Παράξενη συμπεριφορά από τον σύντροφό μου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 70 of 70
    Junior Member
    Παιδιά σήμερα ήρθε έξω από την σχολή μου και δεν με άφηνε ήσυχη , μπήκε και μέσα στο μάθημα και στο διάλειμμα του μαθήματος με επρηζε και μας κοιτούσαν όλοι. Με τα πολλά σηκώθηκε κι εφυγε

Senior Member
    ναι αλλα δεν λες να καταλαβεις οτι η περιπτωση ειναι σοβαρη, πολυ σοβαρη, δεν αναφερεις ποτε λεπτομερειες..γιατι?
    τι σου ελεγε κατα την διαρκεια που σε επρηζε κ συ τι του λες οταν ερχεται?γραφεις οτι ερχεται αλλα δε λες ποτε λεπτομερειες κ αυτο δεν βοηθαει.
    σου ειπαμε να βαλεις τους γονεις σου να τον πιασουν ή να ενημερωσεις τους δικους του, εχεις κανει κατι απο αυτα?γιατι δεν μιλας με την μανα του κ τον πατερα του να τον μαζεψουν? κ να σταματησει να σε ενοχλει?

Junior Member
    Λοιπόν , ήρθε σήμερα στην σχολή και με περίμενε απέξω , πετάχτηκε κι ξαφνικά μπροστά μου κι άρχισε να μου λέει ότι χώρις εμένα δεν μπορεί κι άρχισε να με αγγαλιαζει κτλ , εγώ τον έσπρωχνα, με τα πολλά μπήκε και μέσα στο μάθημα , έκανε ότι έγραφε σημειώσεις για να μην τον διώξει ο καθηγητής η να μην καταλάβει ότι είναι ένα άκυρο άτομο κι στο διάλειμμα άρχισε να μου μιλάει λέγοντας μου "τρελαίνομαι, τρελαίνομαι γαμωτο "..Στο μεταξύ το μάτι του είχε γυαλίσει , μου ζητάγε να πάμε κάπου μόνοι μας αλλά εγώ δεν ήθελα και μπήκαν στη μέση δύο φίλες μου και του λέγανε να πάει να κοιταχτει κι ότι εκεί που σταματάει η δική του ελευθερία αρχίζει η δική μου , τα σκέφτηκε για λίγο όλα αυτά κι μετά σηκώθηκε κι εφυγε

Junior Member
    Και μου έλεγε εγώ απλά μία βόλτα ήρθα στη σχολή δεν σε ενοχλώ , κι του έλεγα ότι δεν θέλω άλλο κι ότι πρέπει να το καταλάβει καποτε. Κι ότι με αυτά που κάνει ξεφτιλιζομαστε

Junior Member
    Νομίζω ότι κάπου αυτή η κατάσταση σε κολακεύει, γι΄αυτό και δεν παίρνεις σοβαρά μέτρα για να του απαγορέψεις να σε πλησιάζει. Ξέρεις όμως, κάτι τέτοιες συμπεριφορές καταλήγουν πολλές φορές σε βία. Οχι πάντα ήπια, για να το θέσω κομψά. Οπότε, κάνε κάτι άμεσα. Αστυνομία, γονείς σου, γονείς του, ενημέρωσε την ασφάλεια του πανεπιστημίου, βγάλε εντολή απαγόρευσης να σε πλησιάζει. Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να τις παιρνεις πολύ σοβαρά υπόψην σου.

Senior Member
    ωραια κ τι περιμενεις να το πεις στους γονεις του? να σκασει με κανα μαχαιρι να σε σφαξει??ειναι δυνατον κ καθεσαι ετσι ακομα?

Junior Member
    Litsa όντως η κατάσταση αυτή με κολακεύει και με κάνει να νιώθω ωραία αλλά είναι σαν να παίζω με τη φωτιά και ουσιαστικά του τα έχω ξεκόψει αλλά εκείνος με ψάχνει ακόμα ...Στους γονείς μου έχω μιλήσει και μου λένε να τον πάρουν τηλ να του μιλήσουν , αλλά εγώ δεν θέλω ..Με τους γονείς του δεν νομίζω ότι αν τους μιλήσω θα γίνει και τίποτα , δεν έχουν καλή συννενόηση στο σπίτι , δεν τους ακούει καθόλου κι κάνει πάντα αυτό που θελει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maria papd View Post
    Litsa όντως η κατάσταση αυτή με κολακεύει και με κάνει να νιώθω ωραία αλλά είναι σαν να παίζω με τη φωτιά και ουσιαστικά του τα έχω ξεκόψει αλλά εκείνος με ψάχνει ακόμα ...Στους γονείς μου έχω μιλήσει και μου λένε να τον πάρουν τηλ να του μιλήσουν , αλλά εγώ δεν θέλω ..Με τους γονείς του δεν νομίζω ότι αν τους μιλήσω θα γίνει και τίποτα , δεν έχουν καλή συννενόηση στο σπίτι , δεν τους ακούει καθόλου κι κάνει πάντα αυτό που θελει
    δεν εχεις καταλαβει οτι αυτα δεν ειναι παιχνιδια για να παιζουμε..
    μου χει συμβει κ στο περιεγραψα κατι ποστς πιο πανω, οτι ο τυπος μου εβαλε την σπασμενη κοφτερη κλειδαρια στον λαιμο για να με σφαξει επειδη του ειπα να χωρισουμε, αλλο αν εγω το χειριστικα σωστα τοτε κ του το παιξα αρνακι κ κολλησε..
    ειναι πολυ ευκολο αν συμβει στον καθενα κ απορω γιατι ακομα καθεσαι κ δεν εχεις παρει ασφαλιστικα μετρα..αντε με τον μουρλο που εμπλεξες! αν ημουν μανα σου θα σε ειχα παει ηδη στον εισαγγελεα..
    να τον παρουν τηλ να του κανουν ?θα του κλασουν αν τον παρουν τηλ..
    το θεμα ειναι να πραξεις σοβαρα για να καταλαβει κ ποσο το εννοεις..
    τελικα μηπως απλα σε κολακευει ολο αυτο? ομως ετσι θα φας το κεφαλι σου.
    εγω οταν ειδα τον χαρο με τα ματια μου φρικαρα.. καλο ειναι να μη το ζησεις.

Senior Member
    ερωτώ χύμα μικρό μπας και καταλάβεις έτσι πού βαδίζεις: την επόμενη 19άρα που θα βρουν δολοφονημένη θα είσαι εσύ; σε δικηγόρο πήγες; ξύπνα, τακ τακ
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Για την περιπτωση σου , ειμαι αναμεσα σε δυο υποθεσεις.

Εισαι εξελιγμενο τρολλ τελευταιας γενοιας η εισαι απλα μυθομανης.

Μαλλον κλεινω προς το πρωτο. Επισης δινω 70% πιθανοτητες να βρισκεται αντρας πισω απο αυτο το νικ.

Το σιγουρο παντως που λεω για σενα , ειναι οτι δεν μπορεις να διαπραξεις το τελειο εγκλημα .

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345