει να βαφτιστουν ενώ εγώ θα θέλω και ότι γενικά πρέπει να προσέχω..take a break 2 μήνες τον ήξερα και μετά κάναμε σχέση

Senior Member
    Οποτε σου τυχε κοπελα μου η στραβη! Εσυ θα του το πεις αυτος θα το δεκτει, το θεμα είναι αυτό! Αν αρχισει να σε ακολουθεί τραβα στους δικους σου για λιγο καιρο να περασει η μπόρα.

Junior Member
    Θυμάμαι ως παιδί να κάθονται έξω από το μετρό μοιράζοντας φυλλάδια κι ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε σε μένα ...Και γτ να κρατήσει κάποιος ένα τετοιο μυστικό; Γτ δεν το ξεκαθάρισε; Μαζί πάντα τα συζητούσαμε όλα και τα λυναμε

Senior Member
    Δυο μηνες μοκο για ολα αυτα ε; τωρα τα βγαλε για να τραβας και συ τα μαλλια σου...

Junior Member
    Παιδιά τη δεδομένη στιγμή που σας γράφω είναι κάτω από το σπιτι και βαράει συνεχόμενα τα κουδούνια και παίρνει τηλέφωνα κι φωνάζει το όνομα μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maria papd View Post
    Παιδιά τη δεδομένη στιγμή που σας γράφω είναι κάτω από το σπιτι και βαράει συνεχόμενα τα κουδούνια και παίρνει τηλέφωνα κι φωνάζει το όνομα μου
    αστυνομια...

Banned
    Take a break , η σχέση δεν έγινε μέσω φεις , ο θεολόγος ήταν η κοινή μας παρέα ..Συμφωνώ με την Ναταλία , στον φίλο του είχα εκμυστηρευτεί ένα μέρος της συμπεριφοράς του κι αυτός δεν με πολυπιστευε κιόλας κι όντως δεν ηξερε καν πως λειτουργεί μέσα στη σχέση , και να ήξερε δεν θα μου το έλεγε, στο μεταξύ επισκέφτηκα έναν παπά σήμερα και του μίλησα και μου είπε να τον κόψω με τρόπο σιγά σιγά και να του πω ότι εγώ είμαι χριστιανή ορθόδοξη κι ότι δεν μπορώ να δεχτώ κάτι τέτοιο ,και τέλος πάντων μου έδωσε να καταλάβω ότι αυτοί γουστάρουν πολύ να κάνουν πλύση εγκεφάλου.. και εκτός από αυτό μου τόνισε να προσέχω με ποιον μπλέκω ιδιαίτερα με τέτοιους γτ αργότερα θα αντιμετωπίσω προβλήματα στον γάμο και στα παιδιά , πχ αυτός δεν θα θέλει να βαφτιστουν ενώ εγώ θα θέλω και ότι γενικά πρέπει να προσέχω..take a break 2 μήνες τον ήξερα και μετά κάναμε σχέση
    Πρόσεξε τι σου ειπε η ρεμντι, δε εχει να κανει με την θρησκεια, ο τύπος δεν θα ναι και πολυ καλα...το λεω επειδη οι εμπειριες μας γίνονται οι προκαταλήψεις μας...ο παπας παπας ειναι θα λεει και αυτος τα δικα του...να μην ερωτευτούμε δηλαδη ενα αλλοθρησκο για την βαπτιση ελεος...καλα ξεμπερδεματα με τον τυπο κ προσοχη..

Senior Member
    Α καλα εμπλεξες για τα καλα!

Junior Member
    Μπήκε στο σπίτι μου πριν μία ώρα , μπήκε από το μπαλκόνι , κάλεσα την αστυνομία κι ήρθε και τον πήρε με χειροπέδες...Τώρα τι προβλέπεται για την διαδικασία δεν ξερω

Junior Member
    Πολύ καλά έκανες που καλέσεις την αστυνομία καταρχάς. Θα δώσεις κατάθεση στον αξιωματικό υπηρεσίας Και θα σε Κατευθύνει αυτος,θα κάνεις μήνυση και θα ζητήσεις περιοριστικά μέτρα.Να μην φοβηθείς και να μη ντραπείς να τα πεις όλα στον αξιωματικό υπηρεσίας Γιατί τέτοια περιστατικά είναι πολύ επικίνδυνα.Και φυσικά θα πρέπει να καλέσεις κάποιον δικό σου άνθρωπο να έχεις δίπλα σου.Ό,τι απορία έχεις περί τα νόμιμα να με ρωτήσεις.Οταν ξεμπερδέψεις από εκεί ενημέρωσε μας.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast