Results 31 to 45 of 45
Thread: Αbilify 10mg
-
31-03-2017, 09:52 #31
ψυχωση επαθα 33 χρονων και πριν το ψυχωσικο επεισοδιο ειμουν πολυ αγχομενος γιατι δεν εβρισκα δουλεια ειχαν συμβη και καποια περιστατικα με την οικογενεια μου... και τη καταφερα τωρα δε βρισκω δουλεια και παιρνω φαρμακα εχω και ψυχωση
λιγο τεμπελης ειμαι και εγω γενικως δεν ευχαριστιεμαι οταν κανω δουλειες.... ενα πενταμηνο μονο σε κοινωφελη εχω καταφερει να δουλεψω εδω και καπου 6 χρονια
- 31-03-2017, 10:34 #32
31-03-2017, 11:50 #33
31-03-2017, 13:09 #34
Τι να κάνω βρε παιδιά από κάπου πρέπει να το έπαθα εκτός αν είναι κληρονομιά από την θεία μου.
31-03-2017, 17:00 #35
εγω δεν εχω κανεναν στην οικογενοια με ψυχωση σχιζοφρενεια κτλ και ομως επαθα ψυχωση
31-03-2017, 17:13 #36
31-03-2017, 17:54 #37
πονεμενη ιστορια παιδια...
οσο για το ινβεγκα πολυ καλυτερο απο το ρισπερνταλ αν και μετα απο δυο χρονια με ειχαν ξαναβαλει στο ρισπερνταλ ...
πολλη αυξηση βαρους με το ρις..
με το ινβεγκα οχι
το αμπιλιφαι μου εφερε αντιθετα αποτελεσματα
31-03-2017, 18:05 #38
πως εισαι τωρα εσωτερικη ;
ειδες την ερευνα για τις βιταμινες Β που αντιμετωπιζουν τη σχιζοφρενεια.
μηπως να αρχιζες κατι τετοιο παραλληλα για να μειωσεις λιγο τη δοση και τις παρενεργειες.
ρωτα το γιατρο.
αλλα το θεμα ειναι βεβαια να βρεις και γιατρο στην Ελλαδα που να μην ειναι μονο της λογικης χαπακια κλασσικα κ που δεν εχουν ιδεα απο εναλλακτικα οπως οι αμερικανοι.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
31-03-2017, 20:50 #39
δεν ξερω ειχα πολυ αγχος γιατι δεν εβρισκα δουλεια ειχαν γινει και κατι τσακωμη σπιτι αλλα οχι κατι φοβερο η κατι που δεν το ειχα ξανααντιμετωπισει, αα εκτος απο τη ψυχωση ειμαι και δυσλεκτικος...... γενικως ενα πρωι ξυπνησα και σιγα σιγα τα εχανα, μερικες φορες σκεφτομαι τη κατασταση μου και ψιλογελαω γενικως για μια βδομαδα περιπου ακουγα φωνες, νομιζα οτι μου μιλαει η εικονα του χριστου στο δωματιο μου, νομιζα οτι μου μιλουσαν απο το διαστημα, νομιζα οτι θα διακτινιστω αγγιζοντας τη λαμπα στο δωματιο μου χαχαχα, δεν κοιμωμουν τη νυχτα εβλεπα φαντασματα..... μεχρι που με πηγαν νοσοκομειο μου δωσαν και ηπια σολιαν και μετα φυγαν ολλα και εστρωσα, εχω ακομα ενα κενο μνημης ενα εικοστρεαωρο δεν ξερω βρε παιδια αλλα απο τη στιγμη που με πηγαν νοσοκομειο μεχρι που ξυπνησα την επομενη μερα εχω κενο μνημης δε θυμαμαι τιποτα, δε θυμαμε που με πηγαν στο δωματιο που ηπια τω σολιαν γενικως εχω ενα κενο μνημης.....
Last edited by pavlosla; 31-03-2017 at 21:05.
31-03-2017, 21:33 #40
γενικως το μονο που κερδισα απο το αγχος μου με την ανεργεια ειναι να φορτοθω ενα ψυχωτικο επισοδειο και να συνεχισω να ειμαι ανεργος... τωρα βεβαια τη βλεπω πιο χαλαρα δεν αγχωνομαι τοσο προσπαθω να ειμαι πιο χαλαρος... αν και δεν μπωρω παντα, τα απογευματα με πιανει και αγχονομαι τα πρωινα ειμαι συνηθως καλυτερα, ελπιζω να μην ξαναεχω νευρικοτητες τωρα που μου μειωσε παλι τη δοση στα 400μγ σολιαν ο γιατρος μου. Αυτη η ψυχωση ειναι περιεργο πραμα μερικες φορες νοιωθω σαν να πηρα φορα και επεσα πανω σε ενα τοιχο και γκρεμοτσακιστηκα... δεν ξερω αν ειναι απο τη ψυχωση η απο τα φαρμακα αλλα νοιωθω σαν μια αποσυρση απο τη ζωη μου γενικως.... δε μιλαω πολυ δε χαιρομαι τεμπελιαζω δεν εχω διαθεση για της αγροτικες δουλειες στο σπιτι, ειμαι απο παραμεθωριο επαρχια και εχουμε ελιες μελισσια για να ασχολουμαι.
Τωρα μπηκε η μητερα μου στη συνταξη και συζηταμε σπιτι να μου περασουν τα δικαιωματα να γινω αγροτης αλλα δεν εχω και πολυ διαθεση, βεβαια ειναι μια λυση τα αγροτικα μεχρι να βρω κατι αλλο να ασχολειθω πανω στις σπουδες μου
01-04-2017, 09:08 #41
01-04-2017, 14:50 #42
ρε σεις το σολιαν ειναι οτι χειροτερο για να πας να εργαστεις κ γενικα στο να κουνηθεις απο τη θεση σου, το χω φαει με το κουταλι κ το ξερω, εχεις μια την κακη διαθεση-αρνητικα απο τη αρρωστια, ερχεται κ το σολιαν κ σε κανει αβουλο κουτσουρο στη κυριολεξια, εγω πηρα τωρα ινβεγκα 3μγ κ παραλληλα μειωσα το σολιαν στο μισο, ε λοιπον ειμαι 30%-50% πιο καλα αναλογως κ τα κεφια της μερας, κ να σου πω τη αληθεια θα πω τον γιατρο μου να το πεταξουμε τελειως κ να ανεβασω το ινβεγκα, αν εχεις τασεις να σαπιζεις σπιτι κ να απομονωνεσαι μη παιρνεις σολιαν κανει τα πραματα χειροτερα, καλη αναρρωση παιδια
01-04-2017, 16:36 #43
δεν ξερω βρε παιδια λετε να δοκιμαζα αλλο φαρμακο αλλα απο τοτε που εκανα το επεισοδιο μεχρι τωρα δεν ειχα αλλα προβληματα σε γενικες γραμμες περιση το καλοκαιρι μου βγηκαν καποιες νευρικοτητες και υπερβολικο αγχος με επιανε και κρατουσε 2-3 ωρες και μετα περνουσε μονο του, και μου αυξησε τη δοση στα , 800mg σολιαν ο γιατρος και μου εβαλε και το zoxil μισο χαπι 5mg τωρα παλι εχω κοψει το ζοζιλ και ειμαι στα 400mg σολιαν, γενικως εδω και τρεις μηνες που ελατωσαμε τα φαρμακα ειμαι καλυτερα εχω ποιο πολυ διαθεση αλλα παλι δεν ειμαι και εντελως καλα. εγω θα ηθελα να προσπαθουσαμε να τα εκοβα αλλα ο γιατρος δεν θελει....
Δεν ξερω μου ειπανε να αρχισω να με βλεπει ψυχολογος περα απο το ψυχιατρο αλλα τη θα μου κανει ο ψυχολογος......
Γενικως δε ξερω τη να κανω τα φαρμακα παντως δε τα κοβω γιατι φοβαμαι μην υποτροπιασω και ξανα νοσοκομεια παλη απο την αρχη
Παντως 3.5χρονια τωρα το σολιαν το εχω συνηθηση καπως
τη να πω δεν ξερω αν με αλλο φαρμακο θα ειμουν καλυτερα η χειροτερα
01-04-2017, 21:04 #44
αυτο θα το κρινεις εσυ κ θεραπων γιατρος σου, αν δλδ πρεπει κ μπορεις να αλλαξεις φαρμακο, τωρα ομολογω πως η αλλαγη αντιψυχωσικου εχει καποιο ρισκο υποτροπης, οπως μου λεγε κ ο ψυχιατρος μου οταν του ειπα για αλλαγη, μπορει να πας καλα μπορει να πας κ χειροτερα απο οτι εισαι τωρα, το οτι μου κατσε εμενα καλα το ινβεγκα δεν σημαινει πως θα σου κατσει κ σενα καλα, καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα, εγω απλα ηθελα να σου πω πως ειμαι πιο "ζωντανος" με ινβεγκα κ 200μγ σολιαν αντι για 400 και 600 που παιρνα παλιοτερα.και πιστευω αν κοψω κ τα 200μγ θα ειμαι ακομα πιο καλα, νομιζω πως το σολιαν επρεπε να λεει μεσα στις παρενεργειες για τα "ψευδοαρνητικα" συμπτωματα θα τα λεγα εγω, σαν να χεις ενα συννεφακι απο πανω απο το κεφαλι σου οπως στα καρτουν ενα πραμα, παντως μη σε παρω κ στο λαιμο μου για τη αλλαγη κ φας καμμια φρικη, συζητησε το με το γιατρο σου κ αποφασισε μετα απο σκεψη, να εισαι καλα
08-04-2017, 03:41 #45
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 3ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΠΝΙΕΣ