Σχέση ή όνειρα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Banned
    σε πηραν μονοτερμα τα κορίτσια.. ακου και μια αντρικη γνωμη ενός 40αρη... αν εχει σιγουρη δουλεια εδώ στην ελλαδα με σχετικα καλο μισθο δεν θα την αφησει με την καμια...για να παει και να αρχισει να ψάχνετε... από την άλλη εσυ δεν εχεις κατι σιγουρο εκει και δεν ξερεις αν θα σου αρεσει κιολας... η αν θα μπορέσεις να ζησεις όπως θελεις...

ημουν λονδινο 4 χρονια σπουδες και δουλεια παραλληλα.. εισαι σιγουρη ότι εκει θα κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα?

αναρωτιέμαι ποιο είναι το επαγγελμα σου που εχει ζητηση στην αγγλια :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    πού να πάει ένας σαραντάρης βρε Μαρία; στο φτου κι απ την αρχή;
    το προβλημα δεν ειναι στην ηλικια - παρα πολλοι 40αρηδες αλλαζουν καριερα, κανουν στροφη, χανουν μια δουλεια, κανουν νεο μεταπτυχιακο και ξεκινανε απο το μηδεν σε αλλη κατευθυνση κλπ.
    εγω ειμαι στα 37 και οταν τελειωσω το διδακτορικο μου θα ξεκινησω σε μια δουλεια που δεν εχω δουλεψει μεχρι στιγμης στο ποστο αυτο.
    Το θεμα της θεματοθετριας ειναι αν τα ζητουμενα της συμπτιπτουν με τα ζητουμενα του φιλου της. Θα μπορουσε να εχει σχεση με εναν 30αρη ο οποιος θα ηθελε να γυρισει στην επαρχιακη του πολη πχ, ή με εναν συνομηλικο της που δουλευει σε νησι κλπ.

Και δεν εχει βρει ακομα ΤΗ δουλεια για να δει πως θα ειναι τα πραγματα στην πραξη. Αν το κανει προσωρινα να δει πως θα ειναι, skype υπαρχει, χριστουγεννα-πασχα-καλοκαιρι θα ειναι εδω οποτε αν τα αισθηματα ειναι γνησια why not?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Το πρόβλημα είναι ότι νομίζεις ότι σε αγαπάει κούκλα είναι τέτοια η διαφορά που σε δουλεύει άνετα η ηλικία σου είναι κουφέτο ακόμα κ για μένα που είμαι τριάντα πέντε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria_the_neko View Post
    Καλημερα σε ολους
    Θελω την γνώμη σας για ενα θεμα που με απασχολεί εδω και αρκετό καιρό. Ειμαι 26 χρονών και εγω σχεση 4 χρόνια με κάποιον που ειναι 40. Ποτε δεν ειχα θεμα με την ηλικια και τον συγκεκριμένο τον ηθελα πολυ πριν κανουμε σχεση. Τον αγαπαω πολυ και το ιδιο και εκεινος. Παντα ημουν ανθωπος που δεν ηθελε την Ελλαδα για πολλούς λογους και οταν πριν 2 χρονια πιγα πρωτη φορα στο Λονδινο ηξερα οτι εκει ηθελα να ζήσω και τωρα που ειμαι Λινδινο για 2η φορα βλεπω οτι αυτο δεν εχει αλλάξει. Ο φιλος μ εχει σταθερη και καλη δουλια για δεδομενα ελλαδας κ δεν θελει να φύγει αλλα εγω θελω τοσο πολυ. Δεν ξερω τι να κανω? Δεν θελω να μετανιώνω για κατι που φεν εκανα....

να γυρισεις Ελλαδα, κοντα του....
    [I]Love...[/I]

Page 2 of 2 FirstFirst 12